Inlines!

Idag har jag kört mitt första inlines åk för i år. Även om jag var nära döden flera gånger så var det så jäkla kul! Älskar att åka inlines, perfekta träningsformen en härlig sommar eftermiddag ☼
Efter turen hamnade jag i körkortsboken och efter det har jag slappat i soffan framför en film och nu äter jag fruktsallad till paradise hotel!
Imorgon är det fredag och helg! Jobbhelg som vanligt för mig. Blir mycket jobb i helgen.
Puss på er



Min nya jättefina tavla som jag fick av min styvmamma och mina småsyskon. Supernöjd med den och den fick finaste platsen över den öppna spisen ♡


Kristi himmelfärdsdag.

Har precis cyklat till gymmet, och vänt! De öppnar tydligen inte förrän 10.00 idag .. Typiskt! Jaja, jag får sticka dit efter jobbet :) 


En eftermiddag/kväll på jobbet! Inte många stilla minuter. 

bästa salladen.

Gjorde sallad till mig och Simon till lunch idag. Vi åt den på altanen och den smakade extra gott i solen så klart!

I eftermiddag har jag bara slappat. Var ute på en Pw men annars har soffan känts väldigt härlig.
Imorgon jobbar jag lunch och jag tänkte dra mig till gymmet innan jag börjar. Får se om jag orkar men om jag kommer i säng snart så borde jag ta mig upp vid 8 ... ;)

 
 
Sallad, grillad kyckling, vindruvor & ananas.
Dressing - 3dl römme, 1,5dl lätt majonäs & 2 msk söt stark senap.
 

28 maj.

Härlig dag!
Rensat kläder, solat, städat och varit hos tandläkaren ( mindre kul .. )
Älskar lediga dagar!




27 maj.

Gårdagen bjöd på strålande sol och en heldag i sommarstugan! Snacka om tur med vädret, det var inte ett moln från det att vi kom till det att vi åkte. Direkt vi satte oss i bilen blev det mulet ;)
Jag låg och pressade i solen från 12.30 - 16.00 och det var så gött. Övningskörde även en liten stund och det är ju så kul att köra! Längtar tills jag får körkortet.

Vid 17.30 kom Simon och hämtade mig och så åkte vi mot Norge. Vi stoppade i Charlottenberg för lite mathandling så vi var inte hemma förrän 21.30 typ.
Nu är blir det väl en del jobb fram till den 6 juni för då åker jag hem över helgen igen. Längtar redan!
Nu ska jag slappa lite innan det är dags för jobb.
Puss

fina småsyskonen!
 

25 maj, mors dag!

Tänk vilken tur vi hade som fick dig till mamma! Jag vore ingenting utan dig. 




23 år gammal.

Igår den 23 maj, fyllde jag 23 år. Jag kan inte hjälpa att tycka att det är mycket att fylla 23. Önskar jag kunde gå tillbaka till 18 igen, bara för en stund ;)
Gårdagen blev en härlig dag. Vi åkte till stugan och käkade smörgåstårta och cheescake med morbror, moster, kusinerna, Bob och Marcia, mormor, Gurra och mamma. Jättehärligt väder hade vi också.
Vi åkte hem strax efter halv 5 och jag hann hem en sväng innan pappa plockade upp mig för att dra och kolla på Gurras fotbollsmatch.
De förlorade tyvärr.

Simon sov hos mig inatt och i förmiddags fick jag mitt paket från honom och det var precis vad jag önskat mig, till och med bättre.
Jag hade önskat mig en pulsklocka och jag fick en Jawbone. Ett armband som mäter steg, hur mycket man förbränner, hur man sover, puls osv osv. Den är så häftig. Man kopplar den via bluetooth till iphonen eller ipaden ochså håller den koll på allt via telefonen liksom. Love it.
Bäst i test bland alla pulsklockor tydligen. En aldelles för dyr födelsedagspresent, men jag är hur glad som helst.
 
Idag har jag varit i stan och shoppat både till mig själv och till mamma eftersom det är morsdag imorgon :)
Sen har jag bara slappat hela dagen. Har varit så trist väder. Hoppas på bättre imorgon.
puss på er
 
 

☼ ☼ ☼

Har luggit hos faster Pia i solen hela dagen och det har varit så skönt. 
Strax innan Pia drog för att jobba kom Danya hem och då bestämde jag mig för att stanna kvar och hänga med henne. Vi har grillat och haft det mysigt. Lagom till maten var färdig kom Krister hem från Norge och fick sig käk han med! 
Nu sitter jag med matkoma i soffan och här blir jag nog till mamma hämtar mig ikväll efter jobbet :)





22 maj.

Igår var det full rulle hela dagen!
Lyssnade på när min lillasyster och hennes musikklass sjöng i kyrkan. Så fint sjöng de!!
Sen hängde vi kvar på pappas jobb till han slutade. Då hämtade vi min lillebror på dagis, åkte hem så Wilma fick byta om till fotbollskläder, sen åkte vi till vedugnen och käkade mat innan det var dags för Wilma att spela klassfotboll! De förlorade tyvärr, men var jätteduktiga iaf.
När matchen var klar gick jag till mormor och hängde med henne några timmar. Inte ofta jag gör det, men det var så mysigt och hon uppskattar det så mycket! 
Sen gick jag hem och satt och tölade med mamma innan jag bumsade i säng, skittrött!
En härlig dag!

Idag ska jag till min faster och sola och hänga. Det blir gött det.
Ha en fin dag!
Puss




21 maj.

Sitter på tåget hem till Karlstad, och det känns så skönt att få åka hem till familjen ♡ 
Är riktigt trött men ska försöka få pluggat lite teori!
Puss




20 maj.

Idag mår jag inte bra. Jag är tung i huvudet, öm i kroppen, kittlig i halsen och febrig! Så typiskt när jag åker till Sverige imorgon.
Förhoppningsvis är jag bara sliten och min kropp säger att den behöver vila, vilket jag kommer få göra en vecka nu. 
Jag måste sluta jobba så mycket som jag gör. Jag mår inte bra av det och jag trivs inte med att leva på jobbet, som jag känner att jag gjort det senaste.
Dags att tänka på mig själv mer nu! 
Jag har liksom jobbat 170h på 19 dagar. Det är helt galet mycket. 
Nog om det. Jag får förhoppningsvis fri från jobbet idag, om Tore får tag på någon annan som kan jobba åt mig.
Puss så länge 


Lagade bananpannkakor förut! Jättegoda.
- mosa 2 bananer
- vispa ned 4 ägg
- tillsätt 1 tsk salt & 1 tsk vaniljpulver
- stek i smör eller olja 

19 maj.

Tränade och solade innan jag jobbade lunch idag. Är alltid så skönt att träna innan lunchpasset.
Vi hade mycket att göra idag. Måndagar brukar vara ganska lugna, men med tanke på sommarvädret idag blev uteserveringen full ganska snabbt. Härligt, då går timmarna fort.
Efter jobbet åkte jag hem och har idag fått tvättat, städat och pluggat teori. Nu slappar jag i soffan framför tvn och snart är det sovdags. Är jättetrött.
Imorgon jobbar jag kväll och på onsdag 7.45 går tåget hem till Karlstad. Som jag längtar :) Blir hemma nästan 1 vecka och det känns underbart.
puss på er

 

trött ems.

Jag är dödstrött och ska snart hoppa i säng.
Blev ett 8 timmars jobbpass idag. Jag slapp stänga vilket jag är oerhört tacksam för. Inte många söndagar jag är den som får gå tidigare :)
Jag var hemma runt 21.30 och har slappat framför tvn sen dess. Nu har jag och Simon krånglat med att lägga upp min låt på youtube. Vi får se om det lyckas .. Var svårare än jag trodde.
Nu kallar sängen, imorgon ska jag upp tidigt för att dra och träna innan jag jobbar lunch.
Pusss

 

18 maj.

Ojojoj, vilken dag det blev igår .. Jobbade 15h och det var fullt ös varje minut av varje timma.
Jag var på uteserveringen och där är det ju fullt tryck från morgon till kväll i stort sett.
Kul att jobba men även jobbigt såklart. Man blir ju sliten!
Idag jobbar jag också. Är svintrött men jag får bara kämpa på idag. Åker ju hem till kd på onsdag! Wihoo.

Puss så länge




Lång dag.

Det har gått långsamt på jobbet idag.
Inte speciellt mycket att göra utan det har varit ganska stilla. 
När alla gäster gått var det dags att förbereda inför morgondagen. Det tog sin tid så vi var inte klara förrän kvart över 1 inatt. Nu ska jag hoppa i säng och sova så jag är pigg imorgon.
Vi ska börja 10.30 och innan det ska jag och Gurra käka en bamsefrukost här hemma så vi står oss ett bra tag för tid till att äta imorgon kommer knappast finnas ;)
Puss 


Förra årets 17onde maj frukost på jobbet.

16 maj.

Jag avslutade min detox igår. 
När jag var hemma hos Chriss och skrev låten så satt jag pch höll på att somna. Jag var så trött, noll energi och frös som fan. Jag kände då att det räcker så. Att få göra den där låten igår var väldigt viktigt och jag ville göra mitt bästa och att bara få i sig nötter, ett äpple och mozzarella under de 10 timmar vi satt med låten kändes inte aktuellt. När killarna skulle ha sig en varsin kebabtallrik köpte jag en kebabsallad. Jag åt inte ens hälften men  energin steg med en gång jag fick i mig lite mer ordentlig mat.
På kvällen käkade vi sushi och det var gott för magen.
Helgen kommer gå i ett så jag är glad över att få äta kött igen, haha! I need it.
Idag jobbar jag kväll, imorgo är det 17 maj och så jobbar jag 11.00-01.00 ca! Och på söndag jobbar jag 14.00-23.00 ca så det blir en tung men rolig helg.

Idag har jag hunnit med en långpromenad, massa prat med bästis och käkat frukost. 
Nu ska jag slappa innan det är daga för jobb.
Puss


På onsdag åker jag hem och jag längtar ihjäl mig!

Glad tjej!

Wow, vilken dag!
Jag har idag varit hemma hos en kompis till mig och Gurra ( gammal kollega ).
Detta är en kille som i sommar kommer bli en riktig stjärna inom musik! Han har skivkontrakt med Sony och i juni släpper han sin första singel både i Norge och Sverige. Han är så grym!
I fredags när han och Gurra var ute så spelade jag upp en liten trudelutt där jag sjunger, för honom. Han gillade det han hörde och erbjöd sig att hjälpa mig skriva en låt som jag skulle få spela in hos honom.
Idag gjorde vi en låt helt från scratch både med melodi och text. Jag gjorde inte många knot när det gällde text och melodi utan det fixade Chris. Jag spelade in låten och jag är faktiskt imponerad över hur bra det blev! Låten är så skön och jag längtar efter att få höra hela när den är klar vilket den förhoppningsvis är imorgon. Chriss ska bara finslipa den osv. 
I 10 timmar satt vi totalt. 2,5 timme tog det att göra melodin, lika lång tid tog det att skriva texten och resten gick åt att sjunga, lägga stämmor osv osv.
En riktigt lärorik och otroligt kul dag. Jag är glad att ha fått göra detta med en så grym kille som Chriss.
Som tack köpte jag ett (alldeles för dyrt) Brunello rödvin till honom! Det var det minsta jag kunde göra! Nu ska jag se paradise hotell och sen ska jag sova och ladda inför en hektisk helg!
Puss 




15 maj.

Sitter på tåget mot Oslo. Jag ska hem till en gammal kollega som är i musikbranchen. Han har erbjudit sig att hjälpa mig spela in en demo. Mer om det sen, men det ska iaf bli skitkul :)
Senare kommer även Gurra dit och hänger. 
Vi båda är lediga dag.

Idag har 1 vecka och 1 dag av min detox gått och jag funderar på om det får räcka så. Jag skulle klara en vecka till men är det värt att inte ha någon energi nu under helgen när det är så mycket att göra?! Nja, det kommer bli tufft. 17 maj kommer vara kaos på jobbet, jag kommer säkert jobba 13-14 timmar och så behöver jag få i mig ordentlig mat.
Vi får se. Jag ska tänka lite på det!
Puss så länge




14 maj, detox dag 7.

Nu har jag snart gjort 1 veckan av 2 på detoxen och det känns skönt! Nu är det bara att kämpa lite till :) jag har dock slarvat med detox teet .. Jag är ingen teedrickare över huvud taget så det har varit svårt att få in som rutin, tyvärr. Sen så smakade teet inget vidare heller för den delen. Men några koppar har jag allt tvingat i mig ;)

Idag var jag uppe med tuppen för att få iväg brorsan till tåget. Skulle väcka han 7.00 men försov mig och vaknade inte förrän 7.24 och då rusade jag upp och ringde taxi åt honom. Han hann precis med tåget 7.44 som tur var :)

Istället för att gå och lägga mig igen så cyklade jag till gymmet och körde 1 timme på crosstrainern följt av 20 min solarie och sen duschade jag och gjorde mig iordning.
Nu ska jag åka och jobba lunch. Imorgon är jag ledig och då väntar en spännande sak för mig om jag har tur :)
Puss 




13 maj, detox dag 6.

Var uppe 9.30 imorse och gjorde mig iordning för att sticka till gymmet. Drack en smoothie och sen cyklade jag iväg.
Jag körde 30 min kondition och 20 min armar och ben.
Sen cyklade jag till jobbet och lämnade väskan innan jag gick och hoppade på ett tåg till Oslo.
Har gått runt lite i affärer och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 13.30 så jag kan gå på min sånglektion.
Har suttit här på en parkbänk 25 min och väntat. Jag är alldeles för tidig .. Haha typiskt mig som inte vill komma försent och eftersom jag inte visste vart det låg så tog jag extra lång tid på mig att gå hit men inte lång tid nog .. Jag köpte några aprikoser som jag har smaskat i mig.

Puss så länge


En söt liten gata jag gick förbi här i Oslo.

lediga måndag.

Som jag nämt förut så är måndag ingen ångest laddad dag för mig. Jag är oftast ledig och jag ser liksom oftast fram emot måndagar. Det är ju ganska härligt.
Jag var och körde förut och det gick bra. Det är svårt, men kul och jag höll på att köra in i kanter och stolpar och allt men vi överlevde ..
Jag har varit väldigt, väldigt sliten idag. Såpass trött att jag knappt haft lust att äta. Men eftersom denna detox är som den är så har jag mumsat vattenmelon, blåbär, apelsin och till kvällsmat käkade jag 2 kokta ägg och valnötter.

Imorgon ska jag in till Oslo och ha sånglektion. Så kul!
Har letat runt här i Norge efter sångpedagoger men det har varit svårt att hitta ngn. Den enda jag hittade var en operasångare som ville förvandla mig till en operasångerska vilket jag inte var så sugen på ;)
Nu har jag via en kontakt till pappa fått tag på en man som ska hjälpa mig.
pusss så länge

 
 

12 maj, detox dag 5.

Ojojoj vilken lång dag det blev igår .. Jobbade 13.30-23.30. Jag har jobbat 120h på 2 veckor och nu är jag helt slut! Ska bli så gott att komma hem om 1,5 vecka. Men först väntar en tuff helg med 17 maj. Men det blir bara kul :)
Idag är jag ledig och det är så gött. Ska övningsköra mellan 12-13 och sen ska jag bara slappa.

Idag har jag inte ätit mer än ett äpple. Har inte hunnit handla i helgen då jag spenderat mesta delen av tiden på jobbet. Blir storhandling sen!
Detoxen går bra med igår var det tufft. Jag var så sugen på vad som helst förutom det jag får äta! Men jag klarade mig hela dagen så jag är superstolt över mig själv! :)
Puss så länge


Mina nya sköna träningstights som sitter perfekt! Från H&M 249kr.

11 maj, detox dag 4.

Har ont i hela kroppen efter de 2 senaste dagarna på jobbet. 12 timmar på fredagen och 12 igår. Det är tufft alltså. Igår var det fullt ös hela dagen i stort sett.
Idag jobbar jag också, men imorgon är jag ledig. Så skönt.
Jag ska övningsköra med min körlärare och sen bara slappa.

Detoxen går bra men det är faktiskt jobbigt. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så sugen på kött, pizza eller pasta ... Men jag har lyckats stå emot. Har bara ätit grönsaker, frukt, mozarella, nötter och turkisk yoghurt :) Jag vet dock inte om jag kommer köra 2 veckor för jag märker att energin inte är den bästa, jag är trött, har huvudvärk och nästa helg kommer vara väldigt hektisk med 17 maj och allt. Men vi får se. Jag ska köra några dagar till och så få jag känna efter till helgen.
Jag har redan gått ned 3 kg och det är ju bra, men de går ag nog upp ganska fort när jag får i mig riktig mat sen igen.

Nu ska jag göra mig iordning och sticka till jobbet, puss.

Min frukost. Jordgubbar, granola och turkisk yoghurt toppat med kokosflingor.
 

10 maj, detox dag 4.

Det blev ett 12 timmars pass igår och efter jag var färdig med att stänga stack jag över till Martins där Gurra hängde med Chris och Stian. Det blev en kortis innan vi gick hem och sov.
Jag skötte mig bra med maten och jag känner verkligen lättare. Magen är plattare än på länge och jag har framförallt inte ont i den! Härligt.
Nu är det bara att fortsätta :)

Nu ska jag sticka och jobba. Blir nog 12 timmar idag också .. Puss på er




9 maj, detox dag 3.

Cyklade till gymmet vid 9.45 och tränade 45 min. 30 min på crosstrainern och 15 min ben och rumpa. Efter passet solade jag 20 min och sen duschade jag och gjorde mig iordning för att sticka till jobbet. Nu sitter jag och väntar på min lunch och sen ska jag hoppa på och jobba. Blir ett dubbelpass för mig idag!



Min lunch idag - Ruccola, valnötter, tomater, rödlök, mozzarella & parmesanost.


Detox dag 2.

Det var så gött att träna idag. Jag powerwalkade / joggade 45 min och körde jag armar och mage 20 min.
Nu har jag precis satt mig tillrätta i soffan efter att ha duschat och käkat lunch.
Idag blev det nästan exakt samma lunch /mellanmål som igår + en smoothie på frysta hallon, banan och turkisk yoghurt. Jag köpte även brämhults färskpressade juice. Jättegod och okej att dricka i denna detoxen ;)
Nu ska jag slappa och ladda inför en lång helg på jobbet. Jag jobbar ikväll, dubbelt imorgon, dubbelt på lördag och så blir det som vanligt en lång söndag på jobbet för min del. MEN Gurra kommer imorgon så jag är glad ändå :) Han ska jobba lördag och söndag.
Puss på er

 

8 maj.

Gud vad skönt det var att snooza imorse. Trodde aldrig jag skulle komma upp ;)
Nu ska jag sticka till gymmet och det ska bli så gött att träna.
Puss så länge!




vattenmelon, jordgubbar & hallon.

Min kvällsmat blev en salig blandning av röda frukter/bär. Så gott och helt okej mättande faktiskt.
Jag älskar verkligen melon. All slags melon, men nr 1 är vattenmelon. Skulle kunna leva på vattenmelon :) Dock så kissar jag ju stup i kvarten av det, jobbigt men även bra så klart. Systemet ska ju rensas nu, det är ju det som är meningen med detoxen ;)
Tjejen som jag fått min inspiration från ( Josephine ) hade skrivit lite mer om vad man ska äta, och vad man inte ska äta så nu har jag lite mer koll. Superbra!
Jag känner mig redo och laddad för 2 veckor med detta alltså. 
Nu ska jag hoppa i säng faktiskt. Vill vakna utvilad och redo för ett hårt pass på gymmet imorgon.
puss
 
 
 

Detox dag 1.

Var lite orolig för att det skulle bli tufft att jobba idag utan att äta som vanligt, men det gick super.
Till lunch käkade jag 2 ägg, körsbärstomater och gurka. Jättegott och min mage har mått bra än så länge idag utan kött. Min mage har varit så konstig i det sista, har haft ont och den har varit så uppsvälld. 
Efter jobbet cyklade jag och handlade. Jag var lite osäker på exakt vad jag skulle handla med hem, men det slutade med att jag köpte vattenmelon, honungsmelon, citroner, färska hallon, frysta hallon, jordgubbar, mozarella, avokado, bananer.
Var även inom hälsobutiken Vita och köpte detox och cleanse té från Pukka.
Som sen lunch / mellanmål när jag kom hem åt jag en hals mozarella, en halv avokado, några jorggubbar, ett äpple och honugsmelon. Till det drack jag ett stort glas citronvatten.
Jättegod och fräsch mat ;)
Vi får se hur det går framöver. Det kan bli tufft när jag jobbar såpass mycket i helgen, man behöver ju proteiner. Men jag ska köpa bönor och ersätta med det.

 
 

Detox 14 dagar.

I 2 veckor ska jag nu detoxa.
Jag har ett bra tag letat efter en detox som skulle kunna passa mig då jag är i behov av att rensa kroppen, känner jag.
En tjej, vars blogg jag läser, Josephine har kört denna detox och nu ska jag också testa på det.
Denna detox inebär att man utesluter kaffe, alkohol, kött, socker m.m.
Jag hinner inte skriva mer nu då jag blev inringd på jobb. Ska alltså jobba lunch ist för kväll vilket känns skönt :)
Kommer tillbaka senare idag med mer information.
 
Min frukost. Kiwi, banan och honungsmelon + ett stort glas vatten.
 

ny design.

Nu har jag äntligen skaffat mig en ny bloggdesign. Den är dock inte gjord av mig själv .. Det var way to complicated ... Men det blev fint iaf. Om jag får till det så kommer jag byta ut bilderna i hedern till mina egna, men det kan inte lovas.
Det enda dumma är att någonting gick snett längs vägen då jag krånglade med detta. Kategorierna ska egentligen befinna sig högst upp, över hedern, men de ligger just nu längst ner i bloggen .. haha, fattar nada. Men jag har mailat tjejen som gjort designen i hopp om att hon kan hjälpa mig :)

Dagen har gått sakta och vi har mest bara slappat jag och Simon. Vi lagade fiskpinnar, spenat och potatis förut och det var sååå gott.
Nu ska jag hoppa i säng. Imorgon ska jag upp och träna och dessutom börja på en 2 veckors detox ... mer om det imorgon.
pusss

Bilden är tagen i förrgår så nu är det bara 16 dagar kvar till vi åker hem och jag längtar massor!
 

6 maj

Vilken härlig dag det blev helt plötsligt.
Försov mig lite imorse .. tänkte sticka till gymmet och träna innan jag började jobba 11, Men jag hann inte.
Väl på jobbet fick jag veta att jag sett fel på schemat .. jag skulle egentligen jobba kväll ist för lunch. Men eftersom det var så lite att göra ikväll så fick jag ledigt.
Jag stack och tränade en timma och nu har jag nyligen käkat lite mellanmål.
Snart ska jag och Simon åka och handla. Idag tänkte vi laga fiskpinnar med potatis och stuvad spenat, namnam. Det var längesen jag käkade det och jag har verkligen längtat efter att få äta det. haha, sjukt men är riktigt sugen på husmanskost.
Ikväll funderar vi på att gå på bio, kanske är Spiderman 2 något att satsa på ;)
Puss så länge

 
 
 

chokladtäckta jordgubbar.

Har faktiskt aldrig testat det förut .. konstigt nog.
När vi var till affären förut köpte vi med oss jordgubbar och 70% choklad. Väl hemma smälte vi chokladen, doppade jordgubbarna och lät dem sedan stå en stund i kylen.
Mums, så gott det blev. Kändes inte allt för onyttigt heller då chokladen var så mörk ;)

Nu sitter jag och pillar med en ny bloggdesign men jag får inte till skiten alltså. Vet exakt hur jag vill att den ska se ut men jag vet inte hur jag använder de olika programmen jag laddat ned ;( haha. Sen är jag ju ganska ny med macbook också ... har fortfarande inte fattat allt med den. Hittar knappt bilderna liksom ...
Jag får fortsätta krångla imorgon.
Nu ska jag sova så jag orkar med gymmet innan jag börjar jobba kl.11 imorgon :)
natti

 
 
 

5 maj

Idag jobbade jag 11-16 och det är ett ganska skönt pass att jobba emellanåt. Innan jag började jobba var jag på elixia och tränade 1 timme. Sola hann jag också med. Så himla skönt att träna innan jobbet, man får så mycket mer energi.
Jag joggade och powerwalkade 30 min innan jag körde armar och mage 30 min.

Nu är jag hemma och ska snart sätta igång och laga kycklingwook till mig och Simon. Sen ska vi nog bara chilla resten av kvällen. Simon har varit sjuk i helgen och han är fortfarande lite krasslig, stackarn.
puss på er

 

4 maj

Redan söndag. Det betyder en låååång jobbdag. Börjar 14 och slutar säkert inte förrän 22.30.
Men det är lugnt. Bra timmar ;)
Igår jobbade jag dubbelt, 12.00-22.30. Det var lite slitigt. Som alltid på lördagar då det är mycket att göra.
Jag köpte med mig 2 pizzor hem till mig och Simon (som var hemma, sjuk) som vi käkade till filmen 'Sune på bilsemester' innan vi gick och la oss :)

Livet har varit lite tufft det senaste pga en No life-feeling men nu börjar det ljusna tack vare saker att se fram emot.
17 maj tex. Det är en rolig dag här i Norge. Även om jag jobbar.
Stämningen är på topp och alla är glada.
Helgen efter fyller jag år, och jag kommer spendera helgen hemma i Karlstad.
12-17 juni är det byfesten. Massor att göra på jobbet och även då en helt otroligt härlig stämning i hela Lilleström.
Helgen efter det är det midsommar och det ska vi fira i stugan med släkt och vänner.
Längtar till alla dessa helger :)

Nu ska jag göra mig iordning och sticka till jobbet,
puss

 

2 maj

Har varit en seg fredag!
Jag jobbade 11-16.30 och timmarna gick ganska sakta fram till ca 13.30 då vi fick en del gäster på restaurangen. Timmarna efter det sprang iväg tack och lov :)
Efter jobbet gick jag till jysk och shoppade lite, fick bl.a. Med mig 2 dörrmattor, tallriksunderlägg, miniblommor, ljuslykta, ljus och en dammvippa ;)
Sen har jag bara slappat resten av kvällen.
Jag har dåligt med energi nu för tiden .. Känner mig sällan utvilad när jag vaknar på morgonen, och det gör mig lite orolig. Tänk om jag har ngn sjukdom? Haha, dumma tankar .. 
Har kommit igång med kosten nu iaf. Träningen är på gång men så länge jag jobbar mycket orkar jag inte träna lika mkt som jag borde ..
Nog med klag. Jag ska snart sova r imorgon börjar jag 12-13 och jobbar sedan resten av eftermiddagen/kvällen. 
Puss


En månad i Bali igen skulle inte skada!

1 maj

Idag är det 1 maj och det känns helst sjukt att redan ett år har gått sen förra 1 maj .. skrämmande att tiden bara flyger iväg. Det får mig att tänka på framtiden ganska mycket. Vad ska jag bli? När ska jag ta tag i mitt pluggande osv osv ... Men det har jag inte tid att tänka på just nu.
Idag är jag ledig och ikväll kommer det lite folk till oss på grillning och öl. Måste städa och fixa lite innan, och handla förstås vilket inte är det lättaste då nästan allt är stängt idag pga röd dag. Men det finns några affärer som håller öppet.

Igår var jag och gjorde naglar hos Agata. Hon är den bästa som någonsin gjort mina naglar. Hon använder gellack och det sitter som sten i 5 veckor. Det enda dumma är att hon älskar allt som har med extremt att göra .. medans jag vill ha det enkelt. Men igår lät jag henne köra sin grej. Jag sa bara att jag ville ha vitt och guld och det fick jag vill jag lova.
Igårkväll jobbade jag och det blev en ganska hektisk kväll på fratelli.

Imorse var jag ute på 1h pw i det kalla vårvädret. Vindarna är verkligen iskalla emellanåt, Brr.
Ne, nu ska jag röra på fläsket.
puss