2 veckor går för snabbt!

I onsdags vid 23.30 landade vi på gardermoen. Lina som lånat Simons bil kom och hämtade oss. När vi kom hem packade vi om och drog hem till Sverige.
När vi var i Spanien så fick Simon ett besked från skolan han sökte till förra våren, han kom in. Och det suger såklart att han flyttar till Örebro medans jag stannar kvar i Norge. Det blir lite väl långt mellan oss .. Men så är det, och det är jätte kul för honom att han kom in, absolut! Som tur är flyttar ju min bror med mig tillbaks till Norge redan nu på söndag.
Spanien, Gran Canaria var hur underbart som helst.
Vi solade, badade, var på djurpark, vattenland, åt god mat, var på Atlantico (shoppingcenter), spelade tennis, drack gott och bara slappade.
Det var allt för nu, är hemma och slappar hos mamma. Idag ska vi till min morbror och sen ska jag träffa Simon.
puss
 
 
 
 
 
 
 
 

6

Hade en jätte mysig kväll med min goding igår. Vi lagade tacos och såg på filmen dark shadows med jonny depp bl.a. Himla bra film faktiskt!
Imorde var vi uppe 10 och tränade och nu är va klara för att dra och käka på favorit kina restaurangen. De har haft stängt hela sommaren så vi har saknat deras goda mat.
Sen är det jobb som gäller. Jobbar bara ikväll, mån och tis sen drar vi. Men först laddar jag för personalfest på söndag! Har bara kul saker att se fram emot nu, wohoo.
Puss


5

Softar i soffan i väntan på att min kille ska komma hem från Sverige! Sjukt att man kan sakna någon så mycket efter att ha varit ifrån denne endast tre dagar!
Ikväll ska vi äta tacos och bara mysa.
Puss på er


4

Jobbade 11-16 idag.
Ett riktigt skönt pass att jobba ibland eftersom jag nästan alltid jobbar kväll.
Dock gillar jag mer att jobba kväll, mer håll igång och man får ge bättre service då man har egna bord osv.
Efter jag slutat drog jag hem, träffade Lina en sväng, käkade lite mellanmån innan jag styrde inlinsen mot elexia där jag var med på ett Cardio Energy pass. Skitkul pass verkligen!!! Men trodde jag skulle svimma när vi alla skulle springa så snabbt vi kunde i en cirkel, halleluja vad min kondition är kass. Haha! Men det är bara att köra på.
Älskar verkligen att träna, synd bara att jag älskar att ligga i soffan minst lika mycket ... Men när man kommer igång, lockar träningen mer än soffhänget faktist.
Nu är det bara en vecka kvar tills vi drar, längtar ihjäl mig, och på Söndag är det personalfest heeeeeela dagen lång. Vi har stängt restaurangen för att på dagen hänga på tusenfryd, och den åka hem till restaurangchefen där vi blir bjudna på mat och alkohol. Kommer bli en heldag med mina underbara kollegor.
Gurra ska med också. Han börjar ju jobba hos oss i slutet av september, så han ska komma hit över helgen och var med på festen såklart!!
nu ska jag beta av några avsnitt av The real housewifes of beverly hills.
 
puuusss
 
 

3

Varit ledig idag och det har varit skönt!
10.30 imorse var jag på ett step pass på elexia, så kul och jobbigt! Sen har bara softat.
Simon är i Sverige tills på onsdag så det är lite tomt, men jag har katten som tur är :) nu ska jag sova, imorgon jobbar jag lunch!
Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/457811/images/2012/pic_50451c5ee087c3264c0011c9.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/457811/images/2012/pic_50451c5ee087c3293e001217.jpg" class="image">