lista lista lista

Senaste

Låt du hörde: längesen - petter & veronica maggio
Film du såg: en skräckfilm, the crazies tror jag den hette.
Mat du åt: pasta och köttgryta
Kram: mamma igår
Puss: mami
Känslan: exalterad
Resa: turkiet
Glädje: förut
Dröm: drömde att jag skulle bli dränkt om jag inte hoppade 10000 hopp under mindre än 10 minuter, det var en ganska sjuk dröm ... var ganska skärrad när jag vaknade imorse.
Person du träffade: Gurra
Personen du pratade i telefon med: Lina
Personen du fick sms av: Dick
Gången du åt 7-eleven korv: oj, det har jag aldrig ens gjort, haha ..
Gången du var utomhus: för ca 10 min sen.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: oj, förra veckan typ?
Saken du köpte: loka igår

Allmänt

Ska bli skoj:
helgen, hihi 
Ska inte bli skoj att: 
gå till sommarskolan imorgon ..
Sparar till: ingenting, jag är inte så bra på att spara .
Pålägg som gäller: skinka, tomat och citronpeppar på hård macka, mums.
Önskar att jag var bättre på: att ta ansvar.
Dagens dryck: vatten
Vad saknar du: ingenting.
Tre band/artister: beyonce, mariah carey, jason derulo, usher.
Vad har du gjort idag: inget intressant iaf. pluggat matte, slappat och lyssnat på musik typ.
Brukar du svära mycket: ja, lite för ofta.
Hur tidigt stiger du upp: väldigt olika.
På helgerna: då blir det väl runt 11-12.
Vad ska du göra ikväll: kolla på inlinehockey och sen slappa
Hur många timmar sover du per natt: olika, men runt 7-8 timmar kanske.
Vem är snyggast i världen: zac efron.
Vad är det för veckodag: onsdag
Bästa saken som hände mig förra sommaren: kan inte komma på något speciellt.
Favoritplagg i garderoben just nu: mina svarta jeansleggins.
Längd: 1.69
Vikt:  vet inte, men 65 kanske.
Byter gärna garderob med: vem som helst, är så trött på alla mina kläder.
Byxa eller kjol: byxa
Senast utlästa bok: oj, kommer inte ihåg.
Mitt rum kan beskrivas som: ganska stort och luftigt, soft.
Mig själv med tre ord (just nu): sliten, glad och lätt till skratt
Jag tränar: inte speciellt mycket, blir väl en promenad då och då ..
Jag ville bli när jag var liten: dagisfröken.


ångestframkallande

För en liten stund sen fick jag för mig att lyssna på en låt som jag älskade för ett halvår sedan ungefär, och fy vilka jobbiga känslor det var som bubblade upp inom mig. Jag blev både ledsen, arg och nästintill panikslagen när den började spela, men ändå lyssnade jag klart på hela eftersom jag fortfarande tycker den är bra.
Det är sjukt vad musik kan göra med en.
Det finns så många låtar som jag lyssnade på för länge sen som jag vill kunna sätta på nu och sjunga med till, men jag väljer att inte göra det för jag vet hur många jobbiga minnen och känslor det är som dyker upp då.
Ibland kan jag dock tycka att det är skönt att dra på en låt som jag vet drar med en massa jobbigt, och bara sitta och lyssna och typ tycka synd om mig själv. Tragiskt, men ibland när det känns som att inget kan bli värre så är det skönt att dra på en jobbig låt och tänka på hur det var då, förhoppningsvis aningen värre än hur läget är nu ..
Jaja, det var väl det jag ville säga så här denna tisdagsnatt. Måste sova nu, men jag är inte trött och jag har allt för trevligt sällskap på facebook-chatten, ( som vanligt ) hih, så jag blir nog uppe en stund till.
Gurra sa även förut att han var med om lite "övernaturliga" saker på sitt rum inatt, så jag vill helst inte släcka och gå och lägga mig :( Trivs bättre med tvn på , tänd lampa och datorn. 
puss


jag och min underbara ems.


i want it soo bad.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

  

H&M, billigt och bra ♥

3 dagar kvar till prov och party

Tisdag idag, vilket är fööör många dagar innan fredag då jag gör min sista dag på sommarskolan samt utång nalkas tillsammans med min älskade emma som jag inte sett på för länge nu.

Ska pallra mig ut på en lååååång powerwalk sen. Ska försöka få med mig lina ut också. Sen kanske det blir LLA och kolla på när sverige spelar inline hockey. Får se om det hinns, annars får det bli imorgon då de också spelar.
neee nu ska jag ta en panodil och dricka en massa vatten i hopp om att min förbannade huvudvärk ska gå över.
pusss


midsommarbilder






























 och efter den bilden dog min kamera och jag hade såklart inte med mig laddare ... synd, but thats life.
pussss


ännu en midsommarhelg förbi ..

En bra sådan också för den delen.
Drog till Pia och Krister runt 14.00 på midsommarafton. Linas mamma skjutsade mig, henne och malin dit. Väl där så blev det käk, gööör gött. Älskar "midsommarma"t! Sen blev det en massaa öl och annan god dryck.
Efter att ha smält mat och efterätt så blev det 5-kamp. Norsk fylla, hammra i spik, hoppa säck, kasta golfboll och vissla med kex i munnen. Mitt lag vann, vi var grymma i varje gren och vi vann med många poängs skillnad. haha ;)
Efter 5kampen blev det badtunna för några, och töl för några andra. Jag valde att sitta och snacka .. blev badtunna för mig senare på kvällen vilket var görgött. Älskar den där badtunnan!
Malin åkte med mamma hem men jag och lina blev kvar tillsammans med släkten. Vi sov även där.
Gick upp vid 10-tiden på lördagmorgon och käkade frukost sen blev det solning och slappning. Pappa och wilma kom och vi käkade lite tillsammans där borta sen åkte vi hem.

Igårkväll blev det utgång.
Jag och lina drog till thissa och andrea där vi började lite smått sen drog vi till coffehouse och hade det trevligt.
Henrik, linus, rallan och jimmy kom senare så jag hamnade hos dom och hade det trevligt.
Tog sista bussen hem tillsammans med thissa och billy. Vi drog hem till thissa och softade ett tag, sen gick jag hem och sov.
Nu är jag hemma hos mamma och väntar på att pappa och gurra ska komma och hämta mig, vilket nog inte bli än på ett tag då de är och golfar.
Måste städa mitt rum här hemma. Det ser ut som fan ....
neeee nu ska jag städa.


huvudvääärk

3 timmar matte har gett mig en förbannad huvudvärk. Det har börjat gå över nu men den är lååångt från borta.
Idag har vi räknat en massa olika skit, vi har även lärt oss tabeller ... haha, kunde det redan faktiskt .. de flesta olika tabellerna iaf.
Kom hem för typ 20 minuter sen. Cykelresan hem blev jobbig då jag träffade gurra som hade sin longboard och han skulle bestämt hålla i pakethållaren. Men det är bra med lite extra träning för benen.
Väntar just nu på att pappa ska komma och hämta oss. Har inte varit i skåre hos pappa och helen på 2 veckor så jag saknar allihopa där borta i utkanten av karlstad nu. Speciellt lilla malte.
Måste börja träna nu också känner jag. Ska gå ut och gå senare i eftermiddag. Får hoppas att helen är på för det är ju alltid roligare när man är 2.
neee nu ska jag packa lite, sen ska jag ringa ett jobbigt samtal .... fuuuck.
pusss


awesome

Har någon mer än jag tänkt på att alla säger awesome nu för tiden? Gurras kompis jonte t.ex, han säger awesome säkert 20 gånger på en timma ... haha. Folk skriver det också har jag märkt. Det är nästan så jag märker hur jag själv börjar använda ordet trots att jag inte vill det. Jag vet själv hur irriterande det är när man märker hur ngn börjar härma andra genom att använda ett "nytt" och fräänt ord, haha. Nog om det.
Men iaf, min helg har varit AWESOME! wohoo ... 
Fredagen har jag redan berättat om.
Gårdagskvällen spenderades först hemma hos mig med lina. Sen skjutsade hon mig till coffehouse där jag mötte lina, emma och louise som satt där och drack. Vi satt och pratade och skrattade ett tag där innan vi drog oss mot score. Där var det ganska glest med folk till en början, men det blev mer och mer folk.
Jag hamnade även ute vid domkyrkan med en person som jag inte träffat på länge. Det var väääldigt trevligt.

Idag ska jag bara slappa. Fram tills kl. 17 iaf, då kommer min morbror med fru och deras barn hit. Då blir det inte en lugn stund inte ... Men det bli mysigt :)

  

Jag vill ha tillbaks studentdagen. åååh, den var så himla bra den dagen!

lööördag

Dagen har gått åt att sitta i soffan framför viktoria och daniels bröllop ... Jag som var helt inställd på att neee, vilken dret det är inget att se på, men fan också, vad fint det var. Och vad söta de är mot varandra! iiiih, jag vill också gifta mig ...
Var nästan mer insatt i bröllopet än vad mamma var .. hon som har tjatat om detta bröllop läääänge. Hon har suttit här brevid mig och gråtit. Såååå typiskt henne. Men om jag ska vara ärlig så la jag en tår jag också, när det sa "ja" till varandra. Haha, jag känner mig som en gammal kärring.
Jag har även ätit väldigt god mat tillsammans med mamma och gurra, varit och handlat åt min granne samt träffat lina en snabbis.
Nu är jag trött men ändå taggad för ännu en kväll med utgång.

Gårdagen blev riktigt bra.
Började hos lina tillsammans med henne, malin och emma. Vi tog en taxi in till stan runt 23.00 och mötte upp wille för att gå till score där vi blev en bra stund. Sen träffade vi på pappa och jag hamnade senare inne på pitchers tillsammans med honom och hans kompis.
Fick en jäger-shot av wille som försenad studentpresent, och jag kan ju bara säga det att det slog till fint och snabbt. Fyfan alltså..
neee nu ska jag ta mig en dusch och tagga lite till inför kvällen som jag hoppas blir bra :)














freeeeedag

ååååh vad jag har längtat efter denna dagen.
En hel vecka av sommarskola och "sommarlov" har redan passearat och det har gått förbannat fort ..
Sitter just nu helt utmattad i soffan och lyssnar på musik. Har städat hela lägenheten. Mami blev mycket glad och jag med för den delen, det var fan på tiden att mitt rum blev städat. Jag räknade alla handdukar jag hade på mitt rum och jag fick det till 11 st. Hur fan lyckas jag? Nästan alla handdukar vi har här hemma låg gömda på mitt rum. Inte konstigt att det har varit knapert med handdukar .. haha. Jag måste börja ta tag i mig själv!

Ikväll blir det utgång med mina pullor. Vet inte vart vi ska börja än, antagligen hemma hos mig om mamma vill röra på sig någon annanstans .. stackare ... hehe. Nejmen scores uteservering lär det nog bli sen. Soft ställe det där.
neee nu ska jag och mamma käka sill och potatis, mums. Riktigt sommarkäk det!
puss


bra bra bra bra bra

Ååååh vilket underbart väder det har varit idag. Så himla varmt men ändå skönt att det har blåst lite.
Gårdagskvällen blev väldigt lugn för mig fram tills kl. 00.00 typ. Då ringde erik, virre, jens och pontus och sa att de var utanför och att jag hade 10 min på mig att komma ut. Jag som låg inne helt osminkad, deprimerad och i mjukiskläder flög upp ur soffan och drog på lite smink samt bytte kläder. Jag var ute på typ 7 minuter, haha. Killarna stod vid gubbholmsbron ungefär och väntade flitigt på mig. Det första de bjöd på när jag kom ut var en öl och det tackade jag självklart inte nej till.
Vi gick in mot stan och till nöjesfabriken, fråga mig inte varför men väl där så fick jens och erik för sig att de skulle bada och tro fan att de gjorde det också. Fulla och glada hoppade de i vattnet och enligt dom var iskallt, vilket jag inte tvivlar det minsta på.
Helt sjukt var det iaf, haha. Jag skrattade så jag vek mig. Fick det på film och det är jag glad för, för fyfan va kul det var :)
Efter deras dopp drog vi till eddys och köpte 3,5or och sen drog vi till gubbholmen och satt där och snackade, sjöng och hade det trevligt. Uuuh vilka goa killar det där är :) Så jävla sköna.
Jag var hemma runt halv 4 och då somnade jag på stört. Sen var det bara att gå upp och tagga matte. Men jag har varit hyffsat pigg idag ändå faktiskt.

Ikväll blir det väldigt lugnt. Ska ligga i soffan och kolla på tv heeeeeela kvällen. Och så ska jag försöka lägga mig tidigt.
neee nu blir det lite käk. pusss












jag vill ha helg, nu!!!

Ååååh vad jag inte gillar mitt sommarlov just nu .. eller ja, sommarlov och sommarlov. Vad man nu ska kalla det eftersom jag inte har någon skola att gå tillbaks till, tilll hösten. Men iaf. Sommarsskolan suger balle rent ut sagt. Jag hatar matte och jag hatar skolan, så det är ju inget konstigt med mitt hat till sommar/matte-skolan. Dock så pluggar jag på skiten och jag lär mig faktiskt, tro det eller ej .. Jag har hittills lärt mig ekvationer ganska bra och lite annan dret. Så bara för att jag hatar det så förbannat mycket så gör jag det ändå, och det är inte ofta emma söderberg är så ambitiös, hehe.
Nu till något helt annat.
Förut så fick jag ett sånt där skräckfilms-ryck. Jag kände att jag bara ville krypa ner under täcket tillsammans med en förbannat snygg kille, (typ zac efron eller a, någon annan ..) och dra på en råäcklig rysare. En rysare som man liksom knappt vill se färdigt på bara för att man är rädd konstant hela tiden. Hjärtat är uppe i halsen och man håller för båda öron och ögon.
Dock så har jag varken en snygg pojk eller en bra rysare. Jag har bara min mamma just nu och hon duger inte alls åt att titta på skräckis för hon är räddare än jag och det är det få som är när det kommer till skräckfilmer.
Men jag var ändå inne på casablancas hemsida och bara kollade lite och de har fått in bra många rysare nu, många jag skulle kunna tänka mig att se iaf.
Förr var det alltid så att de kände igen oss på casablanca när vi kom och frågade " har ni någon bra skräckfilm?" men personalen där är inte så bra på rysare så vi valde alltid ngn själv som visade sig vara en riktig dretfilm (som de flesta skräckisar faktiskt är ...).

Fear dot com, måste jag se inom kort ..... helst inte själv.





underbara student

Här har det inte skrivits mycket, men det beror på att det har varit fullt upp + att jag inte orkat.
Studentdagen kunde inte ha blivit bättre. Bra väder, en underbar sammanhållning i klassen, vilket borde ha skett tidigare, men bättre sent än äldrig.
Vi började dagen hos Klara där vi käkade frukt, kex, ost, chips och drack en massa gott.
Vid halv 10-tiden drog vi oss mot tingvalla skolan där vi hamnade i ett klassrum tillsammans med mentor Hans. Där gick vi igenom dagen tillsammans och sen fick vi gå och ta kort. Efter det gick hela klassen till coffehouses uteservering där vi drack lite gott och var goa och glada. Sen blev det lunch i skolan, dock så åt vi inte speciellt mycket då alla var helt crazy och dansade och sjöng och jaa, gud vet vad. Kul hade vi det iaf.
Efter det blev det klassrummet igen där vi fick betygen och sen blev det aulan med alla 3or. Sen vart det dags att springa ut. Åh fyfan vilken underbar känsla det var. Jag, Karin och Klara var först ut bland våran klass och att bara kolla ut över torget och se hur mycket folj det var, det var helt sjukt. Det tog ett tag innan jag hittade mit familj. Men när jag väl såg mig själv på en skylt mitt i gröten så kom tårarna. Jag möljde mig fram och sprang fram till mamma och bröt ihop. eller ja, bröt ihop var väl att ta i, men jag började gråta lite smått. Det blev liksom lite för mycket av det goda, haha. Nejmen det var helt underbart.
Sen blev det flakåkning för hela slanten opch fyfan vad kul det var. Vi sjöng, skrek och skrattade.
Efter det så blev jag uppplockad av pappa på motorcykel. Vi åkte hem där famlij och släkt befann sig.
Vi käkade och hade det trevligt. Jag fick även jättefina presenter av alla.
Fick berlocker till pandora-armbandet. Ett jättefint halsband från Efva Attlign av, mamma, pappa och helen. Jag är inte så mycket för halsband, men det var så himla snyggt. Fick även pengar, blommor, andra smycken och ett jättefint stort keramikfat av mina 2 tvinningkusiner samt den enas pojkvän.
Sen åkte jag och mötte upp emma och malin ochn vi drog till nöjes där det va hur mycket folk som helst. Fyfan va kul vi hade det. Och vi dansade så det avr helt sjukt alltså.
Dagen kunde som sagt knappast blivit bättre.

nu orkar jag inte skriva mer, haha.
pusss

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

iiiiih

Åååå vad jag är spänd och nervös nu alltså.
Dagen har kännts oerhört lång och dryg.
Käkade god mat tillsammans med mamma, gurra och jonte förut. Sen drog jag och mamma till bergvik och handlade lite inför morgondagen. Det blev ett armband, nagellack, läppglans och lite annan skit. Sen släppte mamma av mig istan där jag mötte emma. Vi käkade sushi, och jag tycker faktiskt om det!
Sen kom mamma och plockade upp oss, vi åkte och hämtade malin för att sedan åka till hammarö där vår klass var samlad för att fixa det sista med vårt flak. Det blev riktigt bra! Först då kände man verkligen att detta händer verkligen, och snart dessutom. Imorgon liksom. Jisses vad dessa 3 år har gått fort.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det fixning av naglar samt går in skorna ytterligare lite till ... Kommer få ont i fötterna imorgon, men vad fan gör det?!
neee nu ska jag inte sitta här och uggla mer :)
pusss


nervositet

Imorgon är en förbannat stor dag för mig och en massa andra.
Det känns helt sjukt att alla skolår och alla vanor från det att man var ca. 6 år gammal bara tar slut nu. Nu ska man börja jobba, flytta hemifrån, växa upp .. jag vet inte om jag kommer klara av allt det. Haha, nejmen ärligt. Jag känner mig som en 16åring fortfarande. Det är så sjukt alltihopa. Det känns så overkligt.
Okej, visst, jag kommer inte gå ut med ett skitbra samvete för att jag har kämpat dessa senaste 3 åren, för det har jag verkligen inte, men vafan, betygen kunde vart sämre och sen så får jag ju skylla mig själv för att jag har varit så lat och skoltrött .. Jag förtjänar egentligen inte ens de betyg jag har om jag ska vara ärlig, jag har liksom bara glidit med dessa åren och lyckats fixa G i de flesta ämnena.
Vi börjar iaf dagen hemma hos klara på herrhagen kl. 8.00 där vi ska ha våran champagnefrukost. Sen runt 10-tiden (tror jag?) ska vi vara på skolan för fotografering m.m. Och klockan 14.30 springer vi ut på stora torget och skriker. Sen blir det flak och efter det hem till pappa för käk osv med familj och släkt. Sen blir det nöjes på kvällen där det lär vara ett jävla drag.
Ååååh vad jag ser fram emot morgondagen.


tisdag, snart torsdag!!!

gårdagskvällen blev inte alls som tänkt.
Mötte upp emma och malin och fixade lite öl. Sen satte vi oss på gubbholmen i kylan .... med brännbollsträ, filt och öl. Vi var helt ensamma, sen kom vi nästan på oss själva att det ju faktiskt inte var så många som skulle komma, de flesta skulle dra till coffehouses uteservering och dricka där, haha. Så vi satt där och beklagade oss över hur klassen kunde överge oss och hur kallt och jävligt det var. Men tillslut så kom Shoumer och hennes vän och styrde upp stämningen. Så brännboll fick vi spela iaf.
Sen drog vi till mig en sväng och bättrade på sminket och drog till malins kompis Nicklas. Där blev vi inte långvariga, jag och emma länsade hans kyl och sen drog vi. haha. Nejmen det var en trevlig kväll även om den inte blev som väntat.

Idag ska jag bara ta det lugnt, eller ja, det beror på om inget annat dyker upp vill säga.
Ska snart gå ut och möta Selma och töla lite med henne.

Och snart är det torsdag. Har lite svårt att fatta det, men fyfan vad underbart det kommer bli! wohoo.
neee nu tänkte jag slänga upp lite bilder från igår hos Hans och från gubbholmen.

 
 
 
 
 
 
 

fyllebrännboll

Sitter och laddar för en kväll på gubbholmen tillsammans med delar av klassen + möjligtvis lite annat folk. Vi ska dricka öl och spela brännboll = fyllebrännboll alltså. Det ska bli så kul, ihih! Man kan ju inte slappa sig igenom denna studentvecka liksom, höh.

Dagen har gått väldigt fort.
Klassen var ju somsagt hemma hos våran mentor idag. Vi visste ju som sagt inte vad som skulle hända där, och vi blev nog alla lite chockade när vi kom in i hans kök där det stod pastasallader, bröd, brieost, kex, och dricka som han hade gjort till oss. Så himla go! åååh, va jag tycker om Hans nu, haha. Han bryr sig verkligen om oss, och det uppskattar man först nu .. fan va hemsk jag känner mig. Men han fick en present av oss också, vi alla hade lämnat 30 kr var till Josefine som köpte en stor frukt och "delikatess" korg som Hans fick av oss.
Han hade även gjort en tipspromenad med frågor om honom själv, för att testa hur mycket vi kunde honom. Mitt lag fick 2 av 11 rätt, medans de andra lagen fick 5 och 8, haha pinigt .... Men frågorna var riktigt svåra ..

neee nu ska jag dra på mig några kläder som jag vet att jag kan springa i ... ska mörda sönder på brännbollen hade jag tänkt.
pusss


baby baby baby

Ligger mätt och belåten i soffan nu och lyssnar på underbar musik. Ska snart ta tag i mig själv och göra mig iordning för att möta klassen i stan och sedan bege oss mot vår kära mentor där vi ska ... ja, vad ska vi göra där egentligen? fika kanske? leka lekar? snacka? ingen aning. Tror inte att någon annan heller vet helt säkert vad som väntar oss, oooh, spännande ... eller inte.
Var uppe tidigt imorse. Var i skolan vid 9 och gjorde mitt allra sista prov. Vet dock inte hur det gick än, det får jag reda på via mejl i veckan. Ganska nervös men jag tror det gick bra. Det kändes så iaf.

I eftermiddag är det bal som gäller. Lina, henrik, massor med vänner har bal så då blir det att dra mot nöjes och föreviga deras vackra klänningar, frisyrer osv med kort. Ska bli kul att se henrik i kostym också, det var senast på 9ans bal man fick göra det, och då kommer jag ihåg att han var smoking hot, höhö.
Ska kolla om linus och rallan ska dit och titta ngt, annars släpar jag väl med min emma eller ngn :)

neee nu måste jag rusa. pusss



nykter bild ....

snart är skiten slut

Ja, på torsdag springer jag ut full och glá från tingvallagymnasiet tillsammans med massa underbara människor. Dock inte sista gången jag lämnar skolan eftersom jag nog kommer få gå sommarskola i matte A ... men ändå, jag kommer aldrig igen gå en linje som jag inte vill, jag kommer i framtiden välja ett universitet, plugga på  något jag vill arbeta med i framtiden. Inte tvingas läsa historia A och B bara föt att det är viktigt ... ööö, in my ass att det är viktigt att kunna namnen på alla kungar som varit döda i typ 1000 år. neee tack, never again. Nu låter jag säkert som en blåst brud .. det är jag inte. Jag har bara varit skoltrött hela gymnasietiden, glidit genom åren på ett bananskal tillsammans med emma och malin. Jag är otroligt glad över att mina betyg ser ut som de faktiskt gör, de borde vara sämre ... Dock vet jag att 1 år på comvux kommer krävas för mig del, men det har jag bestämt själv att det blir bra så. Blir bara 2 ämnen isf, och det ska jag allt klara :)
Imorgon gör jag mitt allra sista prov i filosofi, sen är jag klar. Och det känns förbannat skönt :)
Längtar som in åt helvete till torsdag alltså. Vilken känsla det måste vara! iiiiih, taggad.

nej nu ska jag plugga.
pusss


wohooo

Ojojoj, här har det inte blivit mycket skrivet, haha. Har inte orkat faktiskt, har så mycket att berätta så jag har inte orkat sätta mig och skriva allt.
Men iaf, Turiket var helt underbart!
Vi kom till Antalya runt 11.00 på onsdag förmiddag, därifrån fick vi hoppa på en buss med massa annat karlstad-folk. Det var först när vi stoppade bussen för att gå ut och ta luft samt gå på toa osv som man började inse att man faktiskt var i turkiet, att en förbannat rolig vecka precis hade börjat. Vi träffade en massa vänner när vi stannade där, så det var skitkul.
Sen hoppade vi på bussen igen som tog oss till vårt hotell. Väl framme på hotellet var både jag, lina och sofie helt slut. Vi hade rest från klockan 00.00 till kl. 17.00 så det var ju inte så konstigt.
Det blev iaf en lugn kväll för oss, vi gick ut och käkade och kollade lite sen blev det sängen.
Vi var uppe vid 10-tiden varje morgon hela veckan för att kunna sola så länge som möjligt. Vi låg vid havet och hade det underbart. Ett par dagar var det världens vågor, alltså de var så höga att man verlkige blev omkull buttad av dem. Jag kan lova er att jag fick ett flertal nära döden-upplevelser alltså. Fyfan.
Kvällarna  tillbringades på olika förfester på olika hottel tillsammans med bla fagge, erik, jens, brodd, bea, ida, emelie, m.f. Kvällen slutade nästan varje kväll på The doors, där typ alla var och dansade. Det räckte att man gick upp för trappen så blev man sjösvett. haha!
Veckan var hur jävla bra som helst, men det var ändå sjukt gött att komma hem.
Träffade på erik, jens, och bubba igår och de började snacka om att de längtade tillbaks, och jag kan faktiskt känna nu att det vore gött att vara där igen.

 

 

 

 

 

Gårdagskvällen blev mycket lyckad. Började hemma hos mig med lite öl, sen skulle jag dra in till stan och möta henrik, ralla, linus och jimmy. Precis då ringer lojsan så jag mötte upp henne och sofie som hakade på till scores uteservering där grabbarna befann sig. Det blev en trevlig kväll som vanligt med dom :)

 

 

Fredagen blev också jävligt bra.
Började tillsammans hemma hos mig med emma och malin. Vi grillade och åt grymt god mat. Grillen brjade dock brinna och jag höll på att dö av skräck, men det har emma så fint berättat om på sin blogg så det känns som att det räcker så :) Vi sjöng, skrattade och snackade hela kvällen igenom. Sen blev det dags för score och det nya dansgolvet som var hur litet som helst .... haha, patetiskt. Men det var kul ändå, det gick ju att dansa någorlunda .. Träffade även carl som jag inte sett på hur länge som helst så det var skitkul!!

 

 

Det var allt för mig för den här gången ..... Hoppas min älskade emma är nöjd nu.
pusspuss