Tisdag

Gud vad jag är sliten efter dessa 2 dagar på H&M. Så mycket att lära! Känns isf superbra och jag har fått väldigt fina ord från mina kollegor som tycker att jag är duktig och att jag kär mig snabbt! 
Det är så konstigt att komma till ett nytt jobb! Det var ju så längesen jag startade på Fratelli och med tanke på att jag har mycket ansvar och kan det mesta där så är det jätte skumt att nu vara den som frågar och är osäker än den som blir frågad och får hjälpa, ja ni fattar säkert vad jag menar! Haha. 

Var hemma vid 16.30 tiden och tanken var då att dra igång med städning men jag orkade inte så jag hamnade i soffan ist. Ska ta tag i städningen snart ;)

I år firar jag påsk i Norge, med mina kollegor på Fratelli. 
Jag jobbar Tors, fre, sön och mån. Påskafton är jag ledig men ska skånske jobba lite extra på H&M då om det behövs. 
På lördagkväll ska jag hänga med Monica, blir säkert en öl eller 10 och middag ;)
Känns ganska sorgligt att inte få va hemma och mysa med familjen. Men så är det.
Puss




Måndag

Shit vad den här helgen gick fort! 
Jobbade kväll både fredag och lördag. Igår var jag ledig, vilket händer väldigt sällan på en söndag! Om jag inte är i Sverige eller sjuk förstås. Jag hängde med Bella hela dagen. Vi startade med att göra nya naglar hos min vän och sen åkte vi och köpte Thai mat som vi tog med och åt hemma hos mig. 
Vi hann se 3 filmer innan hon åkte hem och jag fortsatte min kväll i soffan.
En riktigt slapp dag som jag behövde. Har varit småsjuk i helgen och så har jag världens tandvärk! Trot att jag åkt på en inflammation vid en visdomstand .. Fantastiskt!
Idag har jag varit på min första upplärningsdag på H&M och det var så kul! Slitsamt med så mycket nytt på en gång, men jag trivs redan :) ska tillbaks imorgon och jobba 9.45-16!
Nu sitter jag och väntar på att bli serverad mat av min kära bror! Det händer allt för sällan ;)
Puss så länge




Torsdag

Jag vaknade till världens snöoväder idag vill jag lova!
Fick helt ångest när jag gick utanför dörren mot jobb, fick ploga min egna väg om man säger så! Typ 40cm hela vägen till stan! Fantastiskt.
Jobbade några få timmar innan jag satt med vaktlistan en stund och sen gick jag hem. Har varit riktigt hängig idag! Halsont och feberkänningar så det var skönt att det var lite att göra för då fick jag gå tidigare!
Resten av dagen har spenderats inne med brorsan! Vi har bara slappat.
Godnatt på er




Onsdag

Idag var jag varit riktigt effektiv!
Jobbade 11.00-16.00. Drog till gymmet direkt efter jobbet för en timmes träning. Sen åkte jag hem och städade hela lägenheten samt tvättade 2 maskiner med tvätt! Ikväll har jag även övningskört och nu är jag hemma igen och ska snart sova. 
Imorgon jobbar jag lunch och på kvällen har jag lite planer med Steffen. 
Puss och godnatt




CAROLA♕

Alltså, den kvinnan. Hon var så jäkla grym! Det var 2 timmar ren njutning för både öron och ögon. 
Vilken karisma och röst (trots att hon hade en infektion på stämbanden).
Har alltid haft en stark kärlek till Carola och nu vet jag verkligen varför. 
Jag behöver nog inte säga mer än så, det räcker liksom.


Bild tagen av min pappas sambo. De hade grymma platser, vi satt på en balkong och såg super även vi men inte i närheten av så bra som Helen och pappa gjorde.



Lördag

Härligt med en HELT ledig lördag. Det var längesedan sist. Jobbar jag inte kväll, så jobbar jag ju lunch på lördagar.
Idag ska jag och mamma på Carola och jag dör nästan av glädje! Haha. Har alltid älskat Carola och jag tycker att hon är så fantastisk :) ska bli så kul att se henne uppträda live! Såg hennes julshow för typ 10 år sedan med pappa och jag minns hur häftigt jag tyckte att det var redan då.
Efter showen som är färdig vid 19 tiden ska jag med pappa och hans sambo Helen ut och äta middag. Det blir supermysig!

Igår hängde jag och Wilma med pappa på föreläsning och sen drog jag med dem hem. Vi åt lite våfflor (som var sååå goda! Längesen jag åt våfflor.) och sen åkte jag, Helen och Malte med och såg när Wilma red. Hon var så duktig! Jag blev lite sugen själv faktiskt. Har inte suttit på en häst sedan vi bodde i Ulvsby och Helen hade hästar, och detta är väl närmre 12 år sedan ..
Kvällen spenderades med familjen hemma. 

Puss på er och ha en fin lördag!




Fredag

Hade en super mysig dag med mamma i stigen igår. 
Vi köpte med oss kebabsallad sol vi åt i solen med Vänern som utsikt, sen krattade vi löv och ordnade lite. Älskar vårt lantställe så mycket och snart ska mamma bygga ett året runt hus där och det kommer bli helt fantastiskt!
På vägen hemåt stannade vi till hos min morbror där vi blev en bra stund. Finns alltid så mycket att prata om när man inge setts på en stund!
Väl hemma hamnade vi i soffan för att slappa och så färgade jag mammas utväxt. 

Idag var jag uppe vid 8 för att hänga med Wilma till skolan och för att va stöd till henne när hon tog sin sista livmoderhalscancer spruta. Hon klarade det jättebra trots nervositet och några tårar. Inte lätt att va spruträdd!
Jag hängde en stund med henne på skolan innan jag gick hem igen.
Har ätit lite sallad och haft en djup konversation med Rolf, min mammas sambo. Han är så fantastisk. Så glad att den har funnit varandra!

Snart ska jag tillbaks till norrstrandsskolans för att möta Wilma och åka och lyssna på papp föredrag. Han ska berätta för en grupp konfirmander om vad han jobbar med.
Puss





Torsdag.

Sitter just nu och inväntar tåget hem mot Karlstad. Klockan är allt för tidig och jag och Gurra är dödströtta efter att ha somnat nästan 2.30 inatt .. Blir så när man haft mycket att göra, det är så svårt att slappna av då!
Helgen hemma bjuder på bla en Carola konsert som jag sett fram emot massor sen jag fick biljetten i julklapp av mamma. Älskar Carola och diggar i stort sett alla hennes sånger så jag kommer njuta Max på den konserten vill jag lova ;)

Nu kommer tåget. Puss på er




Onsdag

Sitter på jobbet och pysslar lite med vaktlistan för april.
Ska snart gå på vakt, blir en del att göra ikväll vilket är bra för då går timmarna fort ;)
Imorgon åker jag och Gurra hem till Karlstad och det ska bli så härligt att va hemma en hel helg. Sist jag var hemma blev det ju mån-fre och då får man liksom inte den där frihetskänslan som man får när man är ledig en hel helg.
Ville bara kika in och säga hej, nu kallar jobbet.
Puss
 
 

Måndag

Dagen startade på bästa sätt - 1 timmes stenhård träning med min PT. Alltid en bra start på veckan!
Jag duschade och gjorde mig iordning på gymmet och sen gick jag till Fratelli för att lämna min bag innan jag tog en tur till vinmonopolet och köpte en liten gåva till Chris som släppte sin första singel idag! Layers heter låten och den finns på både Spotify, iTunes och youtube. Så jäkla bra låt och Chris är en helt fantastisk människa med en sådan otrolig talang inom musiken. Han kommer nå långt och det kommer bli så kul att följa hans resa! 
Jag och Gurra ville ge något som ett grattis och vad är då bättre än Champagne ;) så det fick bli en Bollinger och en söt liten döskalleflaska som innehöll vodka.

Efter min shoppingrunda på systemet gick jag tillbaks till Fratelli och började på vaktlistan. Hann sitta 2 timmar innan Steffen och Monica kom och lunchade med mig. Även Gurra, Chris och Tore joinade oss en stund innan de drog till Oslo.
Jag, Steffen och Monica gick på bio och såg Askungen och den var sååååå himla bra! 
Nu är jag hemma och ska se paradise hotel och sen sova! Imorgon ska jag träna och jobba.
Puss 




Söndag

Herregud vad denna vecka gick fort. Känns som det var igår det var söndag kväll senast .. Så sjukt!
Idag har varit en extremt lång dag!
Var på jobb redan 12 och fixade lite innan vi hade möte klockan 13. Ett möte med en man vid namn Morten. Han berättade allt vi behöver veta om service och jag har lärt mig mycket nytt! Superspännande att lyssna på honom.
Klockan 15 gick vi som skulle jobba på vakt och sen har det gått i ett. Kom hem vid 23.30 och är nu dödstrött.

I fredags jobbade jag lunch och efter jobbet kom Bella till mig. Vi drack några öl och fixade oss och sen blev det middag och öl på Fratelli innan vi avslutade kvällen på Martins.
Vi blev inte så jätte sena utan var hemma vid 2 och det var skönt att va pigg lördag morgon vill jag lova! 

Igår jobbade jag kväll och fy i helvete va mycket vi hade att göra!! Det var galet.
Vid 2 checkade jag och Gurra ut från vakt och då var vi helt slut men vi orkade oss en sväng ut tillsammans med Ingvild, Magda, Perivar, Hasse, Lena och 2 nyfunna vänner till mig ( 2 kvinnor som jag serverade på Fratelli under kvällen, haha ) vi gick till en Kinarestaurang som hade karaoke kväll! Vi hade så sjukt kul! Jag fick sjunga fångad av en stormvind med Carola efter mycket tjat från alla, haha!! Hur kommer det sig att jag mer än allt vill bli artist och få sjunga, MEN att sjunga karaoke på en bar gör mig dödsnervös?! Vad ska det bli med mig måntro?! Hah. 

Nu ska jag hoppa i säng! Imorgon väntar träning och lite jobb med vaktlistan, puss på er


Saknar grancan gänget och den resan! Längtar till vi gör om det nästa år.

Onsdag

Min dag startade allt för tidigt idag ..
Jag vaknade av klockan som ringde klockan 7.00! Upp och igång med en gång var det som gällde då.
Jag tog faktiskt cykeln imorse och det var världens bästa feeling! Så härligt att kunna cykla igen <3 
Mellan 8.00-9.00 tränade jag med min PT och han körde slut på mig som vanligt. Benen var som spagetti efteråt!
Jag duschade och gjorde mig iordning på gymmet och sen blev det en latte på Waynes innan jag gick till H&M för lite kassaupplärning!

För snart 2 veckor sedan var jag på intervju för en ringevaktstjänst på H&M här i Lilleström. Igår fick jg besked om att jag blivit ansatt så det är ju superkul. 
Jag har nämligen sagt upp mig på Fratelli, och det är för det att jag känner att jag är sliten och redo att göra något annat. Jag har trivts bra i restaurangbranschen men det är inget jag vill jobba vidare med, och även om jag älskar Fratelli, min chef, mina kollegor, stamgäster, stämningen osv, osv, (listan kan göras lång på saker jag älskar med det stället) så känner jag mig ändå färdig där. Listan är dock ganska lång med nackdelar också. Och då menar jag saker som att tex jobba nästan varje helg, sena kvällar, osv!

Jag har haft världens tur som har fått jobba på Fratelli och jag har lärt mig SÅ mycket om mig själv och mitt självförtroende har stärkts enormt genom min insats på Fratelli! Jag har fått massor med ansvar och jag har lärt mig vara en god kollega och en ansvarsfull "ledare" och det tar jag med mig i framtiden.
Men nu är tiden inne för något nytt och H&M känns som ett bra ställe att börja på. Vi får se i framtiden vad som händer, jobbar maj ut på Fratelli så jag kommer bara ta vakter på H&M när jag har ledigt från Fratelli.
Kassaupplärningen gick iaf jättebra och det kändes som en fin första gång på jobbet ;)
Nu ska jag snart dra och ta en sallad på jobbet innan jag börjar. Puss på er 






Tisdag

Idag har jag spenderat dagen hemma med städning och vid 16 tiden kom Bella och jag fick övningsköra hela vägen till Oslo! Jag var så nervös för att köra inne i Oslo, men det gick galant.
Vi stack hem till Bella och hon gick byta om till träningskläder innan vi tog en powerwalk runt i Oslo. 
Vi stannade vid vapiano och åt världens godaste ceasarsallad och sen knallade vi runt på Karl Johan och hamnade med en varsin kaffe på café sør innan jag tog tåget hem.
Nu sitter jag och äter lite mango och har precis avslutat ett långt samtal med min bästa Lina <3
Puss på er








Måndag

Helgen har flugit förbi!
Jobbade kväll fredag och vi hade massor att göra. Lördagen jobbade jag lunch och direkt efter jobb tog jag, Steffen och Magda tåget till Oslo och hem till Bella. Där förfestade innan vi gick till ett glass för några drinkar med Kaare och Christopher. Jag och Bella blev danssugna så vi stack till Hard Rock och dansade loss innan vi joinade resten av gänget igen för sista dansen på gayklubben London. Som avslut på en bra kväll blev det nattmat på Max och sen hem till Bella för några timmars sömn innan vi skulle upp igen.
På söndagen blev det en lunch på Crepes innan vi stack hem till Lilleström. Jag jobbade 13.00-23.00 och det var en lång dag vill jag lova, haha.
Idag är jag ledig och det är så gött!
Ska ta en långpromenad i det härliga vädret nu och sen ska jag bara slappa :)
Puss på er


Saknar familjen hemma i Swe <3

Torsdag

Trots tandvärk from hell och dåligt med sömn pallrade jag mig till gymmet tänkandes "sommarkroppen kommer inte gratis .." Haha. Det var så jobbigt att gå dit idag! Jag satt hemma i soffan nästan en timme och bara stirrade in i väggen innan jag fick tummen ur och gick dit! Och det är jag glad att jag gjorde för energin fanns där inne och min kropp fick kört sig ordentligt! Smärtan avtog också när jag fick annat att tänka på.

Resten av dagen har jag spenderat hemma i soffan. Har ätit räksallad och smaskat på apelsiner som numera är min craving.
Nu ska jag sova och ladda inför helg, som jag kommer spendera mestadels på jobb. 
Puss




☠☠

Klockan 14 slog jag mig ned i stolen hos tandläkaren. Fan så nervös jag var! Men det var jag tydligen i onödan .. Bilderna visade inga hål, vilket kändes super men konstigt eftersom jag hade så ont! Tandläkaren trodde att det kunde bero på att jag spänner mina käkar och biter ihop allt för hårt när jag sover. Det kan bli att man gör så när man är stressad tydligen .. Och stressad har jag väl varit en del i det sista! Inte direkt för att jag har jobbat massor utan kanske mer stress gällande framtiden osv. Han gav mig som råd att jag under en veckas tid ska föröka slappna av mer och om det inte gått över efter en vecka så ska jag gå och prata med någon, en psykolog/ kurator. Så var det med det! Nu sitter jag här, panodilen börjar gå ur kroppen och smärtan smyger sig på, hoppas iaf att jag får sova bättre inatt! 
Hade varit lättare med ett hål för då hade det gått och fixa med en gång, nu får jag bara knapra panodil och hoppas det går över snart, och så får jag sluta stressa också! 

Efter tandläkaren drog jag faktiskt till gymmet. Körde 40min kondition och 20min styrka och det var riktigt skönt. 
I eftermiddag har jag rensat kläder och bara vilat på soffan.
Nu är det sängen som gäller, puss




Onsdag

Vaknade 4.30 imorse och hade den värsta smärtan ever i min tand .. Jag har haft lite besvär med den i det sista såsom ilningar och en känsla av obehag men detta var helt jävligt! Jag fick gå upp och ta en panodil men efter en timmes tid var smärtan kvar så jag fick ta ännu en tablett och då släppte det äntligen!
Jag fick fri från jobb och har en timme hos tandläkaren nu klockan 14.00! Blir antagligen en lagning på mig idag och det känns inte kul alls! Har inte världens tandläkarskräck men är inget stort fan av det heller. Kommer vara asnervös!
Har aldrig lagat ett hål som jag kan minnas.
Wish me luck, puss




Haft en supermysig eftermiddag med Bella. Vi har ätit hemlagad Wook, promenerat lite, jag har övningskört och så har vi bara pratat om allt mellan himmel och jord.
Hon åkte nyss hem och nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik. Har helt snöat in på all musik som har med Emelie Sande att göra. Älskar den kvinnans röst! 
Ska snart ner i källaren och hämta tvätt och sen blir det nog sängen. 
Jobbar lunch imorgon och då måste man va pigg och alert!
Puss




Tisdag

Söndagen på jobb gick fort tack och lov!
Var hemma vid 22.30 tiden och då var det sängen direkt som gällde, var så trött.
Igår ringde klockan 9.00 och jag trodde seriöst att jag skulle dö! Ville verkligen inte stuga ur min varma, goa säng för att träna. Men det var bara att göra :)
Tränade en timme med min PT och han körde verkligen slut på mig, så gött. Det är verkligen härligt att träna! Mitt problem är bara det där att ta sig dit! Det är tufft många gånger. Väl på gymmet går det hur enkelt som helst att köra på!
Efter gymmet gick jag och solade och den blev det hem till dusch och fix innan jag och Gurra gick till Fratelli för en sen lunch med Steffen. 
Sen hick jag och Steffen och såg Big hero 6 och den var så mysig och bra! Vi skrattade och grät i omgångar, haha iaf jag. Biosalongen bestod av mig, Steffen och 5 ungar ;) 
Sen blev det hem till soffan och tvn.
Idag är jag ledig och jag har startat dagen med ett städryck och nu tänkte jag rensa mina kläder ... Iaf sortera lite. Vet hur det blir när jag rensar .. Kastar ingenting utan bara lägger ner det i källaren. 
I eftermiddag ska jag kanske träffa Bella. 
Puss på er


Jag och min bästa lillebror <3

Söndag

Och där var ännu en helg snart över. Men först väntar ett långt jobbpass. 
Fredagen blev supermysig med Steffen. Vi drack öl och drinkar på Fratelli innan vi gick över till Martins för lite dans och shuffle! 
Det blev sent och kanske en öl för mycket med tanke på att jag skulle upp och jobba klockan 9 .. Man lever bara en gång, eller hur?! 
Lunchvakten gick fint trots bakfyllan och jag har aldrig varit gladare av att gå av ett pass, haha. Jag gick hem efter jobbet, köpte med mig ingredienser till tacos och inväntade Bella. 
Vi käkade och såg Melodifestivalen i myskläder innan vi drog på oss klänningarna och stack ut och dansade.
Vi startade på Fratelli och sen hamnade vi på Martins och vi hade så kul!
Dansade ändå till dom stängde.

Nu sitter jag redo för att gå och jobba.
Imorgon har jag ledigt och då ska jag gå på bio med Steffen. Älskar lediga måndagar! 
Puss