torsdag

Har fått klagomål om att jag uppdaterar dåligt .. Vilket stämmer ganska bra!
Vi har ännu inte skaffat dator till mamma, ingen orkar ta tag i det konstigt nog .. Så jag bloggar bara veckan jag är hos pappa och helen, och ibland blir det lite svårt att komma in i det. Denna vecka har det varit det iaf.
Det har väl inte hänt något sådär jättespännande i mitt liv sen senast jag skrev här, mina veckor har sett ut som alla andra veckor, skolan, kompisar, festande, ungefär så ...

Blev lurad till Klaragymnasiet förra veckan av jasmine ock kenny, eller ja, lurad är väl kanske att ta i. Men jasmine frågade mig om jag ville ställa upp på att bli fotad tillsammans med henne av kenny för att han skulle ha det i ett projekt. Så var det inte alls visade det sig, de ville fota mig för att skicka in mig som luciakandidat. Jag ställde upp på det och det var riktigt kul.
Drog tillsammans med malin förra onsdagen runt 14.00 tiden till klaragymnasiet, kenny började "fota" mig runt halv 4, vi var klara runt 20.00. Slitsam dag vill jag lova. Tur att jag hade jasmine som ställde upp som Tyra Banks., haha skön!

I helgen blev det en hel del festande.
På fredagen blev det först bio med lina, mamma och eva. Vi såg bröllopsfotografen och den var helt okej, ganska lam handling, men skrattade gjorde vi iaf.
Sen stressade vi oss hem till mig där malin väntade. Började dricka  lite öl och väntade in resten som skulle komma. Sedan blev det krogen. Helt okej kväll!
På lördagen körde jag och jasmine en impulsutgång. Drog med gurra och erik till jonkan och sen drog vi hem till denny. Jag fastnade framför sing star, så klart .... Finns det något bättre än att sjunga på fyllan? neee skulle inte tro det. Det blev en riktigt bra impulsutgång måste jag säga.

Veckan har gått ganska sakta, antagligen för att man vill att den ska gå fort eftersom det är sista veckan innan höstlovet.
Men imorgon är det fredag och det känns helt underbart! Får se om det blir "sex in the city" maraton med jasmine eller om det blir utgång!
På lördag blir det iaf utgång. Jasmine fyller år på söndag så jag har fixat lite "i förskotts firande" för henne. Får se om jag lyckas med mina planer!
Nu ska jag dra mig mot sängen med min psykologibok .. Jippi!


söndag

Denna dag har varit oerhört dryg och långsam.
Vaknade runt 10-tiden och gick upp och bara slappade. Farmor och farfar kom och då blir det som vanligt inte en lugn stund, farmor kan konsten att snacka om allt och ingenting ...
Senare kom också pia, krister och nan och fikade.
Var lite smått social med dom, sen efter att dom dragit så har jag varit på maxi med helen, färgat och slingat hennes hår, kollat på ensam mamma söker och käkat pizza typ!

I fredags gick hela dagen i skolan åt massa feministgrejs. Kom 4 tjejer och 1 kille och undervisade om massa saker. Långtråkigt att lyssna på vill jag lova ..
Efter skolan drog jag med pappa till bergvik och köpte ett par skor. Svarta höga ankelboots typ, gillar dom grymt mycket.
Efter bergvik drog jag hem till mamma, jasmine och lina kom och vi gjorde oss iordning för att sedan dra till petter på herrhagen, Dit kom också baran, cahit och sam. Vi blev där hela kvällen. Sen drog lina med mig hem till pappa.
Lördagen gick åt att skratta med lina färga helens hår och tagga typ.
Jag och lina drog oss till stan runt 5. Jasmine kom vid typ 7 och då blev det fotboll och öl med jasmine, lina, gurra, erik och jonte.
Synd att sverige förlorade, menmen.. Jag och lina taggade sönder och var glada ändå!
Runt halv 11 drog vi oss mot stan. Mötte rallan,linus och jimmy och så blev det score. Blev en trevlig kväll.

Idag har jag varit riktgit trött, men det får man ta när man väljer att köra hårt både fre och lör .. måste lugna ner mig lite! hehe

Dom här 2 veckorna i skolan innan höstlovet skulle jag gärna sova bort, typ hamna i koma eller ngt.
Orkar inte ... känns som jag måste ta tag i massor som jag ligger efter med, och det är det sista jag orkar!
jaja, nu ska jag går och köra pilates, väldigt avslappnande innan man ska sova faktiskt :)
puss

youre everything i need and more

Dagen har gått ganska snabbt.
Gjorde religionsprov och det gick väl inget vidare .. frågorna var inte de jag hade hade förväntat mig! men som tur var kunde man skriva allt man kunde utöver frågorna, så det blev en del där ist.
Efter skolan provade vi studentmössor, vi hann inte beställa idag så vi får göra det imorgon ist!
Efter det drog jag en sväng till mamma och käkade lite, sen kom pappa och plockade upp mig och så drog jag och sjöng. Det gick bra! Jag börjar lära mig mer och mer att anvönda magstödet när jag sjunger känner jag, vilket är skönt för då slipper jag anstränga rösten alltför mycket.
Drog hem med helen, malte och wilma.
Nu sitter jag här och slappar, ska snart käka lite och sen funderar på om jag ska kolla på mammas pojkar som har premiär ikväll.
neeenu ska jag dra
puss


torsdag

Sitter och väntar på att tiden ska rulla iväg så jag kan börja gå mot bussen!  Inte ofta jag tar god tid på mig på mornarna, brukar alltid bli stressigt.. men idag är det ingen panik.
Dagen börjar med bild, vilker är väldigt soft, sen blir det psykologi, och efter det religionsprov, och sen ska vi testa studentmössor. Ser ut att bli en rätt skön skoldag!
Ieftermiddag ska jag ju som sagt sjunga på ria, det blir kul fast förkylningen sitter fortfarande i så rösten är väl inte direkt i sitt bästa skick. Men det ska nog gå bra!

Imorgon är det fredag vilket känns grymt skönt.
Jag är riktigt taggad på utgång.

nee vafan, nu har klockan dragit iväg, stressss!!
puss

into your loving arms

Nyss kollat på bonde söker fru!
Sött program!
Övade på några låtar förut med helen, ska nämligen sjunga på ria imorgon. Pappa ska dit och töla och då ville ha att jag skulle underhålla lite .. varit dör förut och sjungt, heltokej, jag menar vad gör man inte för att få sjunga lite då och då och inte bara för jasmine liksom, haha! Låtarna jag ska sjunga är fields of gold, för kärlekens skull och halleluja (den svenska versionen) gillar alla låtarna grymt mycket så det blir kul.

Imorgon  efter provet ska vi prova studentmössor! Känns inte som att jag tar studenten nästa år,men det gör jag ju faktiskt.

Blev nyss skrämd av gurra, han kom krypandes på golvet och tog tag i mitt ben  .. jävla unge! Hjärtat går fortfarande i 180!

Nejmen nu vore det med helg, öl och sköna personer. Jag har varit alldelles för osocial den senaste veckan eftersom jag har varit sjuk!
nee nu blir det tv!

love is like the air we breathe.
It may not always be seen,
but it is always felt, used and needed.


onsdag

Varit väldigt dåligt uppdaterat här ..
Jag har för dom som vill veta luggit hemma i soffan hos mamma sen i torsdags, hela dagar fram tills idag med hosta, snuva, feber, nysningar, ont i öronen, ahh precis allt man kan åka på när man är sjuk! Det har varit otroligt drygt vill jag lova.. Det var inte så att allt kom på en och samma gång heller, smärtorna bytte liksom av varandra.. när jag väl trodde att jag skulle bli bättre, nee då fick jag ont i öronen, när det väl släppte så fick jag feber.. men nu börjar det släppa, alltihop!
Det var den första helgen på länge som jag inte ens orkade dra ut, och det är helt sjukt.. Då kan man nästan förstå hur dåligt jag mådde.
I fredags blev det idol, och mys med mamma, lina och hennes mamma. I lördags softade jag med lina, blev en ganska skön helg utan utgång.. kanske borde blir lite mer sånt även om jag är frisk och kry, hehe får se med det va!
Jag undrar hur många timmar jag har lagt på tv-tittande de här senaste 5 dagarna? Vill nog inte ens veta..
ja, men iaf.. kom till pappa idag! Kul att träffa lilla malte. Ngt utav det första jag fick se när jag kom hit var hur han gick helt själv, jätte duktig!

Imorgon blir det skola för mig, känns som det var evigheter se jag var där, vilket iof inte gör så mkt.
Har relionsprov imorgo vilket jag faktiskt tror kan går helt okej! Det är om hinduism och buddhism, sånt som man har haft koll på sen 9an typ.

Jag har färgat håret mörkt också! Nöjd faktiskt. Trivs bäst som brunett :)
Neee, nu ska jag sätta mig med lite plugg.
puss