(L)

Har kopt varldens snyggaste skor i Chicago.
Bara sa att alla vet :)

sa mycket nytt

Gud vad allt kanns overkligt just nu. Jag befinner mig i USA med min slakt har som jag aldrig forut har traffat. Jag har bara hort saaa mycket om dem. Nu patar jag med dem, spelar kort, med dem, skrattar med dem, ater med dem, jag gor massor med dem.
Precis samma var det i Florida, men pa ett annat satt.
Sandy och Wayen hade jag ju redan traffat, och jag hade ett hum om hur de skulle bo, leva och vara mot mig. Men Rod och Barb har jag bara hort talas om via mamma som blivit rord direkt hon namnt deras namn och jag forstar henna for dom ar underbara.
Rod som vill att vi ska veta allt om Minnesota. Han vill att vi ska veta hur glad han ar att vi ar har, hur gad han ar att vi har fatt traffa hans barn och barnbarn, hur glad han ar att vi trivs. Han paminner oss ofta om att vi far saga - Shut up, nar vi inte vill att han ska beratta mer om alla olika sjoar som finns har och om all historia. Skulle han fa som han ville da skulle vi vara kvar har flera manader och spela cribbitsh och aka omkring i minnestoa och lara oss saker. Han ar ocksa valdigt orolig av sig, han bryr sig otroligt mycket. Han har jatteont i en hoft men han vill anda skjutsa omkring pa oss och ga omkring och visa oss saker. Han ar underbar.
Sen sa har vi Barb, goa, glada Barb som skrattar at allt hela tiden. Hon ar glad heeeela tiden. Och hon ar sa liten och sot. Hon vill att vi ska ha det roligt och att vi ska minnas denna resan som en rolig resa. Hon skrattar och far oss att skratta hela tiden. Hon lagar god mat och ar mysig. Hon ar ocksa uuunderbar!
Alla deras barn och barnbarn ar ocksa underbara och de har vi ocksa hort talas om mycket men inte trffat forrens nu.
Idag ar sista dagen i Minnesota. Vi ska sola, bada och shoppa. Och ikvall blir det middag med slakten har.
Imorgon ska vi aka bil i 6 timmar till Williams Bay dar vi sa vara hos slakt tills lordag da vi drar vidare till Chicago.
Om precis en vecka ar jag hemma och jag langtar. Jag saknar pappa saaaa mycket. Och alla kompisar, och jag saknar min sang, och var lagenhet och vart hus och helen och wilma och malte och farmor och farfar och mormor och utekvallar. Aven om vi har det hur bra som helst sa langtar jag hem nu alltsa, haha.
pusspusspuss

Mall of america in my heart!

Vi befinner oss nu i Minnesota. Klimatet har ar mycket skonare an i Florida faktiskt. Aven om jag foredrar det varma klimatet dar sa blev det faktiskt lite val varmt alltsa. 35 grader varje dag, oavsett moln pa himmlen, regn i mangder, storm, vad som helst anda var det hela tiden varmt, 24/7. Men vi hade det underbart och jag ar snart dar igen!
Minnesota, eller ja Minneapolis ar jattefint och var slakt har ar undebar. Vi har redan hunnit traffa nastan hela slakten som bestar av manga barn, fa aldre, och nagra mellanalders, haha. Neemen 10 barn i aldrarna 4-15, mammor och pappor i 40ars-aldern och Underbara Rod & Barb om ar i 70 arsaldern. Manga namn och aldrar men jag har koll pa de flesta.
Idag har jag, mamma och Gurra spenderat dagen i Mall o America. Och for er som inte vet sa ar det typ varldens storsta kopcenter i varlden. 4 vaningar med affarer, cafeen och resturanger och i mitten av kopcentret finns det karuseller. Helt sjukt stort.
Vi gick dar i ca 7 timmar och vi hann med manga affarer, dock laaaaaangt ifran alla. Jag shoppade iaf en del. Kopte en underbar bikini fran Victoria Secret, ett par dret snygga cowboyboots och en svart troja fran Forever 21, en jattefin stor ring fran, jag vet inte vart ... haha. Kopte aven ett par solglasogen, orhangen och mer smakraffs. Vet inte hur jag ska fa med allt i min resvaska. Den var proppfull nar vi akte fran Florida och vi ar langt ifran klara med shopping har sen har vi ju Chicago kvar ocksa, OMG.
Maste beratta en hemsk grej fran Mall of America ocksa. Vi sag varldens laskigaste tjej och da menar jag verkligen hur hemsk som helst .... Hennes ansikte sagut som en blandning mellan en fisk, en avatar, en albino och ett spoke. Alltsa det var jattesynd om henne men det var nog det varsta jag sett alltsa. Mamma sa typ - oj titta pa henne, hon maste ha en mask pa sig .. jag kollade efter nagon som sag konstig ut men kunde inte sen henne forrens hon vande sig om och tittade mig rakt in i ogonen, jag blev sa radd sa jag madde liksom illa. Jag kommer ha mardrommar om henne ... Usch vad jag ar hemsk .. men det var vidrigt.
Nog om avataren ..
Nu ska jag kaka glass och frukt. PUSSS ♥

lamnar florida for minnesota

Vi har haft 10 helt uuuunderbara dagar i Florida. Vi har fatt gjort sa mycket saker, ska beratta aaallt nar jag kommer hem, nu har jag inte tid.
Ska snart aka till flygplatsen och ta ett plan 4 timmar bort mot Minnesota dar vara andra slaktingar bor. Varldens underbaraste enligt mamma. Jag och Gurra har aldrig traffat dem sa det ska bli kul att se hur de ar :)
Skulle dock kunna tanka mig att stanna har nagra manader, kanske ar .. men jag kommer garanterat ta med mig Lina hit till varen och stanna ett tag!
Neee nu ska vi dra! Pussspusspusspussspuss!

upplevelser for life.

Okej, jag har varit 1 meter ifran en levande aligator. Haaaallla!!! Vi akte san dar bat i mandags,m ni vet en san dar med en stor motor som snurrar, aja i af sa har jag sett sana pa tv.
Jag trodde faktiskt inte att vi skulle fa se nagra aligatorer, emn det fick vi. 3 styckenm, som simmade sa nara batensa det var heeemskt. Jagsatt narmast ocksa. Bajsade nastan i brallan.

Jaja, vi bor iaf hemma hos vara slaktingar Sandy och Wayen och de bor i varldens lyxomrade och de har varsta villan, men pool saklart. Tror ni att vi mar bra? svar, JA!
De har liksom portar runt omr[det och inanf;r omradet finns det 420 villor, en golfbana, 16 tennisbanor en stooor pool, restaurang, samt massa fina fontaner och palmer.
Florida ar battre an jagnagonsin kunnat tro.

Nu ska vi sticka till den stoora poolen och badaoch sola, sen ska vi aka till orlandon nagra dagar med sandy och wayen for de ska pa ngt konvent, under tiden ska vi ga pa universal studios och aka massa karuseller och se massa coola saker. Life i greeeeat!

pusssss

Florida ...

ar beeeeeest! I LOVE IT!
Racker sa for idag. pussss

snaaaaart ...

... sitter vi på ett plan i 9 timmar. Låter inte så jävla lockande, men det är det så klart värt :)
Har ganska nyss kommit hem från Olle & Mia där vi käkade jättegod middag och rågoood efterrätt. Mums. Lika bra att lägga på sig nu innan USA liksom ... fuuck. Haha nej men vafan vi har gym på vårt hotell i New York så det får väl bli att hänga där en del så man kan visa sig på Floridas stränder nästa vecka liksom ..
 
Nuu ska jag packa det sista och sen sova några timmar innan det är dags att dra till Arlanda.
Uuuusch vad jag är nervös, har nog över 100000 fjärilar i magen, IIIIIH.
Måste ringa pappa också. Saknar honom!

Och Emma min älskade Emma. Hoppas glassen smakade och att Böna tar hand om dig nu när inte jag finns så tillänglig. älskar dig min pulla ♥


wihoo

Kom ganska nyss upp och nu ligger jag och kollar på tv. Satt på 3an och där gick våra bästa år. Älskade den serien förut, men nu vet jag inte vad som har hänt, den har spårat ur helt ;o Förr var jag liksom skitledsen för att den gick under tider då jag var i skolan, jag nästan skolkade för att kolla på den, haha. Men nu är den ju helt förstörd med nya skådespelare, och massa sjuka intriger och händelser så jag vet inbte vad.
Jaja, dagen idag kommer vara stressig.
Klockan 1 ska vi till mormor och käka lunch, efter det så blir det att packapackapacka innan vi ska till olle&mia och äta middag vid 5tiden. När vi kommer hem från dem kan vi inte göra så mycket mer för då blir det sängen så vi får några timmars sömn eftersom vi åker till arlanda kl 4 imorgon bitti.
Guud vad nervös jag blev nu då, men fy fan vad jag ser fram emot allt det här! Kommer bli så underbart :)
Vet iaf att det första jag ska göra när jag kommer till New York är att gå till viktoria secret och köpa en ny bikini, har hittat sjukt fina där! Till bra pris dessutom. Min som jag har nu är inte den bästa precis.

Jusst det, jag klippte mig ju igår och jag kan ju berätta att frisören inte direkt förstod hu jag ville ha det. Men det blev bra, skönt att alla slitnta toppar är borta iaf.

jaja nu måste jag skriva ner vad jag ska ha med mig.
På tiden att göra det menar jag ...
pussssss










tisdag

Har precis käkat en jättegod lunch som mamma gjorde. Mums.
Nu ska jag snart börja göra mig iordning lite smått innan jag ska kila iväg till frissan. Är nervös som fan. Har liksom inte klippt mig ordentligt på fleeeeera år. Jag har klippt mig hemma, själv, eller så har mamma eller någon kompis hjälpt mig att bara kapa topparna lite. Jag har liksom inte velat gått till en frissa då jag alltid tänkt mig en utskällning om hur slitet mitt hår är, eller hur jag kan ha färgat det så mycket ... osv osv. Men nu är det dags att ta tag i saken, så får vi se vad de säger ... höhö. Neee men jag vet hur jag vill ha det och på något annat vis blir det inte!!!

Efter frissan blir det raka vägen hem och packa för senare i kväll ska vi till farmor och farfar och käka så jag måste hinna packa och lägga iordning tvätt innan vi ska dit.
Imorgon blir det också en fullspäckad dag. Jisses vad jag känner mig stressad!
nuuu måste jag göra annat.
pussssss


ingen aning om vem killen är, men snygg är han iaf.

klippaklippaklippa

Kom på en sak.
Jag ska klippa mig imorgon.
Ytterligare en sak jag har panik för.
Jag ska liksom inte bara klippa topparna utan nej, nu blir det en pageliknande frisyr. OH MY!
Haha, nejmen vafan. Det blir nog bra, hoppas jag .....
Nu kom mamma och körde upp en brieost i ansiktet på mig, så jag måste dra.
pusssssssssssss igen


ngt sådant ..


måndag

Större delen av dagen har spenderats på bergvik där jag och mamma har flängt runt som vilda höns .. typ iaf.
Vi tyckte att vi behövde så mycket med insåg att det gjorde vi faktiskt inte. Inte ett skit egentligen, vi kommer ju liksom shoppa som galningar där borta, alltså kan vi inte ta med för mycket dit då vi isf garanterat inte kommer få med så mycket hem!! Jaja, det blev lite smink, nagellack, tops, en dreeetsnygg väska som jag fick, (L) tacktacktack! och så lite annat småkrams.
Efter bergvik blev det obs där mamma köpte en resväska till gurra. Sen käkade vi thaimat som var huuuuur god som helst. Thaibuffé in my ♥

Nu sitter jag helt utslgagen i soffan med en enda tanke i huvudet - Packning.
HALLLLÅÅÅÅ! jag hatar att packa, jag vet inte vad jag ska ha med mig .... faan.
Det är ju inte direkt som att åka till turkiet 1 vecka med tanken om en sol/fest-semester utan nej, här ska det tänkas på mycket annat. Vi kommer gå mycket, vi kommer vara i värme heeela tiden, speciellt i New York och Florida, vi kommer köpa massa kläder där borta så vi behöver inte ha med oss för mycket. Smycken då? ringar? örhöngen? skor? alltså, jag vet ingenting. Jag gör som så här att jag skiter i det. Jag tar tag i detta imorgon. Har ju även onsdagen på mig eftersom vi inte åker förrens onsdag natt ju.

Nu kom precis morsan hem med cider och nötter, mums.
pussss


en glad mamma och en glad dotter.


just like a papercut

Nya älsklingslåten - Apollo Drive-Papercut! åååh, vad fin låt det är :)

Är ganska nyinkommer från en timmes powerwalk med mamma. Jätteskönt men jobbigt var det!
Nu ska jag göra mig iordning för att göra stan och bergvik med mamma och gurra. Vi måste fixa det sista innan USA. Börjar bli nervös, gaah.
neee nu kan jag inte sitta här mer. pusspuss


söööndag

Ooooj vad dåligt med uppdatering det har blivit här.
Har ingen som helst ursäkt till varför, har väl helt enkelt inte haft något intressant att dela med mig utav :)
Veckan som var gick fort. Jobbade som vanligt, efter jobbet blev det hem och slappa resten av dagen förutom på tisdagen då jag var hos farmor och farfar och städade lite.
Veckan har spenderats hos pappa i skåre med familjen där. De åkte till öland igår morse och de kommer inte hem innan vi åker till USA, så jag kommer alltså inte träffa dem på 5 veckor vilket känns helt sjukt. Jobbigt :( bläää. Men så är det. dessa veckor kommer gå fort, iaf för oss.

Nu ska jag ta mig något att käka så skriver jag mer senare.
Slutade förresten röka idag ... Har lovar mami att vara rökfri när vi drar på USA, så kanske är på tiden att jag slutar nu .. höh. Har iaf en liten liten hjälpsak och det ärr detta runda ciggformade sugg (se på bilden) som jag hittade förut. Haha, det sitter jag och suger på direkt jag tänker på cigg och tro det eller ej, men det hjälper faktiskt lite.
pusss