öö

Så trött som jag har varit idag har jag nog aldrig varit förut. Alltså, när jag åkte med pappa in till stan för att hämta gurra och köpa mat så kändes det som att jag skulle tappa huudet, alltså verkligen tappa det. Jag kunde liksom inte hålla det uppe ... helt sjukt var det.
Piggnade till först när gurra kom, han piggade upp mig lite med hans värdelösa skämt och humor,
"emma, kolla där!"
"va, vart?"
"skojja bara."
Till slut sitter man där och skrattar utan att fatta varför. Störd är han, men han gör mig glad den där grabben. Tur att jag har han.
Sitter och drömmer om att det ska knacka på dörren, och in kommer zac efron, alltså jag dör för den killen, fyfan. sitter och kollar på youtube klipp, åååååååååååååh ♥ hatar vanessa hudgens ..
Funderar på hur jag kommer orka gå upp imorgon, vill inte till skolan. Eller alltså skolan funkar, bara grejjen att gå upp och ta sig dit, det är alltid jobbigt ..
nej vafan, nu ska jag dra mig mot sängen, och drömma om zac .........
puss


söndagar är alltid dryga

Har verkligen inte gjort något vettigt alls idag, har bara suttit framför datorn, tv;n och pluggat litegrann.
Blir deprimerad av söndagar.
Skolan imorgon, känns inget vidare, går från halv 10-16.00. Längsta dagen. Visserligen så är sista lektionen individuellt val och jag har valt bild, så de timmarna lär gå ganska fort.
Ikväll blir det hemma och mys med familjen, blir nog en kebabtallrik också, sugen på det.
Funderar på att sticka till ica och köpa naturgodis för min 50lapp som för en vecka sedan skulle ha gått direkt till cigg, känns ganska skönt att inte behöva lägga den på den skiten.
Blir film ikväll också, the reader med kate winslet. Hoppas på att den är bra!
nee, nu blir det lite plugg igen.
puss

söndag

Är så jävla trött, inte en lugn stund har det blivit denna helg.
Gårdagen blev först hemma hos victor, där det var ca.7 killar och jag. Kändes lite wierd precis när jag kommit dit, den enda jag kände var ju victor, men alla var skit trevliga och med lite alkohol i kroppen släppte den spända känslan, haha. Skit kul hade jag det iaf. Vi blev hos victor till typ halv 12 tror jag, killarna drog till bluemoon, jag tänkte haka på men jag drogs mot score, lite mer min åldersklass där liksom, så det fick bli det för mig ist. Träffade aksel, satt och tölade lite med han + fler, sen träffade jag isabel, så jag strosa runt med henne efter att score stängt.
Sen blev det halv 3 bussen hem, träffade emil, ville och tom. Ville och tom skulle till sebbe så jag drog med dom dit en sväng. Lyssnade på sebbe som spelade elgitarr, inget dåligt duktig har var .. herregud, han kunde de flesta låtarna! Sen drog vi oss hemmåt, blev offer för en stor fet barrgran. Gissa om min säng sticker nu, ligger barr överallt. elakt av dom .. Tog följe med ville hem, vilket var skönt för jag hatar att gå själv i skåre .. alltid så himla tyst och mörkt, och massa skog ... var väl hemma vid en 5 typ. slocknade direkt.
Vaknade imorse av att mina ögon var helt igenklibbade. Hade glömt att tvätta bort sminket, så mascaran var ganska go imorse. inte kul.
Har försökt plugga lite, men det är inte lätt vill jag lova. Är för trött i huvudet, funderar på att ta en promenad, få lite frisk luft och kanske piggna till lite.
Henrik &co kommer hem idag också, ska bli kul att höra hur dom har haft det. Saknar min lilla hest! Han fick låna min kamera också, så det blir kul att se om den kommer med dom hem ...
neee, nu blir det plugg
puss

lördag

Vaknade för en halvtimme sen.
Är själv hemma i skåre, vet inte vart restan av familjen har dragit. Mig har dom lämnat i sticket värkar det som :( haha nejdå, dom kommer väl snart.
Gårdagen blev mycket bra! Ringde emma och kollade vart dom skulle osv. Jag blev skit taggad, så jag gjorde mig iordning, tog ett par öl här hemma och sen drog jag till coffehouse där dom satt. Satt där ett tag, sen drog vi till arena och mördade dansgolvet ungefär. Fan vad vi dansade. Längesen jag var på en fest och verkligen dansade, brukar ju oftast bli score för mig, och där blir det ju mer den softa, lugna utekvällen, vilket är väldigt skönt ibland. Men jag hade fan saknat det där med dansen alltså. Skitkul hade jag iaf!
Trodde jag skulle få problem med rökningen igår, jag menar, när man dricker alkohol blir man ju som mest sugen på att röka, (jag iaf) men det gick helt perfekt utan cigg. jävligt skönt, nu vet jag att jag kan dra ut och dricka utan att röka!
Ikväll blir det utgång igen hoppas jag, är taggad på det. Ska ringa mina broes jasmine och lina och kolla vad dom har tänkt sig.
Neee, nu ska jag gå ut och gå, sen plugga samhäll och natur .. kanske sola lite om det inte blir altför mulet, just nu tittar solen fram iaf.
puss


fredag

Hade 2 lektioner idag, historia och psykologi ... var helt slut på båda lektionerna.
Gårdagen blev hemma hos mamma med lina, jasmine och malin, softade lite och så kollade vi på the uninvited, lika bra andra gången jag såg den (y)
Nu sitter jag och väntar på att pappa ska bli klar med köttet, är svinhungrig!
Kvällen ser ut att bli lugn, har ingen som helst lust att dra mig ut i det här vädret, men samtidigt så vet jag att jag kommer sitta hela kvällen och vara sugen på att dra till krogen ... jobbigt sånt där. Men nee, blir nog faktiskt en hemmakväll.
Blir ut imorgon ist då jag hoppas det blir hemmafest med jasmine och lina, längesen nu eftersom jag bara springer på krogen på helgerna, det tycker jasmine iaf.
Var jätteduktig förut, pluggade inför mitt samhällsomprov och naturkunskapsomprov i 2,5 timme förut, tror knappast att jag fick in något av det jag läste, men bra gjort ändå ju. Och rökningen går skitbra, inte ett bloss sen i lördags. Känns skit härligt!
nee, mat nu.
pusss

rädd

Nyss kollat på The uninvited, åh fyfan vad läskig den var ..
Den hade allt en skräckfilm ska ha, både spänning, återuppstånda människor som man drömmer mardrömmar om och skvättscener. Snacka om att jag inte kommer kunna somna inatt ..
Och inte nog med det, skulle ringa mamma så jag satte mig i vardagsrummet där tv;n fortfarande stod på, ringde hem till mamma, helt plötsligt blir tv;n svart och någon ropar mamma precis bakom mig. Jag flög upp ur soffan och sprang in till köket där pappa och helen var. Helt tårögd var jag och var tvungen att nästan sätta mig på golvet .. när jag blir så där rädd så blir jag ofta yr, och tro mig så rädd har jag nog aldrig blivit i hela mitt liv. Vet fortfarande inte vad det var, men endera så är jag väl synsk, vilket jag verkligen inte hoppas på (tror inte direkt det heller .. ) eller så vare väl jag som fick för mig något bara !? trodde först att det kanske var wilma som ropade på helen, men dom hade inte hört något .. ah ni, detta mysterium kommer nog aldrig lösas =(
Tillbaks till filmen, riktigt bra som sagt, värd att titta på.

Imorgon blir det som sagt nautilus på morgonen, sen skolan och sen tänkte jag, lina och jasmine softa lite med nachos och film. Kan bli mysigt! Mamma drar till loka brunn tills på fre, så vi invaderar lägenheten, vilket vi brukar göra när hon är i norge, eller på annat .. skönt faktiskt!
Nee, nu ska pappa få följa mig ut till mitt rum, för dit går jag inte själv ikväll! Får se om jag ens klarar att sova ensam, annars tvingar jag ut gurra på rummet. Bara att dra en läskig spökhistoria för han så kommer han inte heller våga sova ensam, perfekt att ha en klen bror ibland!

Måste bara säga att det är ett jävla massa tjat om denna svininfluensa. Okej, inget jag vill åka på, men det kommer inte direkt utrota männskligheten,  Folk pratar om det som om det kommer ta varenda människas liv .. Visst jag är orolig för att mina småsyskon ska åka på det, speciellt malte som inte ens är 1 år och som knappt har ett immunförsvar än, men när dom pratar om det på skolan så är det som att de vill skrämma upp varenda elev. Töntigt tycker jag .. Influensadreten ska tydligen blomma ut i karlstad nästa vecka, så vi får väl se hur man klarar sig! Jag är 100% säker på att jag kommer åka på det, det skulle nog inte förvåna någon. Får se om jag överlever!

Natti

onsdag

Denna dag har varit go.
Drog med pappa in till stan imorse vid halv 9, drog och gymmade en timme. Sen blev det hem till mamma, pluggade lite sen drog jag till skolan där jag hade "information & layout" Verkar som det kommer bli kul, lite som webbdesign vilket jag gillar. Slutade 14.00, drog och mötte mamma och hjälpte henne att lära sig mode .. jättefina kläder köpte hon. Sen kollade vi runt lite på skor och jag hittade ett par helt underbara bruna pumps, blev helt kär i dom, så dom blev det. Mamma tyckte att jag förtjänade dom eftersom jag äntligen har slutat röka, vet inte hur många gånger/dag hon bett mig att sluta, så nu är hon mer än glad. världens bästa är hon ♥
Köpte även hudvårdsprodukter, en black scrub serie fick det bli. Är för hy med mycket porer, det har iof inte jag, men den renar huden bra vilket min hy behöver just nu. Ända sen jag fick utslag av pencilinet har hyn varit lite knottrig i ansiktet, hatar olen hy ... det ska de bli ändrig på nu.
Åkte med pappa hem till skåre förut iaf, käkade lite och softade med resten av familjen.
Sen gick jag ut och powerwalkade, blev en halvtimme bara men bättre det än inget alls.
Nu blir det nog skräckfilm med helen. Hon och pappa hade kollat på den häromdagen och dom tyckte den var bra, så det låter intressant. The uninvited heter den.
Imorgon börjar jag 12.20, så gör som idag, drar med pappa runt halv 9 och drar till gymmet!
hörs! puss



Dom blir det att knalla runt i en del .. ♥

tisdag

Inte haft tillgång till dator på en ddryg vecka, därför det har stått ganska still här ..
Tjatar och tjatar på mamma att vi ska fixa det där men hon kan inget om datorer och teknik, så hon vet inte vad som är bra och vad som inte är bra .. lyssnar på mig gör hon ju heller inte, ska styra upp detta nästa vecka när jag är där.
Skolan har dragit igång, och för en gångs skulle så känner jag mig taggad på plugg.
Vi har ett skit skönt schema, + roliga nya lektioner som t.ex psykologi, religion, multimedia, ah, sen historia som är mindre roligt ..
Har också fått en ny mentor vilket känns helt underbart. Roland var skön osv, men den mannen kunde ju inte puscha en för 5 öre, han liksom sket fullständigt i om man inte kom på lektionerna eller om man låg närmare IG än G, vilket jag gjorde (gör) Hade han bara puschat mig lite extra där i slutet av 2an så hade jag kanske sluppit göra omprov i sammhällskunskap nu, nästa vecka. Men icke..
Iaf så heter vår nya mentor Hans, och han är hur go som helst. Och honom har jag i historia och religion. Det bästa med honom är att han har gjort klart för sig att han lyssnar mycket på sina elever, hur vi vill arbeta, vad vi vill läsa om osv.. det känns skönt att man kan vara med och påverka sånt. Han har också hand om projektarbeten, så han ska vara min och malins "mentor" när vi jobbar om det övernaturliga.
Det ska verkligen bli skit kul att jobba med det ämnet, både jag och malin tycker det är intressant. Det som är mest roligt med det är att det finns en viss rädsla och spänning när man läser om det övernaturliga. Vi har ju även tänkt att besöka "hemsökta hus", intervjua medium , kan bli riktigt kul.

Dagen idag har gått riktgit fort.
Skola från halv 10 till halv 3, sen hem och softa.
Pappa kom och hämtade mig med motorcykeln. Det regnade ute så jag fick ju dra på mig mammas röda regnbyxor och eriks svarta stora regnjacka + hjälm på det, kände mig dretsnygg verkligen .. sen när jag kom ut och skulle hoppa på hojen så hade det så klart slutat regnat.
Kom hem till skåre och drog på mig joggingskorna och drog ut och gick/joggade. Det var riktigt skönt förutom att myggen attackerade direkt man satte foten i skogen, dom var på mig hela tiden. Hatar mygg!
När jag kom tillbaka efter turen så var farmor och farfar här. Vi tittade på "kenny begins" med wilma.
Sen har jag bara slappat resten av dagen.
Imorgon börjar jag kvart över 1, vilket är helt underbart. Min bästa dag framöver kommer vara onsdagar .. Har bara en lektion och den börjar kvart över 1 och håller på till halv 3. Men någon sovmorgon blir det inte imorgon, drar med pappa till stan och drar till nautilus och tränar, sen går jag till mamma och pluggar sammhäll innan skolan tänkte jag. Inte varit och gymmat på hela sommaren, dags nu känner jag.
Slutat röka har jag hunnit med också .. Vaknade i söndags av att jag tänkte "nej vafan emma, nu räcker det!" Helt sjukt var det, jag verkligen vaknade av att jag tänkte det. Så sen dess har jag inte tagot ett bloss, inte ens varit sugen. Jag har haft tillgång till ciggaretter hur lätt som helst, men nee, jag känner faktiskt inte för det.
Känns skönt, känner mig taggad för ett sundare liv.
neee, nu ska jag lägga mig i sängen och dra på en film :)
puss

-

Kom äntligen fram till en sköterska på gripen efter att ha suttit i kö i typ 30 min. Sjukt drygt.
Ska iaf dit 16.00 och kolla upp det, och har jag otur så är det säkert svinkoppor som kan komma i samband med streptokocker .. verkligen jätteroligt om det är det. Men otur som jag alltid brukar ha så förväntar jag mig inget annat.
Sitter ensam här hemma nu, gurra och erik drog precis till bussen, pappa jobbar och helen, wilma och malte är och gör något.
Sitter och kollar på toon disney, vilket liv man har liksom. Tragiskt, nästan tur att skolan börjar på torsdag så det blir någon ordning och reda på mig.
Ska till mamma idag och vara där resten av veckan.
På fre blir det stugan med mamma, gurra och några kompiar till familjen. Inte ofta jag och gurra ställer upp på att dra med till "vänner till familjen", speciellt inte på en fredag. men familjen sundqvist är alltid rolig att träffa.
Och på lördag ska jag och jasmine vara med och hjälpa till på hagudden med en mc-träff. Pappas harley davidson gäng ska ha fest där så då ska vi hjälpa till med allt möjligt. Blir väl en del öl också, så det kan bli trevligt.
Sen får vi se om vi sover där eller och vi drar in till stan och fortsätter kvällen på krogen, för min del iaf!
Nee, nu ska jag gå ut och ta dagens första cigg, kanske den sista också, funderar på att lägga av med skiten nu.
det märks, puss

måndag

Kom ganska nyss upp, vaknade tidigare imorse av att det var livat. Men somnade sedan om och sov till typ 1. Skönt faktiskt.
Min mobil är stendöd, inga batterier och ingen laddare verkar funka ;o fattar inte vad problemet är .. endera så är det min mobil det är fel på, eller laddarna. irriterande iaf.
Försöker ringa till gripen också, men kön är full .. skit bra!! den här dagen verkar gå emot mig ..
helvete, vaknade nog på fel sida idag också.
aja, hörs sen
puss

söndag

Drog till mamma i fredags.
Jasmine kom, senare kom också malin och lina en sväng.
De drog, och jag och jasmine slappade med gurra, jonte och erik.
Vi somnade väl runt halv.5 tror jag, vaknade tidigt igår och mådde inget vidare. Men somnade om som tur var och sov till typ 1.
Sen gick vi upp och röjde lite.
Gårdagen bjöd iaf på utgång, vilket var trevligt.
Startade hos mig med jasmine, henrik, rallan, linus, carl, gurra, erik, senare kom också pierre och johannes.
Blev krogen senare där jag träffade isabel.
Blev en helt okej utekväll.
Idag har jag inte gjort alls mycket, pappa kom och hämtade mig efter gurras match. Så jag har mest bara softat här i skåre.
Imorgon måste jag dra och fixa lite grejjer på skolan. Sen ska jag dra mig förbi gripen också och kolla upp om jag har fått utslag av streptokockern .. har fått typ sår i ansiktet vilket inte känns så himla charmigt .. allt händer mig, som alltid!
nee, nu ska jag kolla på film med la familia + erik.


Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work

fredag

Vaknade runt halv 9 av att malte låg och gnällde, sov i gurras rum som är brevid maltes så det var lite ovant. Jag som är lättväckt också. Somnade om och gick upp vid halv 1.
Har inte gjort något speciellt idag, bara slappat.
Åker med helen in till stan sen och hem till mamma.
Ikväll blir det som sagt slappt, inte för att jag har någon lust med, men får bli så med tanke på min streptokocker.
Får dra ut imorgon ist.
Helt sjukt att skolan börjar om 1 vecka. Orkar inte känner jag. Men jag har lovat både mamma, pappa och mig själv att sköta det här sista året bra, bättre än 1an och 2an, vet hur jobbigt det är i slutet av vårterminen annars. Orkar inte med en sån period till.
Det som tynger ned mig mest är matten, har fortfarande inte klarat av matte a, och jag har inte heller gjort något för att ta tag i det nu under sommaren. Får ta ett snack med min mattelärare och kolla om jag kan få ännu en till termin på mig ..
nee, nu ska jag göra annat.
puss

torsdag

Kul att jag skrev ett långt inlägg nyss, men att internet dog och att allting försvann .. jättekul verkligen!
Jag får göra ett nytt försök helt enkelt.
Dagen har gått väldigt fort, vaknader runt 11 och tog min pecilintablett, somnade sedan om och gick upp vid halv 1, (hatar att sova så länge .. men har vänt på dygnet som jag antar att de flesta gör under sommarlovet) Gjorde mig iordning och drog med pappa, helen, wilma och malte till ikea, tittade runt lite medans wilma lekte på småland.
Vi drog oss sedan mot stan för att göra lite ärenden, pappa skulle till jobbet, jag till banken och helen till åhlens, sedan drog vi oss hem.
Helen hade köpt speciell nålar och trådar för att göra armband/halsband. Så jag, helen och wilma satte oss och började pyssla med det och det var inte det lättaste vill jag lova. Jag menar, hur svårt kan det vara att göra en armband med vanliga pärlplattors pärlor? Svårt ... Det tog mig 4 försök innan jag fattade hur man skulle trä hit och dit. Men när man väl kom in i det så var det kul, och bra blev det också. Tog ca. en halvtimme att göra ett armband så vi satt ett bra tag med det, tills tråden tog slut. Riktigt bra tidsfördriv.
Farmor och farfar kom förbi en sväng förut också, så sköna är dom.
Dom hade varit på solareturen och hittat 2 leksaksbilar och en buss till malte, bussen sjöng och meningen med den var att det skulle sitta gubbar som hoppade upp och ned när man körde med den, men tror ni det satt några gubbar i bussen? nej, den var rätt tom, haha helt underbara dom där två. Men som tur var så tyckte malte den var spännande ändå.
Imorgon slutar jag smittas, då blir det stan och fixa lite med skolan, sen hem till mamma som åker till norge imorgon och blir där tills på söndag. Blir film och slappt imorgon med jasmine lina och malin tror jag, och på lördag blir det nog ut. Jag borde ju egentligen inte dricka pga min pencilinkur, men om jag känner mig själv rätt så blir det nog kanske 1 eller 2 öl iaf. Jag menar, hur mycket kan det skada egentligen? så allvarligt sjuk är jag ju faktiskt inte.
Neee, nu ska jag går ut till mitt rum (som gurra och jonte har tagit över för natten) och kolla på film, skönheten och odjuret, toy story, peter pan eller the haunting in connecticut (igen)? får se vad som har valt för film .. Hoppas på den först sagda!
puss

onsdag

Sitter och kollar på film med gurra, the haunting in connecticut, en skräckfilm.
Såg den med pappa och helen i måndags. Den var riktigt bra så jag offrar mig för att se den en gång till eftersom gurra vill se den, men inte vågade själv ... tönt.
Kunde knappt somna inatt pga alla mina myggbett, orkar inte ens räkna dom .. så många är dom! Hatar mygg, fula är betten också.
Vaknade runt 10 imorse av att farfar ringer mig mobil, orkade inte svara så jag klickade och somnade om.
Fick sen reda på att han och farmor ville ha tag på mig för att be om ursäkt för att dom inte hade sagt hejdå till mig igår när dom var här. Söta dom är ♥ Men dom borde veta bättre än att ringa en 18 åring som är sjuk kl.10 på morgonen .. Jaja, ingen fara.
Min hals är mycket bättre idag, det tar fortfarande emot att svälja, men inte lika som igår vilket känns väldigt skönt.
Känns helt sjukt att skolan börjar nästa fredag. Jag fattar inte vart sommarlovet har tagit vägen!? Känns inte som att jag har gjort ett skit, men ändå har detta sommarlovet varit väldigt bra.
Vet inte vad jag tycker om att börja skolan igen, visst skönt att komma tillbaks till alla rutiner osv. Blir ju lätt att man bara ligger hemma en hel dag när man är ledig, vilket kan vara väldigt skönt men samtidigt jävligt tragiskt. Skolan får ju åtminstonde upp en på dagarna.
Helen, wilma och malte är iväg och leker och köper ryggsäck åt wilma som börjar skolan nästa vecka, sjukt att hon är så stor nu, 6 år har det gått sen hon föddes.
Pappa ska snart iväg och åka mc, och gurra ska och kolla på fotboll. Så det ser ut som jag blir ensam här ett tag.
Rätt gött faktiskt. Fast är fortfarande lite skraj över filmen.. sjukt läskig är den.
Är så himla hungrig, men ska ta mitt pencilin om en kvart och när jag har tagit det får jag inte äta på en timme, så det är bara att stå ut.
nej nu ska jag gå och ta in tvätten.


 
världens finaste lillebror!

tisdag

Har varit dåligt med uppdatering här märker jag .. Men det beror som vanligt på att jag har varit hos mamma och där funkar ju inte våran dator.
Veckan hos mamma var ganska så lugn, var i stugan med lina, erik, gurra, jonte och mamma i 2 dagar. Solade och badade osv. rätt skönt faktiskt.
På fredagen firades rallan hemma hos hans mamma på herrhagen. Där var det massa skönt folk.
Jag och jasmine drog iaf dit och hade det trevligt. Sen hakade jag på bl.a henrik, rallan, linus &Co till krogen.
Blev en bra kväll.
På lördagen skulle carl firas. Så jag och jasmine drog dit. Där blev det käk och fylla typ. Sen drog vi till krogen.
Träffade issa, och vi styrde lite lammkött .. hehe
det enda som var dåligt med kvällen/natten var att jag fick gå hem i spöregn kl.5, vaknade 9 i söndags. Mådde inte speciellt bra.
Imorse vaknade jag med världens halsont. Kunde knappt svälja mitt eget saliv, och det var inte kul vill jag lova.
Ringde gripen och fick tid där.
Tog blod och halsprov och det visade sig att jag har streptokocker. Så nu har jag en 10 dagars pencilinkur att se fram emot. Typiskt att just jag ska åka på den här skiten.
Jag käkar pencilinet kåvepenin, och enligt apotekets hemsida så är det inte farligt att dricka alkohol tillsammans med det pencilinet, så det kanske blir en fylla till helgen iaf, jag som hade sett fram emot det. Enda grejen är väl att pencilinet inte värkar när man får alkohol i kroppen, men en måttlig mängd kan nog gå. Det märks.
Nu ska jag försöka få i mig ngt i magen, får se om halsen tillåter det.
puss

tisdag

Somnade runt halv 4 inatt.
Skule egentligen ha gått upp runt 8, och dra till skattkärr till henrik och fått hjälp med matten. Men blev inte så, aset ringde inte och väckte mig .. Jaja, sak samma.
Ska snart dra till stan och till mamma. Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, orkar ingenting känner jag, men kanske blir ett par öl hos lina ändå, får se vad jag känner för. Vore skönt att bara vara hemma och glo på film.
Tänkte att jag skulle dra mig till nautilus sen, eller gå ut och gå. Halsontet har försvunnit så det känns skönt.
Nej nu ska jag kila, puss


måndag

Somnade till dum & dummare igår, kan lova att jag somnade med ett leende på läpparna. Älskar den filmen ♥
Tidigare igår på kvällen kollade jag på "marley and me" med helen, den var bra men inte som jag hade trott att den skulle va. Trodde det skulle vara en komedi, men jag släppte ett par tårar faktiskt. Ganska sorgligt slut. Men bra var den iaf.
Vaknade runt halv 12 imorse, gick upp och fick reda på att vi skulle åka och spela minigolf. Var inte ett dugg taggad på det, men man måste ju ställa upp för laget som i det här fallet var familjen + farmor och farfar!
Drog oss mot skoghall där vi började med att grilla korv. Satt på klipporna och myste lite. Kul att man kan ha en mysig piknick i det här skitvädret. Sen drog vi oss vidare till minigolfen. Pappa vann skiten som vanligt, så han var lagomt mallig .. men det är lugnt, han är ju en golfare så!
Nu sitter jag här och tittar på pappa som busar med malte, han har ett så underbart skratt lille gosen. Men lika mysig är han inte alltid, förut fick jag en skvätt spy på mig när jag bar upp honom. Menmen, det är ju så med småbarn, jag tycker fortfarande om honom.
Ska göra 3 prov om ca. 3 veckor, ett samhällsprov, ett naturkunskaps prov, och så måste jag göra om nationella i matte A för 3dje gången ... Har bara matteboken hemma, så måste dra till skolan i veckan och hämta de andra böckerna. Det sista jag vill/orkar just nu är att plugga, men jag måste verkligen klara de där proven. Synd att jag inte tänkte lite förnuftigare under vårterminen, då hade jag sluppit den här skiten nu. Men jag har ingen annan att skylla än mig själv.
Ikväll blir det nachos, det ska bli jävligt gott.
Nej nu ska jag gå och skära lite grönsaker ..


söndag

Dagen har varit väldigt seg, vaknade upp hos mamma. Sen blev jag upplockad av pappa runt 5.
Gurra kom hem förut också, han har varit i halmstad med jonte och jontes familj i nästan 2 veckor. Kan erkänna att jag har saknat honom faktiskt.
Väl hemma hos pappa så blev det käk med familjen och farmor och farfar.
Sen har jag bara slappat.
Gårdagen skulle egentligen ha blivit lugn, men fick ett samtal av henrik runt 8. Han frågade om jag ville komma til score där han, linus, rallan, jimmy och stewe satt. Jag taggade till ganska snabbt och körde hem jasmine (förlåt pullan, men du vet hur jag funkar .. ) Drog iaf dit och softade med dom. Trevlig kväll, som det alltid blir med dom. Sköna killar det där!
Kom väl hem runt halv 3 och slocknade direkt.
Fredagen blev hemma hos mig med malin, lina och jasmine. Sen drog jag och malin till krogen. Trevlig kväll det också, inte ofta jag och malin drar ut tillsammans, så det var kul.
Har haft en bra helg iaf.
Har ont i halsen också, vilket inte förvånar någon, jag lyckas alltid gå och dra på mig någon slags "förkylning" fast det var ett tag sen senast nu faktiskt. Det började i fredags och var som värst igår, men nu känner jag det inte så mycket. Så hoppas det la sig innan det bryter ut.. eller hur man nu säger?
Nee, om man skulle dra sig mot sängen, känns ganska lockande..

you look at her so amazed

I remember way back when you used to look at me that way

Tell me what makes her so much better than me

What makes her just everything i can never be

What makes her your every dream and fantasy

Because i cant remember when it was me

Paula DeAnda-When it was me