28 juni

Gick upp vid 11 idag, båse jag och Simon.
Käkade lite frulle och har sen bara slappa.
Nu börjar solen bli varm så ska ut och sola lite.
Ikväll ska vi grilla. Grillspett blir det, mumma.
Puss på er sålänge.
 
(Är så otroligt sugen på att åka och hälsa på Släktingarna i Florida igen, helst NU!!)
 

varför funkar inte blogg.se appen?

Bloggar i stort sett bara från iphonen ..
Därför det är så dött här.
Har iaf haft en fin dag med min goding.
Taco-pajen blev jättegod. 
Efter maten blev det lite solning på altanen, var jätte varmt och skönt.
Nu ska vi snart gå och handla lite gott och sen ska vi väl mysa framför en film :)
pusss

27 juni

Sitter i soffan och kollar på min fina pojkvän som lagar drinkar till oss ... Melondrinkar, hoppas de blir goda ;)
Han kom hem igår och det var så skönt att träffa honom.
Idag ska vi softa tillsammans. Båda är lediga.
Vi har en pajdeg redo i kylen, tacopaj ska det bli idag. Haha, jag lagar aldrig mat men idag så.
Hoppas det blir gott :)
puss på er
 
 

25 juni

Kvällen på jobbet igår gick bra. Hade mycket att göra och tiden sprang iväg fort.
Var hemma vid 12 tiden och gick då och la mig ganska snabbt (efter ett avsnitt av pretty little liars, helt fast är jag!)
Var uppe 10 imorse för att göra mig iordning och sen åka till sjukhuset för ett litet besök, efter det mötte jag Lina och vi käkade på Mirabelle i Jessheim.
I eftermiddag har jag hunnit se 3 avsnitt av pretty little liars, storstädat och lagat mat.
Nu ska jag fortsätta kolla på min älskade serie. Sen ska jag hoppa i säng i tid.
Imorgon ska jag upp och gå ut och gå. Lååååångt ska jag gå. Måste komma igång lite.
Visst så räcker ett kvällspass på fratelli som träning för en hel vecka, men jag är trött i själen så en promenad utomhus skulle nog inte skada några dagar i veckan.
puss på er
 

Söndag

Gick upp vid 12 i förmiddags. Vaknade pigg av mig själv.
Har bara slappat i soffan sedan dess.
Ska snart börja göra mig iordning för jobb, men först ett avsnitt av pretty little liars.
pusss
 
 

24 juni

Kom ganska nyss hem från jobbet.
Trodde det skulle vara lugnt ikväll då vi inte hade så många bokningar i torsdags, men ack så fel jag hade.
Det var fullbokat!
Jag hade först ett sällskap på 11 pers, sen en halvtimme efter dem kom ett på 15 pers och sen några små sällskap på 2 och 4 personer. Jag hade att göra kan man ju lungt säga.
Det sällskapet på 11 pers bestod bla av en senil gubbe. Han beställde okse medans de flesta andra i sällskapet beställde hjort. Han velade ett bra tag mellan okse och hjort, men tillslut bestämde han sig för okse. När jag väl skulle gå ut med maten så började jag gå ut med alla hjort-rätter och då helt plötsligt skulle han ha hjort. Jag sa lite fint "Men skulle inte du ha okse?" Till svar fick jag "Nej, jag ska ha hjort!!!" Eeeh okej, tänkte jag .. Hans fru sa, "Nejmen du beställde en Okse." Men han hade glömt det och sa att han visst skulle ha Hjort. Jag kunde inte göra så mycket mer än att ge han en hjort och detta resulterade i att en annan i sällskapet blev utan sin hjort ... Alltså fick hon sitta och vänta 5 minuter på sin mat, stackarn. Men som tur var visste hon hur det låg till och det fanns ju inget vi kunde göra. Jag gav dem 10% på räknigen som lite plåster på såren och det blev de jätteglada för. Även om vi alla visste att det ju inte var mitt fel.
Det är så jobbigt när det blir sådär. Oavsett så har ju gästen alltid rätt och i detta fall var det en man som inte visste vad han hade beställt så det var ju ännu jobbigare då det ju inte går att skylla på honom.
Annars gick allt kanon och dricksen kunde knappast blivit bättre! Så skönt när man får något tillbaka av gästerna som tack för god service, det får en att vilja jobba hårdare och ta hand om dem ännu mer.
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av pretty little liars, sen blir det sängen.
puss

23 juni

Ja, då var denna årets midsommarafton förbi. Och skönt känns det då det blev en ganska tragisk dag för mig, haha ;) Jag bara slappade och myste igår hela dagen. Käkade grönsaksdipp och drack alkoholfri äppelcider. Herregud!
Jaja, jag överlevde dagen.
Nu har jag precis kommit ur duchen och ska snart börja fixa mig för jobb. Börjar 17 idag, men drar redan 16.
Saknar min pojk så äckligt mycket nu ... Dock så kommer han inte hem förrens om flera dagar kanske, han ska nämligen hem till Karlstad när han varit i Grebbestad. Buhu :( Känns väldigt ensamt här hemma just nu alltså.
Men som tur är jobbar jag, så tiden kommer gå fort tills jag får se han igen :)
puss på er
 

Midsommar!

I år firar jag midsommar på ett sätt jag aldrig trodde/hoppades jag skulle behöva.
Nämligen ensam hemma i Norge.
Simon är i Grebbestad med grabbarna. Lina jobbar, och resten av alla finns ju hemma i Sverige.
Visst kunde jag ha tagit tåget hem igår och firat midsommar hemma i Swe, men att behöva stressa tillbaka dagen efter (alltså imorgon) för att jobba vid 17 kändes inget vidare.
Jag och Lina pratade även om att bli med killarna till kusten, men det hade blivit samma då. Bara stress osv. Plus att Lina var tvungen att jobba.
Det känns så deprimerande då jag tycker att Midsommar är årets roligaste och härligaste högtid.
Från 2007 har det varit massa firande på midsommar för min del.
Jag har firat med släkt och vänner hemma hos faster Pia och varje år har varit helt underbart! Förra året var jag hemma hos Rallan och firade med Lina och grabbarna där och det var också en lyckad kväll/natt så det känns tungt att ligga här själv och veta att de flesta andra har det så kul.
Men så är det. Dessutom händer det mycket annat just nu så jag är ändå inte taggad på en massa fylla, så lika bra är det väl.
Sen vet jag att jag hade fått ledig från jobbet om det hade varit så, (de firar inte midsommar här i Norge) men eftersom jag inte tog tag i det tidigare, så kanske det inte var så viktigt iaf.
Jag ska iaf bara ta igen mig. Har ont i hela kroppen efter de senaste dagarnas jobb. Har varit mycket så har sprungit runt som en idiot på jobbet och det sliter på en när man inte är van. Jag var ju hemma nästan en vecka i Swe innan jag kom tillbaka i söndags och började jobba i Måndags. Klart det tar på en.
Nu ska jag sätta mig ute i solen, det är faktiskt jättehärligt väder ute. Hörde att det skulle regna som fan på kusten, tråkigt ;)
puss på er och hoppas ni får en fantastik midsommar.
 
Midsommar 2008
 
 
 
 
Midsommar 2009
 
 
 
 
midsommar 2010
 
 
 
 
 

20 juni

Jobbade dubbelt idag, 11-21. Är helt död, skriver kanske något kul här imorgon!
Puss


17 juni

Vid 11 i förmiddags packade vi in mina grejjer i bilen, åkte till jysk och köpte utemöbler, sen vidare till ica för att handla mat och sen ett sista stopp hos faster Pia där vi käkade innan vi drog vidare mot Norge!
Väl hemma i jessheim började vi montera upp utemöblerna, sen käkade vi innan mamma åkte tillbaka till Sverige igen!
Nu har jag fixat och dolat här hemma har även fått hit soffan och den är underbar. Jag och mamma åkte och hämtade den förut.
Puss


Ikea

Blev en del mer än tänkt som shoppades på Ikea. Men det är lätt att komma på saker man behöver ( läs vill ha ..) när man går runt där.
Blev bl.a köpt badrums artiklar, hängare till hallen, två sittdynor att ha på skohyllan, lakan, sängkläder, mm.
Efter Ikea slängde vi oss in i bilen för att åka till gubbholmen där Gurra och Carro skulle fotas. Så fina är dom tillsammans! Helt sjukt.
Sen åkte vi vidare till studio på där de blev fotade både enskilt och tillsammans. Sen åkte jag hem och några timmar senare åkte vi till museeparken för att fota dem ännu mer. Gurra och Carro gick inte tillsammans eftersom de "lovat" bort varandra till andra långt innan de blev tillsammans. Gurra gick med Johanna som också var hur fin som helst ikväll!
Sen åkte jag jag och mamma hem till pappa där han bjöd på grillat, mums.
Nu är jag hemma och ska siva.
Imorgon blir det upp tidigt för att åka på utemöbels jakt, sen skjutsar mamma mig till Norge.
Puss


Vackraste balparet!


16 juni

Kom nyss ut från duschen!
Ska snart sticka till Ikea och shoppa lite till mig och Simon till lägenheten. Ska även leta efter utemöbler. Hoppas vi hittar några.
Sen ska vi på Gurras bal.
Puss


Pannkaks-fredag med mami!


Mer pics!


Feberfrossa ...

Efter att de flesta dragit igår eftermiddag så kom Simon, Robin och Andreas ut till pappa. Vi drack lite öl och snackade! Sen kon även Oscar och hängde med oss ett tag.
Sen kom mamma och hämtade grabbarna och körde dom till norrstrand. Linas mamma kom och hämtade mig och lina och vi åkte till lina och bytte om och fixade oss innan vi drog till Emil, där killarna var.
Runt halv 12 drog vi in till stan och till koriander. Men jag var inte taggad alls, kände mig så hängig och Simon var otaggad han också, så vi drog hem och sov redan vid 12.
Vaknade 6 imorse av feberfrossa. Usch jag hatar feber.
Känner mig öm i kroppen och är hostig så min förkylning verkar inte släppa taget riktigt än ..
Skulle egentligen gått på stan med lillasyster idag, men eftersom jag mår som jag mår är det nog bäst att inte göra det, vill ju inte smitta ned henne!
Nu ska jag och Simon äta.
Puss


15 juni

Det blev ett jättelyckat studentfirande för Gurra igår!
Vi mötte upp släkten på torget och strax efter 13.00 hörde man en massa studenter skrika och springa nedför tingvalla trapporna. Gurras klass var först ut och så småningom kom han, med ett stipendium på 2000 kr. Han hade fått stipendium från sveriges kock förbund. Helt sjukt! Så stolta är vi över honom :)
Efter torget åkte vi hem till pappa och Helen och fixade det sista innan alla gäster skulle komma. Lina åkte till stan och hämtade gurra och gästerna rullade in. Vi käkade asgod mat som pappa grillat, sen blev det tårta och massa annat sött.
Hoppas Gurra var nöjd med dagen och att han inte mår allt för dåligt idag, haha!


Biomys

Simons familj var jättemysig.
Vi fikade när jag kom dit, sen gick jag och Simon ner till vattnet och satt där ett tag. Klappade lite på djuren och så.
Sen käkade vi middag och sen blev Simon sugen på bio så vi åkte in till stan och gick på bio. Mörkt vatten tror jag filmen hette men den var inge vidare .. Men det var mysigt ändå.
Nu ska jag snart hoppa i säng, morgondagen blir fartfylld, längtar så till min fina bror springer ut och efter att träffa all släkt!
Puss


13 juni

Har hållit igång sen 11 imorse.
Var på stan med mamma och fixade det sista för imorgon. Vet äntligen vad jag ska ha på mig .. Blir vita jeans, en orange topp och mina nya bruna skor!
Nu ska jag snart bli hämtad av mamma som ska skjutsa mig till Simon. Ska träffa hans familj .. Är nervös, haha!
Men det blir nog mysigt :)
Puss


Shopping!

Blev en tur till lager 157 och till bergvik!
Fick med mig massa fint hem, bla dessa snygga skor som jag fick av mammsen :)
Nu ska jag slappa och ladda inför morgondagen då vi ska fixa massa inför studenten.
Puss


Svensk pizza <3


12 juni

Mår mycket bättre än igår!
Blev en sväng på stan med gurra som köpte fluga och skor till balen. Han kommer bli så himla fin :) sen mötte vi upp emma och käkade ceasar sallad på kebabhouse.
Nu ska vi snart dra och kolla när gurra har match.

( bild på min fina bror och på glajjerna jag köpte till han i present!)


Swe

Bussresan som tog ca 3 timmar (kändes som typ 1 timme) gick bra och jag fick sitta ensam med musik och tänka! Det är så skönt.
Många hatar att åka buss/tåg långt, eller över huvud taget. Men jag älskar det.
Älskar att sitta och lyssna på musik och bara va, så skönt. Bussen var även nästan tom så det var också gött! Hatar när man hamnar brevid en svettig man eller en pratglad människa. Det råkade jag ut för en gång när jag åkte mellan Oslo-Karlstad. Det fanns såååå många lediga säten, men han såg väl att jag aldrig skulle ha hjärta till att be han hålla käften, så där satt jag med en medel ålders svettig man som pratade om alla tusentals (för mig ointressanta) platser han besökt i Sverige! Trodde aldrig de 3 timmarna skulle ta slut, nästan så att de inte gjorde det heller för han fortsatte töla när vi hade gått av bussen också!! Men jag minns att han kramade mig och tackade för den trevliga pratstunden och han verkade glad, så det var ju bra :)
Hoppas dock att detta aldrig händer igen ..
Nu ska jag sova.
Imorgon ska jag luncha med min Emma som jag inte sett på en månad! Älskade vän.
Puss och godnatt


Biler(!!) & regnbågen


Mot sverige!!!


11 juni

Kom ganska så nyss upp från sängen.
Ovanligt tidigt för både mig och Simon.
Nu slappar vi och snart ska vi göra oss iordning. Simon för att dra och jobba och jag för att åka hem till Swe! Ska bli så skönt.
Tänkte egentligen åka tillsammans med Simon på onsdag, men orkar inte ligga hemma i soffan när jag lika gärna kan åka idag :)
Ska bli så skönt att komma hem och träffa alla.
Nu är det dags för ngt att äta, puss

pretty little liars

Nu när jag har luggit hemma sjuk så har ja betat av 18 avsnitt av pretty little liars. Och det är en riktigt grym serie kan jag tala om för de som inte sett.
Ska fortsätta kolla nu!!

Min bästa kompis ..


10 juni

Min feber och förkylning vill verkligen inte släppa alltså!
Hade en lika jobbig natt inatt som natten till igår! Känns som hela mig hjärna har invaderats an snor .. Uek!
Ska käka mina goda jordgubbar nu och sen vila vidare.
Puss


9 juni

Kom ganska nyss upp.
Gick och la mig vid 23.30 tiden igårkväll och har sovit oroligt hela natten.
Har varit uppe säkert 12 ggr bara för att gå till toan och snyta mig, nice!!! Åh, jag hatar att vara sjuk.
Nu sitter jag i soffan och väntar på att Simon ska bli klar med maten ;) Han är min lilla bitch nu när jag är sjuk. Han städar, lagar mat och tar hand om mig. Bäst är han!
Idag fyller min älskar lillebror år, 19 år bli han.
Ska fira honom när jag kommer hem till Swe nästa vecka :)
puss på er
image description

8 juni

Var jättemysigt att äta på Fratelli igår!
Dock så hade min hals det inte så mysigt ...
När vi kom hem mådde jag skit. Feberfrossa, halsont och huvudvärk. Underbart!!
Somnade vid 23 tiden och sov så djupt att jag inte ens vaknade när Simon kom och la sig, vilket jag nästan alltid gör om jag lägger mig innan honom.
Vaknade 9 imorse och hade så ont att jag knappt kunde svälja mitt eget saliv .. Panik.
Ringde chefen och berättade hur jag mådde. Han sa direkt att jag skulle va hemma idag och blir hemma imorgon också, mår ännu värre nu.
Tack gud för att det finns panodil och att jag har en sån fin kille som tar hand om mig!
Puss på er


7 juni

Har varit en lugn och skön dag på jobbet!
Vi fick en rush runt 12- tiden men förutom den har det varit väldigt stilla.
Nu är jag hemma och ska snart göra mig iordning. Jag och Simon ska till Fratelli och käka ikv. Vi har bord vid 20.00.
Är hungrig redan nu .. Haha!
Puss


Sveriges nationaldag ..

.. Firar jag ledig från jobb, ensam hemma och dagen till ära käkar jag kebab!
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla film, känner mig lite halv dålig, kliar i halsen och huvudvärk. Vill inte bli sjuk!!
Puss


5 juni

Svackan försvann helt igår när Simon kom hem och tröstade mig. Han får mig alltid att skratta och det är underbart!
Är så glad att jag har honom :)
Började 16 idag och jag var så nervös. Så nervös att jag egentligen bara ville skita i att jobba, hemsk känsla.. Men allt slapp när jag fick mitt första sällskap, sen rullade allt på. Menyn är inte alls så jobbig att lära sig! Och trots stressen så gick ingenting fel!
Jag vet ju att jag kan och är duktig på det jag gör, det handlar mer om att det är jobbigt med en helt ny meny och att ge bra service till alla när man har mycket att göra.
Men allt gick super och jag gick hem med en skön dricks!
Nu är jag hemma och väntar på att Simon ska komma hem.
Det är sjukt hur mycket man kan sakna en person som man träffar varje dag.
Puss


En svacka!

Vet inte vad som hände men fick en riktig svacka förut och den håller i sig.
Blev jättedeppig helt utan anledning!
Simon kommer snart hem så får hoppas han får mig på bättre humör!
Fick iaf lite "plugg" gjort förut. Är dock många rätter, bilden nedan visar bara två av sex sidor med maträtter, pjuh ..
Puss


4 juni

Idag gjorde jag mitt första pass på fratelli. Det första sedan oktober. Och ja, det kändes som jag hade glömt allt.. Haha! Dessutom är det en helt ny meny så lite svårt var det allt, men det gick galant :)
Jobbade 11-16 och när jag kom hem städade jag, handlade och sen kom Anette som vi ska köpa soffan av med alla soffkuddarna. Imorgon ska vi försöka hämta resten av soffan ;)
Nu ska jag plugga på middagsmenyn på fratteli. Halleluja säger jag bara .. Massa jobbiga italienska ord osv ..
Pusss

(godaste desserten fick jag förut på jobbet, mumms!)


Kina mat!

Är på favoritrestaurangen med min favorit kille!


2 juni

Hade en riktigt kul kväll igår hemma hos grabbarna!
Tänkte först inte dra ut men Simon tjatade med mig.


1 juni

Ska snart sticka till centret och få mitt hår slingat!
Är jättenervös ... haha. Det var 1 år sen jag senast var hos frissan och blev ljusare.
Idag ska jag slinga med hätta och det kommer göra så jävla ont, är skit håröm ...
Men det blir nog bra :)
Vill egentligen ha färgen som Lauren Conrad har på den här bilden (hon till vänster) men tror kanske det blir svårt att göra det riktigt så ljust ... Då får det nog bli ävfärgning och dret, och det pallar jag inte.

31 maj

Höll på att dö när jag åkte till jobbet imorse .. Var så trött! Och värre blev det när jag kom till jobbet och fick reda på att vi skulle ha 400 frukost .. Men dagen rullade på och vid 15 tiden tog jag bussen hem. Innan jag gick hem från bussen gick jag till jysk och bohus för att kolla på utemöbler. Hittade massa fina grupper, suger dock att det är så jäkla dyrt! Blir kanske en sväng till ikea imorn och förhoppningsvis hittar vi något där!
När jag kom hem tvättade jag bort sminket och la mig och sov en timme.
Sen gjorde jag mig iordning och gick till centret och kikade lite!
Fick med mig en dammsugare hem, haha! Gissa om det var kul att bära omkring på den?! Nja ..
När jag kom hem så fick jag världens städryck!
Dammsög, skurade, diskade och plockade bort massa dret som fortfarande inte har kommit på plats. Nu är det jättemysigt här hemma!
Imorgon ska jag slinga håret, går alltid mot ljusare när sommaren är påväg och nu känner jag att det är dags! Det får inte bli för ljust, utan lite mer åt det mörkblonda hållet.
Nu ska jag sätta på en film och vänta på min goding som jobbar.
Puss

(en bild på dammsugaren och en på hårfärgen jag vill ha!)