Trettionde september

Igår var jag och Steffen iväg på ett motionspass i skogen! Vi Powerwalkade och spurtade upp för de flesta backarna!

Mellan 13.00-16.00 var jag på jobbet och gjorde vaktlistan och så hade vi en liten kurs med san pelligrino. 
Eftermiddagen spenderades med bowling och sen bio. Det var jag, Malin, Steffen, Monica, Magda, Markus och Gurra som var iväg. 
Vi såg Lets be cops, och den var så kul!

Idag har jag och Steffen varit iväg i spåret igen och idag var vi ännu mer på hugget.

Nu ska jag dricka min smoothie och sen göra mig iordning för jobb.
Puss





Nails

Så nöjd med mina höstiga naglar! 




Tjugoåttonde september

Dagar bara svischar förbi känner jag! 
Förutom jobb så har jag hunnit övningsköra till Sverige med Monica och Malin, spelat musikquiz på Martins och varit ute i Oslo! 
Igår jobbade jag och var inte hemma förän 2 så är ganska sliten idag men ska ändå pallra mig iväg till jobbet för att hjälpa Tore med vaktlistan och sen styra upp ett personalmöte. Det var så länge sen vi hade personalmöte så nu ät det dags att rensa luften lite!

Imorgon är jag ledig och det blir gott! Ska dock till jobbet en timme på en kurs med san pelligrino men efter det ska jag slappa med vänner! Skulle egentligen ha gått på lady gaga i Oslo men vi droppar det.
Nu ska jag sticka, puss 




Tjugoandra september

Har haft en super helg! Lördag serverade vi på en konfirmation och efter den åkte vi med den familjen hem och blev bjudna på cava, öl och snacks. Vi spelade spel och hade superkul! Älskar den familjen :) 
Vid 1.30 tiden begav vi oss till Martins där alla våra vänner var och festade! 

Söndagen startade dock inte på bästa sätt! Jag vart utelåst eftersom Gurra hade nycklarna och vi var på olika efterfester ... 7.00 stod jag och bankade på dörren hem men han var ju inte hemma .. Och inga batterier i mobilen hade jag heller! Paniken som jag kände i det läget var inget att leka med. Jag försöka sova lite på altanen på dynerna men det var så kallt så jag höll på att dö. Jag gick i det kalla regnet till en kollega i hopp om att få komma in dör, men han var inte hemma så jag strosade vidare och hamnade tillslut på Egon där jag satt till 12.00 ..... Jag gick till en kollega där jag fick komma in och ladda mobilen! Haha vilket helvete alltså! Gurra ringde tillslut och vi bara skrattade åt hela situationen, så himla sjukt hur det kan bli! Han och Markus kom och hämtade mig och det var så skönt att komma HEM! 
Istället för att sova drog vi och mötte Steffen, Monica, Malin och Markus på Jekyll & Hyde och tryckte i oss en fet underbar burgare! Vi pratade om allt som hänt och bara skrattade :) älskar dessa människor alltså!
Sen blev det bio, efter bion blev det fotbollsmatch på åråsen och lsk vann med 2-0!
Efter matchen hamnade vi på Fratelli för pizza innan vi drog hem och däckade!
Vilken dag!!!


Jag och goaste Lena! ( mamman till konfirmanden. )


Jag och Vendela! ( syster till konfirmanden, även min kollega )





Tjugonde september

Idag väntar en lång och härlig dag! Jag och Gurra ska hjälpa till litegrann på en konfirmation och sen ska vi möta upp ett gäng på Fratelli innan det blir konsert på Martins! Kommer bli en bra dag :)

Sitter just nu och lockar mitt hår, vilket tar en evighet .. En nackdel med att ha tjockt hår! 
Puss och ha en fin lördag




Nittonde september

Vad har hänt sen sist? 
Jag har varit hemma i Sverige och hängt med familjen några dagar, jag har jobbat, varit ute i Oslo 2 gånger med ett härligt gäng och så har jag tagit sånglektioner. 
Igår drog jag, Gurra, Bella och Steffen till Oslo för lite öl och häng! Vi satt på ett glass och hade det supermysig och sen gick vi till hougars där Chriss och hand kompis var. Vi drog slutligen till Max för lite nattmat innan vi åkte hem och sov!

Idag jobbar jag men imorgon är jag ledig igen. Då ska jag och Gurra hjälpa till att servera på en konfirmation och sen ska vi ut.
Nu ska jag göra mig iordning för lunch med Steffen :)
Puss




Pics.











Åttonde september

Helgen har gått i ett!
På fredagen var jag och Alice iväg och köpte min säng! Vi lånade Per-Ivars bil och tur nog så var den stor nog så vi slapp kärra. Det blev ett litet äventyr, minst sagt! 2 tjejer och en stor säng .. Men vi klarade oss igenom det tack vare mycket skratt, haha :) så snällt av Alice att bli med och hjälpa mig! <3
Väl hemma med sängen skulle vi få ihop skiten och det var svårare än att få den hem .. Vi gav upp och jag åkte till jobbet och fick sova på soffan ;)
Kom på igår att jag saknar 4 ben till sängen så det var inte så konstigt att vi inte fick till det!
I lördags jobbade jag och efter jobbet runt 02.15 fick jag övningsköra lite med Tore! Vi var till Steffen och hämtade tvn som jag ska låna en stund.

Igår jobbade jag och slutade redan 22.30! Så härligt med en tidig kväll hemma efter en lång helg!

Idag kommer mamma och Gurra hit och jag är ledig :) jag och mamma ska sticka till ikea och fixa det sista till sängen så jag får ihop den idag! 
Puss så länge




Goaste Alice!  

Femte september

Har inte gjort så mycket mer än att jobba sen jag blev frisk. Jobbat och vilat ungefär ..
Idag jobbar jag kväll och imorgon jobbar jag förhoppningsvis lunch så att jag kan åka och hämta min säng på ikea som jag köpt.
Jag letade som en galning efter en fin och bra säng på finn.no i hopp om att jag skulle slippa lägga massa pengar på en dyr ny säng, men så slog det mig att jag vill inte alls ha en begagnad säng utan en ny och fin som jag kan ha många år. Och så blev det också!
Jag hittade den perfekta på Ikea och imorgon ska jag hämta den :) Ska bli så skönt att sova i en riktig säng efter 1 vecka på en luftmadrass ..

Nu ska jag sticka och luncha med Steffen och sen är det dags för jobb. Puss på er

 Kontinentalsängen ÅRVIKSAND .

W.

Om jag fick välja en stund i livet som jag skulle få uppleva igen så hade jag valt en stund med dig Wille. Bara en kram hade räckt, faktiskt. Jag saknar dig så att det gör ont. Det är ett slags ont jag aldrig tidigare upplevt, ett slags ont jag aldrig någonsin mer vill uppleva.

Jag jobbar hela tiden med att förstå att du är borta. Varje dag, flera gånger om dagen när du flashar förbi i ett minne, då gör det liksom ont i hela kroppen.

Jag älskar och saknar dig!



Andra september

Herregud, redan september .. vart tog sommaren vägen? Den gick allt för fort!
Min sommar var iaf en bra sommar. Jag var hemma i Sverige en del, fick hänga med familj och släkt, sola och bada i stugan och bara slappa. Sen blev det en del jobb också, och en del utgångar i Norge med mina vänner här.
En go blandning helt enkelt.

Jag är fortfarande dyngförkyld. Febern vill inte släppa taget om mig riktigt än verkar det som.
Jag är ledig idag också men imorgon hoppas jag vara feberfri så jag kan sticka och jobba. Det börjar bli ganska långtråkigt att ligga hemma hela dagarna ..

Helgen som kommer ska jag jobba och på måndag flyttar äntligen Gurra tillbaks till Norge! Vi ska fira detta med utgång i Oslo och det kommer bli så kul :)
Nästa onsdag åker jag hem till Karlstad och jag längtar. Saknar familjen massor!! Blir hemma Ons-Mån och det är precis lagomt att va hemma 5 dagar. Då blir man liksom inte alltför slapp för att åka tillbaka och jobba ;)

Nu är det filmdags. Känns som jag har sett allt som finns att se dock ..
Puss på er


 
Min bästa bror <3