måndag

Sitter hemma hos lina och kollar på beck.
Var med henrik en stund förut och ja vad säger man, sjukaste jag har varit med om tror jag.
Vi hann både vara deppiga och skratta så vi grät vill jag lova.
Vi lagade iaf nachos, satte oss ute på altanen och han gjorde lite hyss, jävligt kul var det iaf, jobbigt bara att min altan är fylld av galna fåglar nu, men det äre värt efter det skrattet.
Runt 7 cyklade han tillbaks hem till skattkärr, och jag drog och snackade lite med lina, sen drog jag hem och softade lite med mamma.
Ska snart dra mig hem från lina och sova, ska upp tidigt imorn och träna innan jag ska till farmor och farfar och städa.
Är så jävla glad för att det ska bli sånt här väder om inte varmare hela veckan. Blir nog stugan med mamma och gurra en dag och sola och bada lite, även fixa iordning så man kan dra dit lite folk osv.
Nej, nu ska jag dra mig.
pusss

söndag

Sitter här och lyssnar på musik.
Kom ganska nyss hem till skåre efter att ha varit i stan hos lina och softat med henne.
Mina betyg kom för någon dag sen, hittade dom idag. Fick bara 4 IG:n, trodde jag skulle åka på 6 stycken så det kändes ju skönt. Inte för att det är bra med IG:n över huvud taget, men mindre skadar ju aldrig.
Den 2a september ska jag tenta upp 2 av dom, man får tydligen inte tenta upp fler än 2 så de sög ju lite. Men jaja, det löser sig. Måste iaf dra mig till skolan någon dag framöver och hämta böcker :( känns mindre bra. Palla att plugga nu liksom. Men vafan, jag har ingen annan än mig själv att skylla. Nu till 3an blir det skärpning vill jag lova. Dags att ta tag i sitt liv nu.
Funderar på om jag ska gosa ner mig i min säng och dra på "changeling", hört att den ska vara bra? Men det får nog bli senare, är inte på filmhumör nu faktiskt.
Imorgon hoppas jag på strålande sol så man kan sola, jag är ju förfan skitblek... När inte ens brun utan sol gör en brun då är det fan illa!
Hoppas på att träffa hesten imorn också, göra ngt dumt känner jag för, lite hyss sådär.
nee nu ska jag gå och ta en cigg
puss

lördag

Är jävligt sliten idag, frusen också för den delen.
Midsommar firades ju såklart till 100 % igår, kom till Nor runt 3 och hjälpte till med massa saker, blev världens långbord eftersom vi skulle bli 40 pers, så det var mycket slit med bord osv.
Vid 4 tiden kom alla, minglade lite först sen blev det sill, potatis, ja allt sånt där.
Vid 6 tiden rullade Jasmine, Henrik, Linus och Rasmus in också.
Blev lekar en stund, sen kom regnet så klart, då förflyttade vi oss in, vi "ungdomar" tog över övervåningen, sen blev det karaoke och dans när regnet hade gett sig lite.
Senare mot natten blev det badtunnan för oss, vi satt i den i ja.. nästan 4 timmar skulle jag tippa på. Riktigt skönt var det.
Somnade väl vid 5 tiden imorse, gick upp klockan halv 11, fixade lite med badtunnan och sen drog vi hem.
Är helt sluut i kroppen idag alltså, men sånt får man ta.
Sitter och funderar på vad man ska göra ikväll? Orkar inte göra ngt egentligen så blir nog en slapparkväll med pappa, det kan behövas det med.
Men iaf, gårdagen var väldigt lyckad, förutom att jag råkade pajja en glasruta (klantigt!!!) och att jag drog mig rätt gött en gång, men de vare värt!
Imorgon hoppas jag på fint väder så man kanske kan sola och få lite färg, vore inga fel.
Kanske drar och kollar på skattkärr när dom har match också, får se vad dagen erbjuder.
Nej, nog för nu.

       

      

torsdag

Okej, jag har haft den här bloggen i... 1 år kanske? Har bloggat på bra vissa perioder, och jävligt dåligt andra perioder. Tänkte att jag skulle försöka mig på ett typ femte försök nu, jag gissar på att denna perioden håller sig tills på måndag för då är det mammavecka och vår dator där funkar inte. Får blogga intensivt varannan vecka, för det är ju ändå kul liksom!
Denna dag har varit dryg, vaknade runt 11, käkade lite frukost med jasmine sen kom hennes pappa och körde oss hem till mamma.
Drog till bergvik med mamma, provade 6 olika klänningar, gillade 2 av dem men ju längre jag gick runt i dom desto tråkigare tyckte jag dom blev. Mamma kom med ett jätte sött linne som jag drog på mig, tänkte att jag kunde ha det till tights men vill inte visa halva röven, så mamma fixade fram ett par vita jeans-tihgts. Jag hatar vita byxor, men dessa satt bra och kändes bekväma, så det fick bli det.
Efter bergvik drog vi hem, sen kom Olle, Mia, Anton och David, vi skulle fira David som fyllde år i förrgår. Käkade lite och softade med David som är 9 år och min kusin. Vi satt och pratade i 1 & en halv timme minst, om allt mellan himmel och jord, så himla go kille.
Sen drog dom och jag, gurra och jonte tog bussen hem till skåre.
Nu sitter jag här och lyssnar på musik och taggar inför morgondagen.
Då blir det midsommarfirande hos min faster i vålberg med hela tjocka släkten + jasmine, henrik, lina, linus och rasmus. Kommer nog bli ett jävla drag, ser fram emot det.
Nej vafan nu är jag redan trött på det här. Kanske skriver lite imorn ;)
pusss