fredag

Vaknade kl.10 och tänkte gå ut och gå, men sket i det när jag såg hur regnet öste ner. La mig i sängen och sov en extra timme ist. Gick upp vid 11 och käkade lite frukost sen städade jag rummet.
Åker till mamma idag och ska bo där över helgen, hon är i norge så det blir skönt att vara ensam, inte för att jag tror att jag kommer vara själv så mkt då, men ändå.
Pappas kompis från oslo kom hit ganska nyss och ska bo här tills imorgon. Så han får ta mitt nystädade rum.
Ikväll börjar vi iaf hos mig, sen blir det nog till klara en sväng, och sen hamnen om vädret blir bättre (vilket jag inte tror..) så det blir nog score kan jag tänka mig.
Nu ska jag ladda upp inför en blöt väg till bussen :(
puss

torsdag

Kom nästan precis hem ifrån bion. Ice age 3 var bra, men ganska dryg. Men ett par skratt fick jag till iaf, wilma också.
Borde hitta på mer saker med henne, det behövs inte så extrema saker för att göra en 5½åring glad.
Har fått träningsvärk i benen efter mig "träning" imorse, vilket inte ens var någon jobbig träning. Tänk så otränad man kan vara alltså, helt sinnes. Imorgon ska jag dra mig upp och jogga, inte gå, utan jogga i ett lugnt tempo. Jag har nog världens sämsta kondition, mestadels beror väl detta på att jag röker men självklart så beror det ju också på att jag inte tränar ordentligt. Det ska det bli ändring på vill jag lova.
Jag har ju årskort på nautilus, köpte det i januari och ja, det har bara varit slöseri med pengar (för mamma) Ska försöka pallra mig dit till veckan, eller ja, nästa vecka kanske man säger!
Nej, det var väl allt för just nu va.
puss

torsdag

Kom nyss hem från en springtur i skogen, eller ja, springtur vet jag väl inte om man kan kalla det .. Gick mest! Det var skönt faktiskt.
Ska snart ta mig ngt att käka sen ska jag slappa innan jag tar med wilma till stan och på bio. Ice age 3 blir det ju som sagt, har sett 1an, och den är bra så det blir kul att se 3an, 2an får jag se någon annan gång, haha.
Efter bion blir det hem och softa, ladda lite inför morgondagen. Kommer nog bli en bra utekväll då.
Det var så kul igår när jag satt och väntade på bussen in till stan. Då kom det en kille förbi mig som lyssnade på musik och sjöng samtidigt. Jag började ju så klart skratta för det lät inte bra om man säger så, han tog verkligen i för kung och fosterland. Ibland när jag sitter på bussen och lyssnar på musik så kan jag bli rädd för att jag sjunger med utan att jag tänker på det, undrar om han kanske inte var medveten om att han sjöng högt, stackare isf!
Nee nu ska jag käka och kolla på film med wilma.
puss

onsdag

Denna dag har börjat ganska drygt, vaknade typ 11. Sen dess har jag bara suttit vid datorn lekt lite med malte, och luggit framför tv;n.
Malte har blivit så stor, han är så go. Dansar och nynnar låter och ser det ut som han gör. Och så kan han nästan stå helt själv, inte länge men en liten stund iaf.
Ska snart åka med pappa, helen, wilma och malte till stan, dom ska till farmor och farfar och jag ska till mamma och göra mig iordning för att dra och ta en öl ikväll med henrik. Skulle bli finare väder nu fram mot eftermiddagen så då kan det bli skönt att sätta sig på en uteservering och softa lite med hesten.
Imorgon ska jag gå på bio med wilma, ice age 3 blir det. Kan bli kul!
Ser fram emot fredag, då ska vi till klara och fira hennes 18årsdag, och sen blir det hamnfestivalen eller krogen, det märks då vad det blir.
Nej nu måste jag kila.
puss


tisdag

Var väl typ 2 veckor sen ag skrev här nu.. Men har haft fullt upp.
Efter att ha kommit hem från oslo blev det utgång, både fredagen och lördagen, om jag inte minns fel?
Och på söndagen skulle vi dra igen, till göteborg alltså.
Vi kom till göteborg runt kanske 17.00(?) efter att ha kört fel en massa när vi skulle leta upp gymnasiet gurras lag skulle bo på. Tillslut fann vi det, och sen drog jag, mamma och jasmine till lägenheten vi skulle bo i som vi fick låna av mammas kompis. Lägenheten låg typ 2 minuter från liseberg, så det var ganska skönt.
Det första vi gorde var att gå till liseberg och köpa åkband för hela veckan. Sen åkte vi lite osv..
Dagen efter, på måndagen alltså, var invigningen. Så jävla mäktigt, helt sinnes ... Så jävla mycket folk! Vi fick ett par brasilianare framför oss, blev lite besviken eftersom jag hade trott att brasilianare skulle se bra ut. Hade nog lite fel på den fronten.
Tidigare på måndagen hade gurras lag mött ett philipinskt lag, gurras lag (FBK) vann med 7-0. Dagen efter mötte dom USA, mot dom vann dom med 8-0. Och på onsdagen mötte dom Irak. Helt sjukt var det, det stog om matchen i tidningen, att den matchen var mest värd att titta på osv. Och jag kan lova.. det var den. I stort sett alla Irakier från göteborg var där och hejade på deras lag, men vi var inte dåliga vi heller, vi skrek så högt vi kunde så att FBK skulle få lite stöd.
Irakierna var riktigt duktiga, dom hade hur många målchanser som helst, men som tur var, var FBK´s målvakt anton jävligt duktig. FBK pressade iaf in ett mål, så 1-0 blev det. Så dom vann gruppen vilket var kul.
Dagen efte mötte de ett lag från halmstad.
Jag har aldrig tyckt det varit så jobbigt att titta på en fotbollsmatch.. Halmstad laget pressade sönder från böran till slut. Så otroligt duktiga, men FBK kämpade emot grymt bra. I slutet av matchen stod det fortfarande 0-0 så det blev straffar vilket inte var kul, hatar straffar, speciellt när jag vet att gurra ska lägga en.. men han satte den, men det räckte tyvärr inte för att vinna över halmstad. Men ah iaf det var en grymt rolig men samtidigt jobbig match att titta på.
Liseberg gick vi på hela dagarna typ, var inte så jättemycket folk, för 2 år sen när jag var i göteborg på gothia, så var det liksom 1 timmars köer, nu var det väl som högst 45 min, men man orkar inte stå så länge.
Jag och jasmine blev iag tvingade av gurra och jonte att åka gungan (uppsvinget) Jasmine som är höjdrädd höll på at smälla av i kön, och jag höll på att göra det samma. Men vi åkte den, och det ångrar ingen av oss. Helvete vilken skön karusell alltså, och det som var så bra var att de nästan inte var ngn kö till den eftersom den tar så många samtidigt. Så den åkte vi nog närmare 30 gånger under veckan.
Fick med jasmine i uppskjutet mot att jag skulle stå och pressa ansiktet på universeum mot ormarna. (ormar är min absolut störta fobi) Frövrigt så älskade jasmine uppskjute, men jag hatar fortfarande ormar lika mycket!!
En dag drog vi till freeport, och jävlar vad affärer dat fanns, så det blev en massa shopping. Och efter freeport blev det universeum. Det var helt okej i början, men sen när vi kom till det där jävla ormrummet dom har där höll jag på att smälla av. Jasmine satt och studerade dom och mamma tittade väl lite halvt, medans jag pressade mig in i ett hörn och blundade typ. Fyfan det kryper i hela mig när jag tänker på det.
Iaf så tvingade jasmine mig och hålla händerna mot rutan och titta på boaormar, jag tror dom heter så, det var iaf 2 jättefeta ormar som låg och vilade i vattnet. Men jag gjorde det. Men min fobi är fortfarande densamma vill jag lova.
På lördagen drog vi hem, vi åkte 7 från göteborg. Jag var sjukt taggad på att dra till rallan där madde skulle firas, så vi kom hem vid en halv 11 på kvällen, gorde oss iordning lite sen skjutsade mamma mig, gurra och jasmine till skattkärr och till rallan. Det blev en kort men lyckad kväll.
Och i onsdags drog jag, jasmine, henrik och lina till min sommarstuga. Vi var där till lördagen.
Det var ett par trevliga dagar, gjordes en hel del sjuka grejjer.
Gårdagen blev först på herrhagen hos viktors kompis johan. Deras kompis fyllde år så han firades där.
Runt 23.00? drog vi oss till arena. Ganska mycket folk, inte många man kände till men det var trevligt ändå. Sen träffade jag en norrman som vill att jag flyttar med honom till norge, han vill att jag ska vara i oslo och vänta på honom när han kommer ut från armén.. Haha herregud vilken sjuk kväll. Jag kom väl hem typ 5 imorse efter att ha suttit med honom på en parkbänk i regnet i flera timmar. Men det var trevligt sålänge det varade.
Nu i veckan vet jag inte vad som händer, ska ta med wilma på bio en dag iaf, hon vill se ice age 3, så den får den bli :)
Nej jag tvivlar på att någon orkar läsa allt det här .. Jag behövde bara få skriva av mig lite.
Nu ska jag gå och väcka jasmine..
pusss

lördag

Åkte typ 4 från oslo igår, var hemma kvart över 8.
Blev en massa krångel på vägen osv.
Drog direkt hem till mamma, la på lite smink och sen tog jag bussen kvart i 9 till stan. Gick till amigos där lina, malin, louise, emma och lina var. Satt där ett tag sen drog vi oss mot score. Satte oss på uteserveringen och kollade på folk.
Träffade henrik en sväng också.
Eftersom score stänger kl.1 (vilket är väldigt synd..) så drog jag och lina oss mot torget, och sen så blev det halv 2 bussen hem till skåre för min del.
Nu ska jag snart gå och göra mig iordning, ska till min faster och fira farfar som fyller 85. Blir väl där hela dagen kan jag tänka mig. Ikväll blir det nog kanske ut. Får se om jag orkar.
Och imorgon bär det av till Göteborg.
Kommer inte kunna blogga dessa närmsta 2 veckor, (om dom inte har dator hos de vi ska bo i göteborg vill säga) för nu är det 2 veckor hos mamma som gäller, och vi har ju som sagt dårå ingen dator där. Den är stendöd. Sönderbombab med virus skulle jag kunna tänka mig..
Jaja men så var det med det.
Nu måste jag sticka och göra mig iordning.
Här kommer lite bilder från oslo

   

   


fredag

Nyss gjort iordning i lägenheten, städat osv. Ska snart mig till maxi och köpa lite grejjer, ska bara vänta tills regnet lugnar sig lite.
Vi ska möta upp pauline sen när hon slutar jobba runt 15.00, sen ska vi dra oss mot anton och så blir det bil hem med honom.
Har haft en riktigt bra vecka, skönt att komma bort ibland.
Och på söndag blir det ju som sagt göteborg, skönt med ännu en vecka hemifrån. Annars blir det ju bara att man ligger hemma och gör ingenting, eller ja, så blir det för mig iaf.
Har haft min tatuering i lite mer än 5 veckor nu, så jag har 3 veckor på mig att bestämma om jag vill fylla i den eller inte .. Vet inte om jag vill det, den är lite ojämn, fast inget man tänker på om man inte vet om det. Jaja, får se hur det blir med det.
Fattar inte vad som har hänt med vädret?! Det var ju så jävla varmt och skönt ett tag, nu regnar det och är kallt. Så jävla trist :(
Nej, nu skiter jag i regnet och drar till maxi, tiden börjar ticka iväg.
puss

detta inlägg är..

.. enbart för jasmines skull.
Pauline ligger och sover och jasmine läser medans jag sitter här och börjar få huvudvärk av den starka skärmen medans nästan allt annat är mörkt i rummet (förutom jasmines lilla läslampa).
Jag orkar egentligen inte skriva ngt men jasmine vill att jag gör det medans hon läser klart, för då ska vi ta en kvällscigg, så visst detta funkar för att fördriva tiden :|
Dagen har varit slapp, paulines kompisar anton och leo kom förut och käkade med oss, de stannade inte länge, men nog länge för att stöka till allt som jag och jasmine varit duktiga att städa upp .. men med tanke på att det inte är en så stor lägenhet så gör det väl inget att städa en gång till.
Imorgon åker vi runt kl.3 när pauline slutar jobba, det blir skönt att åka bil hem iaf.
Fick reda på förut av pappa att det blir födelsedagsfirande av farfar hos min faster på lördag, kan bli trevligt. Hoppas på bra väder så man kan bada och sola lite där ute. Vore gött!
nu är jasmine klar med läsningen så nu blir det en kvällscigg.

puss


fortfarande torsdag

Nyss varit på maxi med jasmine och handlat lite. Pauline ska laga köttfärs och spaggetti, mums!!
Blir inte tåget hem imorn, åker med anton, rätt skönt att slippa sitta på ett tåg i ca 3 timmar.
Sen blir det som sagt utgång med malin och emma tror jag, inte träffat henne på ett bra tag nu, eller jag träffade henne i helgen men då blev det mest bara ett "tjena, läget?" så det blir nog trevligt isf.
Köpte lite öl förut så det blir väl sen.
Alla alkoholdrycker på systemet är 18 förutom sprit, har inte köpt ngt där, men var där och kollade, sjukt dyra öler vill jag lova. Så ölen vi dricker får bli 4,7or från kära maxi.
Herregud det låter som att jag/vi dricker hela tiden .. inte bra detta. Men vafan är det sommar så är det.
Inte för att det känns som att det är sommar just nu direkt, här i oslo är det näst intill iskallt ute. Jättekallt är det faktiskt, + regn på det, underbart verkligen .. Det pratades på att det skulle komma en tornado under natten också, låter inte speciellt kul. Vore ju att åka med i den liksom, nej det får bli att stanna inne.
Just nu sitter jag och retar upp jasmine med min musiksmak, jag tycker om ballader, och ja, det gör väl hon med fast inte just dom jag tycker om, haha så himla kul är det, hennes ansiktsuttryck kan göra en hel dag ... Mauro Scocco-när det otänkbara händer, bra text, fin låt! Nejmen nu ska jag pigga till mig och dra på flipsyde-when it was god!
puss

torsdag

Nyss städat lägenhet med jasmine. Pauline jobbar och när hon kommer hem så blir det matlagning och sen så kommer anton och leo (paulines kompisar) hit.
Var ute och plockade blommor förut, jasmine tyckte att jag gjorde så fina buketter så kanske borde satsa på florist? nää, tror inte det är ngt för mig.
Nu står jasmine i duschen och jag sitter här och lyssnar på cascada-another you, ny favoritlåt .. Blir duschen för mig sen efter jasmine och efter det blir det nog mest att softa.
Imorgon blir det att ta tåget hem till karlstad, och utgång på kvällen, gött!
Nej nu är jasmine klar, så nu är det min tur!
puss

fortfarande onsdag

Blev stan en sväng förut med jasmine, vi käkade och tog en varsin öl, men helvete vad dyrt det är här. Man är ju inte direkt gjord av pengar liksom ... Jaja iaf så är jag förvånad över att vi hittade både fram och tillbaks, eller ja, jasmine gjorde! Jag hakade bara på henne.
Nu sitter jag här vid datorn och hon ligger och läser.
Vi har skakat hand på att inte röka förrens pauline kommer hem, vilket är runt 23, jag kommer klara det utan problem, frågan är om jasmines humör pallar det? det märks.
1 september är det slut på skiten iaf, då ska vi sluta röka. Jag har sagt många många gånger att jag ska sluta, och längsta jag klarade var 3 veckor, vet att jag hade klarat längre om jag bara hade haft viljan till det vilket jag inte hade. Men som sagt, 1 september är det slut på dreten!!! Lagomt  till skolan börjat och jag måste börja bli lite seriösare med allt, minst sagt skolan..har en del rester sen 2an vilket verkligen inte känns bra.
Jaja.. Imorgon är det torsdag och sista dagen i oslo för den här gången, får se vad vi hittar på då. Det märks.
Ser fram emot göteborg på söndag, blir nog så att vi stannar hela veckan, för mamma har hyrt ut stugan så dit kan vi ju inte dra iaf, det får bli veckan efter ist.. men ja några extra dagar i göteborg skadar absolut inte, speciellt inte under gothia..
Sitter här och lyssnar på carola, enbart för att reta upp jasmine, och jag lyckas faktiskt, hehe, lite för att jag tycker att hon är bra också dårå, men bara lite (a)
nej dags att vara lite social.
puss

onsdag

Hela kvällen igår satt jag och jasmine på balkongen och drack öl och pratade, trevligt men blev ganska långtråkigt efter ett par timmar. Vi gick och la oss ganska fort efter att pauline kommit hem från jobbet.
Gick upp runt 11 imorse, käkade frukost och sen slappade vi bara. Nu har jag precis gjort mig klar, och jasmine sitter och plattar håret. Blir 1 öl (det enda vi har kvar, haha) här i lägenheten först sen drar vi oss mot oslo centrum, tänkte sätta oss och käka någonstans, kan bli trevligt och dyrt ....
Så jävla konstigt väder ute, känns som att sommaren är på väg att ta slut, inte roligt. Får hoppas på bättre till helgen.
Nä nu har jag inget mer att tillägga! puss


tisdag

Sitter i paulines lägenhet i oslo, åkte hit med henne och jasmine igår, dryg tågresa, men gick fortare än jag trodde det skulle kännas.. försenat med 50 min men annars gick allt super.
Pauline (jasmines syster) bor i ... ah fan nu kommer jag inte ihåg vad det heter, skojern eller ngt, norska ord vettni ;s iaf så bor hon i ett jättefint område och i en jättefin lägenhet.
Vi kom i säng ganska tidigt igår, med tanke på att pauline skulle på jobbintervju 10 imorse, men natten blev väl inte den bästa, jag och jasmine skulle sova på en dubbel luftmadrass, självklart var det hål i skiten så vi pumpade typ 3 gånger inatt, men vi vaknade ändå imorse av att vi låg på golvet.. jätte skönt verkligen. Så inatt blir det att knö ihop oss i paulines bäddsoffa.
Imorse väckte pauline oss vid 8, gick upp och gjorde oss iordning sen tog vi en taxi in till stan där hon skulle på jobbintervju, jag och jasmine fick leta oss fram till karl johan "gatan" , slutade med att jag fick fråga en japan vart man skulle gå, på engelska dessutom bara för att jasmine tycker det är kul att leka turist och prata engelska, vad gör man inte för henne liksom? herregud. Vi hittade fram tillslut, kollade lite i affärer osv, sen kom pauline och vi fortsatte kolla runt, hittade ett sött linne/klänning som jag köpte, köpte lite fransk manikyr också. Drog och lunchade på ett ställe där dom gjorde världens godaste baguetter, helt galet gott var det.
Efter mycket klagomål från jasmine som hatar att shoppa så tog vi tåget hem. Vid 3 tiden drog pauline till jobbet och jag och jasmine till maxi och köpte öl.
Nu sitter jag här själv, eller ja, jasmine är ju här men hon ligger och sover så hon räknas inte :(
Ska väcka henne snart så ska vi sätta oss på balkongen och dricka öl ch röka (tragiskt liv....)
Imorgon hoppas jag och jasmine på utgång, men beror på hur pauline jobbar, men det vore ju att ragga upp en stenrik, snygg norrman, och bli kvar här, haha mitt mål med den här impulsresan... nja intedirekt.
Vi tar väl tåget hem senast på fredag och då blir det krogen med malin och kanske henrik.
Och på onsdag drar jag och jasmine med mamma till göteborg och gothia cup (gurra spelar) det kan bli kul det, såg nyss på deras hemsida att 2 91-lag från Grekland ska dit, greker... hehe!! Jaja blir i göteborg till onsdagen iaf, sen tar jag och jasmine tåget hem och sen drar vi direkt ut till min stuga, då ska lina med också. Blir fint det!
Nää nu äre dax att väcka jasmine
puss