onsdag

Dagen har gått sjukt fort. Hade först multimedia, sen information & layout. Sedan skulle vi på en föreläsning som en kvinna vars föräldrar överlevde auchwitz hade. Hon var intressant att lyssna på, dock är det roligare att lyssna på folk som själva varit med om det. Hon vi lyssnade på berättade mer om hennes uppväxt som gudinna och hur hennes föräldrars tid under andra världskriget hade påverkat henne. Innan föreläsningen drog jag emma och malin till sjökvistens för att emma skulle käka. Tittade in i affären precis brevid och såg att dom reade ut en massa inredningssaker. Fick ett ryck och sprang in där och köpte 2 ljuslyktor, 1 jättefin skål och en tekopp. Allt till mamma bara för att hon är världens bästa! (Hon blev skitglad)

Efter föreläsningen drog jag hem till mamma. Hon och mormor skulle åka till farmor och farfar och käka räkmacka. Jag hakade på och jag har nog aldrig ätit en så god räkmacka. Mums!
Vid 5tiden tog jag bussen in till stan och till jobbet. Vi var bara 6 personer som jobbade idag så det var lugnt och skönt. Jag fick sälja bamse som jag hade hoppats på. Fick iväg 10 sälj, så jag tjänade iaf 300kr vilket kändes bra! Känner att det går bättre och bättre iaf, dock så fick jag sälja tele2 den sista halvtimmen och jag märker hur bortskämd man blir när det gäller att sälja bamse, det är så sjukt enkelt och bara snabba samtal och nästan inget inspelningsmanus, (hur lätt som hellst alltså!) tele2 däremot .. det är svårt, men samtidigt så är det ju där de stora pengarna ligger!

Imorgon blir det skola från halv9 till 2. Klockan 5 ska jag och emma på afro-dans på sats, det ser jag verkligen fram emot. Hoppas det blir kul och jobbigt!
nu ska jag dra på en film och slappna av!

underbara emma! ♥


/e.s

tv

sitter och kollar på mästarnas mästare med mamma. Råtråkigt prgram, men mamma älskar det! Jag glor på datorn ist.
Det var hur skönt som helst att träna förut. Spinning i 45 minuter var både grymt jobbigt och härligt.
Imorgon tänkte jag ta en powerwalk innan skolan. Börjar 10.15, så jag behöver ju inte gå upp jätte tidigt isf.
På torsdag blir det sats igen, fast med emma. Vi ska gå på afro-dans, haha eftersom mamma tycker att jag har en afrikansk kropp (?) så kommer det säkert passa mig, jag har det i blodet liksom ..... Nejmen emma tycker det är kul, så det blir spännande.
Är taggad på att komma igång med träning/hälsa nu! frågan är bara hur länge jag har den motivationen, men när man väl är igång så är det enkelt att fortsätta. Det jobbiga är bara att komma igång.

Imorgon har vi en vädigt slapp dag i skolan. Bara 2 lektoner, multimedia och information & layout, riktigt gött. Slutar 13.15. Klockan 14.00 ska vi vara i aulan och lyssna på en tjej som har föräldrar som överlevde Auschwits (stavning?)  det blir intressant, jag tycker att dte mesta som handlar om förintelsen är spännande, dock väldigt hemsk och jobbigt att lyssna på.
Ska jobba imorgon också, får hoppas på att det går bra!
nej, nu ska jag ta mig ngt att äta!


Jag antar att jag inte är den enda som tycker att Joel Kinnaman är snygg!?
 


tisdag

Sitter och finslipar lite på min inlämningsuppgift som jag ska lämna in i svenskan. Är klar nu vilket känns råbra! Läste för mamma förut och hon blev imponeradl. Hon viste inte att jag var så djup av mig, haha! Mamma och pappa skrev ett jättefint kapitel om mig också! ♥

Dagen har gått relativt snabbt. Först multimedia där vi bara satt och lyssnade på musik, iaf jag och emma .. sen hade vi svenska och efter den drog vi en sväng till stan och kollade. Jag köpte ett par träningsbyxor som sitter perfetk och är hur sköna som helt. Jag köpte också ett par örhängen på ur och penn för halva priset, och så köpte jag 2 berlocker till pandora armandet. 20kr styck på ur och penn, de är dock oökta och den ena fick jag inte ens på, haha!

Ska dra till sats med lina sen och köra spinning. Kan knappt komma ihåg senaste gången jag var på ett spinningpass? det måste ha varit när jag hade kort på friskis, och det är typ 2 år sedan, om inte mer till och med. Det ska iaf blir kul. Får inviga mina träningsbrallor också (y)
nej nu ska jag fortsätta med min finslipning på svenskan så att jag kan lämna in den imorgon.



/e.s


måndag

Dagen började med att jag verkligen inte hade någon lust att gå upp och dra mig till skolan. Men eftersom mitt betyg hängde på det så var jag tvungen. Jag var på skolan 10 i 9 och skulle träffa min menotr för att fixa upp mitt betyg i religion. Vi skulle träffas på hans rum kl9.
9.10 hade han fortfarande inte kommit så jag ringde honom. Han satt hemma han, och rättade prov. Han hade helt glömt bort mig. Han bad om ursäkt säkert 5 gånger under 1 minut, och det är klart att det var lungt, men det kändes ganska tungt att dra till skolan 1 timme innan vi egentligen började. Jag träffade honom efter att jag slutade och fick mitt G i religion, riktigt gött, 1 sak mindre iaf ..
Sen så har dagen bara gått drygt ... förutom bildlektionen som gick sjukt snabbt!
Tänkte ha dargit och tränat på sats ikväll med lina, men är helt slut + att jag fortfarande har ont i örat så det är nog bäst att ta det lugnt. Jag blir alltid sjuk om jag tränar för hårt i början och nu har jag inte tränat på ett tag, bara kört pilates och varit ute och gått viket inte är speciellt ansträngande.

Ska snart möta lina och ta en promenad. Får se vart vi går, det blir väl den gamla vanliga rundan på 1 timme ungefär.
Sen ska jag lägga mig i ett varmt bad och lyssna på soft musik och bara slappna av, det behöver jag idag känner jag.

nee, nu ska jag går ut och gå!
pusss

sweet dreams

nu ska jag dra på paul bart mall (tror den heter så?) som jag började kolla på igårkväll! härlig film, hann dock inte så långt innan jag kände att ögonlocken drog ihop sig! ser fram emot min sköna säng och halva den filmen just nu (y)
natti.


soft

kollar på "galen i kärlek" med mamma. Har sett den förut, säkert 3 gånger! Tycker den är mysig och värd att titta på igen.
Zappade mellan blåsninge och en annan del av köping förut, älskar tobbe! haha, han får en verkligen på gott humör.

Imorogn börjar jag 9.55, men jag ska vara på skolan redan 9.00 för att få upp mitt betyg i religion. Har bara 3 frågor jag ska prata med hans (mentor) om, så det ska nog gå att fixa, hoppas jag .. nejmen jag kan det faktiskt.

nej nu ska jag kolla klart på filmen, sen väntar sängen!



/e.s

söndag

Har aldrig förut varit så jobbigt att ta sig upp som det var imorse .. Orkade verkligen inte göra mig iordning för att sedan dra till bussen mot stan och sen jobba 10-16! Men mamma ringde och puschade på mig och tur var väl det, för det gick faktiskt riktigt bra idag! Kristoffer frågad eom jag ville testa på Bamse, och det ville jag såklart! Det är ju hur enkelt som helst om man jämför med tele2. Jag fick iväg 14 sälj (25 kr säljet) + bonusar så idag tjänade jag 392 :- vilket kanske egentligen inte är så mycket. Jag vann också 12,50 kr på en tävling kristoffer hade! Skrek ut bacon mitt i ett samtal för att vinna 25 kr, dock så skrev osman samtidigt så vi fick dela på pengarna, jag fick inte sålt till personen jag pratade med just då, vilket man kanske kan förstå ... Jag ringde pappa och frågade honom om wilma tycker om bamse, så jag tjänade 25kr på min egna lillasyster!

Mamma kom hem med donken förut vilket var väldigt uppskattat, fick inte i mig speciellt mycket under dagen. Lite pommes och en macka! Var så hungrig så jag inte ens märkte det .. det flög på mig laomt till mamma kom med en mcfeast &co.
Ska sätta mig med lite plugg nu och senare kommer kanske henrik, rallan och linus. Då ska vi kolla på dead silence som jag har längtat efter att se. Såg den för 3 år sen typ, och jag kommer ihåg att jag tyckte att den var skitäcklig, den lär vara minst lika vidrig nu eftersom jag bara blir räddare och räddare för skräckfilmer.
Läste i tidningen förut att det ska bli kallare igen :( jag som blev så glad för några dagar sen när det var +1 ute .. nu är det liksom -5 .. vill ha vår och sommar nu!

neee nu ska jag plugga religion!

ramfeldt (äkta uggs) till vänster, jag (oäkta uggs) till höger, hihi


/e.s

bästa bro













blev en bra kväll med min pulla!
nattti

/e.s

ph

jag har såklart fallit för paradise hotel som alla andra! har alltid tyckt det varit bra, har dock inte följt denna säsong speciellt bra, har börjat nu på senaste tiden. Kristoffer, underbart snygg!

Sitter och tittar på lina som trycker i sig en apelsin. Vi har bara slappat ikväll med tv, varm choklad och värmedyna, haha!
Fick nyss ett sms av henrik. Han undrade om han, rallan och linus (antar att det var de 3) kunde komma förbi en sväng. Det vore ju men jag är för trött för att ha hit folk, + att både jag och mamma ska upp och jobba imorgon. Mamma kl.6, så det är inte så snällt mot henne att dra hit folk! Dom får komma hit imorgon kväll ist och kolla på dead silence med mig :)
nej nu ska jag skicka hem lina och sen lägga mig och sova!

/e.s

changed plans

Blir ingen utgång.
Lina kom för en timme sedan ungefär, vi båda kände att latheten tog över. Blev soffan (♥) och robinsson ist för öl och krogen! Det lockade mer helt enkelt.
Boogie nights går sen på tv;n, har inte sett den men lina sa att den var bra, så den blir det nog att dega framför.

Både jag och lina är sjukt sugna på godis, men ingen av oss orkar gå och köpa. Va skönt det vore om typ ica och konsum började med utkörning .. önsketänkande!
nej nu ska jag kolla klart på robinsson!

Min brutta! ♥


/e.s

utgång

blir utgång ikväll med lina. Är lite halvt osugen, men tror det kan blir kul. Vi ska antagligen möta upp klara sen också, hon är salltid rolig att parta med. Blir dock ganska lugnt för mig ikväll med tanke på att jag ska jobba imorgon. Blir nog coffehouse, rätt soft ställe.
Satt ett tag hemma hos grannen förut och snackade med honom och Åsa, alltid lika roligt att lyssna på vad de har att säga. Blev mest prat om självmord idag, sjukt vad de har varit med om mycket alltså!
Väntar just nu på att lina ska komma så att vi kan köra igång. Kör på 3,5or, hehhe, rätt gött det. Alltid bra att vara lättpåverkad, då behövs inte mycket vill jag lova.

Pluggade förut och jag fick ihop en del på essän, inte mycket dock, men alltid ngt!
nej nu ska jag bättra på sminket.

/e.s

tråkigt

Har så sjukt tråkigt, sitter här ensam hemma och lyssnar på musik .. Vill ut ikväll, men vet inte om jag orkar. Vore kul att träffa lite folk, vara social osv. Får se om skttkärrspojkarna är på senare! Annars verkade lina va på. Jaja, ödet får bestämma. På tal om ödet .. skrier en essä om det, och jag får inte fram ngn vettig information över huvudtaget ..
Lockade mitt hår igår innan jag la mig, men jag blev så trött så jag orkade bara locka typ hälften, haha .. ser ut som jag vet inte vad just nu. Ska hoppas in i duschen och sedan fortsätta plugga och se vad kvällen har att erbjuda.

Ska gå över till min granne och se hur han mår. Han låg och sov förut när jag var in med hans cigg och trav, trodde han låg död först för det såg inte ut som han andades, jag började putta och skrika på han och han vaknada inte, fick panik och funderade på om jag skulle ringa ambulansen men sen insåg jag att han ju faktiskt andades, haha dte måste ha slagit run i huvudet på mig ..

Lyssnar just nu på "118800 balladen" hon sjunger ju så sjukt bra! Brukar höra den på radion lite då och då, hennes röst är så himla behaglig. Dock så är de andra låtarna hos gjort inte lika bra.



/e.s

lördag

Sitter och kollar på Brooke knows best, och jag blir så sjukt sugen på att dra till Miami, sjukt härligt ser det ut att vara där! Bada i havet och sola, det skulle sitta perfekt. Mina släktingar bor ju där, kanske skulle ringa och fråga om dom har lust att betala resa osv åt mig där? neee, skulle inte tro det, men det vore.
Ska dra mig iväg till konsum snart och handla lite åt min granne, ciggaretter och trav bl.a .. Sen ska jag plugga. Känner mig lite sugen på utgång ikväll .. men ska inte! Lovade mig själv en lugn och vit helg, så måste det blir också. Jobb imorgon och då är det bäst att vara utvilad.

nej nu ska jag sticka till konsum!

Miami Beach


/e.s


sats

Har haft en jättemysig kväll med massa glass, choklad och popcorn. Kollade på lets dance och jag måste säga att jag tycker att det är bra! Älskar willy, haha vilken goding. Tyckte dock att det var synd att peter åkte ut, han är ganska underhållande att kolla på, han sen ut som en vandrande pinne som dansar runt på dansgolvet.
Pratade med lina och sats förut, hon tränar där och jag har varit sugen på att köpa gymkort där ett bra tag nu. Gick in på deras hemsida och såg att de hade öppet hus denna helg så jag ska nog dra mig dit imorogn och se vad de har att erbjuda.
Kollade på priserna på internet och det är ju jävligt dyrt alltså, men det är det väl värt. Får se vad det blir, är sugen iaf.

Pratade nyss med min kära broder som har var på lokalfest och den spårade tydligen ur. Så nu sitter han full och glad på donken. Hoppas han tar sig hem ordentligt!
nej dags för sängen, imorogn blir det stan och köpa träningsbyxor så tidigt som möjligt, sen väntar plugget ...



/e.s


i väntan på lina

vad tycker du mest om hos dig själv? - vet inte, mina ögon kanske?
vad är du bra på? - att vara lat
vem älskar du mest på denna jorden? - min familj och mina vänner
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror på
vem vet allt om dig? - mamma, pappa, helen, lina och jasmine
vem är den roligaste av dina vänner? - lina är en lite klant, emma är också bra på att liva upp stämningen, haha
vem är snyggast av dina vänner? - alla mina vänner är snygga
vem är mest partyprisse? - emma, lina och malin taggar till 1000 när det väl gäller!
vem är den du helst har filmkväll med? - henrik, rallan och linus är roliga att se rysare med, speciellt när dom skrämmer skiten ut mig och lina. Hoppas på att får vara med om det igen ;)
vem av dina vänner är mest "evil"? - jasmine faktiskt, haha
vem står dig närmast? - lina
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja
vem är farligast i din familj? - måste vara jag när jag får spel iaf
vem ser roligast ut i din familj? - jag antagligen
vem är coolast? - malte
har ni något husdjur?- nej
vem har du mest gemensamt med? - jag har nog ngt gemensamt med alla i min familj
vem står för underhållningen? - gurra och pappa
vem sover du oftast med? - sover oftast ensam
roligaste kvällen med familjen? - vet ej
vad har du gjort idag? - pluggat och slappat
vad ska du göra nu? -  gå ut och möta lina snart
har du gjort något dåligt idag? - ja, jag har rökt, och det är ju aldrig bra ..
vad har du ätit idag?- risotto till lunch och ost&skinpaj till middag
har du duschat idag? - ja, badat
är du trött nu? - lite seg
vad händer i morgon ? - bara slappa och plugga
går du i skolan? - ja
har du varit i skolan idag? - nej
Hur mår du just nu? - bra, dockl lite ont i huvet, örat och halsen, annars är allt bra
Har du piercat dig? - nej, bara öronen
Är du hungrig nu? - nej
Vad är klockan nu just nu? - 19.03
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg, facebook
Vem ringde dig senast? - lina
Vem ringde du senast? - jasmine
Vem sms:a till dig senast? - emma
Vem sms:a du till senast? - emma
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - hon sitter breve mig nu
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - igår
Gillar du punk? -nej
Har du sminkat dig idag? - nej
Lyssnar du på musik just nu? - nej
Vilket är ditt favoritband/artist? - älskar beyonce och westlife (tönt)

Vad gillar du för musik?
- allt man kan dansa och sjunga till
Har du fler än 4 linnen?
- ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja
Använder du mascara? - ja
Använder du wax? - nej
Använder du ögonskugga? - ytterst sällan
Använder du kajal? - ja
Använder du hårspray? - ja
använder du volymspray? - nej
Använder du mousse? - nej
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - ibland
Använder du rouge? - ja
Uppsatt hår eller hängande? - beror på
plattar/lockar du håret varje dag? - nästan
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej
Är du kär just nu? - nej
Har du kysst någon idag? - nej
Har du ett förhållande? - nej
Är du romantisk? - ja, det skulle jag nog säga att jag är
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - haha, robin i 3an
Hur länge höll det? - nästan 1 år
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande vore nu
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - när jag var liten strulade man väl runt en del
Vem sov du senast bredvid? - helene
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - typ 25?
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej

lovely

Finns det något härligare och mer avslappnande än ett varmt bad med tända ljus och bra musik? Skulle knappast tro det. Känns som jag har världens lenaste hud just nu tack vare min lilla peeling i badet förut. Drog också på mig lite brun utan sol, känns som att det räcker med att snön är vit, själv vill man ha lite färg iaf. Jag använder dove´s brun utan sol och jag tycker om den faktiskt, billig och bra helt enkelt!
Nu ska jag pyssla om mina naglar och sen köra ett pluggpass till innan det är dags för myskväll med mamma, lina och linas mamma eva. Det blir hemmagjord glass som mamma står och gör nu + lets dance. Är egentligen inte så mkt för lets dance, men den här säsongen är bra faktikst, kan nog kanske bero på att mattias från E.M.D är med!? han är ju råsnygg. Har alltid tyckt att han har sett bra ut, men nu är det ju inget snack om saken. han är en råbejb.

Är äntligen klar med min svenska inlämning, "boken om mig" där jag skulle skriva 10 kapitel = 10 sidor. Nu är den klar och jag är rånöjd. Eller nej förresten, den är inte alls helt klar, mamma och pappa ska skriva ett kapitel om mig också, men det har ju inte jag med att göra ..
Nu ska jag göra klart min fatalism uppgift till svenskan också, en rest som jag har sen 2an. Den känns lit tuffare att jobba på, assvårt att hitta bra information om ödestro? + att jag hatar att skriva essäer, vilket denna uppgift är. Men det ska väl gå det med.



H&M

 
H&M

/ e.s

as usual

Det var verkligen underbart att vakna 4.15 imorse med feberfrossa och smärta i öra och hals .. Kunde knappt somna om med tanke på örfanskapet, somnade tillslut och vaknade senare av mamma som kom och väckte mig, jag hade ont i örat och halsen sår jag somnade om och skippade skolan. Vaknade runt 12.30, och då var jag hur pigg som helst, eller ja .. fortfarande ont i hals, öra och huvud, men jag är inte så trött som jag var när jag vaknade vid 7 imorse iaf. Nu ska jag käka lite lunch med mamma och sen ska jag börja med allt plugg. Ska försöka röjja undan alla halvklara uppsatser som ligger på datorn, de är bara jobbiga att ha efter sig. Ska också plugga inför måndag då jag ska berätta om islam för min lärare och mentor Hans, klarade psovet bra förutom de 3 viktigaste frågorna, haha typiskt! Men det ska nog gå bra, Emma var gullig och lärde mig lite om de olika inriktningarna.
Nej nu väntar lunchen!

/ e.s

skönt

Har äntligen blivit av med min huvudvärk som jag har haft hela dagen i stort sett.
Direkt efter skolan a jag mig en sväng. Sov 1 timme typ, vaknade av gurra som kom och skrämde skiten ur mig .. sen lät han mig inte somna om, åhnej, han skulle kittla mig, jobbiga as! Men jag kom igång iaf.
Har bara slappat resten av dagen, var på konsum och handlade lite åt min granne också, men förutom det har jag tagit det lugnt. Blev inget plugg som jag hade tänkt, jag tar det i helgen ist.

Drog igång en film tillsammans med gurra och jonte förut.  En norks skräckfilm, "Fritt villt" tror jag den hette. Vi kollade i typ 20 min sen stängde vi av, norskan gjorde den nästan patetisk, vi bara skrattade åt vissa saker de sa, jag tycker norska är ett mysigt språk, men inte tillsammans med rysare, det funkade inte riktigt + att den var ganska överdriven ... Ingen film att rekomendera.

Imorgon är det fredag och helg. Känns skönt med en vit helg dessutom.
nej, nu ska jag ut på en kvällcigg och ringa ett samtal till lina!



/e.s

torsdag

Gick upp 7.15 idag :| längesedan jag var uppe så himla tidigt. Men mamma hade dukat fram frukost med frukt och allt man kan tänka sig, så det gjorde det lite lättare att få i sig ngt och få lite energi.
Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska dra iväg så att jag kan gå till bussen som kommer 10 över.
Börjar 8.35, slutar 15.00 ... orkar inte den här dagen.
Efter skolan blir det hem och plugga plugga plugga. Måste få bort allt nu tills efter helgen!
Blir en väldigt lugn helg, ingen utgång alls för min del. Ska bara vara hemma och slappa, plugga och vila upp mig! Ser fram emot det.

nej nu ska jag sticka till bussen!



/e.s

trötter

Sitter och kollar på morden i midsomer med mamma. Kom hem runt halv 10 efter att ha jobbat och inte tjänat ett skit. Vi var typ 11 personer som jobbade idag och det gick dåligt för alla, dåliga listor antagligen ... eller så var ingen speciellt sugen på att jobba just idag. På söndag har jag en massa återuppringningar på ADSL, hoppas på att få några sålda, det skulle innebära bra med pengar.

Matteprovet förut gick åt helvete som jag redan visste att det skulle göra. Psykologiprovet gick förhoppningsvis bra, men man vet aldrig.
Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink med mina underbara mary kay produkter. Jag kan rekomendera dem starkt, de är ganska dyra dock, men absolut värda varje krona. Min hy var ganska ojämn med kvisslor och finnar, ojämn hy över huvudtaget, inte speciellt mycket, men såppas att jag inte trivdes med mitt utssende just gällande ansiktet. Mammas kompis som säljer mary kay tipsade om deras produkter, jag köpte en rengörande kräm att vätta bort sminket med, en salva att dutta på finnarna/kvisslorna, och en återfuktande kräm. Mina kvisslor och finnar försvann efter bara ett par dagar, inte varenda en såklart, men nu efter att ha använt produkterna ca 2månader så är min hy jättebra. Produkterna är också väldigt dryga vilket är bra.



/e.s

onsdag

Kul att jag skrev värsta inlägget nyss också försvann allt ...... jaja, inget viktigt ändå. Ska dra till skolan snart och göra 2 prov, matte och psykologi, hoppas det går vägen alltså. Efter skolan väntar jobb fårn 17 till 21.
nee nu måste jag göra mig iordning!

Turkiet -05


/e.s


klippklipp

Tog ett break från mitt pluggande förut och klippte gurra. Han är lika rädd varje gång jag tar fram saxen stackarn. Men han går ju med på det, haha! Klippte inte så mycket. Bara lite på sidorna .. sen så fräschade jag till hans hemska buskiga ögonbryn också, värsta mc-donalds märket vilket inte är vackert. Noppra fick jag inte göra så det fick bli att raka, vilket inte är det bästa ...
Nu ska jag snart ta mig lite mer mat, har varit så inne i plugget så att jag har glömt att äta och dricka, känner mig helt svag. Vore att lägga sig i soffan framför en bra film, men nej, måste kunna psykologin till imorgon!

före


efter


/ e.s


tisdag

Kom nyss hem från skolan.
Började dagen med multimedia där vi inte hade någon lärare, en riktgit slapp lektion. Sen hade vi svenska där vi bara satt vi datorerna och kolla på ngn konstig sida om reklam. Sen sist på dagen lyssnade vi och en klass till på en redovisning som en kille från bild och form, (kommer inte ihåg om det var så företaget hette?) iaf han snackade om en massa reklam osv inför ett arbete vi tydligen ska jobba med. Vi ska typ göra ett nytt namn till Bertoni och så ska vi göra en ny logga till det och typ marknadsföra det .. jag och emma ska jobba tillsammans vilket känns bra iaf.
När jag stod och väntade på bussen tillsammans med emma så kom gurra och skrämde skiten ur mig. Han och jonte släpade med mig till balroom där vi kollade på lite kläder. Gurra fick med sig 2 bas t-shirtar hem, tråkmåns ... de har ju så mkt annat snyggt där, men han har iofs kläder så det räcker och blir över.
Vi gick hem från haga och grabbarna blev med mig in i en affär på vägen där de har massa balklänningar. Hittade en snygg svart, dock kändes den lite väl mycket, jag vill helst bara ha en enkel, inte massa krims krams på osv. Men jag ska gå tillbaks dit med mamma ngn dag och kolla. På fredag ska jag, mamma, lina och eva dra bort mot sunne? tror jag och kolla i en affär där de säljer balklänningar, ngt borde man ju hitta.
Vi gick iaf hem från haga och jag vet inte hur många ggr jag höll på att ramla, det är ju ashalt ute .. mina skor är hala iaf.
Nu sitter jag här och ska snart göra iordning en kyckligsallad, sen blir det plugg för hela slanten.
Kom precis på att jag ska göra både psykologi och matte A prov imorogn, de krockar antaglugen ;o helvete, det har jag inte haft en tanke på innan ... får ringa skolan och kolla!

Ska försöka ta med mig lina ut på sen promenix också, blev ingen imorse som jag och mamma tänkte ...


Den klänningen fast svart eller röd vore ngt! Dock lite väl mkt urringning kanske ..


psykologi suger .....

/ e.s

pics

Hittade en massa gamla bilder på linas dator från när vi var i min sommarstuga i somras. Haha, en del bilder är helt sjuka!
Det var jag, lina, jasmine och henrik som var där, i typ 4 dagar? kommer inte riktigt ihåg, men kul hade vi det iaf!
Vi klädde ut oss i mammas och mormors gamla kläder, eldade upp mina älsklings mjukisbyxor som var trasiga, var ute med båten mitt i natten och skrämde skiten ut varandra typ.
Saknar sommaren så sjukt mycket när jag tänker på dom dagarna!

Imorgon ska jag och mamma gå ut och gå innan frukost. Jag börjar halv 10, så frå får släpa oss ut typ halv 8, frå se om jag orkar, men mamma brukar kunna tvinga upp mig.
nej, nu ska jag göra mig iordning för sängen och 2½ men.









/ e.s

break

Pluggar med lina, vi kör intensivt och sen slappar vi med att t.ex skriva till varandra på msn fast att vi sitter 1 meter ifrån varandra, haha kul man kan ha!
Nu tänkte jag ta ett lite längre break, fram tills imorgon faktiskt. Är helt slut i huvudet efter att ha läst psykologi som ett as. Tänkte kolla på spårlöst som är kl.21 och sen efter det tough love.

Tror du på:
Gud: nja, nej inte direkt.
Satan: nej fyfan
Spöken: absolut, jag är dock livrädd för dem, vilket jag har hört att man inte ska vara?
Ödet: ja, det känns bra att tro att allt som händer är menat att hända och att man egentligen inte kunnat göra ngt åt det.
Magi: nej

Du:
Svär: allt för ofta
Kan hjula: ja, fast det ser nog inget vidare ut.
För dagbok: nej, men har gjort för länge länge sen, kul att läsa igenom.
Dansat naken i regn: inte på senare år, men det har säkert hänt när jag var liten.
Tycker att: allt som har med magsjukan och ormar kan dö ut!!!

Antingen eller:

Mjölk eller vatten: vatten är alltid drickbart, det är inte mjölk, så vatten.
Chips eller godis: är inte så mkt för ngt utav det. men chips kan vara underbart gott.
Dator eller mobil: den va tuff ... mobilen faktiskt
Tv eller film: också svår, men tv tror jag
Kakor eller bakverk: inte så mkt för ngt av det heller, (oftast för sött) men jag tar kakor på den dååå

Random:
Favoritdjur: hundar och katter
Tror du Gud är en tjej: eftersom jag inte tror på gud så tror jag inte att han är ngt alls? 
Vad skulle du göra om du bytte kön för en dag: stå upp och kissa, och runka såklart!
Vad ska du bli när du blir stor: psykolog eller artist! haha, ganska stor skillnad på de yrkena, men jag älskar att sjunga och det vore inga fel att kunna tjäna pengar på det. Tror dock inte att den drömmen tar mig så långt, eftersom jag är feg och inte vågar ta för mig ........ så psykolog får väl bli psykolog.
Hur många har du kysst: det är nog en del det, inget jag tänker skriva här, (inte för att jag ens har koll på det.)
Du får en enda önskan, vad skulle du önska: att alla jag älskar får leva lika länge som jag, eller att få typ jessica albas kropp (den hon hade i filmen into the blue) haha
Ditt motto: "följ ditt hjärta." 
Retad eller retats: skulle aldrig ha hjärta att reta ngn nu, men jag vet hur jag var som liten, haha jag och malin var inte de snällaste. Skulle varken välja att reta ngn eller att själv bli retad.
Är du beroende av något: nicotin, tyvärr .



/e.s

måndag

Har skaffat mig en ny bloggdesign, var så himla trött på min gamla så igår hjälpte min låtsasmamma helen mig med en ny design. Eller ja, hjälpte och hjälpte, hon gjorde allting, jag sa bara hur jag ville att det skulle se ut typ. Hon är grym på sånt där, jag fattar verkligen inte hur hon kan allt.

Gårdagen var sjukt slapp. Var ju som sagt ute i lördags så var rätt sleten igår, men det blev ganska mycket psykologiplugg vilket var ett måste eftersom jag har prov på onsdag, så någonting fick jag iaf gjort.
Idag började jag 9.55 med en ny kurs i skolan, filosofi. Det ska bli intressant att se vad den kursen har att bjuda på, egentligen skulle jag gärna skippa den helt eftersom jag har i stort sett allt efter mig just nu, men helldre den än historia C eller något sådant ämne ..
Dagen var väldigt dryg. Först filosofi, sen historia och sist bild. På bilden satt jag och pluggade psykologi, så de 2 timmarna kom väl till användning. Vid halv 4 drog jag och fick massage och fyfan vad ont det gör. Det är ju ingen direkt skön massage jag får, utan den är brutal .. men det är skönt efteråt när alla muskelknutar är borta. Ska tillbaks den 16 februari för annu en smärtsam timme. Men det är det värt eftersom min huvudvärk försvinner.

Väntar just nu på att lina ska komma och plugga med mig. Hon ska hjälpa mig lite med psykologin eftersom hon redan läst den kursen. Hoppas att hon kan lära mig ngt, haha!
Får se om kanske henrik kommer sen och kollar på dead silence också.

Sitter och koller på hårfärger på google. Hittade en skitsnygg mörkblond hårfärg som jag tänkte försöka få fram i mitt mörka hår, (med hjälp av frisör) vet dock inte om det kan gå, men vill ha det i ungefär den nyansen till sommaren. Förr har jag alltid varit sådan att jag endera ville ha jätte ljust hår eller jättemörkt, nu känner jag för något mittemellan som kanske ser lite mer naturligt ut.
nej nu ska jag plocka fram mitt plugg!

 
den hårfärgen kanske vore ngt!

/ e.s

lördag

Är råtrött efter att ha jobbat 10-16.
Gick jättebra på jobbet idag, tjänade inte mer än 300 men jag har äntligen kärt mig säljarmanuset vilket är ett stort + hos chefen (hos mig också för den delen!) som då slipper springa och hjälpa mig varje gång jag säljer ngt .. känns roligare att gå till jobbet nu när jag kan det mesta, trivs verkligen skitbra!
Är hemma hos mamma nu och ska snart göra mig iordning för utgång. Lina och malin kommer och sen blir det antagligen krogen(?) om inget annat dyker upp, (vilket jag hoppas!)
Lyssnar just nu på Alexandra Burke ft. Flo-rida-bad boys, riktigt skön låt.

nee nu ska jag dra på lite smink och tagga.

/ e.s

fredag

En vecka i skolan har redan passerat och nu är helgen också snart slut känns det som!
Dagen har gått väldigt fort. Först skola, sen hem till skåre, mötte på världens sötaste lillasyster som stod vid pulkabacken och tittade uppåt mot toppen. Hon ville åka men hade ingen att åka med just för stunden så vi gick hem och jag drog på mig termobrallor och vantar och så tog vi med pulkan och bobben och gick till backen och åkte. Skitkul var det, speciellt när jag och wilma åkte tillsammans, hur snabbt som helst gick det.
Efter pulkabacken drog jag hem och ducshade och drog på myskläder. Käkade mat med pappa, helen, wilma och malte. Sen spelade vi wii-bowling (eller hur man nu säger det?) och resten av kvällen har spenderats vid tv;n och lets dance med pappa och helen. E.M.D Mattias är helt sjukt snygg!
Skönt att vara hemma ikväll, det fanns inte en chans att jag hade orkat dra ut alltså!
Jobb väntar för mig imorgon vilket känns sådär. Skulle vara skönt att kunna sova ut, men det får jag göra på söndag ist!
Imorgonkväll blir det utgång också, vilket jag har sett fram emot hela veckan tror jag, vet inte varför har bara varit taggad på dra ut! just nu känner jag inte riktigt likadant, är så himla trött! Men imorgon är jag nog på hugget.

nee nu orkar inte jag datorn mer..


lillebror och lillasyster ♥

/ e.s

tisdag

Blev hemma från skolan idag också. Fortfarande feber, men inte lika hög som igår! Så det börjar ju blir bättre. Känner mig mest seg, och trött i huvudet idag.
Vaknade imorse av ett mms jag fick av lina. En skit äcklig bild tsm med "jag tänkre på dig gumman, :)" jag flög upp ur sängen och kastade ifrån mig mobilen, bilden ger mig kalla kårar ...

Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka plugga lite på 2 uppsatser som jag ska lämna in nu till veckan.
Imorogn ska vi på sunset boulovard med skolan på kvällen, hoppas på att jag är frisk då.
nej nu ska jag göra lite varma mackor!



Denna hemska bild var det första jag såg imorse. Bild från filmen "dead silence" som är skitläskig. Ska ladda ner den nu och spara tills skattkärrskillarna kan se den, måste komma på ett sätt att skrämma tillbaks på dem.

/ e.s

slö

Vilken dryg dag. Jag har bara luggit här hemma och tyckt synd om mig själv typ. Har inte blivit speciellt mycket plugg heller vilket känns lite tungt.
Mamma jobbar kväll och gurra är och spelar innebandy med pappa så jag är ensam hemma. Har precis druckit lite varm choklad, vilket smakade väldigt bra. Gick efter receptet mamma brukar köra på, 2 tsk socker, 2 tsk kakao tillsammans med en kopp mjölk, perfa! Gärna grädde till det också.
Sitter just nu bänkad framför halv 8 hos mig. Tycker att det programmet är mysigt. Är en sjukt charmig kille med denna vecka också, då måste man ju kolla ;)
Kl. 21 är det spårlöst och det ska jag kolla på hade jag tänkt. Gråter alltid till det programmet, det är så mycket känslor med i det, men det är det jag gillar med det programmet.
Kl. 22 börjar Tough love vilket jag har sett fram emot ändå sen jag såg att det skulle börja sändas, det verkar bra! Blir en späckad kväll framför tv;n (y) orkar ändå inte göra ngt annat så.

Körde lite pilates förut trots förkylningen. Kanske inte så smart, men det var iaf skönt. Börjar dock redan få träningsverk i magen, men de är gött de. Sjukt att en sådan ändå ganska slapp träning kan göra så mkt, det sägs ju att man ska kunna träna sin kropp till så man vill att den ska se ut med pilates, Tyra Banks, here I come, liksom! nej skämt åsido. Men pilates är roligt.
Imorogn ska jag till skolan vare sig jag är bättre eller sämre, jag kan inte va borta mer nu alltså. Innan jullovet var min närvaro ganska kass pga av alla mina sjukdomar jag hade under höst-terminen.
nee nu ska jag dregla över hur snygg killen på halv 8 hos mig är.



/ e.s

(y)


Westlifes nya album är helt underbart! Tyckte inte speciellt mycket om de förut, några låtar som var helt okej. Men detta album är sjukt bra! ♥






måndag

Vaknade inatt vid 3-tiden av feberfrossa. Somnade om ganska snabbt ändå och hoppades på att jag skulle må bättre på morgonen, vaknade 8 imorse och märkte att det inte alls var bättre ... 38.6 i feber, halsont och ont i kroppen .. jävla skit. Käkade lite frukost och sen gick och la mig igen, somnade och sov tills mamma väckte mig vid halv 1 tiden. Nu känner jag mig lite bättre efter att ha fått i mig mat som bestod av en mkt god sallad, och så har jag tryckt i mig en massa panodil. Mamma hade köpt strepsils förut också, och de hjälper faktiskt mot halsont. Har inte lika ont just nu iaf! Jag hatar verkligen att vara sjuk .. samtidigt som jag borde vara van det eftersom jag är det så ofta.
Rökt idag har jag inte gjort iaf. Rökte en sista cigg igår samtidigt som jag pratade med lina i telefon, sen gick jag in och bad mamma slänga mina andra fyra cigg som jag hade kvar. Och det gjorde hon så gärna så, sedan fick jag en stor kram av henne och så sa hon " jag blir så glad om du verkligen klarar det den här gången gumman" det fick mig att vilja ännu mer. Hatar att gå runt och lukta rök, ha dålig andedräkt och dålig kondis. Dags att ändra på detta nu!

Någon träning blir det inte för mig iaf, inte jobb heller. Ska ringa Kristoffer nu och säga att jag får jobba på torsdag ist!
nee nu ska jag röjja undan lite plugg ..



spiralmakaroner, isbergssallad, kasler, ägg, tomater och dressing! mums ♥


Shadows fill an empty heart
As love is fading,
From all the things that we are
But are not saying
Can we see beyond the stars.
And make it to the dawn?

/ e.s

söndag

Gick upp 8.30 idag, duschade och gjorde mig iordning, sen skjutsade mamma mig till stan och till jobbet. Mötte upp krook och anton så drog vi och jobbade. Hade riktigt kul idag på jobbet, haha anton är ju så jävla råskön!
Slutade 16.15 och då blev det bussen raka vägen hem.
Henrik, linus och rallan kom och vi började kolla på thrillern "from hell", den var inget vidare så efter mindre än hälten bytte vi till scream som gick på tv;n. Den kollade vi inte heller på speciellt länge, vi halvsov allihopa typ. Blev fotbollstittande ett tag innan de drog sig hemåt.
Nu sitter jag här och kollar på när osbournes hund skiter på deras vardagsrums golv, helvet va äckligt. Hundpiss på kuddarna har dom också, fyfan va vidrigt ..
Ska snart dra mig till sängs och somna tidigt för en gångs skull. Har verkligen vänt på dyget .. Blir tungt att gå upp 8.00 imorogn!

Imorogn börjar mitt nya liv! Börja träna och äta hälsosamt och nyttigt samt sluta röka. Jag är taggad på det till 1000. Min hälsa mår inte bra av hur jag lever, för mycket alkohol på helgerna, ciggaretter och inte speciellt aktiv gällande att röra på mig osv. Så imorgon innan skolan ska jag köra med min pilates som jag tycker är kul att göra, dock tröttnar jag snabbt på det. Sen tänkte jag trotsa kylan och gå till skolan.
neee sängen väntar nu! puss

slappar

käkade sushi med mamma och gurra förut. Har testat det en gång tidigare och ja vad ska man säga, det är nog en vanosak det där. Både jag, mamma och gurra satt och petade och smakade oss fram .. inget vidare, men det kan nog vara hur gott som helst om man äter det ett par gånger till, och vänjer sig med smaken.
Var ute en sväng nyss, fyfan vad kallt det är. Mamma frågade mig förut hur många grader det var, jag bara "det är bara -13" Bara minus 13 .. snacka om att man har vant sig att det är så kallt ute, dock har kroppen inte riktigt vant sig ... uschamejen, nu får våren gärna komma!

Ikväll blir det slappt, ska jobba imorgon 9.45-16.00, så då är det bäst att vara utvilad. Sitter ju bara och pratar i telefon, men det är faktiskt jobbigare än vad man kan tro.
Skola på måndag och det känns inget vidare, har sjukt mycket saker som hänger efter mig, och det måste göras snarast möjligt, annars blir det kanske ingen student för mig, inga betyg iaf! Och ett år till vill jag inte lägga på skolan iaf :( men det är bara att ligga i.
nee nu ska jag äta naturgodis och riesen som mamma har köpt, pusss


nagelvård

Nagelvård

Naglar växer från roten, med ungefär 0,1 mm om dagen. Det finns inga sätt att få den att växa snabbare. Däremot finns det sätt att hålla dem friska och starka.

Tips vid nagelvård :

-
Fila dina naglar regelbundet.
- Massera in nagelbandskräm runt nagelbanden.
- Om du vill ha starkare naglar, ta ett oljebad. Sitt med fingrarna i ljummen olja en kvart några gånger i veckan.
- Komplettera med nagelstärkare eller ett lager nagellack.
- Om du ska sätta på ett färgat nagellack, grunda med ett ofärgat underlack, annars kan nageln missfärgas. 


En sandpappersfil är skonsammare än en metallfil. Fila underifrån - från sidan och mot mitten. Om du klipper naglarna, klipp dem rakt av och inte för kort. Du kan gärna runda av hörnen, men akta så att du inte kommer för långt ner.

(text från apoteket)

Själv älskar jag att fixa och dola med mina naglar, ju längre de är desto roligare blir det. Mina naglar har en tendens att växa ganska fort, de går dock av hir lätt som helst, delar på sig och bara är allmänt jobbiga .. Men med nagellack på går det bättre, därför använder jag nagellack jämt. Oftast svart, rött eller fransk manikyr. Det sistnämnda är snyggast eligt mig, speciellt på sommaren då det ser väldigt fräscht ut.
Jag använder också nagelkrämer såsom Aco´s nagelbandskrän, olja och handkräm. Jag tycker att den är skitbra! Naglarna känns starka och huden blir len och go. Fick detta första gången förra julen, och jag änvänder det flitigt ändå sedan då.

nej nu ska jag äta lite fruktsallas som mamma har kirrat!
puss

 



fick med min fina tatuering som jag älskar där också!


lördag

Är helt slut, borde egentligen gå ut och gå och komm igång lite, men jag orkar inte trotsa kylan känner jag .. Kanske blir lite senare.

Det blev utgång igår, linus och rallan kom till mig runt 20, de ville såklart titta på lets dance, så vi kollade på det och drack lite. Gurra var med också och höll på och exprimenterade med chips, godis och kolasås typ. Dom var som barn allihopa ett tag, haha söta!
Lite senare kom också henrik och joinade oss. Mamma kom runt halv 11 så då bestämde vi oss för att dra till coffehouse. Vi gick in till stan. Sjukt kallt, tur att mamma tvingade på mig ett par jeans för jag hade aldrig klarat att gå i bara tights .. Väl framme vid coffe house var vi nästa ihjälfrusna, då var det skönt att komma in vill jag lova. Väl inne på coffe house möttes vi av en massa folk, coffehouse = nya score? Det var sjukt mycket folk. Jag menar förra lördagen när vi var där så var det knappt några alls, det var liksom lugnt och skönt. Igår var det en massa folk, för mkt nästan. Visst det är alltid kul med folk, men inte för mkt.
Blev så glad också för jag fick jättemkt fina kommentarer om hur bra jag passar i lugg och att jag borde behålla den. Jag har tänkt nu de sensate dagarna att jag ska låta den växa ut, (vet dock inte hur det kommer gå till/se ut) men nu kanske jag behåller den! Har tänkt mkt på hur irriterande den ska bli till sommaren med värme och så, men det är ju iof bara att sätta upp den.
Vi stannade iaf på coffehouse till det stängde, sen drog jag med grabbarna till day & night där henrik och rallan skulle käka. Jag fick i mig lite också, jag och linus tog rallans rester, även lite av henriks ..

Tog halv3 bussen hem. Var sjukt trött när jag kom in så jag somnade på stört.
Jag hade iaf en trevli kväll, det får jag ofta när jag umgås med dom! :)

Idag ska jag plugga lite tänkte jag, kolla igenom matteboken ..... Sen funderar jag på att dra med mamma till bergvik eller stan, jag behöver ett par nya skor. Mina som jag har nu köpte jag förra vintern och jag älskar dom verkligen, men dom är inte fodrade för 5öre så fötterna blir till isbitar när man är ute med dom och går.
Mamma har tjatat om Ugg´s typ halva hösten, men jag vet inte jag. Hittade ett par på din sko för endast 249kr -

 

Hittade också riktiga snygga fodrade högre skor från din sko, nedsänkta från 499 till 349. riktigt snygga!



Dessa pumps var det heller inga fel på, dock inga att ha på sig i denna vargavinter ... också din sko, 599kr.



Kanske skulle ta och fjäska till sig alla 3? nee tror inte det. Lutar nog mot Uggsén! Så mammsen slipper oroa sig att jag blir kall om fötterna.
Vi kanske ska käka sushi idag, har smakat 1 gång av pappa och det var helt okej, jag vill gärna testa igen för jag tror att det skulle kunna vara riktigt gott om man vänjer sig. + att det är nyttigt också, göööörbra!
Ikväll ska jag bara slappa tror jag, pallar nog inte utgång, men har kvar öl sen igår så why not? egentligen, men får se vad mina vänner ska göra. Har 5 skräckfilmer här hemma som jag och gurra fick av vår granne. Kanske skulle köra skräckfilms-marathon .. Helst inte själv dock, haha! Jaja, det märks!
nuu ska jag plugga lite. puss


 Lugg?


Inte lugg?

fredag

Sitter och skriver lite uppsatser som ska lämnas in snarast möjligt ... Har slappat lite för länge med att ämna in dom. Skriver just nu "boken om mig" som jag har i svenskan. Ska skriva ett kapitel som ska vara 1 sida om olika saker i mitt liv så som tex intressen, min familj, vänner. Ganska roligt och lätt. Ska skriva om 10 saker, det blir 10 sidor, jag har skrivit om 5 saker, 5 sidor kvar att göra alltså ... dock inte lika kul. Men det går fort bara man våäl kommer in i det, vilket jag har gjort nu.
 
Ikävll vet jag inte vad det blir, kanske soft kanske ut, får se vad som lockar fram emot kvällen.
nee nu blir de mat =)
puss

torsdag

Sitter och kollar på Victoria secret show. Fyfan vad snygga alla är. Vore med en sådan kropp alltså och ett sådant utseende, bara att börja träna .... haha, lycka till!
Magsjukan har jag sluppit än så länge, vet ju aldrig om det kan dyka på en, men tror inte det eftersom det gått såpass lång tid nu, men vet vet ..
Ska kolla på filmen " the break-up" nu som går på 3an, tror faktiskt inte att jag har sett den. Vet att jag har funderat på att hyra den, men tror dock aldrig att jag gjort det.

Fredag imorgon, skola väntar och sen får jag se vad det blir på kvällen, utgång är jag inte sugen på iaf, men det kan ju ändras!
nee nu ska jag fokusera på filmen.
puss


onsdag

är hur slöö som helst idag.
Igårkväll drog jag och lina till herrhagen hem till robert och daniel där helene, loe och några fler var. Vi drack och hade det trevligt. Vi drog hem ganska tidigt, vid 1-tiden typ. Linas mamma blev magsjuk igår, så helene som först tänkte  sova hos lina tyckte det kändes bättre att sova hos mig vilket jag förstår. Och tur var väl det för nu har lina åkt på skiten också .. uuuh, bara hoppas att jag har klarat mig undan, hatar magsjukan! Men jag får det nästan aldrig, sensate gången jag hade det var när jag gick i 4an tror jag. Mamma, gurra, wilma, malte har varit sjuka, men själv har jag aldrig åkt på det. Jag hatar det nog så mkt så viruset vågar inte nes komma nära mig, sköönt det skulle vara om det vore så.

Idag ska jag slappa, och kanske kolla igenom matteboken lite .. känns dock inget vidare.
Imorgon drar skolan igång igen efter ett härligt lov. Jag vill verkligen inte, de närmsta månaderna kommer bli så otroligt slitiga. Det kommer inte vara som alla andra terminer att man känner att det alltid finns en chans nästa termin att göra om, eller fixa ett IG, nee nu äre sista terminen, det känns både underbart, ledsamt och jobbigt.

nee nu ska jag gå och trycka i mig vitpepparkorn, det är förebyggande mot magsjuka (y)
puss

tidsfördriv

Namn: Emma Söderberg
Kallas för: har inget speciellt smeknamn
Stjärntecken: tvilling
Höger eller vänsterhänt: höderhänt
Piercingar: 3 håål i ena örat, 1 i det andra
Tatueringar: ett hjärta på innersidan av handleden 
Längd: 1.70
Skostorlek: 38
Hårfärg: blond egentligen, men just nu brunt
Fräknar: yes
Motto: -
Kär? nej, men skulle inte ha ngt emot att bli ...
Önskar du att du bodde någon annanstans? vore skönt att dra och bo i ett varmare land ett tag
Tycker du att du är attraktiv? nej, men vissa dagar får man till det
Dricker du? det händer
Röker du? ja
Vilket schampo använder du? wella
Vad är du rädd för? ormar och att förlora någon jag älskar
Gillar du att tvätta? nej
Gillar du berg- och dalbanor? älskar alla karuseller förutom de som går runt, runt, runt

Senaste…
Filmen du hyrde? kommer inte ihåg
Filmen du köpte? kommer inte ihåg
Låten du hörde: i wanna know what love is-mariah carey
Låten du laddade ner? kommer inte ihåg
Personen du ringde? henrik
Personen som ringde dig? lina
TV-program du såg? 2½ men

Favorit…
Låt: har många favoritlåtar, bl.a ringht now med westlife
Sak att göra: festa och umgås med vänner
Sport: fotboll
Dryck: cola
Kläder: tights och tunika
Film: the holiday, jude law (y)

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke?
har hänt
Gråtit över en flicka? nej, inte vad jag kan komma ihåg
Ljugit för någon? har jag nog gjort ja
Varit i slagsmål? nej
Blivit arresterad? njaa, inte direkt arresterad
Träffat någon från internet IRL? ja

Antal…
Hjärtan brustet på grund av dig? inget direkt, haha
Tjejer du kysst? kysser inte direkt tjejer, pussar får till dom närmsta
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? oj, vet inte
Gånger ditt namn varit med i tidningen? vet ej, ett fårtal gånger då man fyllde år som liten

Senaste…
Boken du läste? läser andreas carlsson bok nu, den verkar lovande!
Personen du fick e-mail av? pappa
Personen du fick brev av? haha, får inte brev :(
Personen du fick sms av? fick sms senast i lördags och det var av linus
Saken du köpte? handlade ljus åt hanta
Vad har du gjort idag? slappat, varit ute och gått, handlat och suttit vi datorn ..
Brukar du svära mycket? blir en del
När stiger du upp på morgonen? olika, nu under lovet har det blvit alldelles för sent på dagen
Vad har du på dig? Tights, linne och kofta
Vad ska du göra ikväll? vill dra ut, men vet dock inte om det blir så. Annars blir det väl att bara slappa
Vad är du allergisk mot? ingenting
Var har du ont? ingenstans
Använder du hårspray? ibland, men inte alltid
Håkan Hellström eller The Ark? ingen av dem
Gillar du ketchup? till en del maträtter
Är du glad nu? ja, fast otroligt uttråkad
Var du glad igår? ja
Vad dansar du till? allt som går att dansa till
Stockholm är… ? en stad
Göteborg är… ? en härlig stad
Kan du sjunga? ja
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti
Land du vill besöka? USA och träffa mina släktingar, thailand vore också att besöka.


tisdag

Vaknade nyss, halv2 liksom .. Känns som att dagen är förstörd, men kan bero på att det blev ganska så sent inatt. Henrik ringde mig igår vid 10-tiden och undrade om jag och lina ville komma till rallan i skattkärr och kolla på film. Lina var på, så linus, henrik och rallan kom och hämtade oss typ 23, sen skulle dom till mc-donalds och köpa mat, och sen drog vi hem till rallan och softade där medans dom försökte få tag på en skräckfilm. Tillslut fick dom tag på jimmy som hade "paranormal activites" perfekt ...... hatar den filmen, så jävla äcklig. Jag blev med linus och vi åkte och hämtade filmen. Sen när vi kom tillbaks så försvann rallan och linus in på rallans rum och vi fick inte komma in .. vi fattade inte vad dom höll på med. Tillslut fick vi komma in och så drog vi igång filmen. Ganska snabbt började det hända saker i rallans rum .. en blomma som rörde på sig konstigt, vi kollade om det drog någonstans, men det gjorde det inte. Sedan började också gardinen röra på sig ... även draperit som sitter som "en dörr" till rallans rum. Vi blev skiträdda, iaf jag! Efter filmen satte vi oss tysta och bara kollade på draperit, och det rörde sig som fan, som att någon typ stod bakom det och tryckte fram benet inåt rummet liksom. Helevete var rädd jag var. Sen när henrik gick dit så bara slutade det.
Vi bestämde oss för att gå ut från rummet, och bli skjutsade hem. Väl i rallans hal så har alla jackor åkt ner, haha då fattade vi att något inte stämde. Vi gick tillbaks till rallans rum och jag kollade ner på daperit och då ser jag att de sitter något där, en fisketråd, hah. Då har alltså linus, och rallan suttit och dragit i trådarna till blomman, draperit och gardinen, låtsas vara rädda och skrämt skiten ur oss. Sedan hade henrik gått och dragit ner alla våra jackor på golvet, det borde han inte gjort för då hade vi nog gårr på deras spratt inne på rallans rum.
Neee fyfan va rädd jag var där ett tag, jag funderar verkligen på hur jag ska våga besöka "hemsökta hus" i mitt och malins projektarbete.

nej nu ska jag käka. pusss


idioter .....

måndag

Dagen har varit låååång. Gick upp vid 9tiden, duschade och gjorde mig iordning. Sen drog jag och wilma med helen in till stan, plockade upp lina och drog till nöjes och leklandet. Vi var där ca.11, och då var det väldigt lugnt. Vi sprang runt som galningar där till en början, till och med jag och lina taggade sönder. Vi åkte massa rutchkanor (stavning?) och höll på, tillslut tog energin slut så kag och lina satt och vilade emellanåt medans wilma sprang runt som världens energibomb. Käkade buffeén de hade också, blev lite besviken dock ... men helt okej. Wilma tyckte om pannkakorna iaf, mest grädden ..
Pappa kom runt halv5 och då var vi helt slut. Blev avsläppt hemma hos mamma och det är här jag är just nu, helt slutkörd ..

I lördags blev det utgång. Vi skulle ju ha dragit till anton egentligen men det blev en massa missförstånd så vi jag och lina satt hemma hos lina och softade där med öl och töl. Senare kom också sofie, när hon hade anlänt drog vi oss till stan och mot coffehouse där anton och krook var. Jasmine och issa var där också. Vi softade och bara hade det trevligt. Sen blev det buss hem när coffehouse stängde.
Hade en trevlig kväll iaf.

Skolan börjar på torsdag vilket känns jobbigt. Jag borde ha tagit tag i en massa saker nu under lovet, men som vanligt så gör jag sällan det jag måste, däremot det jag vill! Ska sätt amig med lite psykologi nu faktiskt, men lär inte orka mycket med tanke på hur trött jag är. Somnade 4 imorse och gick upp 9, + en massa lek och stoj nästan hela dagen .. 
jaja, nu ska jag plocka fram psykologin.
puss

bilder från i lördags
















2010

Ja, då har 2009 passerat och nu blir det nya tag. Mest med skolan ...
Nyårsaftons kvällen firades på flera olika ställen. Jag, lina och helene började tillsammans med gurra, jonte, erik och filip hemma hos oss. Vid 8-tiden drog vi till sofie där hon och maria var. Där blev det käk och lite efterrätt. Efter ett tag kom det fler folk, senare drog vi oss tillbaka hem till oss. Där var gurra och ett helt grabbgäng. Vi körde lite singstar och hade det trevligt. Grabbarna drog till torget för att fira 12-slaget där. Vi tjejer + sofies pojkvän och hans kompis firade 12-slaget hemma hos mig. Sen drog vi till linda där det var en massa folk. Blev inte långvarigt där så var var snart hemma hos oss igen .. även gurra och hans kompisar var hemma hos oss så det var drag. Folk drog allt eftersom och tillslut var det bara jag, gurra, filip, lina, baran och ngn mer kille kvar. Somnade väl runt 5.00, så var inget vidare pigg igår. Men mitt firande av ett nytt år blev bra iaf!

Nu sitter jag hemma hos mamma och taggar för en utekväll. Jag och lina ska dra till anton och fira hans 18årsdag! Blir bara jag, lina, anton och krook vad jag vet än. Sen blir dt nog score eller coffehouse. Pallar inte att betala 60 kr för att gå inte på score och ha tråkigt. Men vi får se vart kvällen tar oss.
nee nu ska jag stressa. puss