tisdag

Gud vad dagarna går fort. Det är snart en vecka sedan det var julafton, och det känns som i förrgår .. Fattar inte vart tiden tar vägen.
Jag är helt täppt i näsan och öronen, inge roligt. Ska iväg och jobba snart vilket känns sådär .. kul att sitta i telefon 4 timmar och snora och hosta liksom. jaja, hoppas bara att kunder står ut och är snälla mot mig.
Har snart slut på nezeril också, panik ... kan inte sova med en igentöppt näsa ;o  ska ringa pappa och be honom köpa åt mig, jag kommer inte hinna köpa innan jobbet iaf, och efter jkobbet är det stängt.

nee nu ska jag göra mig iordning!
puss

måndag

Ligger hemma hos mamma i soffan och kollar på the city. Har blivit omsjuk ... fått feber och känner mig helt slut i kroppen.
Igår kom fam. tärnbros med julklappar och vi fick mycktet fint. Jag fick 2 röda tekoppar som matchar de svarta jag fick av dem förra julen, fick också ett fint halsband, strumpor och ett parfym och deo kitt. Bra saker!
Pappa kom och hämtade mig, gurra och lina halv9 igårkväll och så drog vi oss till sf för att kolla på Avatar. Grym film, den var hur bra som helst! Jag är inte så mkt för sci-fiction, men denna film var galet bra alltså. Den rekomnderar jag starkt. Pappa, gurra och lina var lika imponerade av dem som jag. Den var så sjukt bra gjord, och massa fina färger och härliga ljudeffekter gjorde den ju bara ännu bättre.

Igår på dagen drog jag mamma och gurra till bergvik. Köpte en foundatorn, en jacka/kappa, 1 par jeanstiihgts och ett par beiga jeanstights. Det var sjukt mycket folk och jobbigt att gå runt där. Jag var egentligen inte ute efter ngt mer än en foundation men så gick vi in på vero moda och då hittade jag kappan som jag föll för, mamma tyckte också om den så den fick jag. Sen när vi skulle gå till bilden så gick vi förbi vila, så drog mamma in mig där och där hittade jag tihgtsen. Jag fick också en berlock till pandora-armbandet av mamma. Jag valde en silvrig med en hängade not på. Skitfin är den.

Imorse ringde farmor och väckte mig kl.10, det var riktigt skönt, verkligen! Jag hade kunnat sova ett helt dygn till tror jag. Hon ringde min iaf för att fråga om jag skulle bli med ut och gå. Jag hade inte hjärta att säga nej eftersom vi har pratat om att göra det så länge nu. Jag kände verkligen inte för det, men jag sa att vi kunde göra det om jag fick vila ett tag till, och det fick jag.Hon kom senare förbi mig och vi tog en promenix. En hel timme var vi ute och gick, vi pratade om allt möjligt också för den delen. Det är alltid skönt att prata med farmor! Dock inte när hon pratar på om saker man inte direkt förstår, haha!
Efter promenade la jag mig en sväng i soffan, och det var först då jag kände att jag mådde dåligt. Gjorde det redan innan, men inte så dåligt. Började få feberfrossa osv. Tog tempen och det visade sig att jag hade feber.
Jaja, sånt är livet. Skulle egentligen jobbat idag, men pratade med min chef och vi kom överrens om att det var bättre att jag stannade hemma idag och vilade upp mig så jag kanske kan jobba imorogn ist. Han tipsade om att jag skulle dricka varm eggtoddy? det skulle tydligen vara bra, vet dock inte om han skämtade för han skrattade samtidigt som han sa det, haha. Får nog bli te ist.

Jaja, nu har jag skrivit av mig lite. Nu ska jag tappa upp ett varmt bad och sen bara mysa resten av dagen/kvällen. Är lättad över att nyår är fixat också!
pusspuss


måndag

Gårdagen var mysig. Vid 2-tiden kom olle, mia, anton och david. Vi käkade lite julmat och bara hade det mysigt.
Sen öppnade vi julklappar. Anton fick n stor fbk-filt och ett spel som han blev jätte glad över, och david fick en fbk-handuk och massa kritor, han blev också skitglad.
Till olle och mia hade mamma köpt claes malmberg biljetter, så de 3 ska gå på det i februari och våran present var att vi ska passa anton och david den kvällen.
Egentligen skulle inte olle och mia ha köpt ngt till mig eftersom jag är 18 .. (varför är det så egentligen :( ) Men jag fick en olivkräm av dem som luktade hur gott som helst. Gurra fick 300:- på MQ, perfekt present till den märkesbögen.
Farmor och farfar kom senare och käkade lite med oss också.

Nu ligger jag här i soffan och väntar på mat, är dynghungrig. Mamma håller på och kokar ihop ngt, hon säger inte vad men luktar gott gör det iaf.
Vi ska nog ta en säng till bergvik sen och kolla lite. Vet dock inte om någon av oss orkar det men det märks.
Ikväll kommer fam.tärnbros med julklappar till oss, det gör dom varje år, och det är inte billiga skitklappar vi får, helt sjuka dom där. De slänger ut massa pengar på mig, mamma och gurra och ändå så träffar vi dem typ 2 ggr/år, då någon fyller år och runt julafton.

Senare ikväll ska jag, pappa och gurra gå på bio. Avatar blir det. Har hört att den ska vara grym så det ska bli spännande att se hur det stämmer.
nee nu är det matdags.
pusss













lördag

Kom ganska nyss ur duschen. Låg och drog mig nästan 2 timmar innan jag gick upp imorse, rågött! Hostan förstörde dock en del av den avslappnande vilan! Jag och gurra hostar om vartannat här hemma, hans hosta är en liten gnutta värre, men det är den alltid. Ganska mycket värre faktiskt, det låter som att han ska dö varje gång han hostar .. Vissa har det inte lätt alltså.

Igår var jag ju som sagt bara hemma när de flesta andra var ute och roade sig. Men jag hade dte jätte skönt hemma med film och lugn och ro.
Jag ocg gurra beställde pizza som satt väldigt fint. Sen drog jag på filmen "I love you, man" och den var riktigt bra faktiskt, rolig som fan. Det rekomenderar jag!
Sov ganska dåligt inatt pga min mage. Ska inte äta för mycket fett tydligen .. Pizza, chips ..... not good! Inte konstigt att jag hade ont.

Idag blir det ännu mera julmat och ännu mera julafton. Min morbror med fru och mina kusiner anton och davis kommer hit och spenderar dagen. De är så goa anton och david. Speciellt david som är typ 8år. Sist de var här så satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Han frågade mig om massor som jag knappt kunde svara på. Hur gosig som helst, han sa dock en sak som var mindre gosigt.
D- emma, du röker va?
Jag- mm, det gör jag. Men jag ska sluta snart!
D- men varför? det är ju skiiiitcooolt att röka!
Kändes inget vidare. Olle och Mia blir nog inte glada om david kommer och säger att det är coolt att röka och att han vill göra det eftersom jag gör det ..

neeejmen nu måste jag göra mig iordning, dom kommer ju snart!!
puss


(Bilder från julafton)













trött

Kom ganska nyss hem från farmor och farfar. Vi käkade och bara myste där.
Käkade lutfisk och potatis, jag tycker det är skitgott men typ alla andra verkar hata det ;o
Sitter just nu hemma hos mamma och kollar på 2½ men. Ska snart dra på en film som jag hyrde, "i love you, man" verkar vara en bra komedi.

Fick mina julklappar av pappa förut. Fick 1000kr att lägga i min resa av honom och helen. Skitbra! Fick också en bok som verkade vara bra. Jag läser nästan aldrig så det kan ju bli kul om jag tycker om den vill säga.

neee nu ska jag öppna chipspåsen och julmusten och bara slappa.
puss

juldagen

Och så har ännu en julafton passerat.
Min julafton var hur bra och mysig som helst, förutom en sak.. Min förkylning! Jag bara hostade och snorade hela dagen i stort sett, magen var inte helt okej heller, hade ont från och till hela dagen/natten.
Började dagen hos mamma tillsammans med gurra, mormor och grannen hanta. Vi käkade julmat och öppnade julklappar. Jag fick ett pandora armband som jag hade önskat mig, pengar, presentkort på ticket till turkiet-resan, jag fick också en berlock till armbandet, fick också parfym och krämer.
Mamma blev jätteglad över mina och gurras julklappar till henne.
Vår granne hanta som är alkoholist blev jätterörd när han fick en korg med massa godis, trisslotter och choklad i, som mamma och mormor hade gjort iordning. Han har ju inga liksom, det är så kul att se honom bli glad för minsta lilla. Av honom fick jag och gurra en varsin spargris som han hade lagt 500kr i. Han tycker vi är dåliga på att spara så nu får vi väl börja göra det, haha!

Efter vår lilla jullafton hos mamma åkte vi till faster pia där hon, kriste och nan var. Vi kollade på kalle anka och bara mös. Sen kom pappa, wille, farmor, farfar och sester av släkten.
Vi körde wii och guitar hero och bara satt och snackade.
Sen körde vi en ny sort av julklappsöppnande. Alla som ville skulle ha köpt med en varsin julklapp för 150kr som både en tjej och kille kan ha nytta av. Jag köpte en prenumeration på 5 nummer av valfri tidning, (man fick välja mellan 28 tidningar.)
Vi satte oss i en rund ring runt alla julklapparna och så fick alla dra ett nummer mellan 1-11 (det fanns 11 julklappar) jag fick 1, så jag fick börja ta en julklapp, då fick jag ett yatsyspel. Sen var det pappa och han fick en robert gustavsson dvd och den ville typ alla ha. Så när det var pers tur så tog han den, då blev pappa utan så han fick vänta till sista personen tagit en julklapp och då fick han välja någon annans julklapp eller en oöppnad som låg på golvet. Detta slutade med att alla hade haft alla paket förutom hjalle som fick en porslinstomte som ingen ville ha, haha! Det blev mycket skratt och spänning på vem som skulle få vad. Jag fick en eggkokare tillslut, haha!
Vi drog hem runt 23.00 från pia och då skjutsade pappa mig till mamma och väl hemma hos henne så gick jag och la mig nästan direkt, jag var hur trött som helst!

Idag ska vi till farmor och farfar och käka mat. Typ julmat, lutfisk och sånt där. Ska också få mina julklappar av pappa!
De flesta ska ut ikväll utom jag eftersom jag är sjuk :( det suger! Men jag känner inte för det direkt heller så det är rätt lugnt =) Jag taggar till nyår ist.
Imorgon ska det firas jul igen. Då kommer min morbror med fru och mina kusiner hit till mamma och firar jul med oss. Mycket jul när man har skilda föräldrar! Men det är bara mysigt.
Neee nu måste jag göra mig iordning.
puss


akuten på julafton, inte ok

Kl.02 inatt vaknade jag med världens kramp i magen. Kan få ont i magen lätt efterom jag har en känslig mage, men detta var inte en sån smärta, den var liksom outhärdlig. Försökte ligga på olika sätt för att det skulle bli bättre men ingenting hjälpte, tillslut satte sig smärtan också i ryggen och då fick jag panik. Mamma hörde att jag satt och grät så hon kom upp och frågade vad det var. Hon försökte lugna mig, men ju längre tiden gick desto ondare fick jag, tillslut kunde jag knappt stå, sitta eller gå. Allting gjorde ont. Mamma föreslog akuten vilket var ganska självklart med tanke på min smärta. Mamma var hur lugn som helst för att inte få igång mig men jag höll på att bryta ihop ändå. Gick ut mot bilen, och den står inte långt bort från vår lägenhet men ändå fick jag stanna 4 gånger på vägen och bara böja mig mot marken och skrika typ. Väl i bilen så kröp jag ihop som en boll i framsätet och jag bad nästan mamma krocka så jag skulle dö, så jävla ont hade jag. aldrig varit med om något värre. Jag skrek nästan hela vägen fram till akuten. Började fundera på om jag skulle föda ett osynligt barn eller någor. Helt sinnes var det!
Väl inne på akuten hade jag junnit lugna mig lite så vi gick in och som tur var var det nästan inte en människa där så jag fick hjälp direkt.
Vi fick ett rum där jag fick lägga mig i en säng och vänta på en sköterska. Det jobbar ju en massa kärringar och tanter på akuten men självklart så fick jag en dretsnygg kille. Bruna stora ögon, mörkt hår och snygg kropp! Varför liksom .. Där ligger jag och grinar och är helt likblek och så kommer han och känner på min mage och tar prover och grejjer. URINPROV också för den delen .... Typiskt.
Jaja iaf, efter alla prover fick vi vänta 1 timme på en läkare. Han kom och då var klockan typ 04.00. Han hittade inget fel i proverna och vid den här tiden hade smärtan och kramperna försvunnit någorlunda.
Det han tror att det är, är att jag har en inflammation i ett ben mellan brösten ner mot magsäcken typ. Detta försvinner av sig självt och det jag kan göra för att motverka smärtan är att käka 2 panodil 4 ggr om dagen. Så det är bara att göra så och hoppas att jag slipper en till kramp, för då tror jag fan inte att jag överlever alltså. Nejmen det var det absolut värsta och obehagligaste jag någonsin varit med om. Typiskt att det ska komma på natten till kulafton också :( Menmen, nu äre bra!

Skulle ju egentligen ha sjungt i kyrkan men det blev ej så med tanke på natten + att jag är förkyld som ett as också. VARFÖR PÅ JULFTON!!!!
Jag måste göra något åt mitt immunförsvar alltså, jag är sjuk hela tiden.
Nee nu ska jag gå och känna lite på julklapparna som ligger under granan! ;) Är rånöjd över vad jag och gurra köpte åt mamma, och åt pappa&helen också! Hoppas dom blir lika nöjda.

puss och god jul.

onsdag

Okej, det är julafton imorgon ... Jag har inte köpt en enda julklapp ;o har köpt lite smått åt lina bara, men inget till min familj/släkt!
Det blir att stressa idag på stan vill jag lova. Som så många andra .. så det lär bli trångt, stressigt och jobbigt.
Väntar på Gurra som ligger i badet sen blir det raka vägen mot bussen och in till stan. Jag älskar verkligen att ge bort julklappar och presenter, men det är så svårt att hitta de rätta sakerna .. jag tycker det är skitsvårt att veta vad man ska köpa, det tycker gurra också så vi lär väl bara plocka på oss ngt och så får det vara bra typ .. Jaja, det är ju tanken som räknas.

Ska öva lite med pappa och wille sen också. Jag ska ju sjunga imorgon i kyrkan tillsammans med pappa på gitarr och wille på bas. Ska sjunga "välkommen hem- E.M.D", "Det strålar en stjärna" och "My only wish - Britney spears" Den sistnämnda låten förstår jag inte varför jag ska sjunga, den är ju rätt svängig, men pappa ville få igång tanterna så det är väl bara att köra. Efter att ha varit en stund i kyrkan åker vi till faster pia där släkten på pappas sida är, så blir det julbord, kalle anka, julklappsöppning och en massa mys!
Älskar julafton! Mamma ska vara med en sväng hos pia också innan hon börjar jobba, det blir ännu bättre :) Hatar att hon jobbar på julafton!! Men vi firar med henne imorogn bitti och på annandag jul med vår släkt på mammas sida.

neee nu ska jag gå och tvinga upp gurra från badet så att jag kan platta håret!
pusss




tisdag

Kom ganska nyss upp. Hade skitsvårt att somna inatt, vred och vände mig till kl.4 .. Dumt att vända på dygnet sådär.
Idag ska jag sjunga och jobba.
Ska till pappas jobb vid 15.00 och öva lite jlulsånger inför julafton som jag kanske ska sjunga då. Blir väl 1 eller 2 sånger. Blir nog "välkommen hem- E.M.D" och "Julen är här", älskar båda låtarna.
Sen blir det jobb från 17.00-21-00. Blir nog kul om krook och anton jobbar också :)
Måste städa mitt rum också, känner verkligen att jag inte orkar det. Gör det nog imorgon under stress innan fam. Tärnbro kommer och firar lite för tidig julafton med oss.

Börjar bli lite stressad över nyår också ..  Mamma är i norge så vi blir väl här och käkar lite först och så antar jag. Dock vet jag inte vilka vi blir än, det kan ju inte bli hur många som helst heller, så stort bor vi inte. Jaja, det löser sig tillslut.

Sitter och lyssnar om och om igen på westlifes låt "what about now", alskar den låten!
neee nu ska jag kila till ica och handla lite mat som jag och gurra ska laga sen.
puss

Now that we’re here,
Now that we’ve come this far,
Just hold on
There is nothing to fear,
For I am right beside you.
For all my life,
I am yours.

What about now?
What about today?
What if you’re making me all that I was meant to be?
What if our love had never went away?
What if it’s lost behind words we could never find?




måndag

inte bloggat här på ett tag ... har inte haft något speciellt att skriva om helt enkelt.
I fredags blev det utgång. Bea bjöd mig hem till henne där hon och ida skulle förfesta. Vi snackade om allt mellan himmel och jord, drack glögg och bara hade det mysigt. Senare kom också malin och lina. Sen drog vi oss vidare mot score. Det blev en bra kväll/natt.

I lördags tog jag det bara lugnt. Softade med lina och kolla skräckfilm, "deadline" med bl.a Brittany Murphy som dog natt till igår av hjärtsillestånd ;o Filmen var bra iaf, jävligt obehaglig och ett konstigt slut. Pappa skrämde skiten ur oss också som grädden på moset.
I söndags jobbade jag och lina. 9.45-16-15, en jävligt lång dag, men vi jobbade tillsammans med krook och anton så vi uttnyttjade tiden bra och med mycket skratt. Ska jobba imorgon också med dem 3, blir nog roligt.

Idag har jag bara slappat och sovit. Jag vaknade 14.50 idag ;o jag har nog aldrig sovit så länge .. Men kan bero på att jag somnade ganska sent och att jag är i nöd av massa sömn typ. Går nästan jämnt runt och är trött.

Sitter just nu hemma hos mamma och väntar på att hon ska komma hem med mc-donalds, inte käkat det på länge så det ska bli mumsigt.
Vi klädde granen förut och den blev jättefin!
Vår inglasning på altanen är klar nu också, blev skitbra!
neee nu ska jag göra ngt vettigt, gå ut och gå eller ngt innan jag fetar mig med donken.
puss

torsdag

Kom ganska nyss hem från jobbet. Gick skitdåligt i börja, inte så konstigt eftersom det var första dagen jag sålde. Men sista smatalet fick jag sålt, jag fick dessutom sålt det dyraste, och eftersom vi får 100% provision så tjänade jag alltså 430kr idag vilket känns helt underbart!
När jag kom hem så gav gurra mig en skiva som hade bränt. Westlifes album, haha så go är han.

Igår var vi ju på studentfest och jag hade riktigt kul. Fick dock stå i kö ca 50min för att komma in. Höll på att frysa ihjäl, det bara -10 .. inte kul. Men väl inne röjjde vi.

Hade mitt svenska nationella prov och det gick skitbra så det känns gött att ha det ur världen.
Imorgon är det julavslutning, så¨underbart med jullov nu! Det behövs verkligen.
Neee nu ska jag sova, sov inte mkt inatt vill jag lova!


dör för han.


onsdag

Sitter i skolan, helt ensam i en datasal ... väntar på malin som är på synundersökning.
Jag och malin drog till skolan vid halv 11 imorse bara för att vi var tvugna att prata med en lärare då, sen tänkte vi sätta oss och plugga psykologi. Vi satt och pluggade i typ 20 min sen tröttnade vi och gick och käkade ist. Sen har vi suttit här i väntan på att vår lektion ska börja 13.15 ..
Vi fick dessutom reda på att vi ska ha ett skriftligt prov i info&layout idag .. detta visste vi inte så vi har nu fått sitta och pluggat in det, inge kul..

Var ju på massage igår, och fyfan va ont det gjorde ..
Hon hittade närmare 20 muskelknutar i min rygg, och för varje gång hon skulle massera bort en så strålade det typ "panik-kramper" upp till huvudet och ut i armarna, det var hemsk. Men enligt henne så är det i mina muskler min stress hamnar och sedan går det upp till huvudet och då får jag huvudvärk.
Jag ska dit igen i januari och sen måste jag gå regelbudet (1 gång i månaden) för att bli av med det. Men vafan, smärta en gång i månaden kan man väl stå ut med, hellre det än huvudvärk resten av livet, haha!

Slutar 14.30 idag och då blir det hem och plugga innan jag ska böärja tagga inför kvällen och studentfesten. Ser fram emot det sjukt mycket, kommer bli roligt!
neee nu ska jag fortsätta med mitt pluggeri!
puss

tisdag

Känner mig sjukt stressad över skolan just nu.
På torsdag har jag psykologiprov, hur många sidor som helst och jag känner att jag inte kan de över huvud taget. Fick också reda på idag att jag ska göra svenska mutligt imorgon, och nu hittar inte jag mina lappar på det jag ska prata om så jag får helt enkelt skriv aom allt vilket kommer ta ett tag.
Fick också redag på förut av min mentor att mitt prov på islam gick bra förutom de 3 frågorna jag inte svarade på så de ska jag plugga in och ha muntligt på torsdag ... panikpanikpanik. Sitter och nöter in om sharia och sunni och dret just nu.

Jaja, nog om min panik.
Ska snart kila iväg till herrhagen och får massage, tror dock inte att det kommer vara en såndär skön massage som man typ somnar och blir jätte avslappnad av utan en mer hård massage för att ta bort stel nacke osv .. kan nog bli en del smärta där. Men förhoppningsvis kan hon se om nacken är problemet till min huvudvärk eller om det är spänningsguvudvärk, det märks.

Har kirrat facebook åt mamma också. Jag gjorde det i förrgår typ.
Hon kan ju absolut ingenting om datorer, hon kan kanppt starta våran liksom. Men jag ska lära henne det där så kanske hon kan ragga upp en gubbe eller åtminstone får lite mer kontakt med våra släktingar i USA.
Hon blev jätteglad förut när jag visade henne att hon hade 10 vänförfrågningar, haha söt!

neee nu måste jag sticka till herrhagen.
puss

 ♥

måndag

Kom ganska nyss hem till mamma efter att ha varit på JRM och lyssnat på säljare, på torsdag är det jag och lina som kör igång med säljandet .. får se hur det!

Dagen i skolan var sjukt dryg. Först var vi i domkyrkan med religionen och pratade om gud och allt vad kyrkan har att göra med honom typ, inget vidare intressant tyvärr. Sen hade vi bild i 3 timmar ...
Fick reda på förut att jag fick vg på mitt svenska skriftliga nationella vilket känndes skönt eftersom jag var 100 på att jag skulle få ig på det.
Efter skolan drog jag och lina runt lite på stan innan vi skulle till JRM. Köpte lite presenter till wilma som fyller år imorgon. Hello kitty-saker fick det bli eftersom hon älskar hello kitty.
Imorogn börjar jag 10 och slutar väl runt 12? Har ingen svenska eftersom vi är klara med kursen nu, så den lektionen går bort. Känns skönt, bara svenska C kvar nu som vi ska läsa till våren ..
Mamma har bokat massage åt mig imorogn vilket jag blev jätteglad för. En liten överraskning är aldrig fel, speciellt om massagen kanske kan få bort min spänningshuvudvärk.

neee nu ska jag dra mig mot sängen, är sjukt trött!
puss

söndag

Snacka om seg dag. Vaknade runt 9-tiden och kunde verkligen inte somna om så det var bara att gå upp och piggna till. Dagen har inte gått åt till så mycket mer än tv-tittande, dator och plugg.
Kollade på "holiday" (världens mysigaste film!) som gick på tv;n nyss med mamma. Cameron Diaz, Jude Law, och Kate Winslet är bl.a med i filmen, och jag måste säga det att Jude Law är sjukt sexig, speciellt i denna film!

Igår blev det utgång!
Käkade först nachos här med lina, gurra, hjalle och wille, sen kom jonte, linus och henrik och förfestade med oss. Vi drog senare till score där man numera får batala 60 kr för inträde och garderob .. det var mycket bättre när dom bara tog betalning för garderob, stället suger ju egentligen så varför betalar man ens för att gå in där liksom? Menmen vi hade det trevligt där iaf, inte så där jättemkt folk som trängdes var det heller, ganska lagomt. Jag och lina styra lite 9b (eller gick vi i a?) reunion men några grabbar från gamla klassen. Vi träffade också på carl som var go och glad, haha skönaste killen.

Ser inte fram emot skola imorgon ... Vill ha jullov nu.
Gurra är ledig måndag, tisdag, fredag denna vecka vilket jag är ganska avis på. Själv så har jag en del att ta tag i den här sita veckan nu, vet inte hur jag ska få ihop det bara,  Imorgon går bort eftersom jag och lina ska till JRM då, och på onsdag är det studentfest så  torsdagen kommer man väl må som man förtjänar, lär ju inte gå så bra att plugga då .. Har psykologiprov på torsdag också, hehe .. får se hur det går!
Måste börja köpa julklappar också, har inte köpt en enda .. jaja, det hinns med.

Mitt jullov kommer att gå åt att plugga matte A som jag inte har klarat än, illa emma! Pratade med mamma om det förut och hon är villig att betala mig så jag verkligen ska göra det, och det låter ju ganska lockande. Hade givetvis gjort det ändå men vi kom fram till det att om jag sitter ca 1 timme om dagen i typ 2 veckor som lägger mamma 500:- extra i min resa till turkiet. Låter väldigt bra med tanke på hur dåligt med pengar jag har just nu. Måste kirra jobb, och det har jag ju vissreligen gjort men jag kommer inte tjäna pengar på JRM förrens jag säljer produkten vi säljer, och jag vet knappt vad vi ska sälja så de lär ju inte gå så fort, haha!

neee men nu äre dags att sova! puss


Jude law, sjukt sexig.

 
Men jag kommer nog alltid att föredra Zac Efron framför alla andra.

lördag

Jag är fortfarande lite krasslig, mest halsontet som inte vill ge sig.
Gårdagen blev en väldigt lugn dag. Wille (min kusin) var här och var social med mig när jag låg i soffan och knappt orkade röra mig.
Sen kom lina och livade upp stämningen lite.
Gurra och wille lagade senare mat åt oss, pommes med lövbiff och beasås blev det. Dom lyckades ritkgit bra faktiskt, inte lika kryddat som linas lövbiff blev på nyår iaf ;)
Kvällen spenderades framför tv;n och idol med lina, wille, gurra, jonte och erik. Gurra, erik och jonte drog senare in till stan för att ragga antagligen ... Jag, lina och wille kollad epå när lammen tystnar som gick på tv;n, läskig film, uuh.
När jonte och gurra kom hem så drog jag och jonte på titanic och gurra och wille gick och la sig.
Jonte somnade efter ca.10 min av filmen och jag ville inte grina åt filmen själv.

Vaknade runt halv 12 imorse. Sen dess har vi bara slappat här.
Wilma ska firas idag hemma hos pappa och helen men eftersom jag är sjuk så drar jag inte dit, dumt att smitta ner liksom + att jag fortfarande är helt slut i kroppen.
snart blir jag ensam hemma då lina, wille och gurra ska åka till kalaset, tänkte sätta mig med lite plugg och städning medans de är borta. Det ser fördjävligt ut här hemma just nu. Sjukt mycket disk ... och eftersom mamma är i norge så blir det såklart jag som får ta hand om det mesta ..

Ikväll blir det nog lugnt, jag är sugen på att dra ut men gör jag det så blir jag antagligen inte frisk än på ett tag och jag vill ju vara frisk och kry på onsdag till studentfesten, så jag får nog tagga till det ist för till ikväll.
Ska kila till ica om ett tag och handla lite. Ikväll ska jag nämligen laga nachos till gurra, lina, jonte och wille.

neee nu ska jag plugga lite. puss


onsdag och sjuk

Undrar hur många gånger jag har varit sjuk år 2009, helt ärligt .. 1 gång varje månad i snitt säkert. Nee, kanske inte ska överdriva, men jag har varit sjuk en väldigt massa. Inga långvariga förkylningar med hlg feber och yrsel direkt. Mer korta förkylningar med halsont, lite feber, huvudvärk och trötthet. Har ju också haft halsfluss i 2 omgångar ..
Mina förkylningar kommer ofta när jag börjar träna och komma igång ordentligt, och likadant var det med denna förkyningen, körde stenhård träning med gurra igår på nautilus och sen gick jag ut och gick 1 timme med lina.
Kanske inte var det smartaste eftersom jag faktiskt kände mig lite hängig igår .. Jaja, nu finns det inte att göra åt saken.
Mamma har iaf köpt hem massa frukt som förhoppningsvis kan förkorta förkylningen.
Och äntligen får jag börja missbruka nezeril som jag ör helt beroende av (a) nu har jag en anledning till att använda det! Dock har mamma tillsammans med nezerilen också köpt kortison så att jag ska vänja bort nezerilen .. det får la gå.

Lina ringde förut och frågade om hon skulle köpa med en studentfest-biljett, så nu är det fixat också! Studentfesten är på onsdag (tror jag?) och temat är jul. Får se vad man kan hitta på, blir antagligen bara att dra på sig en tomteluva. Kan nog blir ritktigt kul, det verkar som att mpnga ska dit :)
nee, nu äre käk som gäller om jag tar mig ut soffan vill säga, är typ fastgjuten ..
puss

mums

Jag förstår inte hur jag kan tycka att Tom i tokio hotel är så sjukt jävla snygg .. han är inte min killsmak för 5 öre, men jag dör helt ärligt för honom!!!
Får nästan samma syndrom för honom som jag får för zac efron .. och då är det illa.




tisdag

Slutade vid 12-tiden idag. Hade egentligen en svenska lektion som skulle ha börjat 13.30 men vi får jobba på egen hand så vi slapp den vilket kändes väldigt skönt.
Sitter här och har huvudvärk .. har inte haft sån jättehuvudvärk sen typ mitten av förra veckan, men den börjar komma tillbaks nu igen känner jag, tråkigt!
Får hoppas att den ger sig lite innan jag och gurra ska dra och träna på nautilus. Han vill ha gym-kort och han funderar på att börja där så han ska med mig och testa lite.
Jag, lina, gurra och erik tänkte dra och spela tennis på racket-center idag men det blev inte så .. det fanns bara en tid kl.14.00 idag och våra kära vänner har inte slutat än så, inte erik iaf, men vi får ta det ngn annan dag.

Känner att jag måste sätta mig med svenskan .. sista uppgiften på svenska B. Ska skriva som en bok och mig och mitt liv. Varje kapitel ska vara minst 1 sida och man ska skriva 10 kapitel .. detta ska vara inlämnat på måndag, och jag har inte ens börjat så ska dra igång med det nu.
nee nu ska jag jag dricka vatten och hoppas på att huvudvärken släpper innan vi ska dra till gymet!
puss



måndag

Det var riktigtjobbigt att ta sig upp imorse och ändå behövde jag inte gå upp förrens 11 ..
Skoldagen har gått ganska snabbt, har inte haft några direkt jobbiga lektioner.
Skulle egentligen ha dragit till JRM idag och typ provjobbat lite, men jag och lina har fixat lite andra grejjer som lockar mer än telefonförsäljning. Men jag pratade iaf med Kristoffer (chef på jrm) och de vill eha oss kvar att provjobba lite, så vi ska dit på onsdag och kolla lite hur dom arbetar och sen så får vi se hur mkt vi kan jobba beroende på det andra jobbet vi kanske får. Det blir nog bra.
Innan jag pratade med kristoffer så pratade jag med kamran och han pratade om jobbfest" på fre, så det blir det vilket nog kan blir trevligt. Kul att lära känna alla som jobbar där så slipper det bli stel stämning osv ..

Ska nog gå ut och gå med lina sen om vi orkar, hon skulle kolla på "flickan som lekte med elden" här med mamma och gurra, jag får väl också kolla då antar jag ... Men vi kanske hinner med en promenad också.
nee nu ska jag röjja undan lite skolarbete och vänta på att räksoppan som mamma håller på att göra blir klar! mums.
pussi


söndag

Har mått sjukt dåligt idag, känner först nu att bakfyllan börjar släppa  ..
Firade lina igår, och vi hade hur kul som helst. Först var vi några tjejer som käkade och söp som om vi aldrig hade gjort det förut.
Det kom senare några killar och livade upp stämningen lite extra.
Några drog till krogen tidigare med de flesta varkvar till 12-tiden. Då hoppade vi på bussen till stan.
Jag och lina stötte på min granne och tänkte dra med dom in på ankan, 23 där dock och det gick inte att fjäska in sig. Träffade pappa utanför pitchers, så jag lina och min granne och hans kompis drog med in dit ist.
Skittrevligt var det. Efter stängning blev det efterfest vilket inte var ngt vidare ..
Var hemma runt halv4a tiden, och jag somnade direkt vill jag lova.
Jag hade iaf en jättebra kväll, och lina (som nu är hela 18år) är världens bästa!

Idag har jag bara luggit och tyckt synd om mig själv.
Har också hunnit med att handla åt min granne och klippt lugg och färgat håret på min låtsasmamma. Hon blev skitsnygg i lugg!
Helen gjorde om min bloggdesign också, de blev bra tycker jag, jag kan ju ingenting om de där så de är tur att hon vet hur man gör iaf! :)
Nu ska jag kila mot mitt rum och jag lovar er att jag kommer somna dirr.
puss

(bilder från gårdagen)




















vinter

Fy helvete vad kallt det är ute nu alltså. Var ute och gick förut, höll på att  frysa händerna av mig, (hade inga vantar på mig .. )
Överlevde tack vare mitt snabba tempo tror jag ;)

Letar förfullt efter en bra låt som jag kan spela in hos mackan på lördag, det är inte det lättaste vill jag lova.
De jag vill köra som t.ex anastacia-you´ll never be alone och erik segerstedt-wherever you are finns inte som karaoke eller instrumental .. det suger!

Gurra fick hem sin Calvin Klein klocka som hade köpte från tradera förra veckan, han trodde såklart (jag också) att klockan han köpte för 400:- var stor, snygg och äkta. Den är raka motsaten. Den är liten och jävligt oäkta, ful är den inte, men den skulle varit snyggare om den hade varit lite större.
Jag fick den av honom som för tidig julklapp, men vill inte ta emot, märkte hur besviken han var eftersom han hade lagt up såpass mycket helt i onödan efetersom han inte vill ha den.
Vi kan dela på den som vi gör med våra andra klockor =)
Imorgon åker jag med pappa in till stan påmorgonen och drar och tränar på nautilus, kommer inte hinna efter skolan eftersom jag ska på "jobbintervju" då, ska bli spännande.

nu ska jag krypa ner i min säng och plugga Islam, prov imorgon ... :|
natti



onsdag

Sov jättekonstigt inatt, vaknade typ 5 gånger av att jag drömde att jag sprang ..
Gick upp kl. 11.30 iaf, duschade och fixade mig och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska snart gå till bussen och åka till skolan och ha 1 lektion. Älskar onsdagar!
Emma kommer till skolan idag också, har inte träffat min pulla på mer än en veckan nu! Ska bli kul att träffa aset ♥
Ska dra till pappa och helen sen, vi blev 2 extra dagar hos mamma, vet inte varför egentligen, det bara blev så.
Nee nu måste jag kila till bussen! puss


det blev lugg ändå

Tog mig en promenad med lina förut, funderade stup i ett under den dryga timmen vi promenerade om jag skulle klippa lugg eller inte .. Först när vi kom hem till mig bestämde jag mig, jofan, det ska jag göra! Så jag tog saxen och klippte tills det blev bra.
Det tog ett tag vill jag lova. Men nu känns det helt okej, alditg haft sånhär lugg förut så det känns väldigt ovant, men jag är nöjd faktiskt. :)
Imorgon börjar jag 13.15, som alla andra underbara onsdagar. Ska möta jasmine vid kroppkärrsjön kl 10.00 och så ska vi ta en powerwalk, sen blir det väl hem och duscha osv, innan vi drar till stan och lunchar. Om vi ens hinner det vill säga ..
Nu ska jag kolla på "jag vill blir en stjärna" eller vad det nu heter ;o
puss


lugg?



Är sjukt sugen på att klippa en sån lugg, vet inte om det är mary-kate eller ashley olsen, men en sådan lugg vill jag klippa iallafall, ingen såndär tjock stor lugg, utan en enkel söt liten lugg liksom. 
Varit sugen på det länge nu men har inte vågat, är rädd för att mitt ansikte ska bli för runt, men skit samma, det är bara att klippa, ser det fördjävligt ut går det säkert att göra någonting åt det ...
Nu ska jag plugga, sen blir det synsam och kolla synen ...
puss