Turkiet nästa!

Sitter här med en stooooor fet fullpackad resväska.
00.00 blir jag och lina hämtade av sofie och hennes pojkvän, och då blir det mot göteborg och landvetter där flyget till turkiet går 07.15 imorgon bitti.
Det ska bli såå himla skönt att komma bort nu, från detta tråkiga väder till värme och sol. åååh, vad underbart.

Funderar dock på varför jag har tagit med mig så mycket, jag kommer knappt använda hälften, haha. Menmen, det är lika bra att ha med sig för mycket än för lite.
Köpte mig ett par underbara skor på h&m häromdagen. Dom är så sköna att går i!!
neee nu ska jag kolla igenom allt så att det inte glöms ngt, och så ska jag pussa och krama ihjäl mamma som har varit så go de senaste dagarna (L) ska även kram sönder gurra också, kommer sakna honom, kanske får plats med han i resväskan :) neeee, inte en chans.




Köpte även solglasögonen på bilden samt klänningen ovan fast i röd.

Ska också tillägga att jag kommer sakna min ems very much (L)
Och pappa såklart! :)


håll mig hårt
eller släpp mig helt

19 hela år

Jaaa, och så har ännu en födelsedag passerat, snart iaf :)
Gårdagskvällen blev trevlig. Började hemma hos oss med lina, wille, gurra och hans kompisar. Sen drog jag och mötte linus, rallan och jimmy vid sundsta-tjärn där vi softade ett tag. När klockan slog 00.00 då reste de sig upp och sjöng ja må hon leva för mig, dansade gjorde dom också. Så goa :)
Sen drog vi till krogen där vi mötte henrik och lojsan. Blev inte på score så jättelänge utan vi kilade hem till mig igen.
Här blev det slappt, kollade på när jag och gurra var små, och lite av titanic. Sen somnade typ alla så då vart det sängdags. Somnade dock inte speciellt snabbt när jag väl kom i säng. Jag fick ligga mellan 2 goa grabbar. Väldigt varmt och trångt, men det fanns liksom ingen annan plats än golvet, så valet var ganska enkelt, var dock inte så himla skönt att ha en snarkande pojk vid högra örat och en annan vid vänstra..
Tror inte att någon av oss som sov här inatt sov speciellt många timmar. Henrik och jimmy låg i varsin del av soffan, lojsan tog mammas säng. Haha, herregud säger jag bara. Vilken natt.

Vi låg och drog oss till typ 11 imorse, då blev det upp och få liv i gurra och jonte som låg helt döda på gurras rum .. som vanligt vill säga. Även henrik och jimmy var döda .. men inte liksa mkt som min kära broder och hans vän.
Gurra lagade mat till hela ligan medans jag duschade. Maten blev mycket uppskattad. Kov, bacon, makaroner och ketchup, gott :) Vid halv 2 tiden gick jag och gurra till farmor och farfar där vi skulle åka med dom till pappa. Grabbarns blev kvar hemma hos oss någon timme för då skulle rallans mamma hämta dom och jag är glad att allt är helt ... var lite orolig för att lämna dom ensamma här, men det gick ;)
Hos pappa och helen blev det fika tillsammans med dom, farmor, farfar, pia, krille och nan. Jättemysigt och trevligt :)

neee nu blir det att skriva klart mitt projektarbete ....
pusss



hår och sommar

Herregud vilket underbart väder det har varit idag!
Var ute och tog en powerwalk med mamma runt 22 ikväll och det var hur varmt som helst. Så jävla skönt.
Från något underbart till något mindre underbart, mitt hår. Slinade det i måndags och ja, det blev förjävligt, (enligt mig ..) Hade klumpen i halsen efter att ha sköljt ur medlet och såg hur orangefärgat det var .. och självklart så räckte inte det för mig utan när jag fönade håret i hopp om att det kanske skulle bli något bättre torrt, ja då exploderade fön-fanskapet och proppen i badrummet gick. Underbart! Blev ett par tårar och tankar om hur dum i huvudet jag var som ens drog igång med det projektet när jag liksom vet att det inte blir bra ....
Jag och mamma var iaf hos en frisör igår och frågade vad man kunde göra med mitt stackars hår och hennes tips var att inte röra det utan att köpa silverschampo och bara låta det blekas av solen. Så det var så det fick bli, tills idag då jag kände att nej vafan jag går inte runt med detta hemska hår utan det fick bli en askblond färg, och tacka gudarna för det, för det blev faktiskt bra! Kan åtminstone visa mig ute utan att vilja dra något gammalt över mig, haha :)
Nej men jag är nöjd!

Helg skulle sitta bra nu känner jag.
Har planerat både fre och lör så jag vet att jag har att göra.
På fredag ska jag umgås med skattkärrpojkarna henrik, linus och rallan. Tror det blir en lugn fredag med förhoppningsvis en rysare. Alltid kul att kolla på med dom klenisarna .. höh.
På lördag blir det lite firande av mig hemma hos mamma med vännerna. Fyller ju år på söndag så lite drag måste det få bli :)
Får hoppas på att vädret är lika underbart som det har varit de senaste dagarna bara.

nee nu ska jag hoppas i säng, börjar 8.35 imorn, Jippi!!
pusss


jag och min älskade rödtott!

tisdag

Sitter och kollar på tyra banks show. Älskar det programmet!
Större delen av dagen har gått åt att plugga filosofi ... tråkigt, men har prov imorn så det måste göras.
Väntar på att mamma ska komma hem med ännu mer hårfärg ... är orange i håret nu typ :( Vet dock inte om jag ska förga det lite mörkare igen, den nysansen jag hade innan jag körde i slingorna .. eller om jag ska slinga en gång till, då lär det ju bli just iaf, det är en sak som är säker. Vet dock inte om jag vill bli fööööööör blond heller ...
Jaja det märks vad det blir, jobbigt när man inte vet bara ..

Funderar på att dra ett pass på sats ikväll. Vet dock inte om tiden finns för det. Ska jobba, fixa håret och så måste jag plugga massa ser .. jaja, vi får la se :) Var ute på en 45-minuters powerwalk förut så det får kanske räcka för idag, men det vore samtidigt gött att få svettas ordentligt på sats.

nej nu ska jag göra mig iordning lite för att möta lina i stan för lite jobb!
pusss


den hårfärgen vore!!

panik

Sitter med slinor i håret. Hade bara ett slingmedels paket och jag kom på mig själv att nej detta räcker inte till mitt hår, men vi körde ändå och tro fan att det inte räckte!!!! Nu har jag tur som har världens bästa vän som är iväg och köper en till så det mina slingor inte blir orangea iaf... möjligtvis gula :( haha.
Jaja, dagen har gått otroligt fort.
Gick upp ganska tidigt och slappade ett tag innan jag käkade fil och världens godaste musli. Sen tog jag cykeln till polisen där jag förnyade mitt pass, det var på tiden vill jag lova ... alltid sist ute liksom.Sen cyklade jag till pappas jobb och snackade med honom, sen vidare till farmor och farfar där jag fick prata av mig lite. Så goa är dom! ♥
Efter att ha varit hos dom så drog jag hem och åt mat, och sen flög jag på cykeln igen för att mäta lina i stan och jobba.
Sen blev det hem och senare kom malin och vi styrde upp vårat projektarbete som ska vara inlämnat nästa onsdag, .... jag har en del att göra, fuck.

Jaja, nu måste jag lugna ner mig, är uppe i varv efter att ha blivit galen på mig själv för att jag inte fattade att det inte skulle räcka med en hårfäg, gaaaaahhhhhh. jaja, nu kommer bruttan snart och då blir allt bra :)
puss

 
 

måndag

Helt underbart att ha studiedag idag, dock blev det ingen sovmorgon för mig. Vaknade vid halv 10 och kunde inte somna om.
Hade glömt bort imorse att jag hade färgat håret så jag fick chocken när jag kollade mig i spegeln, haha.
Klippte mig förut också, eller ja, mamma och jag hjälptes åt att ta bort mina slitna toppar, ska även tunna ur det lite, har dock urtunningssaxen hemma hos pappa .... menmen, får bli när jag åker dit.
Ska snart ta mig lite frukost och sen blir det en lång powerwalk.
Ska försöka få i mig ett glas vatten med äppelvinäger i .... (bra för förbränningen tydligen ..) måste kämpa nu sista veckan innan turkiet, lite mindre mage och fastare lår ska jag nog kunna fixa .. känslan av det iaf, haha.

nej nu ska jag käka.
pussss

från mörkbrun till ljusbrun

Fick ett ryck förut ... som vanligt när det gäller mitt hår.
Har kännt de senaste dagarna att nej, jag ska vara mörkhårig under sommaren. Men förut kände jag att nej vafan, lite ljusare vill jag nog bli .. och så blev det också.
Jag, lina, malin och gurra drog till maxi och köpte hårfärg. Avfärgning samt ljusbrun hårfärg.
Väl hemma så visade jag allt för mamma, hon tyckte inte om att jag hade köpt den billigaste hårfärgen, så hon släpade med mig till ica där vi köpte den dyrare varianten.
Var grymt orolig för att jag typ skulle förvandla mitt eget hår till svinto efter att ha avfärgat det 2 ggr, men det var till att oroa sig i onödan .... för det blev inte så himla mycket slitnare, har dock lovat mamma att klippa topparna imorgon .. men bara för att det var hon som betalade allt jag köpte till förvandlingen idag .. men det var det värt.

Avfärgingen jag använde mig utan var Garnier Nutrisse blond



Lina hjälpte mig att avfärga håret och efter första avfärgningen såg mitt hår ut såhär :



Hade panik vill jag lova ...
Och eftersom jag har så tjockt hår så märkte vi att inte allt blev avfärgat ...
Efter som jag bara hade en till hårfärg till så fick vi åka och köpa ännu en till för att vara helt säkra på att nästa avfärgning skulle täcka allt hår.
Efter andra avfärgingen så håret ut så här :



Ännu mer paniiiiiik ....
Sen drog vi i hårfärgen.
Loreal Paris Excellence Creme använde jag nr7 använde jag



Och efter den färgningen så ser nu håret ut såhär :




Jag är jätte nöjd med resultatet.
Kanske inte ser ut som att det är välrdens skillnad, men tro mig, det är det.
Imorogn ska jag dra i ljusa slingor vilket jag tror kommer bli fint. Men vi får la se ;)

neee nu ska jag kolla lite på tv och försöka somna, imorgon blir en fullspäckad dag .. ska fixa pass, slinga håret, träna, plugga som en idiot och fixa projektarbete ...
pussss


i know you want it

Kvällen igår började hemma hos mig och gurra tillsammans med wille, lina och emma.
Vi drack öl och tjötade om allt möjligt.
Vi halv 12-tiden drog vi mot stan och tillslut hamnade vi på coffehouseé uteservering där bl.a aksel satt. Senare kom även erik, jens, bubba, sigge och virre.
Vi satt och pratade med dom ett tag innan vi tog bussen hem vid hav 2-tiden.
När jag kom hem och hade tagit bort smink och dret så såg jag att jag hade ett missat samtal från erik så jag ringde upp och han frågade om jag ville komma på efterfest i haga hos aksel, jag var såååååå nära på att dra å mig lite smink igen och gå dit, men jag kände att nej, palla .. "jag ska upp imorn ..." Så det blev en dejt med sängen ist för efterfest och snygga killar, hehe.

Gick upp runt halv 10-tiden imorse. Har segat tillsammans med mamma, gurra och wille hela morgonen.
Fam. Sundqvist kommer vid 12-tiden och då ska vi bowla, sen ska de med hit och käka världens godaste räksoppa, mmmums.
Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på.
nu ska jag slägga upp lite bilder från gårdagen, sen ska jag göra mig iordning för att slå alla i bowling :)
puss

 

 

det nalkas utgång

Ska snart börja göra mig iordning och invänta emma och wille som kommer hit. Även linabro kommer.
Får se vart det styr sig för oss, men det är sånt som alltid löser sig :)
Baran fyller 20 så blir väl något slags firande av honom skulle jag tro. Vet dock inte vart, när och hur .. hah.
Nu ska jag välja ut kläder för kvällen, vilket alltid är lika svårt, men jag tror jag kör på mina "typ" lacktights och min halvt genomskinliga vita siden skjorta. Tror det kan bli bra!

Sjukt vilket underbart väder det blev såhär i eftermiddags. Herregud, jag skulle gå ut och möta malin en sväng, höll på att svettas igen då jag drog på mig min jeansjacka + en sjal ... jisses. Men underbart iaf =)
Ha en bra kväll.
Puss



modegallerian.se

 

  

 


du gav mig ingenting
du höll mig för hårt
jag fick ont så jag gick
lämnade allt som vi haft
för att börja på nytt

lördag

åååh vad utvilad jag är idag, ändå somnade jag ganska sent inatt ..
Alla förkylningssymptom är som bortblåsta! skönt att det aldrig hann bryta ut.
Ska snart ta mig lite frukost och sen sätta igång med plugg. Blir en massa hälsopedagogiks uppgifter för min del idag .. men det kommer gå fort bara man kommer igång :)

Ikväll blir det nog utgång.
Baran fyller 20 så då är det partaj som gäller.
nej nu ska jag käka innan min mage skriker sig hes efter mat.
puss


great!

Mamma fixade grymt god mat förut, mmm. Är dock råmätt nu.

Har hört en låt på radion nu de senaste dagarna som jag tyckt var skit bra, men har missat vilka artisterna var och vad låten heter men nu så fick jag för mig att söka upp skiten och jag kunde en rad av låten typ, " I´m a little drunk and I need you now" och vipps så hade jag låten där.. haha, älska google ♥
Låten görs av Lady Antebullum och heter Need you now. Grumt fin låt, mycket värd att lyssnas på :)


And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
Said I wouldn't call  but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.


slutkörd

Är helt slut. Orkar knappt prata ...
Har Varit ute och ränt konstant sedan kl. 14.00 ... Jobbat, fixat en leverans som var heeeemsk, varit med lina och hämtat eva & ulf på flygplatsen, jobbat igen ... osv, osv.
Jag fattar inte hur jag kan vara så slut, men det är antagligen min jobbiga förkylning som aldrig riktigt vill bryta ut som ligger bakom tröttheten.
Ikväll ska jag iaf bara slappa gärnet. Jag ska ligga i soffan hela tiden och bara mysa med mig själv, haha! Nejmen jag ska vara lugn som en filbunke .. Men kanske blir en sväng till casablanca för att hyra film. Men såg nyss  att släkten är värst går ikväll, den är ju rolig.

neeeee nu ska jag äta mat med mami, sen intar jag soffan för hela slanten.
puss


fredag

Gårdags-kvällen blev otippad och sjukt rolig :)
Drog till lina och blev bjuden på god mat. Bakpotatis, räkröra & majskolvar. Lina hade verkligen lyckats!
Efter maten drog vi till konsum och köpte ett 6-pack 3,5or. Väl hemma igen så gjorde vi oss iordning och planerade för en utång.
Blev lite wii och prat innan krook kom. Sen drog vi till sta och mötte mirsad m.fler och kilade till koriander där det var ganska glest med folk.
Vi satte oss ute på terassen och drack lite öl, även klara + fler kom och joinade ss en stund och sedan bara strömmade det in folk.
Det blev råpackat med folk ute på terassen. Alla dansade och var hur taggade som helst, även vi så klart! Klara till och med stukade foten för att hon var så stenhård på dansgolvet ;)

Jaja, det var en trevlig kväll iaf!
Idag ska jag bara slappa och plugga lite. Ska även ta mig en promenix hade jag tänkt. Måste röra på fläsket lite, vi drar till turkiet snart liksom ...
Ikväll funderar jag på bio, har pratat om att se terror på elm street tillsammans med emma, lina och gurra, men får se vad det blir :)
nej nu ska jag göra mig iordning för stan och jobb, pusss!

slänger upp lite bilder från turkiet -05!

 

 

 

 

 

 

 

let me tell you one time

Blev en sväng till bergvik med lina.
Fick med mig 2 nagellack hem, ett turkosaktigt och ett rött.



Testade även 2 bikinis på H&M, dock ingen som kändes helt rätt.
De har mycket snyggare på hemsidan .. kanske skulle ta och beställa en. Måste ju ha till turkiet, och det närmar sig nu så det börjar bli dax att köpa sig en snygg bikini. Har 2 stycken, men båda är lite för små om tuttarna + att jag avskyr båda 2, haha.

Ska snart kila till lina och käka lite bakpotatis och räkor, mums!
nejmen nu äre dags att dra sig.

 

 

    

your world is my world

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? - 
vet faktiskt inte ...
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i?- har nog mer varit kär i kärleken .. men vi kan väl säga i en person då.
Vad tycker du om kärlek? - kan vara bland det bästa och värsta som finns 
När kramade du någon sist? -
igår
Saknar du någon speciell person? - ja 
Har du svårt för att bli kär? -
är jobbigt kräsen, finner alltid massa fel
Är du singel? - ja
När fick du senast en komplimang? - igår 
Har du hånglat med någon av samma kön? -
nja, typ .. i en lek, annars har det aldrig hänt, vet dock inte om man kan kalla det ett hångel, haha

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: -
nej
Hånglat med nån riktigt ful: - haha ja 
Hånglat med fler än 50 pers: -
kan nog vara så
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - ja 
Gjort något riktigt dumt? -
ja
Gjort något du verkligen ångrar? - ja
Varit nykter på nyårsafton? - ja
Åkt ambulans? - nej
Gjort nåt olagligt? -ja
Blivit polisanmäld? - 
ja
Slagit ner någon? - nej
Skämts över dina föräldrar?  - ja, haha
Skämts över dig själv? - ja
Sagt jag älskar dig och menat det? - ja, det är klart! 
Tar du droger? -
nej fyfan, aldrig
Dricker du? - det händer
Vilka kläder sover du i? - trosor och linne 
Varit kär? -
ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - är typ kär i zac efron, så ja, hahahha
Är du ensam nu? - japp
Vill du gifta dig? - jaaaa
Vill du ha barn? - jaa

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? -
lina skulle jag tro
Såg dig gråta? - malin såg mig fälla en paniktår igår när jag blev inlåst på busstoaletten igår, hahah
Fick dig att gråta? - klaustrofobin igår, hah
Du delade en cigg med? - emma
Du gick på bio med? - wilma tror jag
Skällde på dig? - klara när hon blev sura på oss för att vi inte gick på filosofin ..... never seen her so mad before :(

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? -
nej
Kramat någon? - ja 
Pussat någon? -
nej
Köpt någonting? - ja
Sjungit? - ja
Saknat någon? - mm, pyttelite


torsdag och ledig

åååh vad skönt att man är ledig nu i 5 dagar! helt underbart.
Kommer dock vara tvungen att plugga som ett djur dessa dagar, men bara att få sova ut på mornarna könns guld värt just nu. Har dock någonting i kroppen som vill bryta ut men det kan riktigt inte göra det ... är snuvig, irriterad i halsen, slut i kroppen, frösen och har ont i huvudet .. en fet förkylning alltså ;( men jag mår bättre idag än vad jag gjorde igår .. då gick jag på pencilin hela dagen i stort sett.

Gårdagen var mycket händeserik.
Vaknade men halsont och övervägde starkt att skita i örebroresan vi skulle göra med klassen, men jag bestämde mig för att rycka upp mig och åka med.
Vi anlände till huvudmålet med resan som var en Moské vid halv 11-tiden. Då fick vi lite lunch samt festis ...
Sen kilade vi in i moskén där vi blev kvar i ca 1 timma .. inte vidare roligt, höll på att somna när killen som hade hand om oss stod och tölade ..
Efter besöket i moskén fick vi ca 2 timmar på oss att göra vad vi ville i örebro.
Jag, emma och malin strosade runt i stan .. Vi måste ha sett ut som lik där vi gick, för den ena var fan tröttare än den andra alltså .. haha.
Nej men vid halv 4-tiden var vi hemma i karlstad och då blev det fixning av naturkunskaps-bok med emma och sen raka vägen hem.
Min älskade bästa vän lina tog körkort igår så hon kom och hämtade mig och så drog vi till stan och jobbade, sen pkte vi till mig igen och käkade och sen åkte vi till stan och hämtade kusin wille, sen hem till malin och plockade upp henne. sen blev det bergvik och mc-donalds där lina firade att hon tagit körkort med en meny, haha goo!
Tittade runt lite på bergvik men fann inget speciellt.
Sen körde vi hem malin och åkte och plockade upp krook. Köpte lite godis och dricka och sen hamnade vi alla hemma hos mig och i gurras rum där det blev svettigt och trångt som vi drog hem till lina ist.
Lina, gurra och krook drog till hagahallen och köpte massa dret och när de kom hem till lina igen så hade de med sig anton också.
Det blev film, skratt och wii typ ... en trevlig kväll.

Idag ska jag bara slappa gärnet och hoppas att förkylningssymtomen försvinner .... VILL INTE BLI SJUK, KAN INTE BLI SJUK!!!!!!!!!!!!!

jajaj nu orkar jag inte skriva mer, pusselipuss


jag och emma i örebro igår, haha

dööööööd

Herregud, vilken dag. Att jag ens lever .....
Började dagen med skola, en väldigt slapp skoldag.
Fick tillbaks min essä som jag skrev för ngn månad sen. Jag var ganska hundra på att betyget jag skulle få på essän var typ G-, men till min stora förvåning blev det ett VG-. Jag som liksom inte är den som satsar på bättre än G blev väldigt glad och ringde ganska direkt hem till mamma för att göra henne lite lycklig. Hon blev så klart skitglad, hon tänkte väl mest att hennes dotter inte är så himla misslyckad som man kan tro .. skämt åsido, hehe.
Efter skolan träffade jag krook och köpte biljett till studentfesten på nöjes, det närmar sig nu, iiiiih!!!
Nästan direkt efter det så kom mamma och gurra och hämtade mig och vi åkte direkt till Bob & Marcia som har hus vid våran sommarstuga i kangerud.
Väl där satte Bob mig och gurra i jobb ganska direkt, (men det var vi beredda på för det var visserligen därför vi åkte dit + för att umgås med dem innan de åker hem till chicago igen såklart .. ) Men tillbaks till jobbet .... jag och gurra bar grenar, träd och kvistar utan avbrott i 2½ timma ... och när vi väl trodde att vi var klara, ja då kommer självklart bob och sågar ner ännu mer träd ... jisses, min kropp är helt öm nu. Det var länge sedan jag blev så trött efter att ha gjort ngt, haha .... slapp som jag är.

jaja, nog om jobb och slit.
Något positivt hemma hos dom var väl ändå att bob bakade en grymt god pizza, mums :)
Sen så pratade vi om USA resan, så jag och lina är hjärtligt välkomna att bo hos dem 1 månad, och sen drar vi till florida och bor där 1 månad, (om allt blir som vi vill, hoppas och tror vill säga .. )
Vi hittade även en lyxkryssning över dagen till bahamas från miami som jag mamma och gurra ska pricka in när vi är där. Ååååh, vad jag ser fram emot augusti, september och november!
jaja, nu ska somna till 2½ men :)

pussss

 

gift med eiffeltornet?

Kollar på Tyra Bank´s show. Ju st nu intervjuar hon en tjej som har gift sig med Eiffeltornet .. hon har till och med bytt efternamn till Eiffel. Hon är liksom kär i Eiffeltornet och hon tror att Eiffeltornet har känslor för henne ...
Tyra frågade om det var hon som friade, men nej det var det inte utan det var självaste Eiffeltornet som friade till henne ... hur nu det gick till gav hon inte bra svar på .. men något om att lamporna slocknade och sen att hin vaknade till liv.
Hon har även varit kär i broar och andra föremål.
objectum-sexuell heter hennes "syndrom" ... helt sjukt tycker jag.
Hon har dessutom tatuerat in Eiffeltornet mellan tuttarna ...

jaja, helt sinnes ... jag blir helt stum när jag kollar och lyssnar på henne.
Jag förstår inte riktigt hur man kan attraheras av ett föremål som ex. berlinmuren som hon också är kär i... ( hon har alltså ett öppet förhållande med eiffeltornet .. )
Hon var även tillsammans med sin pilbåge och hon gjorde allt med den ... men hon blev till sist "lämnad" av den, och då blev hon väldigt olycklig ...

jaja nog om detta, man blir ju helt splittrad i huvet.
puss

.....

väntar med plugget några minuter, finner ingen motivation just nu!!

Är du singel? Ja
Tror du på kärleken? ja
Vad har du på dig just nu? jeans, t-shirt & en kofta
Vad ska du göra idag? plugga, jobba, slappa & träna hade jag tänkt ..
Vilken kändis skulle du helst vilja ha sex med? zzzzzzac efron ♥
Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord? rolig, omtänksam, glad
Vad ser du fram emot? långhelgen som kommer nu, turkiet, studenten, sommaren, usa :)
Ångrar du något i ditt liv? ja, en massa
Vad vill du helst jobba med? skiter sig drömmen om ett liv som artist i hollywood så slutar jag nog upp som psykolog skulle jag tro.
Vad gör du om 50 år? har en stor familj med en riktigt sexig man (gärna zac. .. ). Bor i en fet villa vid havet i Miami och bara lever livet.
Har du någonsin hoppat in i en bil med folk du aldrig träffat? ja, nyår för 3 år sedan tror jag .. då lyckades vi stanna en bild som skjutsade oss till torget ngn munit innan 12-slaget.
Favoritdjur? vill ha både en katt och en hund
Har du hånglat med en främling? ja
Favoritmat? mammas specialgjorda kycklingsallad, mums.
Om världen gick under om 2 dagar, vad skulle du göra? förmodlingen skulle allt kännas ganska värdelöst, så jag hade nog hamnat i ett hörn och bara glott, och hoppas på att det finns ett liv efter döden, haha
Brukar du dansa framför spegeln? kan hända, dock inte ofta .. haha
Bra egenskap hos dig? omtänksam
Dålig egenskap hos dig? lat, har ofta en ganska negativ inställning till saker jag inte tycker är kul ..
Om du fick bjuda 4 stycken personer på middag, död/levande, känd/inte känd - vilka skulle du bjuda då? zac efron (igen), morfar, joel kinnaman och johnny depp.
Tror du på spöken? ja det gör jag verkligen!


måndag

Gårdagen blev en väldigt lång dag.
Passae Malte från kl.8 till 12, och de få timmarna kändes som typ 2 dygn ... Sen blev det bara slappt resten av dagen.
Idag ska jag plugga hälsopedagogik. Har en massa dret där som jag måste få gjort. Ska även jobba sen och så ska jag försöka klämma in ett pass på sats, annars får det bli en promenix.
neee nu ska jag sätta igång med mina studier, heheh.
pusss

9.40 en söndagsmorgon ...

Såhär tidigt brukar jag vanligtvis inte vara uppe på en söndag, men idag passar jag lillebror Malte när pappa och Helen är och spelar.
Blev väckt 7.40 ungefär, och det var ganska tugnt att ta sig upp måste jag nog erkänna .. mitt huvud ville verkligen inte  lyfta sig från kudden, men det gick tillslut!
Har precis gett Malte lite gröt som han totalt råvägrade att äta till en början, men tillslut så ändrade han sig och åt upp varenda sked. Nu sitter han och tittar på drömmarnas trädgård ... (världens tråkigaste barnprogram ..)
Pappa och helen kommer väl hem runt halv 11, och då får det nog blir en timmes sömn för min del. Känner mig helt slut ...
Min andra lillebror kom hem från kreta igår. Han lär ju vara ganska brun nu, han säger själv att han inte är det, men han blir nästintill svart när han solar en del här på sommaren i sverige, så man kan ju tänka sig då hur brun han måste blivit i Grekland. Usch, jag kommer se ut som ett snötäckebrevid honom ..

gårdagskvällen blev trevlig.
Grillade och käkade tillsammans med lina. Sen kom emma, baran, klara, cahit, mirsad, denny och ashti. Även wille och en kompis till honom kom och var lite sociala.
Runt halv 12 skjutsade klara mig och emma till wåxnäs, till festen som skulle vara där ... vi hade hört innan att det inte var kul och att det typ var fullt så vi åkte bara förbi och kollade om det var massa folk, (kul liv liksom, haha) vilket det var ... Sen drog vi in till stan och mötte  stina och sofie inne på score, men där sög det så vi hamnade på coffehouse ist.
En helt okej kväll!
neee nu ska jag busa lite med malte.


lördag

Har spenderat dagen hemma hos pappa i skåre tillsammans med lina. Vi har även hunnit med ett jobb-pass och en sväng på stan.
Nu är jag hemma hos mamma och ska göra iordning lite mat. Sen blir det dusch och dra till lina för grillat och utgång.

Gårdags kvällen blev väldigt trevlig.
Käkade grillat hemma i skåre tillsammans med pappa, helen, malte, wilma, lina och kusin wille. Sen ringde Henrik som jag inte träffat på länge och frågade om han fick komma förbi en sväng.
ca 15 minuter senare kom det en mosig pojk och tryckte sig ner med oss i vardagsrumms-soffan. Han såg helt död ut, haha! Han hade tryckt i sig pizza och var skitmätt + trött på det så det var väl kanske inte så konstigt.
Vi slappade hela kvällen. Kollade på tv, pratade och skrattade.
Sen skjutsade vi hem wille till forshaga. Blev med han in en sväng och kollade på filmen "everybodys fine" med Ribert dinero. En riktigt bra film som var rörande så jag började såklart grina .. Sen körde henrik hem mig och lina till mig i skåre där vi sov.
Vi var väl hemma runt halv3, så vi var rätt slut imorse när min hemska väckarklocka drog igång ...
neee nu måste jag ta han om mina makaroner som kommer bli överkokta .....
pusss


min favorithäst och jag för lite mer än ett år sedan!

bra fredag

Vaknade imorse av att pappa ringde och frågade mig om vi skulle luncha tillsammans i stan.
Klockan var typ 10 när han ringde och vi bestämde att vi skulle ses i stan vid halv 1-tiden.
Gick då upp och drog på mig gympadojjorna och tog en 45-minuters powerwalk. Riktigt skönt var det.
Sen blev det duschen och så gjorde jag mig iordning och drog till stan.
Käkade i mitt i city. Riktigt gott är det där, jag brände mig dock på tungan så varje gång jag stoppade ngt i käften så sved det och gjorde ont ... men det var gott ändå!
Sen strosade vi runt lite på stan. Gick in på din sko och där hittade pappa ett par turkos-aktiga klackskor som han tyckte var snygga. De var nedsänkta från 399 till 99 så det var ett riktigt kap.
De kan nog bli riktigt snygga till studenten. Kul med ett par färgglada skor liksom.
När pappa drog till jobbet så mötte jag upp lina och vi hamnade på waynes och softade lite innan vi skulle jobba. Väl klara där så ringde wille och ville att vi skulle komma till hans nya jobb, ("rockaffären" i arkaden) så vi drog dit en sväng innan vi tog bussen hem.
Och nu sitter jag här i soffan hemma hos mamma och pluggar lite filosofi ... tråkigt, men det måste göras.
Ska in till stan och jobba en sväng till sen innan jag och lina tar bussen till pappa för grillning ikväll, mums. Blir en lugn kväll vilket ska bli hur skönt som helst.
Satsar på utgång imorgon ist!

nee nu ska jag fortsätta med mitt plugg.
puss




nytt och fräscht

Min underbara emma har gjort en ny header till mig, och den blev jättefin tycker jag!
Så tack min lilla chokladtryffel ♥

Har inte gjort speciellt mycket idag.
Skola, pluggat lite, jobbat och varit ute och gått med Helen.
Har varit en soft dag iaf.
Imorgon är vi lediga! Så himla skönt. Dagen får gå till filosofiplugg + ett pass på sats.

Har hittat ett par sjukt snygga skor på DNA också ..
Älskar dom!
Kanske skulle kunna passa som ett par studentskor?



De är dock inte så fagra på bilden ... Men i verkligheten är de sjukligt snygga alltså! 


 

casino

Tänk om man vore kung på typ black jack eller roulette eller något sådant casinospel.
Att bara kunna sitta vid datorn och tjäna en massa pengar på något som ändå verkar kul. Fatta vad soft.
Själv har jag ingen som helst erfarenhet av casinospel över huvud taget. Jag kan spela poker, finns i sjön och lite andra kortspel, men inga kortspel man kan tjäna pengar på direkt ..
Vore ju att typ gå en kurs i det eller något .. haha, kanske kan bli miljonär på att sitta hemma och spela roulette.
Vad jag har hört så är just roulette inte så svårt att lära sig så man kanske skulle ge det en chans?
Och på tal om casinospel så har jag för mig att jag läste i tidningen för ett tag sen att det var en kille som hade vunnit sjukt mycket pengar på black jack. Och då menar jag en så stor summan att man blir helt stum när man ens tänker på det. Jag vet inte om jag har drömt det eller inte, men det kan säkert stämma. Det finns ju folk som verkligen kan sin grej.
Jag har som jag sa dock aldrig testat något casinospel, (inte vad jag kan minnas iaf) men jag skulle gärna prova och kanske dra hem ett par tusen, höh.
Sökte lite om det förut och det finns en massa sidor där man kan öva sig på casinospel helt gratis. Men det har jag dock inte tid med nu … Men någon annan gång ska jag fanimej testa.


klant

Igår innan jag skulle gå och lägga mig så gick jag ut för att ta en sista cigg.
Gick ut på altanten (som är inglasad) sen skulle jag liksom fortsätta ut så jag kom utanför inglasningen och då går jag rakt in i en glasskiva. Jag visste liksom hela tiden att den var stängd, men på något sätt tänkte jag att, "nej den är öppen, det är bara att gå ... " gissa hur det gick? jo en fet smäll blev det. Dörren är fortfarande hel och jag lever men vilkem smärta. Jag dunkade i pannan något så sjukt hårt.
Jag skyller på att jag var otroligt trött och att det var så mörkt att jag inte såg att den var stängd.

Anledningen till att jag sitter här klockan 9.10 och bloggar ist för att ligga i sängen och sova är därför att jag gick upp 1 Hel timme för tidigt ...
Börjar 10.15, jag gick upp 8.15 och stressade in i duschen och sen slängde på mig kläder, smink för att sedan få reda på av mamma och klockan bara var 8.50 .... Jag tänkte liksom gå upp 9.15 och stressa då ist, haha!
Jaja, nu är jag klar för att ta bussen till skolan.
Jag hinner till och med äta innan skolan vilket är ganska ovanligt utan att det ska behöva bli värsta stressmomentet.

Sitter här vid köksbordet och lyssnar på Jason Derulo. Skiftar lite mellan honom och Uscher. Det är sjukt vad duktiga de är .. underbara låtar,texter, röster, sen att de även ser extremt bra ut båda 2 är ju inga fel heller.
Har en soft dag i skolan idag. Info&layout och multimedia. Sen har jag dock 2 omprov, men det ska jag nog fixa .... ett av proven är muntligt så det känns bra.
Sen ska jag jobba och så måste jag träna (åtminstone ta en ordentlig powerwalk ..) Ska hem till pappa senare också.
neee nu ska jag ta mig lite frukost :)
puss

snart är skiten slut!!!!

looking forward to

  • pop-party 18 på lördag
  • kristihimmelsfärd, innebär ledighet nästa torsdag och klämdag på fredagen
  • jobba med lina på travet, (ser faktiskt fram emot det, tro det eller ej!)
  • min födelsedag (23 maj)
  • turkiet 26 maj - 2 juni
  • alla baler, (ska dock inte gå på min egen, men kul att kolla på alla andra fina vänner som ska gå, lina for exampel)
  • studenten 10 juni
  • midsommar, (inga planer alls, men midsommar är alltid en härlig högtid, om man väljer rätt människor att vara med vill säga ...)
  • USA i augusti
  • fortsättning i USA med Lina.

 


busväder

Tog en promenad med lina förut, en ganska lång sådan. Kanske dumt med min hals, men den gör inte ens ont längre så det får la gå.
Efter ca halv turen kom det värsta regnvädret ... kul. Men vi traskade på trots motvind, regn och rusk.
Nu sitter jag med datorn, psykologiboken och historiaboken. Dock så går datorn först just nu, ajjabajja sitter mamma och säger ifrån soffan. Men jag har till försvar att jag faktiskt suttit bra massa timmar idag med både historian och psykologin.

Slänger upp några dretsnygga skor som jag har hittat!
Dör för varenda sko kan jag lova er.

   

   

   


http://www.brandos.se/finskor/c126

oväder på G?

Ser att det håller på att rulla in världens märkaste moln .... hoppas jag hinner springa till bussen innan molnet är över oss. Orkar inte bli sjöblöt + att jag inte har ngt paraply, haha.
Ska springa till bussen snart och åka in till stan och städa toaletter, mysigt ... hehe!
Är så glad för mitt halsont är typ borta!!! Har varken tid eller lust att bli sjuk nu....
Hittade förövrigt en sida med en massa snygga skor förut, visar sen för nu måste jag kuta till bussen.

pusss


tisdag

Vaknade imorse med välrdens halsont och huvudvärk .. kul!
Men efter att ha gurglat saltvatten, käkat strepsils och druckit mycket vatten så mår halsen mycket bättre, även huvudet!
Sitter just nu med historia-boken upptryckt i fejjan. Har prov imorgon och jag kan i stort sett ingenting. Jag har läst och pluggat, skrivit ner, strykt under men inget verkar ha satt sig .. vad är felet?! Jag fattar ingenting. Men visst jag blockerar väl mig själv genom att tänka att det är tråkigt, för det är det verkligen.
Varför behöver jag kunna någonting och Martin Luther och Gustav Vasa egentligen? Jag förstår mig inte på vissa av skolans ämnen .. Men ja, där har vi min negativa sida, ingen motivation alls ... inte minsta intresse alls.

Jag ska iaf pallra mig ner till stan sen och möta lina och städa med henne. Vi ska ju göra det tillsammans denna vecka vilkjet känns mycket bättre än att göra det själv, haha!
neee nu skriker alla kungarna på mig :(
pusss


saknar min lillebror lite också.
han åkte till Kreta i fredags och kommer hem på fredag.
Hoppas han har det bäst iaf, och att han inte är för svart när han kommer hem ......

USA

Vi har ju som jag kanske tidigare berättat om här släktingar lite utspritt i USA.
Bob och Marcia som bor i chicago. De är stora fans av värmland så de har även ett hus här vid vår sommarstuga som de besöker några gånger om året så vi träffar dom ganska mycket om man jämför mot våra andra släktingar i USA.
Rod och Barb bor i Minneapolis, Minnesota. Dem har jag aldrig träffat, eller jo när jag var typ 2 månader men det är ju inget jag minns .. Mamma älskar dessa människor och hon blir alltid rörd när hon pratar om dem pga hur underbara dom är.
Vi har också Sandy och Wayn som bor i Florida, Orlando.

I augusti (om allt går som planerat vilket det till 99% säkert kommer göra) så drar jag, mamma och gurra till USA under ca. 1 månad och besöker dessa släktingar samt glider runt lite för oss själva i tex Miami, (jag måste dit!!!!!!)
disney world, new york osv ..
Vi kommer avsluta våran resa i New York och bo där ett par dagar. Och om allt går som planerat då så kommer min bästa vän Lina till oss i New York och är med oss där de dagarna. Sen flyger hon och jag tillbaks till Chicago där vi spenderar kanske 2-3 månader hos Bob och Marcia som tjatat flera år på att de vill ha oss dit för att plugga eller bara vara ..
Denna plan inför hösten kom jag och lina att tänka på igår av en ren slump. Och ju mer vi pratade om det desto mer intressant och spännande lät det. När vi sa det till mamma blev hon helt exalterad + rörd ... vilken kvinna.
Nejmen vi har bestämt oss för att köra på denna plan inför hösten. Fatta vilken upplevelse att bara bo hos Bob och Marcia och leva i USA, sen kanske dra till Sandy och Wayn när kylan börjar komma till chicago vilket det lär göra eftersom vädret där är som hos oss i sverige ungefär.
Nej, ju mer jag tänker på det desto mer sugen blir jag!


Chicago


Florida


Minneapolis


tisdag

Har spenderat dagen på ganska udda ställen idag .. eller ja, ett udda ställe iaf.
Mötte upp emma och malin imorse runt kl.10. Vi hamnade på sjökvistens, rullade sedan vidare till forex där jag stötte på min släkting från USA som är här nu. Sen drog vi till Mc-donalds dit även klara och karin kom.
Vid 12.00 skulle vi mötas vid rud och på krematoriet. Där fick vi gå en rundtur med vår mentor och en som jobbade där.
Jag måste säga att det var ruggigt .. inte alls kul att stå i ett ganska kyligt rum fullt med kistor och veta att det ligger döda människor i kistorna. Jag fick lite smått on i magen faktiskt.
Sen fick vi även kolla på ugnen som människorna bränns i, (eller ja ... det var väl att ta i, men ni fattar ..)
Det var ett udda besök på ett udda ställer får man lov att säga .. Dock väldigt intressant!
Sen drog vi oss in mot stan igen och köpte en glas och softade i solen ett tag innan vi gick till bilden.

Efter bilden drog jag, malin och emma till mitt i city där malin skulle visa mig lite städjobb, (ska städa där denna vecka + extrajobb och sommarjobb) jag får dock tvätta toaletterna, men det var inte så farligt jag trodde det skulle vara. Dock lite chämmigt (stavning?) haha, nej men vad gör man inte för lite extra pengar?
+ att om jag får sommarjobb dr så är det ju inte bara att städa toaletter liksom.
Blev även lite käk på waynes med min underbara gos! ♥

nu ska jag snart gå ut och gå en sväng med mig själv och rensa huvudet på lite skit. Känns som att jag tror att jag har mycket mer att göra än vad jag egentligen har .. + en massa annan skit som jag oroar mig o onödan för.
Livet är inte alltid lätt alltså! Ofta väldigt bra, men inte alltid lätt.


vill ha, vill ha, vill ha

     

     

     

från Vila


söndag

Känner mig jättepigg idag!
Vaknade runt 11-tiden och bara flög upp ur sängen.
Ligger just nu i soffan och skriver på en uppsats som jag aldrig blir klar med ..
Ska snart käka lunch med mamma. Det blir världens godaste kycklingsallad, mumma.
Sen ska jag sätta mig i solen och försöka få lite färg. Blir kanske en sväng till bergvik och kolla på studentskor med mamma.
Funderar på ett par röda som jag har sett som är såååå sjukt snygga. Vet dock inte om priset är så rimligt ... menmen, tycker mamma om dom så ska det nog gå att fixa ..

nej nu ska jag käka.
puss


trött, men ändå inte ...

Är helt slut på ngt vis. Dock så är jag inte slut på det sättet att jag är trött för att sova .. inte det minsta, utan jag är mer trött i kropp och själ, hah.
Sitter och kollar på ballar av stål. Man kan ju inget annat än älska det programmet.
De är ju så sjukt modiga .. jag skulle aldrig våga göra sådana saker som dom gör, haha.

Är så äckligt mätt. Jag mamma och lina tryckte i oss pizza, popcorn och cola förut .. det ligger som betong i min mage fortfarande vill jag lova.
Neeee nu måste jag försöka bli trött. Ska kolla igenom min feta bunt med tidningar .. hittar säkert någon tidning att läsa i tills ögonlocken inte orkar mer ...
pusss


soft

Har haft en riktigt soft lördag.
Allt som jag skulle ha gjort idag har jag inte gjort kan jag börja med att säga .. jag har inte pluggat, inte varit ute och gått, inte heller putsat Hantas fönster. Jag har ätit god mat, skrattat med lina och käkat massor med nybakta bullar, haha!
Nu kommer snart pizza hem till oss här. Så jävla gött.
sen blir det mys med lina och mamma.
pusssss

lördag

Gårdagen blev hur bra som helst.
Emma kom hit och softade med mig.
Sen kom mamma hem med chips, dipp, nötter och cider. Så vi tryckte i oss en del alltså ...
Senare kom även Bob och Marcia (våra släktingar från chicago) och tölade sönder med mamma.
Vi tröttnade på tölet och drog till grannen och satt där ett tag och drack lite öl. Sen drog vi hem till mig igen.
Sara kom och vid 23-tiden tog vi bussen till stan. Och sedan vidare till Erik där det var en massa grabbar.
Skitkul hade vi det.
Sen gick vi allihop in till stan och sen blev det hem till sängen.

Vaknade vid halv 12 tiden imorse. Är rätt seg nu alltså ... men jag piggnar nog till snart!
Dagen blir lugn, inget planerat förutom en pormenad, lite plugg och putsning av Hantas fönster ... haha, inget planerat var väl kanske fel ord för denna dag, menmen.
Ikväll blir det kanske utgång igen .. är lite sugen. Orkar inte sitta hemma liksom ... heheh.

Mitt minneskort till kameran har gått sönder ... fattar inte hur det kan göra det när det sitter I kameran liksom .. men det går iaf inte att lägga in bilderna på datorn. Så jag får lägga utt dom någon annan gång. Det finns ett par goa bilder på den kameran vill jag lova!
pussss