27/3

Vi kom hem till Norge för en vecka sen exakt idag. Och det känns som denna vecka har varit extremt lång .. 
Helgen var inte den bästa. Jag sol var taggad på jobb efter en så lång semester blev sjuk och låg hemma fre, lör och sön med feber illamående osv .. Drog med mig ngn skit från Bali.
Måndagen var jag bättre så då drog jag och jobbade ett lunch pass som tillslut blev ett dubbelpass, en tuff start. Tisdagen skulle jag vara ledig men det blev ännu ett dubbelpass på 12.5 timme vilket är mycket när man springer i stort sett hela tiden dessa timmar .. Inte många stilla stunder inte. Onsdagen blev OCKSÅ ett dubbelpass. Och det var riktigt tufft. Benen och ryggen värkte något extremt. Men nu är det över, haha bara kvällspass fram till söndag. 
Varför dessa dubbelpass? Jo för att vi har varit så dåligt med personal de senaste dagarna, folk är sjuka, bortresta, osv.
Jag överlevde dessa tre dagar iaf, och det var ju skönt ;)
Nu ska jag snart sticka och jobba!
Puss 




Back to reality!

Torsdag morgon 8.00 landade vi på gardermoen. 
Började nästan gråta när jag såg det vita som låg på backen .. Som tur var, var det inte så illa när vi kom hem till Lilleström. Där var gräsmattan grön utanför vårt fönster! Jippi, våren är på G.
Jag var ledig torsdagen och jag var så trött eftersom jag missat en natts sömn. Kan verkligen inte sova på flygplan/ i bilen/ på bussen/ tåget, jag finner liksom ingen ro.
Jag somnade 20.00 och sov till 6 då gick jag upp och kände ganska snart att jag inte mådde bra alls. Huvudvärk, tung i kroppen, konstig i magen och illamående. Blev inget jobb för mig utan jag fick vara hemma och vila. Samma igår då jag inte var bättre utan sämre. Har antagligen dragit med mig ngt från Bali ... Blää.
Idag är jag lite bättre. Känner mig febrig och lite hängig men jag överlever.
Är trött på att slappa nu alltså. Har gjort det en hel månad och nu ytterligare en helg pga sjukdom .. Ska bli så gött att komma igång med träning, bra matvanor, jobb osv.
Puss på er 


Bilder från Singapore zoo som jag och Simon besökte.

Gitgit Waterfalls




Nusa Dua

Efter 3 dagar i Candidasa på ett mysigt hotell har vi nu kommit till Nusa Dua.
Här bor vi på ett jättefint hotell som ligger nära till både strand och shopping.
Vi har chillat vid poolen idag och nu ska vi snart gå ut och kolla lite i affärer innan vi käkar middag.
Kvällarna blir tidiga här eftersom vi är uppe runt 7-8 på mornarna. Vi brukar hoppas i säng runt 21 och då är man helt slut.
Inga partypeople vi inte .. Haha.
Inatt kommer Lina och joinar oss resten av resan. Hon byter ut mamma (som åker hem på tisdag) kan man säga.
Vi ska stanna på detta hotell fram till fredag eller lördag, då ska vi åka upp mot Lovina (4-5 timmars bilfärd) för att få se delfiner. 
Där kommer vi stanna 2-3 dagar innan vi åker tillbaks till Nusa Dua eller något annat ställe här i närheten. 

Livet är gott trots att bortgången av min kusin känns tung. Men det är fortfarande overkligt för mig och jag är glad att jag kan njuta och inte vara för ledsen och tankspridd. Jag behöver den här semestern och det kan jag säga med gott samvetets efter allt slit :) 

Jag vet att farmor, farfar, min kusin och fler från min familj och släkt läser min blogg så här kommer en hälsning till er! Massa kramar från oss alla till er <3