söndag

Helgen spenderade jag hos mamma med jasmine typ!
Drog dit i fredags efter skolan och laddade för utgång.
Vi drog till rallan på herrhagen där vi drack och hade trevligt.
Senare blev det krogen för oss 18åringar.
Jasmine och jonte drog hem till mig och sov. När jag kommer hem runt halv3, ligger dom helt döda i soffan och vaknar inte av att jag knackar. Fick panik men tillslut så hörde jonte så han kom och öppnade! haha.
Lördagen blev det att slappa med jasmine, sen drog jag med släkten till elida som tagit examen. Blev lite käk osv. Sen drog jag och mötte jasmien och så drog vi hem till mamma och började dricka lite. Haydar, nelson, lucas och ossman kom en sväng innan vi drog oss mot stan och krogen. Jasmine blev kvar hemma hos mamma. Samma sak hände inatt, när jag kommer hem så låg hon och sov. Och jag tror att jag stog och knackade i 10 min innan hon öppnade.
Vaknade runt 11 imorse. Och när jag kom upp så hade jasmine städat och fixat med disken och allt så att jag skulle slippa det! underbar är hon.
Tog bussen till skår runt halv2 tiden.
Kl.15.00 kom det lite släkt för att fira pappa och malte.
Dryg men trevlig dag.
Resten av dagen kommer väl gå åt att sitta här och framför tv´n typ.
Ensam mamma söker får man ju inte missa ikväll! Sitta och dregla lite bara för att oscar i programmet är så jävla dretsnygg ♥

Måndag och skola imorgon, det är det sista jag orkar och känner för just nu känner jag!
Men det är inte långt kvar nu, bara att kämpa vidare.
Jag har äntligen, med hjälp av jasmine bestämt vilka låtar jag ska spela in, det blir "my immortal-evanescence" och "broken hearted girl-beyonce" Kommer nog bli riktgit bra och inte rösten sviker igen ...

Här kommer lite bilder från helgen!

  

  

  
                     
 
 


sweet dream

Tog mig en promenad förut.
Jasmine var också ute och gick på annat håll, så vi höll varandra sällskap via mobilen .. haha vilka töntar! Men då känns det inte lika ensamt. Det kan vara riktigt läskigt att gå i skåreskogen, iaf precis när det börjar bli mörkare ute ..
Kollade på idol förut, fan vad bra en del folk sjunger alltså!
Sitter just nu och lyssnar på beyonce´s alla möjliga låtar! alltså den bruden är både dretsnygg och hon sjunger äckligt bra. Det vore ju att födas om som henne.

Imorgon börjar jag 8.30 med historia-prov :| håll tummarna för mig!!!
Det kan gå hur det vill det .. Men jag ska göra mitt bästa.
nee men nu ska jag kila.

Every night I rush to my bed
With hopes that maybe I'll get a chance to see you
When I close my eyes
I'm goin outta my head
Lost in a fairytale
Can you hold my hands and be my guide?

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you




torsdag

Denna dag har gått riktigt jävla sakta.
Började 10.10 med bild, sen lunch, sen psykologi och religion.
Skit dryga lektioner, dom ligger med typ 20 minuters mellanrum och så är båda ganska långa lektioner. Usch, jag gillar inte torsdagar!

Imorgon är det fredag och helg!
Blir utgång .. jag försökte övertala mig om en vit helg, men det lyckades inte så bra!
Blir iaf förfest på herrhagen och sen krogen, om ingen husfest dyker upp vill säga!
Mamma är i norge och jobbar denna helg, så jag funderar på om jag ska bosätta mig där under helgen!

Haha, hittade ett klipp på youtube förut!
http://www.youtube.com/watch?v=XdAJrQ2kHv4
jag höll på att skratta ihjäl mig, så jävla skön!

nej nu måste jag läsa ännu lite mer om stalin och den där skiten!
puss


historiaplugg

jag hatar historia ..
jag hatar komminismen ..
jag hatar stalin ..
jag hatar lenin ..
jag hatar allt som har med det där att göra!
det är helt omöjligt att hitta bra fakta om det på internet. Och när man väl hittar ngt så står det på fel sätt, inte i samma sammanhang som frågan man behöver ha svaret på!
Vad trött jag blir ....
Farmor och farfar är här.
Farmor försökte hjälpa mig och eftersom hon inte heller kunde så mycket så ringde hos till sin bror olle som kan allt om det där.
Så jag har nu suttit i säkert en halvtimme och lyssnat tillsammans med farmor på Olle i telefonen. Han kunde i stort sett allt om det, men han förklarade inte på det bästa sättet, och så förklarade han mer runt omkring ämnet. Gulligt av honom ändå. Han ringde till och med upp och tillrättade tt fel som han tydligen hade sagt, haha gullig 80åring.
Nejmen det bästa jag kan göra är väl att sätta mig på lektionen på fredag och bara skriva allt jag kommer ihåg och allt jag tycker och tänker.
inte lätt det här med historia, svensk rasbiologi och gulagsystemen!

Längtar till helgen. Funderar på om det kanske får bli en vit helg? vore nog ganska bra för både min kropp och själ att ta det lite lugnt, men jag vet hur jag blir på fredagseftermiddagar, då finns det inte på kartan att ta det lugnt. Men får se om jag kan övertala mig själv ...
nu ska jag trycka in ännu lite mer om stalin
puss


onsdag

Kom nyss hem.
Tog skolkort förut, hatar att göra det, man blir liksom aldrig bra!
Ler som en idiot på det individuella .. mamma blir nog glad iaf, det var för hennes skull jag la på det stora smilet!
Var på nautilus imorse och tränade, sen drog jag hem till mamma och duschade osv. Jag var helt ensam hemma och så låg jag och kollade på tv, helt plötsligt så slås vhs;en på och så åker titanicfilmen ut som satt i. Jag gick fram och försökte trycka av skiten men det funkade inte. Tänkte istället dra ur sladden till den, men då märker jag att varken sladden eller skartkabeln sitter i ;o hur läskigt är inte det? jag höll på att skita ner mig .. Det går ju inte liksom, den kan inte göra så när inte sladden är i?! Skitläskigt var det. Menmen, det finns väl något övernaturligt hemma hos oss som tycker om att spöka lite, vem vet.

Körde pilates igår innan jag skulle lägga mig.
Har världens träningsverk i magen nu, inte skönt!
Ganska kul med pilates faktiskt, det jobbiga är bara att det är så lugnt hela tiden, tjejen som förklarar pratar så himla drygt. Men det är väl det som är meningen, att man ska andas rätt och göra allt i ett lugnt tempo för att rörelserna ska ta mer.

På fredag har jag historiaprov .. Vi har fått 4 frågor av vår lärare, man ska fördjupa sig i alla och sen så kommer han välja ut en av dom (vi vet inte vilken) så ska vi skriva om den + en till som vi själv väljer.
Det är inte lätta frågor heller. Nazism är intressant, komminism vet jag inte alls mycket om däremot. Nazismen hör ju till 2a världskriget och förintelsen osv och det har man ju läst mycket om, men kommunismen har vi fått höra om mer nu på senaste tiden, iaf jag. Men det är bara att nöta in!
nej men nu ska jag börja med historian.
puss

footprints in the sand

Sitter här och softar lite ..
Har försökt söka om nazism och om deras människosyn, men har intresserat mig mer av annat som t.ex facebook och msn, haha typiskt. Men provet är inte förrens på fredag så jag har morgondagen och torsdag på mig.
Eftermiddagen har varit ganska lugn, tog en promenad förut, det var skönt. Sen passade jag malte och wilma en stund när helen var på bergvik och pappa var på mc-träff.
Pappa fyller år idag och malte imorgon så på söndag blir det kalas.
Och på lördag ska vi till min kusin som har tagit examen? det blir nog trevligt!
Imorgon börjar jag 13.15, sköööönt! men det blir upp och med pappa till stan och träna på nautilus. Alltid skönt att träna på morgonen då det inte är så mycket folk, + att sen har man det gjort liksom.
Ska ta klasskort kl 14.00 imorgon, alltid lika jobbigt med den där gymnasiekatalogen .. man vill ju inte se ut hur som helst direkt.
nejmen nu ska jag göra något annat, typ dra mig mot sängen!

 

   ♥

tisdag

Dagen började riktigt dåligt.
Som vanligt så har jag alltid otur.. Kom till multimedian, satte mig vi den datorn jag alltid brukar ha, skulle dra igång och fortsätta med arbetet vi håller på med. Typ resemål osv.. Jag har om Kroatien.
Jag var bästan helt klar med mitt arbete och jag var jävligt nöjd.
men så märker jag att mitt arbete är borta ;o det ligger inte någonstans på min inloggning ... min lärare hjälper mig att leta, men nej, ingenstans finns det!
Så det var bara att börja om. Nu kommer det definitivt inte bli lika bra iaf, jävla otur hela tiden ;(
Dagen blev iaf bra tillslut tack vare emma och malin, och lite klara på ett hörn, haha hur fan lyckas hon? ojojoj, vilken charmig brud alltså, haha!
Dagen fortsatte med historia där vi bara lyssnade lite på hans och sen fick vi gå. Drog och käkade, jävligt god mat för en gångs skulle i skolan, hamburgare. Jag och malin tryckte i oss.
Sen hade vi prov, i svenska. Hade panik för jag trodde att det skulle gå åt helvete. Men det gick bra! Det var mer egna tankar och reflektioner än vad det var frågor, så det kändes bra!
Kom ganska nyss hem till skåre.
Ska snart gå ut och gå tänkte jag. Ska testa pilates sen också.
Har en "pilates" skiva som jag har haft jättelänge, höll på med det ett tag för längesen, men som med allt annat så tröttnar man ju. Men tänkte testa igen och se om det ger några resultat. Det sägs ju att man formar kroppen som man vill ha den genom pilates och yoga? kanske stämmer ...
nee nu ska jag ta en macka.
puss

when it was me

Sitter som fastklistrad framför datorn och fixar instrumentala låtar, måste få den perfekta för min röst så jag snart kan dra till marcus igen och spela in.
Än så länge har jag fått fram dessa ;

Beyonce- Broken hearted girl
Westlife- Us against the world
Leona lewis- Footprints in the sand
Leona lewis- yesterday
Leona lewis- run
Paula DeAnda- when it was me
Evanescence- My immortal

Någon av dessa blir det antagligen, många leona lewis låtar, men jag gillar hennes låtar grymt mycket!
Har svenskaprov imorgon ..
Satt med skiten förut, och det är inte kul.
Bara massa om naturalism, realism osv.. Förstår inte vad man ska med det till ;o
Historia prov på fredag också, det länns lite mer intressant, vi läser om nazism och jag älskar att läsa om hemska saker såsom t.ex 2;a världskriget med förintelsen och sånt. Det tycker jag är intressant så förhoppningsvis blir det lättare att sätta sig och plugga med det.
Men att det ska gå bra på svenskan imorgon hoppas jag inte alltför mycket på ..
Missade svenska hollywoodfruar förut, satt och skickade alla kretabilder till linus, dom lånade ju min kamera och jag har ingen sladd till den så jag fick lägga in dom via minneskortet hemma och sen skicka till dom. 136 bilder var ingen hitt att skicka iväg, det tog ett tag. Men jag hoppas att han skickar dom vidare till henrik och rallan, för det orkar inte jag iaf, haha ;)
Imorgon börjar jag 9.30 med multimedia. Ganska soft lektion att börja med!
Pappa fyller år imorgon också, och på onsdag fyller malte 1 år! ♥
Neee, dags för sängen och svenskan nu!

puss


måndag

Pappavecka nu, känns bra faktiskt!
Helgen har varit fullspäckad.
I fredags var jag hos marcus ett bra tag, spelade in en låt dom dessvärre blev skit dålig ... min röst var hes och den ville inte samarbeta, + att jag av någon anledning kände mig stressad. Så det gick åt helvete, men jag ska dit igen till veckan och köra en låt som passar min röst bättre. Tror det blir anastacia-you´ll never be alone, eller westlife-us against the world. Får se vilken av dom det blir. Kan bli någon helt annan också!
På fredagskvällen drog jag, gurra och lina till skattkärr till rallan. Fick stå och vänta vid konsum i 1 timme, missade bussen och allt blev bara fel. Men som tur är har man en mamma. Hon kom pch plockade upp oss och skjutsade oss till rallan. Vi kom väl dit lite innan halv 9. Hemma hos rallan var henrik, linus, jimmy, fredrik, jonna, stina och tali. En trevlig blandning! Vi blev där till 23 ungefär. Tog bussen mot stan, alla gick av ett par hållplatser innan torget (kommer inte ihåg vart ..) men jag och jimmy blev kvar till torget och sen drog vi oss mot score en sväng. Vi gick in och vände typ. Jag och lina tog halv 3 bussen hem, satte och på en bänk och pratade, antagligen lite för högt för helt plötsligt så hör vi en röst som kommer från ingenstans, han började skrika på oss att vi skulle vara tysta och blablabla. Så vi drog hem ist, så såg fredagskvällen ut på ett ungefär.
Vaknade alldelles för tidigt i lördags, gick upp typ halv 10, kunde inte somna om.. Var sleten hela dagen.
Mamma jobbade delad tur, hon kom hem med nachos "ingredienser" som hon tyckte vi skulle göra till kvällen. Så jag, lina och jasmine lagade iordning det käkade tillsammas med gurra och erik. Sen kom henrik och rallan och fick våra rester typ.
Förfestade hos oss tillsammans med lina, jasmine, henrik, rallan, gurra, erik, jonna, stina, anton, krook, robin, kurt nilsen (haha) + ett par fler.
Drog oss senare mot stan, jag dumpade krogen och drog ist med jasmine, lina, gurra och jonte till herrhagen, Vi skulle på fest men så blev det ju inte .. Vi drog oss mot norrstrand där jonna och stina var. Måste bara säga att vi GICK från torget till herrhagen, från herrhagen till hagaborg. Vi gick runt halva stan kändes det som.
Väl framme vid hagaborg så skulle jonna och stina dra in till stan så vi hakade på dom. Träffade henrik och rallan och softade lite med dom.
Sen drog jag och jasmien hem och sov.
Igår låg jag och jasmine som döda i varsin soffände hemma hos mig. Käkade kebab och kollade på tristan och isolde, bra film faktiskt!

Sitter här just nu och väntar på att klockan ska bli 21.00 så jag kan kolla på svenska hollywoodfruar. Alltså den där Anna Anka är ju helt sjuk i huvudet. Jävlar vilken idiot! Ska bli kul att se vad hon snackar för dynga i dagens program.
Nu blir det plugg och äppelpaj (L)

Här kommer lite bilder från helgen!

 

 

 

 

söndag

Blev utgång igår.
Startade hemma hos mig med lina, jasmine, gurra, erik, anton och sebbe. Senare kom också andreas, oscar, simon, krook och vallin och säven.
Jag var inte så sugen på krogen så jag, lina och jasmine bestämde oss för att dra med gurra och erik till lorensberg, längesen vi var på en husfest.
Drog dit vid typ 12-tiden om jag inte minns fel. Där var det bara 92or och 93or, annat hade vi heller inte väntat oss. Var ganska kul faktiskt!
Tog sista bussen hem med jasmine, lina och sebbe.
Väl hemma hos mig så drog jag och lina igång en modeshow med mammas gamla klänningar. Inte de vackraste vill jag lova. Men jasmine och sebbe fick iaf kramper i magen av showen, och det var väl det som var meningen, haha.
Lina drog hem, och jag körde vidare. Jag har nog aldrig haft så mycket energi som jag hade inatt. Helt sinnes var det! Sen dök anton upp igen också, han skulle hämta cykeln. Och han kom precis lagomt, för precis när han kom innanför dörren så hade min energi tagit slut, men han framkallade ny med sin egen, haha, skön kille det där. Jag vet inte hur många gånger han sa att han skulle dra, men han blev kvar. Till slut drog han och då gick vi och la oss.
Vi gick upp typ 11 imorse och drog igång med städningen. Jasmine diskade, sebbe låg i soffan och beklagade sig över hur dåligt han mådde och tjatade sönder oss om låten "sexy bitch" med akon. Slutade med att jag fick fixa fram den. Vår frukost bestod av beskvier och mjölk, väldigt nyttigt. Sebbe drog och jag och jasmine fortsatte med städningen. Gick ganska fort. Sen tog jag bussen hem till skåre.
Dagen har gått åt att städa, kolla på tv och lära malte att gå. Han är jätte stabil nu.  Jag är nog bra på att lära barn göra saker, helen påminde mig förut om att jag lärde wilma cykla. Och idag har jag kämpat med malte och hans gång. Kul faktiskt!
Nu väntar jag på pappa och gurra som är och hämtar pizza, det ska bli riktigt gott, jag är skithungrig!
Ikväll blir det slappt med film, det blir komedin "he´s just not that into you" hoppas på att den är bra =)
puss


lördag

Gårdagen blev inte helt som jag hade tänkt mig.
Kände mig slö hela dagen i skolan, var inte taggad på att dra ut.
Sen när jag drog hem till mamma så blev jag skit taggad, mitt halsont försvann på 1 sekund, samma med mitt tunga huvud. Bestämde mig för att dra med, henrik &Co ut, (drängstugan som dom kallar sig, haha).
Tog bussen till skattkärr vid 7, fick sällskap av fagge som också skulle dit. Henrik, linus och rallan hade redan börjat när vi kom dit så det var bara att köra igång. Blev en soft och trevlig förfest (som alltid) hos rallan.
Vi tog 22 bussen in till stan, träffade malin och gick in på arena en sväng. Inge vidare där så vi drog oss mot score.
Det är sjukt vad mycket olika folk man träffar en kväll på krogen. Det känns som att man vet vilka alla är, och att man känner typ hälften av alla man ser. Det är roligt faktiskt!
Blev en bra kväll!

Var rädd för att halsontet skulle komma tillbaks idag eftersom jag nog egentligen borde ha tagit det lugnt igår, men ingen smärtande hals nej, sköööönt! Kanske äntligen blir frisk från allt jag har dragit på mig, så jag kan börja träna ordentligt. Måste börja använda mitt nautilus kort lite mer flitigt ..
Mamma drar bort idag och blir borta till imorgon, så ska snart dra mig dit och softa. Senare blir det nog jasmine, lina och malin. Vet inte vad vi hittar på, kanske blir utgång, är inte sugen på det nu men jag vet att jag kommer bli det sen ...
nee nu ska jag gå och göra ngt annat :)
puss


nytt och fräscht

Min låtsasmamma helen är skit duktig med allt som har med photoshop och bilder att göra så jag bad henne hjälpa mig att göra om min design. Var riktigt trött på min gamla! Tyckte att detta blev bra. Väldigt mörka färger kanske, men det är snyggt enligt mig.

Är jättepigg just nu vilket inte är så bra. Borde gå och sova så jag kanske känner mig lite bättre imorgon.
Har fått som vana att göra suduko på kvällarna, dels för att jag blir trött av det + att jag har fått för mig att jag blir bättre på siffror då, alltså = bättre på matte. Vet inte om detta kan stämma, antagligen så gör det inte det, men hoppas kan man ju alltid. Och på tal om matte så måste jag verkligen ta tag i det. Har ju fortfarande inte klarat matte A, och det är riktigt illa det .. måste komma igång med det så att jag kan börja läsa matte B nästa termin, det ingår ju i min linje. Jobbigt!!
nee, nu blir det sängen och sudoko.
pusss


torsdag

Har haft en ganska skön dag idag, förutom en smärtande hals och huvudvärk. Men är mycket bättre än igår iaf!
Har skrattat väldigt mycket idag i skolan, både jag, malin och emma var hur övertrötta som helst, så i stort sett allt var roligt!
Dagen började med bild, vi bestämde oss för att göra armband. Vi valde dom absolut minsta pärlorna tillsammans med en ganska tjock tråd (idioter) men det funkade. Jag fick till 2 små söta armband, tog ca. 45 min ... malin fick till 3 stycken under samma tid, och stackars emma fick till ett halvt armband ungefär. haha, hon pratade för mkt anatgligen! Sen syndade vi också, men det ska vi inte ta upp här ... det är våran ensak, hehe.
Efter bilden hade vi prykologi, och den lektionen gick väldigt fort. Sen religion, men vår lärares son hade blivit sjuk så han var tvungen att åka hem, så vi fick sluta 14.00 ist för 15.40, inga fel med det inte.
När jag kom hem så käkade jag lite, sen körde jag yatzy med wilma och helen. Längesen jag körde det, men det är ju faktiskt kul!
Fredag imorgon och då blir det förhoppningsvis utgång. Beror på hur mycket bättre min hals och min kropp mår. Är helt sliten i kroppen, jag funkar och mår bäst när jag har värktabletter i kroppen och det kan jag ju inte trycka i mig hela tiden. Men förhoppningsvis så är jag pigg nog att dra ut. Kanske får skippa after worken med malin, vet inte om jag pallar att börja så tidigt isf, mår jag bra nog så kör jag nog helldre på en lugn förfest och sen krogen. Men det spörs.
nu ska jag gå och kolla på top model och sen städa mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag där vill jag lova!
puss

onsdag

Denna dag har inte varit speciellt bra.
Vaknade imorse och hade fått ont i halsen igen, tänkte att det var ett sånt där halsont man kan få på morgonen, som försvinner när man kommer igång. Men trofan att det var det ... självklart inte. Det blev istället bara värre och värre. Drog till skolan och mötte malin vid halv 12 eftersom vi skulle komma igång med vårt projektarbete. Det var inte roligt att sitta och tänka när mitt huvud kändes som bly .. Men vi fick faktiskt gjort en del. Ringde sjukvårdsupplysningen (eller vad det nu heter?) och kollade om dom tyckte att jag skulle vänta med att gå till läkaren eller om jag skulle fixa tid direkt, hon som jag pratade med var inte speciellt trevlig .. det är nästan ingen på vårdcentralen tycker jag. Iaf inte dom som jobbar på labbet och i reseptionen, bara griniga hela tiden (de jag har träffat iaf) Hon tyckte att jag skulle skaffa en tid. Så jag fick ringa till gripen, men där var det fullt för att ens ställa sig i kö, så jag gick dit direkt ist. Men nej, prover fick man inte ta om man inte hade ringt och förbokat och fått en tid så det sket sig ju. 
Sket i allt och drog hem till mamma och softade en stund ist. Kollade på fotbollen och det var riktigt skönt att sverige vann. Ingen rolig match att kolla på men dom fick iaf till det tillslut vilken var bra!
Sen kom pappa och hämtade mig med hojen, rätt kallt att åka med uppvikta byxor vill jag lova.
Halsontet börjar iaf försvinna lite känns det som, kanske beror det på panodilen jag har tryckt i mig eller så blir det inget mer än så. Orkar inte åka på pecilin en gång till.
Vill ju kunna dra ut i helgen också. Är taggad som fan! men vi får se hur det blir med det.

Kollade på idol förut, jag gillar det programmet alltså! Och man måste ju bara älska Bagge. Han är så jävla skön!!
Andreas är lite småsnygg också (y)
Imorgon har jag en ganska soft dag i skolan. först bild, sen psykologi och sist religion!
Neee nu äre dags för mig att sova tror jag, sömn är bra mot förkylningar.
pusss


idol

Haha, jag bara älskar idol alltså. Finns så många sköna personer som ställer upp på det där, skratta får man göra ordentligt åt en del.
Jag sökte ju in förra året när dom var här i karlstad, skit rolig upplevelse var det. Kom dock inte vidare, de tyckte att jag skulle jobba med magstödet eftersom att jag är självlärd  och sedan komma tillbaks nästa år och testa igen. Sånglektioner har jag börjat tagit, men det blev inget detta år iaf, men det vore ju att testa igen, nästa år kanske. Kul grej liksom, se hur långt man kan komma, om man ens kommer någonstans, haha.
Försöker få tag på en studio också, skulle behöva spela in en demo till en grej, men det går inget vidare, inget drag i mig på den fronten tyvärr. Har ju en egen hemma hos mamma, men den är väl inte den bästa kanske. Den har funkat bra osv, men just nu står den i förrådet och drar på sig damm ungefär. Men med någon kunnig och en ny mic kan den nog bli skit bra!
Ser fram emot fredag! Då blir det after work på blue moon med malin och förhoppningsvis lina. Sen blir det antagligen arena eller score, beror på humöret, drag eller soft? det märks.
Nu ska jag ringa jasmine, känns inte som att vi har snackat på hur länge som helst ;o Blir väl så när man inte behöver ta ngn kvällscigg, hehe!
puss

tisdag

Det har nog aldrig varit så svårt att ta sig upp som det var imorse!
Gick och la mig runt 12 igår? tror jag. Drog iaf på en film, 17 again med zac efron. Kan tala om för er alla att det var ett stort misstag, har aldrig tyckt han har varit mer snygg än efter att ha sett den filmen ... jobbigt läge! Killen passar ju för fan till och med i lockigt hår ;o han är gudomlig.
Gud (om han nu finns?) måste verkligen ha lagt mer energi på honom än på någon annan. Hemskt att säga så men i mina ögon är han något av det finaste som finns, hihihi.. nejdå men han är sjukt snygg iaf, och jag skulle kunna göra det mesta för att få stöta på hans dubbelgångare! Men man får ju inte glömma insidan heller, men ah nu vet ni iaf! Aldrig mer den filmen iaf, jag blir bara deprimerad då!!!!

Slutade 14.55 idag, tog bussen hem till skåre. Insåg att jag inte hade någon nyckel och att ingen var hemma. Som tur var hade jag glömt att låsa mitt rum, så jag gick och la mig och vilade tills helen, malte och wilma kom hem.
Sen glodde jag lite på top model och lekte samtidigt med malte, körde flygplanet med honom och han dreglade ner mig ganska så härligt. gosig den där pojken.

Nu blir det snart käk och det ser jag fram emot, är svinhungrig.
Sen ska jag gå ut och gå tänkte jag.
Imorgon börjar jag 13.15, åker med pappa till nautilus och gymmar lite så sovmorgon blir det inte! Sen ska jag träffa malin runt halv 11 och planera lite inför vårt projektarbete. Det okända ska vi ju jobba med och ja, det kan bli spännande. Hoppas på att få vara med om något övernaturligt.
nee nu blire käk, puss



världens finaste syskon ♥


fortfarande måndag

Helvete vad den här eftermiddagen har gått drygt ..
Har bara suttit här framför datorn, kollat på tv, hjälpt gurra med plugg, fast jag var inte till så mycket hjälp eftersom jag inte fattade någonting. Förstår om han tyckte det var svårt. Jag menar hur svårt kan det egentligen vara med personlig hygien? tro mig, svårt att besvara frågor från en text som är helt luddig.
Vi tröttnade snabbt på att leta efter svaren så han satte sig med matte och jag med samhäll, och tro mig det är inte ofta jag och gurra sitter och pluggar, så det måste ha sett helt sjukt ut. Det vet jag att jasmine skulle ha tycket iaf!! Satt väl en kvart innan jag tröttnade .. det är som vanligt. Som med allt annat skjuter jag fram det, idiotiskt!
Ska snart dra mig mot sängen och dra på en film. 17 again blir det, huvudrollen spelas av zac efron, min favorit! Borde egentligen inte kolla på den, vet att jag kommer bli helt knäckt bara för att det inte finns killar med hans utseende, tragiskt att jag är så jävla utseendefixerad :( Ska försöka tänka att det bara är film ... brukar inte gå, iaf inte när jag kollar på high school musical filmerna. När jag hade sett den i lördags drömde jag faktiskt om zac. Drömde att jag åkte till mina släktingar i florida, sandy och wayn heter dom, fast i drömmen bodde dom i New York. Var ute och gick med en kopp kaffe i handen, blev "påsprungen" av en tjej, och jag spillde ut kaffet över hela mig. Denna tjej drog in mig i en affär och bad om ursäkt och köpte en ny tröja till mig. Fråga mig inte hur, men på ngt vis så var detta zac efron med peruk, haha helt sjukt. Kommer inte ihåg hur det kom fram, men innan jag vaknade så drog han av sig peruken och vips så stod han där och glodde på mig. Jag kan ju bara säga att jag ville verkligen inte att drömmen skulle ta slut där ... Jag skulle helt seriöst kunna dra till usa, eller vart han nu bor och leta efter honom, och förhoppningsvis träffa honom och inse att han är en helt värdelös kille, dretful och jätteotrevlig. Då skulle jag slippa vara olyckigt kär i honom, jag vet en person till som skulle haka på. Jasmine monsen. heh, jordens töntar är vi.
neee, filmen väntar!
puss

måndag

Ännu ett stort uppehåll från bloggandet, inte haft tillgång till dator eftersom jag varit hos mamma, och ingen av varken mamma, jag eller gurra verkar orka ta tag i att skaffa en ny dator.
Ringde en kille, som hette Carlos från com hem i veckan, han ville snacka med mamma men när han upptäckte att jag lät ädre än 18 så började han smöra för mig ist. Jag gick så klart på det, slutade med att jag klickade honom precis innan han skulle börja en röstinspelning som bevisade att jag "gick med på allt vi sagt", med tankepå att han hade sagt vissa saker som inet lät så bra (mamma hade fått psyk om jag hade bestämt att vi skulle byta både telefoni och trådlöst bredband) så jag drabbades av panik när jag förstod att jag kanske inte skulle slutföra skiten, jag klickade honom iaf, han ringde upp, jasmine snackade och vi kom på en story, bara för att det var så jävla kul. Killen kom in ganska mycket på sitt privatliv också, han berättade att han jobbade åt com hem från Barcelona och att han växte upp i colombia osv. Störd kille. Han till och med ringde hem till pappa bara för att slutfölja allt, snacka om att vara desperat för att sälja en sak. Visst kanske inte så snällt av mig att låta honom tro att jag ville ha det och sen bara klicka honom, jag har själv jobbat som telefonförsäljare och det är något utav det värsta som fanns när man trodde att man skulle få sålt och så precis när man ska få uppgifter så drar dom sig ur, en utav många anledningar til varför jag inte pallade att fortsätta.
Carlos ringde tillbaka dagen efter och då sa jag att jag inte ville vara skriven på com hem, telefoni och allt vad det nu innebar så han fick prata med mamma, men hon hatar telefonförsäljare så hon la på i örat på honom. Stackare ..

I onsdags drog jag med mig henrik på studentfesten på glada ankan. Vi drog dit så vi var där vid halv 10, inte en jävel där då, haha, det var jag, henrik och bubba som satt där och underhöll varandra. Runt halv 11 började folket komma, blev en riktigt bra kväll.
Vandrade hem helt ensam kl.2 från stan. Hade ganska dretont o fötterna då vill jag lova, hade dansat i ett nästan hela kvällen, och med ett par ganska oingådda skor som skavde rätt skönt så var det inget vidare att gåååå hem. Men eftersom bussarna inte gick så fick det blir så.

Fredagen var lyckad, drog med emma och lina till amelie på råtorp där vi förfestade. Hade ett väldigt efterlängtat möte med min kära vän laki som är mindre mysig .. men måste man så måste man, någon gång var jag tvungen att styra upp det jag klantade till i början av sommaren.. Tack jasmine btw! du är guld värd. ♥
Efter ett par efterlängtade danish gold drog vi oss till arena, dansade och hade det kul.
Vaknade med världens halsont på lördagen, trodde helt ärligt att jag skulle dö. Skrek på mamma som kom in och jag bad henne lysa med en ficklampa i halsen och kolla om det hade fastnat något, hon skrattade åt mig .. jag var inte helt vaken om man säger så, haha. Kunde knappt svälja, kändes precis som när jag hade streptokocker sist, fast värre. Hittade mitt gamla pencilin som jag var tvungen att avbryta sist pga en allergisk reaktion (allt händer mig som vanligt ..) började trycka i mig av det pencilinet iaf.
Mamma var världens bästa i lördags, hon kom hem med naturgodis, ben & jerry´s, tidningar och high school musical 2, (zac efron ♥) Låg i soffan hela dagen/kvällen. Efter ett par panodil kände jag mig jättepigg, och precis då ringer henrik och frågar om jag skulle komma till rallan vilket jag hade planerat att göra, men eftersom jag blivit sjuk så blev det inte så. Det jobbiga var att jag kände mig såpass pigg så jag skulle kunna dragit dit, men det fick bli en hemma kväll med mamma och fotboll ist. Zlatan säger jag bara, hur king är inte han liksom!
Ah det var väl allt jag hade att säga just nu.
Måste fixa en grej med skolan nu :|
pusss

Sometimes love comes around
And it knocks you down
Just get back up
When it knocks you down