so close

Pratade nyss med min släkting från USA, Elsa. Nu känner jag verkligen hur nära det är.
Om precis 2 veckor idag befinner vi oss i New York, eller ja, vi är påväg från New York Till florida. Det känns helt sjukt. Vi har pratat om det så länge, så många år, somrar, men det har aldrig blivit mer än prat förrens nu. Vi ska verkligen åka och vara borta 1 månad och bara resa runt och få en massa intryck och få lära känna våra släktingar som enligt mamma är helt underbart!
Åååh vad jag längtar :) Blir nästan lite nervös nu bara av tanken.
MEN först väntas en vecka med jobb från 6-11.30, en helg här hemma med alla vänner, släkt och familj som jag kommer sakna. Jag har liksom aldrig varit borta så länge. 1 månad låter inte så mycket, men det är faktiskt ett bra tag alltså. Men vafan, det kommer vara värt varenda krona och varenda dag, det är jag säker på :)

Nu ska jag sätta på tv:n och kolla om det är någon bra film ikväll, antagligen inte men man kan ju hoppas :)
pusspuss



sööndag

Åhhh, tanken på att jag ska upp imorn och jobba får mig att vilja lägga mig ner och dö, typ. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte .. Jag har liksom 3 helt nya ställen jag ska vara på HELT SJÄLV! Jag kan liksom inte direkt fråga någon om vad jag ska göra .. Jag har bara blivit upplärd en gång, och det räcker absolut inte. Men vafan, jag får göra det jag kommer ihåg, vilket förhoppningsvis är allt.
nee sak sammma.

Igår blev det utgång. Krook och Anton skulle till Mirsad så jag hakade på dit.
Där softade vi och körde lite konstiga ölspels - lekar innan vi drog oss till haga och hem till Malin. Hemma hos henne var Kalle, Sebbe, Albin och Anna. Vi blev där en stund, körde lite ölspel osv sen drog vi till krogen och score. Mötte upp wille och träffade även henrik &co som jag sedan hamnade med inne på score. Ett tag iaf.
Kvällen blev bra :)

Idag ska jag inte göra något annart än att slappa. Kanske åka inlines om det slutar regna och inte är allt för halt ute. Får se, men det vore gött.
nej nu ska jag dega framför en bra film.
pusss


lördag

Blev utgång igår.
Började tillsammans med klara hemma hos hennes pojkvän Mirsad. Ashti, krook och anton kom också lite senare. Mycket trevligt! runt 11-tiden drog vi in till stan och till score (som vanligt ..) hur trött man än är på det stället så dras man liksom alltid dit på ngt sätt. haha. Jaja, där var det trevligt iaf. Träffade henrik, linus, jummy och rallan ute på uteserveringen så vi hamnade där till sist.
Det blev en mycket trevlig kväll!

Idag får jag se vad som händer, kanske bli utgång ikväll igen? Det märks.
nee nu ska jag ta en tur med inlinsen.
pussss


klara och mirsad :)


kroookgoos


aashti


anton och jag, vi verkar skratta åt ngt iaf ..


rastlös ..

Alltså, denna dag har varit helt sjuk kom jag på nyss. Jag är impad av mig själv och det är sällan jag blir det, hehe.
Nejmen efter att jag hade käkat med gurra och jonte (maten blev jätte god! märks dock inte att de går hotell & restaurang ..) så satte jag mig framför tv;n men kände direkt att nee här kan jag inte sitta. Så jag städade badrummet och sen diskade jag och städade i köket.
VAD HAR HÄNT MED MIG? Är det mitt jobb som gör mig städsugen? knappast efter som jag är dötrött på det, iof är jag trött på att städa kontor som jag gör på domstolen, men vafan ändå liksom. Vad händer med mig? hah. Jag säger inte att det är dåligt eller så, rättare sagt konstigt.
Nej men seriöst nu ska jag sluta snacka om hur duktig jag är, för det är jag faktiskt! (a)

Så himla skönt att det är bara är imorgon och sen är det fredag och helg! Helt sjukt vad veckorna går fort.
Snart befinner jag mig liksom på andra sidan jordklotet liksom. Det kännr overkligt som fan. Men herregud vad jag ser fram emot USA. Att bara komma bort ett tag, från allt och alla. Uuuh va skönt det ska bli. Vet dock att jag kommer längta hem efter en vecka, men så äre.

nej höörni nu ska jag kolla på en film som börjar på 3an, hoppas fan på att den är bra!
pusspuss


gammal bild på mig och henrik :)
skolavslutingen i 9an tror jag.

hurtbulle?

Ojojoj, idag har jag inte varit lata emma söderberg inte.
Började dagen med uppstigning kl. 05.00. Käkade en stooor frukost för en gångs skull. Sen hoppade jag på cykeln och drog till jobbet. Väl där var det bara att städa och svettad till klockan 11.30 då jag slutade och fick gå. Lika skönt varje dag när man har gjort de där timmarna! Jag hoppade på cykeln och tog en omväg på ca 30 min till farmor och farfar. Varför denna omväg? - Jo för att jag ville svettas ännu mer och få lite motion liksom, höh. Väl hemma hos farmor och farfar käkade vi lunch, sen var det städning på gång igen. Jag hjälpte farmor att möblera om och fixa och dola litegrann, alltid gött att tjäna lite extra.
Efter vår städning blev jag kvar ett tag och pratade lite om livet osv. Brukar bli så när man är där :)
Sen tog jag cykeln hem och hamnade i soffan en sväng innan jag bestämde mig för att ta en tur på inlinsen. Sagt och gjort. Jag åkte i 1 timma och kom hem helt sjöblöt, (fräsch information .. sorry) men det var riktigt gött trots ett par kraftiga hostattacker på vägen.
När jag kom hem och skulle hoppa in i duschen så gick jag in på mitt rum för att hämta en handduk, kollade mig runt omkring i mitt rum och kom på att så här kan det ju fan inte se ut! Så det blev en storstädning med dammsugning och dammtorkning direkt. Seeeeen fick jag hoppa in i duschen och det var verkligen skönt med en kall dusch efter en svettig dag vill jag lova.

Nu sitter jag lugn som en filbunke i soffan och väntar på mat som görs av jonte och gurra. Det blir potatis och grillkorv + lite sallad, till mig iaf. Jonte står på altanen och grillar korv och gurra står vid spisen med potatisen. Haha, goa killar.

Imorgon är det torsdaf och Rix Fm kommer till karlstad och torget. Erik Saade kommer, hoho. Jag måste dit liksom.
Haha nejmen klart man vill gå och kolla, det ska ju dessutom bli fint väder så det kommer nog bli greeeat!
Vi har pratat om att sitta på scores uteservering och lyssna, dock så bli det förbannat dyrt då. Man måste käka och förra året när jag och henrik satt där och lyssnade så betalade vi typ 130 kr var för en jävla maträtt liksom. Det känns inte värt det!
neee nu är maten klar, muums.
pusss


listaaaaa

Namn: Emma Söderberg
Längd: 1,69
Skostorlek: 37/38 
Hårfärg:
vet knappt vad jag har för hårfärg direkt, typ mörkblond? 
Önskar du att du bodde någon annastans:
nja, inte just för stunden. Men på hösten/vintern skulle jag gärna bosätta mig i ett varmare land.
Tänker du på självmord: nej, det brukar jag inte direkt göra ..
Tycker andra du är attraktiv: ja, ibland.
Använder du droger: nej, men funderar på att börja :) skämt åsido, aldrig i mitt liv att jag skulle använda droger.
Röker du: ja
Vilka shampoon använder du: Loreals silverschampo och wella, eller va fan det nu heter.
Vilka parfymer använder du: rosa äpplet
Vad är du rädd för: ormar, döden
Gillar du att tvätta: nej
Gillar du berg- och dalbana: älskar´t

KÄNSLOR
Gråter du ofta:
i perioder, men nee
Skrattar du ofta: jaaa
Hur känner du dig just nu: trött men ändå glad på något vis. 
Hur har du mått den senaste tiden:
bra. Har dock varit trött större delen av tiden.
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: nej
Blir du lätt förälskad: nej
Är du kär i kärleken: a little bit, hih, neeejda
Tror du på ett för alltid: kanske, men då ska man ha tur.
Är du förälskad just nu: nej
Hur många har du varit tillsammans med denna månad: none
Har du blivit sårad av kärleken: ja
Har du blivit lycklig av kärleken: ja


tisdag

Kom nyss hem från jobbet. Slutade lite tidare eftersom vi var klara för dagen.
Känns konstigt att liksom ha varit uppe så länge när jag vanligtvis typ går upp nu. Jag menar, jag är uppe tidigare än mamma nu när jag jobbar, och det händer bara inte liksom. Fast nu gör det ju det, men det känns helt knas. Men det är skönt att få igång dagen, dock så går de flesta timmarna åt att vara trött, menmen.
Nu ska jag dra på mig mina inlines och ta en tur sen ska jag hem och käka innan jag åker med mamma och mormor till stugan och solar. Om det nu blir någon sol .. får hoppas det annars kommer jag bli ledsen .

neee nu ska jag ut och svettas, samt hosta eftersom jag gör det direeeekt jag blir anfådd, men vad gör väl det?
puss


tror denna bild togs förra helgen, vet dock inte vem som tog den, vart den togs och vad felet på mig var just då?
men den bjussar jag på!

trött trött trött

Har jobbat 6-11-30 och sen efter det direkt hem till farmor och farfar och hjälpte farmor med vinden. Och det var inte lätt vill jag lova. Höll på att somna stående. Men nu är jag hemma och kan slappna av ... skööönt.
Vill ingenting helldre än att gå ochlägga mig nu, men gör jag det då somnar jag aldrig inatt och då är jag trött imorn och så blir det en ond cirkel bara. Så det är lika bra att hålla sig vaken.

Det blir iaf en jävligt lugn kväll. Ska bara vara hemma med mig själv och titta på lotta på liseberg och äta sallad, haha. Jag och mamma bantar nu inför USA, nejdå, bantar gör vi inte. Men nu blir det nyttig mat och mycket motion. Dock så hostar jag som en idiot direkt jag bli ansträngd, så jag får ta det lugnt.
neee nu ska jag göra iordning lite kycklingsallad.
pussss




We always want what we cant have.

sööndag

Åååh vad man uppskattar att vara frisk när man har luggit sjuk några dagar.
Jag vaknade imorse och kände mig pigg och kry. Vilket det var en evghet senast jag gjorde.
Gårdagskvällen blev mycket trevlig.
Jag drog mig till herrhagen och hem till rallan där henrik och linus var. Vi softade med musik, tv och 3.5or .. Jag drack dock inte alls mycket då jag var livrädd för att det skulle pajja magen igen ..
Sen drog vi in till stan en sväng och fixade lite saker. Sen fick jag skjuts hem i en skottkärra. Haha, helt sjukt.

Idag blir det lite kalas.
Ska åka och köpa en present nu till min låtsasmamma Helen som fyller 35 år idag. Efter att jag köpt den så åker jag hem till pappa och fikar lite med familjen + farmor och farfar.
Sen blir det väl hem till mamma igen och sova här.

nuuu ska jag göra mig iordning och dra, pusssss


världens hemskaste natt ..

Fyfan vilken hemsk kväll/natt jag hade igår.
Jag, mamma och gurra käkade nachos, glass och lite andra onyttigheter.
Gurra drog till en kompis och jag och mamma intog soffan vid 21-tiden för att dra på en film som mamma hade hyrt. En halvtimme in i filmen ungefär så känner jag att jag börjar få ont i magen. Inte vanligt magont/magknip utan lite krampaktigt. Jag pausade filmen och ställde mig upp. Mamma såg på mig att jag hade förbannat ont så hon reste sig upp och föjlde efter mig. Tillslut bara vek jag mig och fick världens kramp i mellangärdet. Jag la mig liksom ned och bara grät. Mamma frågade om vi skulle åka till akuten men jag sa nej, för sist jag fick så (natten till julafton) då åkte vi in och väl på akuten släppte magontet och läkarna kunde ända inte göra något åt min smärta utan de sa att jag bara skulle vänta ut smärtan när kramperna kom .. (lättare sagt än gjort vill jag lova.)
Efter att ha skrikit, gråtit och krampat sönder i kanske 40 min så kom vi fram till att vi var tvugna att åka till akuten, eller ja, mamma kom fram till det då jag knappt kunde prata ..
Alltså jag har aldrig varit med om något värre. Jag hade liksom kramper i hela magen, brösten, ryggen, ett helt stort område och ingenting gjorde kramperna lindrigare. Det spelade ingen roll och jag låg ned på magen, på ryggen, om jag satt, stod eller gick. Det gjorde lika ont heeeela tiden. Gissa om man får panik? Precis samma smärta som sist. uuuusch.

Jaja, påväg till akuten och väl där hade jag ondare än någonsin. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag vill seriöst dö. Jag var helt kallsvettig, mådde illa pga smärtan och helt yr efter att ha hyperventilerat så mycket.
Vi fick sätta oss och vänta på en sjuksköterska men tro fan inte att det kom någon ... jävla sjukhus.
Som tur var så blev smärtan lindrigare efter att ha suttit och väntat i typ 20 min. Då kunde jag tillslut lugna mig och slappna av i hela kroppen och bara hoppas på att det inte skulle komma tillbaks.
Efter att ha suttit och väntat i 2 timmar så bestämde vi att vi skulle dra hem eftersom kramperna försvunnit.
Väl hemma så la jag mig i soffan och kollade klart på filmen sen la jag mig i min säng för att somna. Men det gick åt helvete kan jag ju tala om. När jag ligger i sängen så känner jag hur jag börjar få ont igen och då var klockan typ halv 3. Jag kände bara att "FAN, jag orkar inte igen ..." Men det var bara att pina sig igenom 1 timmes smärta igen. Mamma som låg och sov vanade av att jag låg och grät och vred och vände på mig så hon kom in och lugnade ner mig och tillslut så försvann smärtan. Men somsagt, 1 först 1 timme efter att kramperna börjat så försvann de. Helt sjukt.

Idag mår jag prima. Inte ett spår av smärta i min mage har jag. Dock så kan ju det flyga på när som helst, men det orkar jag inte ens tänka på.
Jag måste iaf till gripen och kolla igenom min mage ordentligt och se vad fan felet är liskom.
jaja nu ska jag duscha.
pusss


Beverly Hills

Tittar på Beverly Hills och fy fan vad Brandon (Jason Priestley) är snygg! Åtminstone charmig som jag vet inte vad.
Och hans gulliga personlighet gör det ju inte sämre direkt. Han kan dock vara lite för mesig och ordentlig ibland.

Ikväll blir det en lugn kväll vilket kanske inte förvånar någon som fått chansen att höra mig hosta .. höh.
Mamma kom iaf hem förut med jordgubbar, vattenmelon, Ben & Jerrys (cookie dough), nachos, dricka, hostmedicin, 2 olika sorter, haha. Kvällen är räddad då det även går en film på tv;n .. American beauty. Får se om det kan vara något att ha :)

Nej nu ska jag fortsätta dregla framför Beverly Hills och brandon.




skooor ♥

 

 

 

great

Ja, så vaknade man imorse med lock i örat också, livet är alt bra härligt hörrni!
Nejmen jag mår lite bättre idag faktiskt, tror febern har släppt, vilket är skönt. Dock så är hostan värre. Jag är helt tät i luftvägarna (eller vad det nu heter). Det liksom piper när jag andas in, och då måste jag hosta för att det ska släppa, och så kommer det tillbaks 1 minut senare, osv osv osv. Det suger.
Men, annars mår jag bra.
Det bli iaf en jävligt lugn helg vilket jag hatar. Jag är så partysugen. Jag vill ut och träffa folk, men neeej. Det blir det inget med. blää.

neee nu ska jag ligga och dra mig lite framför tv;n, har inte riktigt vaknat till liv än känner jag.
pusss





dödens dag

VAR ÄRLIG:

Nämn någon som gjorde dig glad igår: morsan
Vad gjorde du kl 8 i morse: sov
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: samma som nu, inte ett skit.
Det sista du sa högt: aaatschoooo (nös)
Vad har du druckit idag: vatten och honungste
Vad var det senaste du åt: jordgubbar
Vad var det senaste du köpte: kommer inte ihåg, men cigg skulle jag tro.
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun
Vad är det för väder hos dig just nu: soligt
Godaste glass-smaken: ben&jerrys cookie dough
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nja, nej, stort intresse kanske, men inte kärlek.
Sover du tungt: ja, ibland så.
Drömmer du mycket: hah ja, mest sjuka drömmar.
Mardrömmar: det händer att jag har mardrömmar
Vilket ämne är roligast i skolan: engelska
Trivs du med ditt jobb: nej, bara tillfälligt som tur är.
Favoritklädsel: mina älskade svarta jeans leggins som de slutat sälja och något linne/t-shirt till dem.
Favoritlåt just nu: one sweet day - mariah carey och Boyz 11 men
Vad ser du om du tittar åt höger: ett fönster
Vad gör dig glad just nu: ingenting. det enda som skulle kunna göra mig glad just nu är min egen kropp om den lyckas trolla bort min feber, hosta och trötthet .. 
Vad ska du göra härnäst: äta varma mackor med mamma
Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: trött och grinig
Favoritgodis: massa olika
Klädsel just nu: tub top linne bara, dör av värmen ...
Musik just nu: ingen musik alls.
Sommarplaner 2010: sommaren är snart slut, men det blir väl att jobba, festa och umgås med vänner tills det att vi drar till USA 1 månad. Sen är sommaren slut när vi kommer hem. 
Hur många kuddar sover du med: typ 5
Spelar du nåt instrument:  nej
Morgon- eller nattmänniska: beror på
Vilka är viktigast för dig: vänner & familj
Bio eller promenad: beror på
Är du kittlig: haha ja
Snarkar du: om jag är tät i näsan så gör jag nog det .. 
Stjärntecken: tvilling
Äckligaste insekten: vet inte, med myror är ganska jobbiga ..
Vad vill du jobba som? psykolog kanske
Stökigt eller välstädat? städat
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? inte en chans
Anser du att du är stark? ja men gud ja!
Vad gör du om du får hicka? hickar och väntar tills den går över, vad kan man annars göra?
Vad längtar du mest efter just nu? att bli frisk och få röra på fläsket.
Hur svarar du i hemtelefonen? hej det är emma
Hur svarar du i mobiltelefonen? beror på vem som ringer, oftast bara Hallå!
Antal timmar sömn inatt? 14 timmar, helt sjukt. Ändå är jag helt slut.
Sov du ensam? ja
Vem sov hos dig senast? lina
Vad ser du fram emot? USA!
Vad vill du ha just nu? nya kläder, smink och skor
Vem längtar du mest efter? H
Vilken buss åker du oftast? 2an och 8an
Vilken årstid är det nu? sommar
Anser du dig själv snygg? ibland känner jag mig dretsnygg, ibland inte alls.
Har du varit kär? kär i kärleken möjligtvis
Är du kär nu? nej


jag dör

Det värsta jag vet är att vara tät i näsan. Och då menar jag när man är så tät så att det liksom inte går att andas det minsta med näsan, så tät så att knappt nezeril hjälper.
Så jävla tät är jag nu. Nezeril-spruten hjälper i kanske 5 min, sen måste jag snyta och då går jag tillbaks till att vara lika tät igen. Så går det, min onda cirkel för dagen + en massa annan skit.
Jag har egentligen bara en sak att säga och det är att JAG MÅR INTE BRA!
Bara så att ni vet liksom ...

nog om min tragiska förkylning.
Mamma kom hem med en kebabrulle förut och den slank ner lätt vill jag lova. Fan så gott det var!
nej nu ska jag dricka 50 liter vatten och hoppas att jag är frisk när jag vaknar imorgon bitti, det ska ju bli fint väder och då vill man ju inte ligga inne och må skit, eller hur? dock så får jag nog tänka om och inte ha några förhoppningar om att vara frisk imorogn bitti, för det vet jag att jag inte kommer va, haha. men hoppas kan man ju alltid.
pusss


vill tillbaks till turkiet ..

sjuker

halsont
huvudvärk
trötthet
feberfrossa
fint väder
värk i kroppen
snuvig
hostig

Finn ett fel ....
Jag mår skit när jag egentligen borde ligga ute och sola och ha det skönt .. Men nej, idag blir det soffan, tv;n, datorn, halstabletter, nezeril, massa vatten, panodil, ett förbannat dåligt humör samt en känslig emma.
Uuuuschvas jag hatar att vara sjuk.
Men, jag jobbade faktiskt 2 timmar imorse.
Åkte med mamma när hon skulle till jobbet, städade kontor i 2 timmar sen drog jag till gripen drekt de öppnade. Dock så var det för tidigt att ta halsprover sa doktorn då jag bara haft ont i halsen sen igår eftermiddag. Men efter att hon tittat på min hals så sa hon att hon nog trodde att det var en början till streptokocker ..... suck. Eller en halsböld ;o så jag måste hålla koll på min hals regelbundet nu några dagar framåt så att jag inte bli alltför svullen för då måste jag in igen.
Jaaja, vi får se vad det blir.
Får vl bli en såndär tycka-synd-om-mig-själv dag idag.

neeee nu ska jag vila ögonen lite och vänta på att panodilfanskapet ska värka.
pussss


tuff dag ...

Började jobba idag.
Somnade ca 2.30 inatt och 1 timme och 50 minuter senare ringde klockan och då var det dags att gå upp. 4.20 alltså ...
Valde att ta cykeln till stan från stodene imorse till jobbet så kl. 5.15 satt jag på cykelfanskapet och trampade mot domstolen där jag skulle börja städa kl.6!
Jag har fått ett fast schema nu för 3 veckor framåt som känns bra. Börjar 6 och slutar 11.30 vilket är skönt då jag ju har hela dagen till att göra annat.

Efter jobbet idag cyklade jag hem till stodene igen. Solade lite innan pappa sjutsade mig och gurra till mammas jobb och därifrån vidare till våra kusiner. Anton fyllde 12 igår så det blev lite försenat firande av honom.
Jag var dock inte på topp utan jag hamnade i deras soffa helt utmattad, tror till och med att jag somnade en sväng.

Kom hem till pappa vid 21-tiden men de var hos grannarna och grillade så jag och gurra kilade över en sväng.
Nuuu ska jag inta sängen ovanligt tidigt så jag orkar morgondagen som bjuder på 2 mils cykling, städning och fika med min älskade emma.
pusspusspuss


glad och full på midsommar.


underbar dag

Gårdagen var helt underbar!
Gjorde lite käk på förmiddagen till mig wille och lina.
Efter att vi hade ätit drog jag och wille till pia och krille och passade deras hundar när de skulle iväg på middag.
Vi blev där ett bra tag och solade, badade i vattenpridaren, spelade fotboll och spelade spel typ. Hur gött som helst!
Runt kl.7 drog vi hem till wille i forshaga och gjorde oss iordning. Vi drack några öl och fick senare skjuts till skived där pia, krille och några var.
Sen åkte vi med dem till forshagafestivalen men jag gick inte med in utan jag väntade på att mamma skulle komma och hämta mig. Kände att jag ville in till stan, haha.
Mamma skjutsade mig till rallan där henrik, linus, jimmy, jonna, klara, stina m.f var. Jag hann inte vara där länge innan de skulle in till krogen så jag hann ta mig en öl och vara lite social innan vi skulle vidare.
Det blev score som vanligt .... Träffade erik, jens och andreas så jag hängde med dem resten av kvällen.
Hade iaf en superdag/kväll igår!

Idag blir det lugnt för mig iaf. Ska nog dra på mig inlinsen lite senare och bege mig till pappa.
neee nu ska jag käka litegranna. 
pusss
















haha jens ....


lördag och trött

Alla mina problem löste sig igår, dock senare än vad de egentligen hade behövt göra ..
Leget fanns här hemma .. Hårfönen också.
Blev iaf en tur till ica och där köpte jag 3,5or till mig och ems.
Efter ica drog jag till grannen där jag fick en öl som tog rätt bra, haha (lättpåverkad ..)
Sen gick jag hem och inväntade wille och emma. De kom och vi taggade lite med våra 3,5or, hah.
Sen skjutsade mamma oss till stan och vi styrde mot koriander. Dock så var det inget vidare drag där så vi hamnade på score ist.
Träffade massa roligt folk som ex. krook, sundin, henrik, rallan, linus, fagge, så det var trevligt!

Idag mår jag inte så dr skiitbra om man säger så.
Lite huvudvärk, lite slö osv. Men det får man vara på helgen efter en utekväll.
Jag ska snart dra på mig inlinsen och ta mig en runda sen får vi se vad resten av dagen bjuder på!
pusss


vet inte vart fan den här bilden kommer ifrån, men jag saknar min skinnjacka, åååh <3
vet inte vart den har tagit vägen ;( buhuuu.

förvirrad samt stressad

Ojojojoj vad jag känner mig stressad för ingenting ..
Jag ska ut ikväll, men jag har inget leg för det har mamma och henne får jag inte tag i ... hon är antagligen i stugan och lär inte komma hem förrens senare. Och utan leg kommer jag inte in på krogen, jag kan inte ens köpa 3,5or, eller jo, på småkioskerna där de vet att jag är över 18, men jag orkar inte dra dit + att de flesta småkiosker är stängda nu förutom de vid torget ... blööööö, fuuck.
Klockan börjar liksom dra iväg och jag är råtaggad på utgång. Jaja, det löser sig.
Ytterligare ett problem som jag upptäckte nyligen, Jag sitter här med blött hår därför att jag nyss duschat, och gissa om hårfönen finns här hemm? NEJ! morsan har antagligen tagit med fanskapet till stugan eftersom vi inte är hemma denna vecka och då behöver jag den ju inte. GAAAAH. Nejmen vafan jag är fortfarande glad och på topp :)

Jag åkte inlines till stan förut.
Det tog 55 min och det var hemskt jobbigt, samtidigt som det var skönt att bara glida (där det var nedförsbackar) och tänka lite. Höll dock på att bli påkörd av en cyklist, och jag kan erkänna att det var mitt eget fel då jag mötte cyklisten på ett lite avsmalnat område på cykel vägen, det kommer en fågel som jag nästan kör på så jag fväjde in mot mitten av vägen där han cyklade ... haha. Men jag överlevde som ni kanske märker.
Det kommer bli många fler sådana rundor vill jag lova!
Vet dock inte hur långt det är från stodene till hagaborg, men mellan 7-10km skulle jag tro, eller ja, jag har hört det iaf.

nee nu ska jag fixa till alla dessa problem.
- få tag på mamma och tvinga henna att komma hem med 3,5or (de ska helst vara ISkalla.)
- gå till grannen och fixa hårfön ..
- äta något, är drethungrig.
- röka
- smörja in min solbrända/röda kropp  ...

pusss



jag med skönaste grabbarna!

fredag

Har inte blivit så mycket uppdaterat denna vecka men det är bara för att jag hatar pappas dator. Tagentknapparna är lite cp .. iaf mellanslagsknappen och n:et, haha.

Jaja, veckan har varit lugn, jag har mest bara slappat och varit hemma i skåre.
Har även varit med helen och sprungit i skogen varje dag förutom i onsdags. Känns som att jag äntligen börjar komma igång!
Hittade även mina inlines i måndags så jag har testat på dom lite, och det är sjukt kul att åka!
Ska åka in till stan på dom idag tänkte jag, 7km tror jag helen sa att det var inte till stan, ooomg. Jaja, ni vet vart ni hittar mig om jag helt plötsligt bli okontaktbar -någonstans mellan stodene och stan ..

Ikväll blir det utgång med min ems som jag inte träffat på läääänge.
Det blir en skön utgång förhoppningsvis!
neee nu ska jag käka, dammtorka och dra på mig inlinsen för att dra mig mot stan.
pusss


Vädret! ♥

Har luggit och solat från 11 till nu.
Jag har fått en brun mage iaf, haha.
Idag ska jag bara slappa. Blir nog en inlinestur sen och en jobbigrunda med Helen.
nee nu ska jag käka lite, puss


tisdag

Vaknade vid halv 11 tiden imorse och då gick jag direkt ut på baksidan och solade. Riktigt skönt!
Sen kom helen, wilma och malte hem en snabbis innan de skulle till IKEA. Jag hakade på och har gått runt där ett tag.
Pratade med gurra förut som är hemma hos mamma och han berättade att jag hade fått brev hem om matten och jag klarade kursen!!!!! WOHOOOO, jag är så jävla glad och lättad nu, äääntligen har jag inte den skiten efter mig!
Fick även besked idag att jag har jobb 3 veckor framöver med start nästa måndag, känns skitbra!
Denna dagen känns förbannat bra alltså :)

nee nuu ska jag gå och lyssna på Michael Jackson med wilma.
pusss


Bild från förra sommaren.
Känner mig ungefär lika glad som jag ser ut att va på bilden!

sol, blåst, skööönt

Har luggit i solen nu i nästan 2 timmar.
Det var hur skönt som helst då det inte var som häromdagen när det var stekhett utan det fläktade skönt emellanåt. Somnade nästan till en sväng så jag har haft 3 sköna timmar på gräset tillsammans med en filt, kudde och tidningar.
Har precis kommit ur duschen och nu ska jag snart packa min väska och invänta pappa som kommer och hämtar mig om 45min ungefär.
De blev inte så mkt pysslande med cykeln, jag gan upp det ganska snabbt .. Jag märkte ganska direkt att jag nog inte kan skruva rätt styret, fixa däcket och få cykelkorgen fin, haha.

Jag är så sugen på en massa nya kläder ........
Jag önskar att någon gav mig ett presentkort för alla affärer i hela världen (iaf i karlstad ...) på flera tusen att bara shoppa loss för. Dock så lär det aaaldrig hända.
Men drömma och hoppas kan man ju alltid göra :)
neee nu ska jag mumsa på jordgubbar och försöka packa samtidigt.
pusss


en trött emma

Kunde verkligen inte somna inatt. Det var så varmt på mitt rum så jag trodde jag skulle smälta bort alltså .. Hemskaste natten på länge.
Jag låg och vred och vände på mig säkert i 3 timmar, uuusch.
Och när jag väl lyckas somna jag då drömde jag världens mardröm, så jag vaknade igen och då var jag för rädd dör att somna om ..
Jag drömde att jag skulle följa en kompis hem, och när jag väl hade gjort det så tog jag mig inte tillbaks hem. Jag gick och gick och gick, det var mörkt ute och rätt som det är så slingrar det sig en orm runt mitt ben. Jag skrek och skrek och skrek. Efter att ha blivit av med den ormen på benet så märker jag att jag står i ett ormhav, och ormarna var helt galna, de ville äta upp mig ... Och då vaknade jag. Och eftersom ormar är min största fobi så kanske det inte är så svårt att förstå att jag inte hade speciellt lätt för att somna om ....
Nu är jag iaf vaken och börjar piggna till någorlunda, haha.

Ska till pappa och helen idag och vara där i 2 veckor. Sen ska vi vara hos mamma 1 vecka, sen pappa en vecka efter det och efter den veckan så drar vi till USA, (tror jag ...) Det kommer gå så sjukt jävla fort.
Jag börjar nästan få panik över att vara borta så länge .. haha, helt sjukt. Nejmen det ska bli helt underbart!

nuu ska jag ta mig något att käka sen ska jag fixa med mmin cykel som har stått i gurras kompis cykelförråd i ca 1 år nu .. Punka på ena däcket, cykelkorgen är helt mosad typ, styret är helt cp ... får se om jag kan få ngn ordning på den ..
pussss



fina lillasyster.


Definitely, maybe

Kollar på en film som heter Definitely, maybe som går på 3an just nu.
Jag fattar inte att jag aldrig sett/hört talas om den filmen tidigare. Det är en riktigt typisk emma-film. kärlek, tårar, skratt, allt som en romantisk komedi/drama film handlar om.
Den var förbannat bra iaf :) + att huvudspelaren är äckligt/jobbigt snygg. mumma!

nu ska jag gå ut och ta en kvällscigg, sen blir det sängen.
pusss




canon ixus 120

Sitter här och diskuterar kameror med mamma.
Hon har en kamera, en sån där gammal. Den har varken display eller några moderna funktioner alls. Det är en gammal sleten kamera som till och med mamma skäms lite över .. och när det går så långt att hon skäms över ngt hon äger/använder, ja då är det illa gott folk.
Hon vill iaf köpa en digitalkamera nu innan vi åker till USA, för då ska det fotas vill jag lova .. Kommer bli jag som får gå runt och ta kort på varenda staty då mamma inte riktigt går ihop med tekniska saker, hon kan liksom inte ta kort med en digitalkamera, och detta vet jag då jag har försökt lärt henne om och om igen att ta kort med min enkla digitalkamera, det är ju liksom bara att trycka på en knapp!!
Nee men iaf, jag har ju som sagt en digitalkamera. Men den börjar bli rätt kass måste jag säga .. Jag och kameror går verkligen ihop, blir de inte snodda (som 3 kameror blivit för mig ..) nej då bli de gamla och dåliga. Suck!
Jaja, Canon IXUS 120 är en förbannat grym kamera, och hur jag vet det är för att min älskade vän Emma äger en sådan, och den är riktigt bra så en sådan ska jag och mamma köpa oss till veckan. Eller ja, mamma ska köpa den men känner jag henne rätt så kommer hon låta mig använda den också :) hih.

Kvällen kommer bestå av räkor, godis, film, dricka och ostbågar.
IMORGON börjar mitt nyttiga liv!
Så säger jag varje söndag, men nu är jag så äckligt förbannat trött på min lathet, min degiga mage och mina otighta lår så nu är det bara att köööööööra.
Så från och med imorgon ska jag äta nyttigt, träna stenhårt och tänka på att jag måste gå ner dubbelt så många kilon som jag antagligen kommer lägga på mig i USA. Jag fattade knappt själv hur jag tänkte där, men mama skrämmer upp mig hela tiden med att vi nog får räkna med att gå upp 1 kilo varje vecka i USA, så 4 kg mer kommer jag väga när jag kommer hem .... blääää.
Därför kanske jag borde gå ner typ 8 kilon nu och så går jag upp 4 kg där borta, då väger jag ju lika mycket som inann jag åkte när jag kommer hem, eller?? matte, hoooho, jag bli galen. Skit samma, det är ju bara bra att komma igång.
Jaja, utseendet är inte allt, blablabla. Men man vill ju faktiskt känna sig någorlunda snygg och tränad nu är sommaren är här.
neee nu hade jag för mycket att snacka om kände jag.
Nu blir det räkor.
pusssss




come on baby turn the lights off

Kato med låten turn the lights off spelas flitigt hemma hos mig. Det har den gjort i ca 3 veckor nu .. Jag vet inte varför låten gör mig glad, pigg och taggad samtidigt som den gör mig lite spänd, pirrig i magen och nervös .. Jag kan inte sätta fingret på varför låten ger så mycket olika känslor på en och samma gång. Ofta känner man direkt vad det är man kopplar en låt till, om det är en viss person, en viss tid, eller händelse. Men denna låt är ett mysterium för mig .. haha. Jag älskar den iaf, och den medför inget negativt så den kommer få fortsätta spelas ofta och högt hemma hos mig.

Gårdagen bjöd på utgång, en lyckad sådan också.
Jag mötte Lojsan på gubbholmen vid 20-tiden. Vi satte oss där och drack några öl och snackade om allt mellan himmel och jord. Sen drog vi oss mot stan och score, dock så fanns det inga lediga bord på uteserveringen och inne på score gick det inte att sitta pga värmen. Det var hemskt varmt där .. Vi drog oss ist till coffehouse där det var lite lugnare med folk.
Lite senare kom även Henrik och Jimmy och joinade oss. Även en full och glad Krook kom in på uteserveringen med en stor champagneflaska .. Haha, han blev påkommen ganska snabbt och fick därmed direkt lämna ifrån sig flaskan, Smart kille?! :)
Vi drog oss till score när coffee stängde och där inne var det ganska mycket folk, dock inte många man kände igen konstigt nog ..
Det blev iaf en trevlig kväll förutom att en viss Krook drog upp min klänning så att jag visade röven ett x antal gånger. Men han är förlåten ....
Slutade kvällen med en promenad hem tillsammans med Lina som hade varit och jobbat.

Idag har jag inte gjort ett skit, och fyfan vad skönt det har varit.
Inte för att jag brukar göra så mycket på dagarna, men ändå.
Imorgon ska jag iaf tvinga mig upp i tid och dra till sats på passet satspowerstep kl 12.00 ..
Världens absolut jobbigaste men samtidigt roligaste satspasset!
neee nu ska jag fortsätta att inte göra ett skit :)
pusssss


lördag

Gårdagskvällen blev så lugn för mig så jag blev nästan galen.
Det blev som jag trodde, soffan och tv;n med mammsen.
Ingen inlinehockey heller för den delen. Orkade inte helt enkelt. Dock så ångrade jag mig när klockan hade slagit 8 och matchen hade dragit igång, menmen, då var det lite för sent att dra dit.
Fick iaf lite gulligt snack på fb senare på kvällen. Det tackar man för :)
Jag tänkte ligga och sola hela dagen i dag eftersom jag såg på nyheterna igår att solen skulle skina hela dagen utan ett moln, men jag ser bara moln idag ;o jävla dret ... Förhoppningsvis så spricker det upp snart iaf.

Ikväll hoppas jag på utgång, men jag vet knappt om jag orkar. Jag är så trött på att vara ute och ränna, haha.
Men om Emma kommer hem ikväll då ska jag ut med henne och ha kul, för nu var det allt för många dagar sen vi sågs, jag och min gos.
neee, nu ska jag lägga mig ute ändå! Solen tar faktiskt även bakom molnen, (har jag hört?)
puss


man kan alltid skriva på miniräknaren när man har tråkigt på mattesommarskolan ...

ny header!

Tittatittatitta.
Jag klarade att göra en ny header helt själv!
Helen har alltid gjort headers åt mig förut, jag har liksom sagt hur jag vill ha osv så har hon skött resten. Även emma har hjälpt mig.
Men nu öppnade jag paint och tänkte att nog fan ska jag väl kunna göra detta själv. Och det gjorde jag också.
Guud vad duktig jag är. Dock så blev den inte riktigt som jag ville då jag tänkte ha 3 bilder, men eftersom paint är så efterblivet och jag inte har photoshop så gick det bara med en bild.
neee nu har jag allt för tråkigt märker jag, nu går jag ut och powerwalkar.
puss


ååh vad underbart livet är just nu!

3 veckor av sommarskola är äntligen över och nu kan jag lägga matten på hyllan (för den här gången iaf).
Provet gick bra, tror och hoppas jag. Jag som alltid haft mest problem med procent tyckte nästan att det var den enklaste delen på provet. De andra delarna gick också bra, alla förutom en. Ekvationerna .. omg säger jag bara. Talen flög runt i min lilla hjärna när jag tittade på dom. 4x+-3x-x+48-x+5a+3y= ...... HALLÅ! hur ska man kunna räkna ut det ens?? jag har lärt mig några sådana tal, men inte sådär krångliga och långa .... åååååh, helvete. Är det något jag kuggar på så är det ekvationerna och om fallet nu skulle vara så då ringer jag skolan och säger att detta tolererar inte jag!
Dom kan ju inte ge mig IG på en hel kurs om jag bara har några fel på just den delen, då borde man få komplettera upp. Jaja, nu är det ju inte ens säkert att det gick så illa för jag försökte lösa talen och jag kanske fick rätt på något tal iaf.
Nog om matten för nu är jag så trött på den dreten så ni anar inte.

Direkt efter provet cyklade jag hem och gjorde mig några mackor och fruktsallad och så ja jag mig utanför på gräset och solade i nästan 3 timmar. Det var såååå skönt.
Mamma kom hem med jorgubbar också som pricken över i´t.

Jag hade ju tänkt dra ut ikväll men förut kände jag att neee, jag orkar inte, + att alla är borta eller jobbar .. Malin är i hällefors, Emma är i bengtsfors, Henrik &co är i sunne, Lina jobbar, Gurra spelar golf. Halllååå, jag då? Haha nej, skämt åsido.
Det blir en lugn kväll för emma söderberg och bäst kanske det är så också för den delen.
Kanske drar till LLA och kollar inlinehockeyn sen. Får se om mamma kanske är på, för jag har ju ingen lust att gå själv .. haha. Gud var tragisk jag är.

Jaa, min rubrik till detta inlägg kanske inte låter så passande till det jag skrivit, men livet är faktiskt förbannat underbart just nu.
Det är sommar och varmt, jag har världens bästa vänner och livet har i stort sett bara börjat, därför känns allt så underbart.
nej nu ska jag invänta mamma som kommer med ben&jerrys till mig, sen ska jag slappa och se vart kvällen tar mig. Antagligen inte längre än soffan och tv;n, men det duger gott och väl :)
pusspusspuss


tidsfördriv

vem älskar du mest på denna jorden? - min familj och mina vänner.
vem vet allt om dig? - mamma, pappa, helen, lina
vem är den roligaste av dina vänner? - jag har tur som bara har roliga vänner!
vem är snyggast av dina vänner? - alla mina vänner är snygga
vem är mest partyprisse? - alla kan tagga sönder ordentligt, men emma är nog en av de som är galnast när det kommer till fylla, och jag älskart!
vem är den du helst har filmkväll med? - finns många jag gärna har filmkväll med.
vem står dig närmast? - lina
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja :)
vem är farligast i din familj? - gurra kan säga oerhört sårande saker när han blir arg ...
vem ser roligast ut i din familj? - papi såklart
vem är coolast? - alla är lika coola vaa
har ni något husdjur?- nope
vem har du mest gemensamt med? - jag har nog ngt gemensamt med alla i min familj
vem står för underhållningen? - gurra och pappa
vem sover du oftast med? - sover oftast ensam

vad ska du göra nu? -  slappa
har du gjort något dåligt idag? - nej, inte vad jag kan komma på.
vad har du ätit idag?- kyckling, ris, beasås och så lite frukt
har du duschat idag? - ja
är du trött nu? - lite seg jaa
vad händer i morgon ? - göra matteprov, sen tagga för utgång.
går du i skolan? - nope, har faktiskt tagit studenten. (om man inte räknar med sommarskolan då .. )
har du varit i skolan idag? - ja, sommarskola ..
Hur mår du just nu? - allt är finemang
Har du piercat dig? - hål i öronen bara
Är du hungrig nu? - nej
Vad är klockan nu just nu? - 19.16
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se bara, hehe
Vem ringde dig senast? - mamma
Vem ringde du senast? - emma
Vem sms:a till dig senast? - emma
Vem sms:a du till senast? - emma
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - några timmar sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - fredags
Gillar du punk? -nej
Har du sminkat dig idag? - ja
Lyssnar du på musik just nu? - ja
Vilket är ditt favoritband/artist? - finns många favoriter, men beyonce är en solklar favorit, även usher

Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja
Använder du mascara? - ja
Använder du wax? - nej
Använder du ögonskugga? - ytterst sällan
Använder du kajal? - ja, men inte till vardags
Använder du hårspray? - ja, ibland
använder du volymspray? - nej
Använder du mousse? - nej
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - ibland
Använder du rouge? - ja
Uppsatt hår eller hängande? - beror på, men oftast känner jag mig snyggare med en hästsvans
plattar/lockar du håret varje dag? - nästan
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej
Är du kär just nu? - nej
Har du kysst någon idag? - nej
Har du ett förhållande? - nej
Är du romantisk? - ja, det skulle jag nog säga att jag är
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - haha, robin i 3an
Hur länge höll det? - nästan 1 år
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - skönt att vara singel, men det vore inga fel att bli kär och testa på ett förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - när jag var liten strulade man väl runt en del
Vem sov du senast bredvid? - lina tror jag
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - typ 25?
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej

snart heeelg

Åååh, vad skönt att det snart är helg!

Var och kollade på inline hockeyn med malin förut. Sverige mötte Finland. De förlorade dock med 9-8 ... Matchen var jämn hela tiden och det blev förlängning på 5 min då finnarna gjorde ett mål 12 sekunder innan de skulle blåsa av ... fan så surt. Menmen, det var kul att kolla iaf och de kan ju forfarande vinna hela skiten så det är bara att hålla tummarna.
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Är dyngtrött, dock så vet jag att jag kommer piggna till direkt jag lägger huvudet på kudden.  Så har det blivit de 2 senaste nätterna, jag har liksom luggit och vridit och vänt på mig i 2 timmar och det är inte roligt det inte. bläääää
Imorogn gör jag min sista dag på sommarskolan, wihooo. Dock så kanske provet går åt helvete och känslan av att ha gått 3 timmar varje dag i 3 veckor dödar mig, men vafan. Thats life, bara att hoppas på att jag lärt mig ngt ..
neee nu ska jag kolla på sex and the city, efter det 2½ men och efter det how i met your mother. Bästa serierna på rad, hur underbart är inte det liksom!
puss & godnatt.



jag saknar mitt mörka hår, buhuuu :(