Torsdag

Jobbade 11-16 och så blev jag kvar ytterligare en timme på jobbet och gjorde färdigt vaktlistan. Sen stack jag till gymmet och körde mitt en timmes pass som jag fått av min PT. 40 minuter med intervaller och 20 min styrka. Perfekt pass tycker jag.
Sen la jag mig i solariet 20 min innan jag gick hem och lagade en räksallad. Resten av kvällen har jag bara slappat.
Imorgon jobbar jag lunch och på kvällen ska jag äta middag och gå ut med Steffen!
Puss och natti 




+

När jag gick på vakt idag hade vi inte en enda gäst! Det dröjde nästan över en timma innan det rullade in folk och då tog det aldrig slut heller! Vi har löpt på bra idag då vi bara varit 3.
Jag kom ganska nyss hem och nu sitter jag i soffan framför senare avsnittet pretty little liars! Undrar om den serien någonsin kommer få ett slut! Haha. Hopps dock inte det, kommer följa den livet ut om det skulle vara så ;)
Imorgon jobbar jag lunch, fredag likaså! Skönt :)
Puss och godnatt




Onsdag

Vaknade med huvudvärk och ömma körtlar i hela kroppen. Vad händer? Måste vara febern från helgen som inte riktigt vill ge med sig!
Det är så trist att känna sig hängig ..
Pga det skippade jag träningen idag, kändes bäst så.
Nu ligger jag i soffan med tandblekning. Snart ska jag göra mig iordning för jobb :)
Ha en fin dag, puss


Jag använder Crest, whitestrips och det funkar verkligen!
Dock så går dessa bara att köpa i USA. Tror man kan beställa över internet men då är priserna mycket högre. Dessa fick jag av Monica och innan har jag fått av Steffen. 

Tisdag

Sov till 11 idag, vaknade inte av mitt larm som jag ställt på 9.00. Måste ha varit riktigt trött ...
Vid 12.30 var jag iväg på ett möte, som ni kanske får höra mer om framöver. Sen handlade jag och gick hem och storstädade.
Sen har jag mest bara slappat. 
Kollade på Oscarsgalan som dom sände på 3an ikväll. SÅ JÄKLA BRA! Jag älskar galor, haha. Fick rysningar vid varenda tal och alla var så fina. Älskade John Legend med Glory, vilken man.
Nu ska jag hoppa i säng, imorgon står träning på schemat innan jobb.
puss på er
 
Morotsstavar, paprika, dipp, annanas, mango och passionsfrukt har jag mumsat på ikväll. Hade kunnat bjudit hem typ 4 pers och det hade räckt till dom också. Jag gör alltid för mycket, av precis ALLT.
 

Camilla Collets

Jag kom precis på att jag saknar att bo i min lägenhet redan innan jag flyttat ut. Jag ÄLSKAR den här lägenheten som jag bor i nu. Den är helt perfekt! Läget, looken (förutom köket som jag gärna skulle vilja gå loss på) storleken, altanen, ja, jag älskar allt med den helt enkelt. Något som jag älskar lite mindre är ju såklart hyran som egentligen är ganska brutal. Och så gillar jag inte att det inte finns plats för tvättmaskin på toan, utan att det istället är tvättstuga nere i världens läskigaste källare ... Men annars älskar jag allt med den :)
Den 1a juni flyttar jag ut, då flyttar jag till Oslo med Monica, Steffen och kanske min bror. Vi har inte hittat lägenhet än, men det kommer vi att göra. Vi måste bara vänta för nu är alla lägenheter som ligger ute inflyttningsklara så vi får vänta till det närmar sig ännu mer.
Har storstädat och fotat lägenheten idag. Hon som jag hur av tycker att jag har det så mysigt och fint så hon ville helldre använda sig av biler på hur den ser ut nu när jag bor här, än de bilder hon har när hon bodde här, haha. Men det är sant, jag har det faktiskt supermysigt :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Har tränat, jobbat och suttit med vaktlistan idag!
Kom hem runt 18 tiden och då var jag så trött att jag somnade på soffan en timme innan jag vaknade till liv och ordnade lite smoothie och knäckebröd. Haha, tragisk middag or what?!
Nu ser jag en film men snart ska jag hopp i säng! Jag är fortfarande inte helt bra, fortfarande väldigt trött och sliten efter denna helg med feber.

Puss och godnatt 




Söndag

Jag blev hemma i soffan igår också. 
Orkade mig ut för att handla, annars var det soffan som lockade mest! Så trist när det var sånt vårväder igår. Men febern gjorde mig allt för trött för att hitta på något!
Idag har jag jobbat och eftersom det var ganska stilla satte jag mig och började göra vaktlistan. 
Jag har ganska nyss kommit hem och ska snart hoppa i säng!
Imorgon ska jag träna med min pt innan jag jobbar lunch!
Puss och godnatt 




Fredag

Kvällen igår blev superlyckad!
Jag, mamma, Lina, hennes mamma, Gurra och Erik käkade middag på Grappa och drack gott till. Jag år hjort med kantareller och ugnsrostade rotgrönsaker och det var så gott!
Erik gick på jobb vid 21 tiden och en kort stund efter det gick vi över till bricks dör han stod i baren! Han lagade goda drinkar till oss och vid 22.30 stängde han baren och vi gick vidare till tables där grabbarna körde några rundor biljard medan jag och Lina satt och snackade! Allt för långt emellan oss nu! Vi som alltid bott nära varandra, till och med, med varandra 2 år. Vi hade mycket att prata om.
Vid 12 tiden gick vi till Jaguar och hängde lite där innan vi avslutade på Birger king!
Lyckad kväll helt enkelt :)


Imorse när jag vaknade mådde jag inte bra, och det berodde inte på bakfylla utan min hals kliade och jag kände mig allmänt febrig och hängig! 
Vid 10.50 gick mitt tåg hem till Norge och det gick väldigt segt, haha usch vad jobbigt det är att åka kollektivt när man är hängig .. Kanske jag som är speciell när det gäller sånt men jag tycker det är jättejobbigt att vistas bland massa folk när jag är hängig!
Väl framme i Lilleström åkte jag hem och somnade 2 timmar på soffan!
Skulle egentligen jobbat ikväll men eftersom det var så stilla fick jag ledigt och det kändes bara skönt!
Har vilat och druckit massa vatten så jag känner mig bättre nu och det är skönt.
Imorgon jobbar jag lunch och om jag mår bra blir det en tur till Oslo med Steffen för lite middag hos Kaare.
Puss på er




Torsdag

Hade en så mysig eftermiddag med min lillasyster igår. Vi åt nachos på kebabhouse, strosade runt på stan, åt frozen yougurt, och avslutade med bio och popcorn. Vi såg En natt på museet och den var så kul! Haha. Vi skrattade massor!
Sen körde mamma hem Wilma och efter vi släppt av henne övningskörde jag till pappa som befann sig på wåxnäs i barackerna som de har ordnat för romerna och de hemlösa i Karlstad. Där satt vi och pratade lite med ett gäng romer och de som skulle sova kvar och bevaka innan vi begav oss hemåt!
Vilken fin grej de har gjort alltså. Är så stolt över min pappa som alltid tänker på andra före sig själv! <3

Nu ska jag och mamma äta lunch och sen blir det en tur på stan!
Ikväll ska vi äta middag på grappa med Eva och Lina. Som på den gamla goda tiden :)
Puss 




Onsdag

Har ganska precis kommit in efter en 45 min pw med mamma. Ska hoppa in i duschen nu och sen äta innan jag ska sticka och hämta Wilma på skolan. Sen blir det en tur till farmornoch farfar innan vi drar till stan för lite käk och bio.

Jag är så dagvill märker jag! Tror att det är torsdag idag. Igår trodde jag att det var onsdag så jag ligger liksom en dag efter i hjärnan .. Haha! Beror nog på att jag var ledig i söndags, vilket jag nästan aldrig är. 
Puss så länge




+

Har haft en supermysig eftermiddag med semla hos mormor och senare räkmacka och mys hos Jeanette och William. 
Jag och mamma var inte hemma förrän runt 11 ikväll. 
Jag övningskörde hem från Kil. Superkul att det gick så bra då jag faktiskt inte kört något på nästan 3 månader!! Måste ta detta körkort nu alltså. 
Nu ska jag sova, imorgon är jag fullspäckad igen. Powerwalk med mamma och sen ska jag hämta Wilma på skolan och hänga med henne hela eftermiddagen! Mysigt <3





Tisdag

Hade en jättemysig eftermiddag/kväll hos min faster igår. Även min kusin som jag träffar sällan fick jag träffa och Danya var även hemma hon också, goaste, galnaste bruden ;)
Vi käkade god mat och slappade i soffan med ett glas vin och fanta zero, haha.
Mamma plockade upp mig efter jobbet och då åkte vi hem och jag somnade direkt jag la huvudet på kudden! Så trött.
Idag sov jag ut ordentligt och sen har jag bara slappat. Snart ska jag gå över till mormor där vi ska festa till det med en semla .. Det är ju trots allt fettisdagen idag.
I eftermiddag ska jag och mamma åka till en väninna till henne som vi inte sett på länge, det blir mysigt det :)


Älskar min fasters hus, världens mysigaste place <3


Selfie med tingeling! Haha sötaste katten.

Måndag

Det är så skönt att va hemma. 
Gårdagen spenderades mestadels med min papp och lillebror.
Vi spelade Wii (han spelade och jag tittade på .. Hehe) och hade superhärliga konversationer. Han har verkligen blivit en stor kille nu. Häftigt att höra hans funderingar och skratta åt hans skämt! 
Vi hade en jättekul stund tillsammans och både jag och M skrattade så vi fick ont i magen :) 
När min lillasyster kom hem från handbollsträningen beställde vi kebab som vi åt framför tv'en innan de gick och la sig och pappa körde mig hem till mamma. Älskade småsyskon <3

Idag har jag varit ute på en pw med mamma och sen körde jag ett litet styrkepass hemma med situps, squats och armhävningar.
Nu har vi precis ätit en Salla och snart ska jag åka till min faster och hänga med dem resten av kvällen.
Puss på er




Sunday morning.

Jag är så trött så att jag inte vet vad! 
Jobbade nästan 16 timmar igår och det är nog ett av de längsta passen jag gjort på Fratelli någonsin! 
Dagen gick i ett från att jag öppnade till jag gick vid 00.30. 
Alla hjärtans dag och vi hade ca 4 sittningar mellan 16-23! Helt galet mycket! Jag hade sammanlagt 11 tvåmansbord att ha hand om och i vissa perioder hände allting samtidigt och då är stressen extrem. Då vet man knappt vad man gör utan man bara blir som en maskin. Ibland undrar jag hur i helvete det ens går, men det gör det alltid på ett eller annat vis :)

Lördagen blev desto lugnare. Jag jobbade 16-22.30. Jag Steffen och Monica hade biljetter till förhandsvisningen av Fifty Shades of grey. Jag blev positivt överraskad får jag nog lov att säga. 
Jag var så besviken på skådisarna först, men jag tyckte de skötte sig bra på duken. Christian blev bara finare och finare för var scen tyckte jag och Ana var nästan exakt som jag föreställt mig från boken. 
Jag längtar massor till tvåan ;)

Just precis nu sitter jag på bussen mot Karlstad. Tåget var såklart inställt ... Typiskt! 
Ska bli så skönt att va hemma 5 hela dagar med familjen!

Jag och Monica innan bion. Glad att jag fick starta min Valentines dag med 2 av mina bästa vänner!



Buss för tåg = tummen ner.

Trips trough the years.

För ganska exakt ett år sedan reste jag, mitt ex och mamma mot Bali och till Gurra och Carro som befann sig där. Vi kom fram ganska sent på kvällen till ett mysigt hotell som Gurra och Carro fixat. När vi steg ur taxin möttes vi direkt av dem och det var så gott att krama om min bror, minns jag. Han hade trots allt redan varit ute och rest i nästan 2 månader innan vi träffades då. Längre än så har vi aldrig varit ifrån varandra.
Vi sov 3 nätter på detta hotell coh sen drog vi vidare. Jag orkar inte gå igenom allt vi gjorde och vart vi bodde för vi var inte mer än 3 nätter på samma ställe under 1 hel månad ;) jag har allt detta nedskrivet i en bok någonstans. Hittar den inte och eftersom jag inte kommer ihåg allt blir det en annan gång.
Mamma var med och i 2 veckor och dagen innan hon skulle flyga hem kom min bästa kompis Lina och bytte av henne, kan man säga :)
Denna resa bestod av massa sol, bad, och bara massa ro för kropp och själ. Det var en helt fantastisk resa som jag gärna skulle göra om!
Vi avslutade vår resa med 5 dagar i Singapore hos en av pappas bästa kompisar. Vi bodde med han och hans familj i deras mega hus och där hade vi det så bra. Perfekt avslut på en perfekt resa faktiskt.
Det enda jag skulle göra annorlunda om jag åker till Bali igen är att inte flänga runt så mycket utan stanna längre på vissa ställen och hotell. 
Orsaken till att vi åkte runt så mycket var ju såklart för att se så mycket som möjligt av Bali, och mamma ville se ALLT om man säger så ;) haha. 
Bali tror jag absolut att jag kommer besöka igen.
 
1. Ett helt otroligt fint hotell som var aldelles för dyrt att bo på. Som tur var fick vi hänga där en hel dag bara vi åt lunch i deras restaurang och det gjorde vi såklart.
2. Gurra chillar i poolen.
3. Mamma och jag när vi var och besökte ett ställe där de lagade kaffe, choklad och tvål.
4. Mamma och Gurra på en båt utanför Gili Trawangan där vi var och snorklade.
 

Torsdag

Igår var jag ledig och jag spenderade dagen på gymmet, i hemmet, med en middag på Fratelli med Steffen och Monica, och så på bio med dem + Gurra. Vi såg Jupiter Ascending, och den var helt okej! Hade inte en av skådisarna (Douglas Booth) varit så förbannat snygg, då hade filmen inte alls vart lika bra ;) 
Idag jobbar jag lunch och det är inte långt kvar tills jag ska dra. Hade gjort lite magövningar och squats här hemma och nu ska jag dricka en smoothie innan jag sminkar mig och sticker.
Efter jobbet åker jag och Steffen med Isabelle till Oslo, checkar in på Radison och så blir det utgång ikväll! Så kul :)
Puss på er




Tisdag

Somnade allt för sent inatt .. Fastnade i en film som Gurra satte på. Unbroken, hette filmen och det var riktigt bra. Somnade väl runt 2.30 så när klockan ringde 9.30 kändes det som jag jag skulle dö, haha!
Jag kom mig iväg på jobb och timmarna gick fort fram till 16.00 få jag gick av och käkade en sallad tillsammans med Monica. Även Bella och Steffen joinade oss!
Jag droppade träningen idag! Får köra extra hårt imorgon ;)
Puss på er


Ny lunch meny har vi på jobbet så nu kommer det vara extra svårt att va nyttig och skippa kolhydrater när vi har massa goda ciabatta sandwiches på menyn .... Jag klarade mig idag och jag ska fortsätta stå emot, haha!

Måndag

Måndagar är en av mina favoritdagar! Jag är nästan alltid ledig måndagar och efter en ofta ganska så tuff helg med jobb så är måndagen efterlängtad :)
Idag har jag tränat, handlat, städat slappat och sett en super mysig film som heter Love, Rosie. 
Nu ska jag snart hoppa i säng. Imorgon väntar ett lunchpass och sen en eftermiddag med träning och säkert bara slappning :)
Puss och godnatt


Längtar efter min bästa vän <3 Tur att vi får träffas nästa vecka!

Gud vad sliten jag är nu! Denna dag har varit så sjukt lång.
Var på jobbet och öppnade 13.00 och klockan 15.00 bär vi öppnade rullade det in gäster på löpande band ända fram till klockan var närmre 19, pjuh!
Allt har som tur var gått bra trots att vi egentligen var 1 mindre än planerat.
Nu ska jag sova så jag orkar upp och träna imorgon. 
Puss och godnatt




Söndag

Hade en jättekul kväll ute igår. Jag och Bella åt en middag på Fratelli, drack lite öl och blev serverade jättegoda shottar som brorsan lagade! Vid 23 tiden gick vi till Martins där Magda, Ingvild och Per-Ivar redan satt. Senare blev det dans och det var sjukt kul! Det finns inget bättre än att bara släppa loss på dansgolvet :)

Idag är jag sliten men ändå redo för en lång dag på jobbet. Mors dag i Norge och alla ska ut och fira! 





Lördag

Gårdagen blev inte alls som tänkt utan mycket bättre ;) jag jobbade lunch och klockan 16 åkte jag hem, duschade och tog med mig festklänningen tillbaks till jobbet där jag mellan 18-20 hjälpte till som hovmästare. 
Vid 20.30 tog jag tåget till Oslo och mötte upp Bella för lite käk och öl. Vi hamnade på eldhuset, ett jöttemysigt ställe med god mat och öl. Efter 2 öl där gick vi vidare till fru hagen för en drink innan vi tog tricken till Horgans och där dansade vi benen av oss till stängning! Superkul impuls utgång. 
Jag sov kvar hos Bella och vid 9 imorse tog jag tåget tillbaks till Lilleström och rätt på jobb.
Det har gått bra att jobba idag! Har inte varit så sliten som jag trodde jag skulle va, tack och lov!

Ikväll ska jag möta Bella på Fratelli för middag och sen blir det väl en tur ut igen ;)
Puss på er




Torsdag

Jobbade 11-15.15. Då stack jag till gymmet och tränade en timme och sen gick jag hem och har sedan dess bara tagit det lugnt. 
Imorgon jobbar jag lunch och vid behov dubbelt. Tror jag får stanna kvar några extra timmar som hovmästare så de andra slipper slita ihjäl sig! 

På lördag jobbar jag lunch och på kvällen blir det utgång! Längtar :) 
Puss på er

Saknar dessa godingarna allt för mycket nu! <3

Onsdag

Idag har jag varit effektiv! Gick till gymmet och körde 45 min cardio följt av squats och magövningar.
Ses solade jag innan jag gick och handlade. Väl hemma drog jag igång en tvätt och sen har jag städat! Nu har jag hamnat i soffan en stund innan jag tänkte hämta tvätten och städa ännu lite mer. 
Laga mat ska jag göra också och idag tänkte jag lyxa till det med köttfärsbiffar och blomkålsmos ;)


Underbara Gran Canaria som jag saknar! 

+

Dagen blev inte helt som den skulle. Jag och Gurra drog till Fratelli och mötte Steffen och Monica för lunch och sen träning! Steffen var sen pga att han somnat på soffan och Monica som jobbade kunde inte gå av så tidigt som hon trott. När vi tillslut var samlade allihopa vilket var runt 16.00 kom vi igång att snacka om framtiden och den blir spännande ;) vi ska nämligen flytta ihop i Oslo! Så just nu är vi på jakt efter lägenhet. 
Vi har tänkt oss att flytta dit senast 1 juni och jag längtar redan massor.
Jag har alltid varit väldigt emot att bo som i ett kollektiv, men med Monica, Steffen och min bror blir det inte som ett kollektiv utan som att bo med en liten  familj och vi kommer ha så kul ihop! 
Detta kommer bli helt super!
Vi blev sittande på Fratelli till klockan var närmare 8 och då kändes träningen ganska utesluten ;)

Nu är det dags att sova, imorgon ska jag sola och träna, och slappa eftersom jag är ledig såklart ;)
Puss


Tandblekning som fungerar! Skriver om vilken imorgon för nu går ögonlocken ihop här! 

Tisdag

Har ganska nyss kommit hem från Agata som gjort mina naglar! Jag blev så nöjd och efter  att ha gått nästan 7 veckor var det verkligen dags för nya naglar!
Nu ska jag snart sticka och luncha med Steffen och sen ska han, jag och Monica dra och träna!
Puss så länge




Sliten tjej.

Gud var jag är trött och sliten efter denna helg! Vi hade idag ett sällskap på 100 st och vi var 4 som hjälptes åt att servera dem så vi hade att höra.
De var supernöjda och det märktes på tipsen, så jag är glad och nöjd men också trött och sliten ;)
Imorgon ska jag göra nya naglar, träna med Steffen och Monica och sen bara slappa hemma i soffan med någon bra film.
Puss och godnatt




Måndag

Gårdagen blev riktigt lång och seg. 
Jobbade 13.00-22.30 ovh det var typ de  drygaste timmarna i mitt liv. 
Vi hade det väldigt stilla i restaurangen och det är skönt emellanåt men då går ju timmarna segare, såklart!

Idag ska jag städa, träna och jobba.
Imorgon och onsdag är jag ledig, längtat!
Pussa på er


Typ såhär känner jag mig idag, blääääh.

Söndag

Är ganska sliten idag! Jobbade 12 timmar igår och efter jag var färdig runt klockan 1.00 blev jag medsläpad på en vänners vänner fest av Monica och Helene! Vi dansade och träffade en del känt folk. Medelåldern på festen var lite högte än vår egen så vi stack till Martins och träffade Gurra och grabbarna en sväng innan det stängde istället! 

Vi hade så sjukt mycket att göra hela dagen igår så jag är totalt förstörd idag alltså! Jobbar idag och imorgon sen har jag ledigt 2 dagar och sen består resten  av veckan av lunchpass så det känns gött.
Nu ska jag sticka och lägga mig i ett solarium innan jag börjar!
Jag behöver lite värme i denna kyla ;)
Puss


Saknar grancan och dessa killar!