29

Idag har jag varit ledig.
Vid 17 tiden åkte jag med Simon när han skulle till jobbet, han släppte av mig på elexia. Först blev det rullbandet 30 min innan jag gav mig på styrka & core! OH MY GOD, jag höll på att dö!! Snacka om att vara otränad alltså ... När passet var klart och jag skulle gå hem funderade jag på att ringa en taxi, så slut var jag. Hela min kropp skakade! Men jag gick och som vanligtvis tar det ca 10 min att gå hem, men idag tog det närmare 40 min .. Jisses!
Men nu äre bara att köra på. När jag kom hem lagade jag kyckling wok med ris, så gott!
Nu softar jag med katten, ska hoppa i säng när som helst, jobbar lunch imorgon ( om jag tar mig upp .. Kommer nog ha en brutal träningsvärk .. )
Puss


Two weeks left!!


27

Igår var det inte en lugn stund hemma hos oss!
Jag var uppe klockan 11 och rensade kläder, skor och städade hela jäkla lägenheten.
Lina och Malin flyttade in i en lägenhet ca 10 m från oss så lagom till jag var klar med mitt städande så kom Malin, Lina och deras mammor för att tömma ett flak fullt med grejjer, jag hjälpte såklart till.
Bänken vi hade i vardagsrummet med tvn på var linas och den skulle hon ha ( inte oss emot då det är en byrå och vi vill ha en tvbänk som inte tar lika mycket plats.) Dock så hade nästan alla våra kläder i den, därav all rensning. Men som tur är har vi köpt en byrå till hallen som vi nu har alla kläder i. Efter att ha rensat bort tre kassar av mina kläder fick nästan allt plats där .. Resten hänger på galgar i både hallen och förrådet, haha så är det att bo litet ;)
Imorse väcktes jag av att chefen ringde och frågade om jag kunde börja 1 så jag fick panik duscha och göra mig iordning för att ta tåget en halvtimme senare!
Slutade klockan 20 vilket var skönt!
Nu har vi en provisorisk tv bänk, vi ska köpa en ny efter vår resa. Den som vi har nu är gammal och sliten, men fortfarande snygg som tur är.
Puss på er


25

Ligger i soffan helt slut.
Var på ett pass på elexia förut, shape hette det och herregud .. 30 minuter med bara magträning, trodde jag skulle spy! Haha.
Men det var riktigt gött.
Nu ska jag rensa mina kläder, städa och sen softa med en film.
Pusss


24

Har varit sliten de senaste dagarna.
Ett jobbpass på Fratelli är som ett 7 timmars träningspass! Det är härligt, timmarna går fort, men efter några sådana dagar på rad blir man sliten i kroppen!
Idag jobbade jag lunch och imorgon och söndag är jag ledig, underbart!
Nu ska jag gosa med katten och se på ensam mamma söker, puss på er


19 augusti

Bad update, men har jobbat mycket det senaste!
Varit rå mycket på jobbet torsdag, fredag, lördag. Jobbade 12.00-00.30 i lördags. Det var inte så rockit, helt slut var jag efter den dagen!
Idag är jag ledig och det är gött. Har solat, rensar bort kartonger osv från altanen, lunchat med min pojk och åkt inlines.
Nu blir det solen en sväng innan den försvinner och sen städa, duscha och bara softa.
Puss


längtar ihjäl mig!!

Om 1 månad exakt åker jag och min fina pojkvän till Gran Canaria i 2 veckor.
Det ska bli så otroligt skönt.
Först var vi inne på Grekland men då vi va inne på Big travel i Karlstad visade hon oss en resa till Gran Canaria som vi bara inte kunde säga nej till.
Vi kommer på hotellet tres vidas som är jättefint.
Lägenheterna är designlägenheter, riktiga lyxlägenheter med havsutsikt, veranda osv. Asnice, speceillt när man är borta 2 veckor, då vill man ju trivas på hotellet.
Vi har dessutom bara ca 50 m till havet, hotellet har massa pooler, restauranger, spa, tennisbanor. Allt man kan tänka sig.
Här kommer lite bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 

13 augusti

Igår myste jag och Simon till det med räkor, dipp och vitlöksbröd. Till det såg vi filmen 1000 words. Helt okej!
Idag har jag bara slappat och handlat. Ska kolla film nu och dippa grönsaker i vår dipp från igår!
Imorgon ska jag äntligen jobba igen!!!!!
Pusss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/457811/images/2012/pic_5029608ce087c3351a00001f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/457811/images/2012/pic_5029608fe087c333b6000017.jpg" class="image">


Sushi med bästa killen!

Typ det jag orkar jag göra idag, jävla huvudvärk!!!!
Puss


10 augusti

Idag är det sista dagen som sjukskriven ... Dock sitter huvudvärken fortfarande i och jag känner mig väldigt hängig! Men imorgon ska jag jobba och det känns underbart.
Åkte och lunchade med Simon förut, det är i stort sett det jag orkat idag. Vi lunchade på ett jättemysigt ställe jag aldrig varit på förut.
Nu ligger jag i soffan och äter frukt och ser på hart of dixie, nya favoritserien!
Puss


Headache from hell

Ligger med sprängande huvudvärk fortfarande, hoppas paraceten jag nyss tog snart börjar lindra lite. Orkade mig på en promenad till affären förut. Köpte massa frukt, kesella, keso, mjölk och kattmat såklart. Nu ska jag börja kika på serien "hart of dixie" om huvudvärken pallar vill säga ;)


My life sucks right now!

Ligger hemma med hjärnskakning .. Det var i lördags på jobbet, jag var ute och det spöregnade, jag sprang till dörren för att slippa bli så blöt, halkar och dunkar huvudet i en betongvägg!! Aj. Läkaren sjukskrev mig ända till lördag, men om jag mår bättre imorgon kommer jag jobba på torsdag iaf. Denna huvudvärk är av ett helt annat slag än jag någonsin varit med om!! Hemskt. Puss på er


Love Ikea


4augusti

Dagarna i sverige var underbara. Hängde hos faster pia, var i stugan, bokade resa till gran canaria två veckor i september med simon, var hemma hos simon och shoppade loss på Ikea! Nu ska jag bege mig mot jobbet. Puss