måndag

Dagen i skolan gick ganska snabbt.
Efter skolan stötte jag på wille, han drog med mig hem och softade lite med mig och gurra.
Har suttit och pluggat på islam i stort sett ändå sedan jag kom hem, har också diskat och kollat lite på saw6, haha .. Vidrig film!
Lina var här en sväng också.

Styrde jobb förut också, eller ja, jobb och jobb. Ska på anställningsintervju på torsdag tilsammans med lina i hopp om att få jobb som telefonförsäljare. Inte världens roligaste jobb kanske men vad gör man inte för pengar!?

Tog en sväng på stan förut med malin när vi hade lång rast. Vi gick in på cubus där jag nästan aldrig är. Hittade en jättefin tinuka/skjorta som jag köpte. Svart siden typ. Skitsnygg!
 Köpte en b-h också, orkade inte prova den där så jag märkte när jag kom hem att den såklart var för liten , så den blir att byta ut imorgon.
Imorgon efter skolan ska jag till synsam och kolla synen, får hoppas att det inte är något fel på den, är inte speciellt sugen på glajjor .. men om det är vad som behövs för att min huvudvärk ska försvinna så får jag väl ta det.
neee nu har jag sjukt ont i huvudet så det blir ingen mer dator för mig ikväll!
pussi

sooft

Har haft en lugn och skön söndag.
Kollade på ensam hemma förut och jag bara älskar den filmen, kevin är såååå söt!
Lina rullade in med chips, dricka och godis. Så vi har tryckt i oss en massa kalorier och massa skit. Men det får man unna sig någon gång ibland.
Vi kollade på mitt stora feta grekiska bröllop som gick på tv;n. Helt okej film ...
Vi snackade en del om att bli med gurra, erik &co till branäs under sportlovet. Måste ju hålla koll på de lite mindre. När jag och lina pratade med mamma om det så lät det mer som att hon trodde att gurra och hans kompisar skulle få se efter oss, kanske kan finnas en del sanning i det. Nee men det vore kanske kul att haka på dem dit, men det beror på om jag och lina får plats för det första.
Imorgon blir det skola vilket känns tungt, var ju borta nästan hela förra veckan så det känns ovant, som efter ett lov typ. Men det är bara att bita ihop. Måste plugga religion imorogn också, har lite smått panik .. men det ska nog gå.
På onsdag ska jag till mackan och spela in. Vill spela inte you`ll never be alone med anastacia men den finns inte som karaoke eller instrumental någonstans så jag får nog styra en annan låt ist ..
nej nu blir det sängen! natti


1:a advent

Vaknade imorse med världens huvudvärk ( som jag gjort de senaste dagarna .. ) Men imorse var den verkligen enorm, kändes som att mitt huvud skulle explodera.
Jag hade tänkt att denna dagen skulle blir mysig och att jag skulle vara pigg. Hade tänk dra ner på stan eftersom det är skyltsöndag och väldigt mycket julstämning, tänkte också dra med till sofia och pär och fira mina kusiner med resten av släkten, men så blir det heller inte. Känner mig febrig och är helt slut, så jävla typiskt ..

Gårdags kvällen började hemma hos rasmus på herrhagen tillsammans med jasmine, henrik och linus. Drog sedan till score en sväng och sen vid stängning blev det bussen hem och bums i säng. Somnade direkt jag blundade.
Kollar på en gullig film som går på 3an just nu, en tid för mirakel. Såg dock inte början på den så jag fattar knappt handlingen mer än att 2 barn inte haft en så bra uppväxt, men nu börjar allt lösa sig och de bor tillsammans med deras mamma i ett hus och de får fira en fin jul tillsammans typ. Den är mysig iaf.
Kl.17.55 ska jag bänka mig framför tv;n igen för då går ensam hemma på 3an, den bara måste jag se. Älskar alla de filmerna.

Väntar på att mamma ska bli klar med maten, är dynghungrig. Jag vet inte vad hon lagar, men gott luktar det iaf :)
nu ska jag bläddra lite i religionsboken, har ett ganska stort prov på torsdag vilket jag inte är så himla taggad för..
puss



lördag

Sitter här och kollar på sos gute .. är dyngtrött och har råont i huvudet. Borde ha tagit det lugnt igår.
Började hemma hos mig och gurra tillsammans med lina, henrik, erik och krasse. Vi blev här till typ 23.00 då vi tog bussen till score och softade lite där. När score stängde drog vi till day and night där henrik käkade mat och sen kirrade han skjuts hem. Väl hemma somnade vi på stört. Vaknade ett antal gånger av att henik snarkade hur jävla högt som helst.
Vaknade runt 7 imorse och mådde skit illa pga huvudvärken, men det räckte med att dricka lite vatten så gick det över.
Ska snart väcka henrik som fortfarande sover och så ska jag släpa med honom till konsum och handla åt min granne. Måste göra det innan 13.00 för efter den tiden kan man inte köpa travet och det måste han ju ha!
Ikväll kanske det blir utgång, vet dick inte om jag orkar. Funderar på att ta en lugn slapparkväll med någon bra film ist. Men det spörs.
Här kommer lite bilder från igår.








fredag

Gårdagen blev lugn, pluggade städade och kollade på film typ. Jasmine kom och wille kom också. Senare kom henri´k och sov här. Längesen jag umgicks med honom så det var kul. Vi somnade väl inte förrens halv4, vi hade mycket att prata om.
Idag ska jag plugga och slappa. Vet inte vad som sker ikvåäll, ingen utgång tror jag iaf, är så jävla seg. Kanske satsar på imorgon om huvudvärken är bättre då.
Gurra och wille håller på i köket nu, lagar mat och diskar. Skönt att jag för en gångs skulle slipper det!
nu ska jag spela the sims, har blivit helt beroende av det ...
har också blivit beroende av bubble shooter.
pusss 

torsdag

Blir hemma idag också ... börjar bli tråkigt att bara ligga hemma nu, men jag orkar inget annat.
Mår verkligen piss alltså, huvudvärk, illamående och bara allmänt skittrött, men jag kan inte sova!
Trodde att huvudvärken började släppa igårkväll för då var det inte så illa, men imorse vaknade jag med världens huvudvärk.
Min granne ringde 07.15 imorse och väckte mig för han ville att jag skulle gå och ta ut pengar åt honom, och köpa cigg .. är det ens ngt som är öppet då liksom? nee tror inte de va. Så sen 07.15 har jag varit vaken imorse, har luggit helt apatisk i soffan och bara glott in i väggen typ.
Laddade ner the proposal igår så den ska jag bädda ner mig framför och se nu. Ska även plugga massor idag också. Måste skriva klart en uppsats om fatalism, är snart klar med den så skulle vara skönt att kunna lämna in den imorgon. Måste också plugga religion, Islam. Har ett ganska stort prov i det nästa vecka så ska börja lite smått nu, annars blir det som vanligt att jag sitter där dagen innan och inte har läst en mening om ämnet.
Nu ska jag göra lite fruktsallad och kolla på film! :)


great

Har ägnat dagen åt städing och rensning på mitt rum, har också kollatr på film, Ghosts of girlfriends past kollade jag på, ingen vidare bra film tycket jag, typisk romantisk komedi-film med ett lyckligt slut. Börjar tröttna lite på dem.
The sims 3 ägnade jag nästan 3 timmar åt att ladda ner gratis, utan att lyckas. Haha, sämst är jag .. Får bli att köpa det ist. Jasmine kommer nog sen och då ska hon ta med sitt the sims 2 så får jag det iaf! Lina kommer nog också, vi tänkte kolla på robert gustavssons nya film, de é kanon, eller vad den nu heter.
Bonde söker fru är ju ikväll också, det ska jag nog kolla på. Ganska mysigt program!

Har rensat nästan hela mitt rum, det tog typ 3 timmar, är helt slut nu.
Hittade papper på en uppgift jag fick IG på i 2an så har suttit och gjort om den lite nu.
Väntar på att mammas piroger ska bli klara så vi kan käka, är skithungrig.
Imorgon måste jag pallra mig till skolan oavsett hur mitt huvud mår. Kan inte få för mkt frånvaro, oavsett om det är giltig eller ej, då kan det bli ett indraget studiebidrag och det skulle suga ...
Hittade en gammal och snygg bild på mamma och pappa, haha hur dom såg ut alltså ;o 


onsdag

blev väckt 8.30 av mamma imorse, "emma, vi ska till gripen om 1 timme, upp nu." rätt grinig blev jag vill jag lova. Men vi drog dit och jag fick ta en massa tester, allt var bra, blodtryck och blodproven och så. De tog också blod som dom kunde se typ hjärnhalten eller ngt i, men de prover kommer inte än på ett tag så jag får hoppas att inte de visar ngt dåligt.
Antagligen så beror huvudvärken på stress eller synfel.
Ska kolla synen på tisdag, är det inget fel på den så blir det att ta till med ngt annat, min doktor pratade om typ huvudterapi!? vad är det liksom ;o jaja det märks.

Sitter just nu och väntar på att limewire ska bli nedladdat så ska jag ladda ner the sims 3 sen. Älskar the sims!
Blir ingen skola för mig idag, min läkare tycket att jag skulle ta det lugnt.
Ser fram emot helgen, vet inte varför direkt, har inga stora planer men ser fram emot den ändå.
nee nu ska jag fixa lite med the sims :)
puss

tröttis

Sitter inne på gurras rum i hans soffa och lyssnar på en pump som låter irriterande. Kusin wille ska sova hos oss inatt så han fixar med madrassen.

Har umgåtts med jasmine hela dagen i stort sett, pluggat och slappat. Har också haft sjukt ont i huvudet, bara för att klaga, hehe. Blir att fixa tid på gripen imorogn så jag får se vad som är fel på mig ...
Börjar 13.15 imorgon så det känns skönt att kunna sova ut. Har dock information och layout den enda lektionen jag har imorgon och jag får ont i huvudet när jag sitter för länge vid datorn känner jag och efter den lektionen imorogn ska jag göra mutligt i psykologi vilket känns lite halvdant, inget kul att vara koncentrerad med huvudvärk  .. men det löser sig nog!
nej dags för natten nu, måste få mycket sömn.
puss



hittade ett gammalt kort på mig och henrik. Detta är när vi gick ur 9an. Han köpte en tårta till mig och mamma bara för att vi hade varit så snälla, (ngt sånt var det) Vilken goding.


mhm

sitter här i min ensamhet och lyssnar på wham-last christmas. Älskar den låten, den absolut bästa julsången. Tillsammans med mariah carey-all i want for christmas is you toppar den min jul.
På söndag är det 1a adven vilket känns hur mysigt som helst. Då blir det släktkalas hos min kusin sofia och hennes pojkvän pär, vi ska fira mina kusiner sofia, elida, wille, hjalle och nan.
Jag har blivit beordrad att inte skaffa barn i november för då fyller typ halva vår släkt år. Haha, nej men många fyller år i november.
1a advent blir garanterat mysigt eftersom den firas med släkten.

Huvudvärken har ännu inte släppt, och ändå har jag tryckt i mig tabletter, detta suger verkligen. Pappa ville ha med mig på ngt sen där jag kunde sjunga en låt eller tvår vilket vore kul men jag tror inte jag pallar det. Inte så länge huvudet värker. Ska ringa gripen nu igen för femtielfte gången, hoppas fan på att dom kan ta emot mitt smatal nu, annars blir jag lessen :(

Har fått gjort lite plugg nu när jag varit hemma idag, har gjort lite psykologifrågor och gjort klart religionsuppgiften som jasmine hjälpte mig med igår, så imorogn ska jag lämna in den till Hans.
Har inte så mkt kvar av allt som luggit efter mig sen 2an och sen början av terminen. Har betat av dt mesta vilket känns hur skönt som helst. Nu gäller det att ligga i så jag inte missar något annat bara för att jag tar tag i det gamla.

Måste ta mig en promenad till konsum och handla lite åt min granne snart också, lovade honom igår att jag skulle göra det så det är bara att röra på fläsket och gå och handla. Fast jag väntar nog lite, vill att tabletten börjar verka först!
Ciao!


tisdag

Ligger hemma med jättehuvudvärk och illamående, står i kö till gripen men det är typ 9 samtal före mig .. det kan ta tid.
Ringde kommunen förut och fick köa för att prata med Katarina som jag ville ha tag på, nör jag väl fick snacka med henne om jobb så sa hon att de hade så många som var intresserade av att vara kontaktperson så jag skulle ringa tillbaks i slutet av februari, början av mars. Drygt! Jag har hunnit med mycket idag känns det som ..
Ligger just nu och kollar på Oprah, tråkigt program egentligen men idag handlar det om varför kvinnor och män attraheras av män, ganska intressant.
Sitter också och  kollaer runt på nelly.com och jag hittar så sjukt mkt snygga skor, om man ändå hade lite extrapengar.
nee nu ska jag jag vila lite och hoppas att jag kommer fram till gripen snart så jag kan boka tid.

   

huvudvärk

har haft ont i huvudet hela dagen .. tagit tabletter men det hjälper inte.
Imorse när jag åkte med pappa in till stan, till skolan så hade jag så ont i huvudet att jag trodde att jag skulle spy, riktigt obehaglig känsla. Som tur var släppte iaf illamåendet ganska snabbt, men huvudvärken satt dock i resten utav dagen.
Har iaf fått lite vettigt gjort, har pluggat psykologi och så har min underbara jasmine hjälpt mig med religionen! ♥
 Min kusin willhelm kom förut också, mamma fixade lite käk och så hjälpte han oss med routern, så nu är den bärbara datorn inte längre fast i samma position som den var när man var tvungen att ha internet sladden i, känns skönt.
Wille och gurra sitter inne på gurras rum och kollar på gladiator, och jag och mamma sitter i vardagsrummet och kollar på nyheterna ...
Imorgon är det skola fårn halv 10 till 15.00 som gäller, känns inget vidare, orkar inte skolan just nu. Vore ju att få ett par lediga dagar, men det är inte långt kvar till jullovet vilket jag ser fram emot. Jag älskar julen, det är den absolut mest mysiga årstiden, trots kylan och slasket.
nej nu ska jag snart dra mig mot sängen och hoppas på att jag kommer somna snabbare än jag gjorde i natt, låg och vred och vände på mig ända fram till 4, inget vidare..
puss

måndag

Ännu en helg har passerat och den har gått sjukt fort.
I lördags softade jag med jasmine och lina hemma hos mig i skåre. Vi käkade massa onyttigt och kollade på massa sex and the city avsnitt. En riktigt skön lördagskväll. Har äntligen lärt mig att man inte måste vara ute både fre och lör för att överleva .. haha!
Igår var en riktig slappardag. Låg framför tv;n hela dagen i stort sett. Kollade på lassemajas detektivbyrå med wilma, älskar den julkalendern. Riktigt mysig är den.

Just nu sitter jag hemma hos mamma och lyssnar på emd´s julskiva. Mamma hade köpt den förut så hon ville såklart lyssna sönder alla låtarna direkt. Jag trodde att den skulle vara riktgit bra, men jag blev ganska besviken. Dom gör inte låtar man vill att dom ska göra, bara massa dryga kyrk-jullåtar. Menmen, julkänsla får man iaf, och det är väl det som räknas.
Har precis installerat office på datorn så nu ska jag sätta igång och försöka göra klart en svenska-uppgift och en religions-uppgift.
Sen kommer jasmine hit och ska göra ngt med mig som jag inte vad det är riktigt, ngt med en sjukhus undersökning till skolan .. och så ska hon hjälpa mig med psykologi, har prov på onsdag.
nej, nu är det dags att röjja undan lite skolarbeten!
puss

lördag

gårdagen var väl inget vidare ... Började hos mig med jasmine, lina, gurra, jonte, carl, amar och pierre. Vi kollade lite på idol och körde singstar, eller jag och carl mördade sönder på singstar, dock så vann han alla gånger över mig förutom 1 gång .. det är inte helt okej. Och jag har sagt till mig själv att ingen någonsin får vinna över mig på fångad av en stormvin med carola, men det gjorde carl ;(
Vi hade det iad jättetrevligt hos mig, sen tog vi bussen till kronoparken där det skulle vara fest, men när vi kom dit så var det jävligt tomt, det var vi och 4 tjejer till. Rullade in lite mer folk senare, men vi var långt ifrån många .. Blev kvar där till halv 2 tiden, då drog vi in till stan och käkade och sen drog lina med mig hem till skåre och sov.

Den här dagen har bastått av 2 saker än så länge, sång och mc.donalds.
Jag och jasmien drog till markus vid halv 1 tiden där jag spelade in en refräng till honom och meyer, också spelade jag in my immortal också. Kul men jobbigt.
Vid 3 tiden tog vi bussen och gick av vid mc-donalds och satt där i typ 2 timmar ... bara åt och skrattade typ.

Ikväll blir det lugnt, jag och jasmine och lina ska dra hem till mig i skåre och så ska vi käka gott och kolla på massa filmer, blir lite satc marathon också .. sköönt
Imorgon får bli en pluggdag så då måste man vara pigg.
nej nu ska jag göra ngt annat!
puss



blonda bitches

fre

kom nyss hem till mamma efter en sväng på stan med pappa, pia och krister. Käkade och kollade runt lite. Hittade inget förutom ett par skor som jag köpte, älskar dom!!
Blir utgång ikväll verkar det som, hade ju inte tänkt det först men är lite smått sugen faktiskt, får bli en lugn kväll imorgon ist =)
Väntar på att jasmine ska komma och hålla mig sällskap, även lina kommer.
Vi börjar nog hos mig, sen får vi se om det kanske blir krogen eller om det styrs någon hemmafest. Hemmafest lockar iaf mkt mer än krogen känner jag just nu, menmen det spörs.
nej nu ska jag tagga med lite bra musik.
puss



99:- på skopunkten, ord. pris 249:-
ett riktigt fynd (y)

fredag

Precis kommit ur duschen efter en powerwalk i skogen. Blev inte nautilus, kände mer för att gå.
Ska snart gå ut till mitt rum och göra mig iordning för att sedan dra in till stan och kolla runt med pia och sofia.
Ikväll vet jag inte vad det blir, beror på om jag hakar på hem till pia sen eller inte, annars kanske det vore med utgång? nee, inte bra med tanke på att jag slutat röka, inte ett enda bloss sen i söndags har jag tagit och jag vet att om jag drar ut så kommer det bli en och annan cigg. Men vi får se.

Bokade studentresa förra veckan också, det blir jag, jasmine, lina och sofie som drar till Turkiet den 26e maj! Kommer blir råkul, skit många vi känner som ska dit.
neeej nu måste jag göra mig iordning!
puss


maltegosen ♥

trött

Har precis kollat klart påen film med pappa och helen, spread med ashton kutcher. Han är så sjukt jävla snygg!
Filmen var helt okej, hade det inte varit för att han hade haft huvudrollen hade den nog inte varit något vidare.

 Är skittrött nu, ont i huvudet har jag också .. Blir sängen alldelles strax.
Imorgon har vi studiedag vilket är skönt som fan, men sovmorgon blir det nog inte ändå, ska upp och träna och sen måste jag styra lite jobbgrejjer innan jag ska ta en sväng på stan med min faster och min kusin.
neee, natti


torsdag

Kom ganska nyss hem till mamma från skolan, en riktigt dryg dag ... Började med bild 10.10, sen psykologi och sist religion.
Ska snart kila över till min granne och fixa lite åt honom.
Hatar detta vädret, kallt och regnigt .. helldre kallt och snö, men det kommer väl det också.
Imorgon har vi studiedag och jag tänkte nyttja den dagen och träning och softa lite med min faster.
Verkar som att det blir en lugn fredag imorgon, ingen utgång alltså. Inte taggad för 5 öre, kör kanske på lördag om jag har orken och suget för det.

Har haft konstant huvudvärk varje dag i typ 2 veckor nu ;o börjar fundera på vad det kan vara .. inget alvarligt förhoppningsvis.
nee nu ska jag rulla över till hanta.
puss

onsdag

Inte blivit så mycket uppdatering här på senare tid. Beror mestadels på att jag inte haft någon dator hemma hos mamma utan bara haft tillgång till dator hos pappa varannan vecka. Men idag drog jag och mamma iväg och köpte en ny dator. Blev en bärbar Toshiba.
Har ängtat större delen av eftermiddagen åt att installera allt, virusskydd osv. Jasmine styrde spotify åt mig också, snäll hon :)

Skulle egentligen börjat 13.15 idag, som alla onsdagar, men idag hade vi svenska nationella i 5 timmar så vi började 8.30, ganska drygt och provet gick väl inget vidare, så himla svårt med svenska skriftligt i nationella tycker jag, jag satt och bara glodde i en timme innan jag ens kom på vilket ämne jag skulle välja att skriva om, och när jag väl hade börjat skriva om det så ändrade jag mig ... fick skriva om.
Satt väl i aulan och skrev från 8.30 till typ 11.30. Drog mig till mautilus och tränade efter provet.
Gick ganska snabbt på rullbandet och så tänkte jag att jag skulle springa lite, så jag drog på ordentligt med fart, vet inte vad som hände men jag bara samlade ihop och gled fort som fan av rullbandet medan mobilen flög iväg, världens duns blev det när jag landade med knät på rullbandet, ont gjorde det också .. haha så jävla klumpigt. Jobbar en skitsnygg instruktör på nautilus och han var ju såklart där och såg allt :( jaja, klumpigt.
nee nu ska jag fortsätta fixa lite med datorn, puss