18 november

Shit, vilken helg! Jag är fortfarande helt död efter den!
Julborden har startat och vi har haft massor på jobbet hela helgen. 
Helgens höjdpunkt var dock efter jobbet i lördags då jag och Gurra drog med ut efter jobb med Steffen, Monica, Markus och Magda. Vi hann med Martins 1 timme och sen hamnade vi hos Steffen till 7.00 på morgonen .. Haha! Var mindre kul för mig när klockan ringde 12 och jag skulle va på jobb 13.00 för att öppna.
Men det gick så bra så!
Igår var jag ledig och då blev det träning med Steffen och Monica. Sen blev det lite övningskörning och på kvällen hade vi grappa kurs på jobbet. 
Idag ska jag träna och slappa! 

Igår när jag ställde mig på vågen blev jag så glad! Har gått ner 2,7kg på en vecka! Har varit så duktig med kosten och det märks. Motivationen är på topp.
Puss så länge 



Nya favvomellis/frukost - turkisk yoghurt , hasselnötter med honung.

13 november

Oj, vilken lång dag det blev!
Min chef Tore hämtade upp mig 7.45 imorse! Vi drog till Kulturhuset för en kurs. Klockan 10.30 var kursen färdig och då gick jag till Fratelli och åt en sallad innan jag hoppade i jobbkläderna och jobbade till 16.30.
Skulle egentligen ha dragit direkt på träning då och sen övningsköra men istället fick jag finbesök på jobbet av Bella och vi hann ta en matbit tillsammans innan min kära bror ringde och behövde mig på Fratelli igen. Det blev ytterligare ett 5 timmars pass och nu sitter jag hemma svintrött i soffan :)

Imorgon ska jag träna, köra och sen jobba!
Puss på er


Världens bästa mamma som hade skickat med Gurra hemmagjort knäckebröd till mig <3

11 november

60 min på crosstrainern med EMA på tvn framför mig fick starta min tisdag! Superhärligt och nu ska jag bara hänga resten av dagen. Så skönt med en ledig dag till! 




10 november

Startade dagen (allt för sent .. 11.30) med 65 minuters powerwalk på gymet! Hur skönt som helst och ÄNTLIGEN är motivationen på gång hos mig. 
Har varit så otaggad i det sista på allt som har med träning pch hälsa att göra! Och det har min kropp inte mått bra av .. Uppsvälld mage, dålig hy, trötthet och allmänt osnygg har varit några av biefftekterna, haha. 
Om jag nu ska droppa kläder för bikini redan i januari så är det dags att sätta igång NU, stenhårt. 
Till lunch har jag fått i mig en smoothie och ett kycklinglår.
Nu ska jag slappa och ikväll ska jag se Interstellar på bio med Steffen.
Puss på er 




9 november

Här var det verkligen stendött!
Har jobbat hela helgen och de få timmar jag inte jobbat har jag sovit! Kul liv .. :) men å andra sidan var det dags för en ordentlig jobbhelg för mig! Har har många lediga helger i det sista. 
November och december månad är det jobb som gäller. 

Har inte så mycket kul att berätta mer än att jag bestämt mig för att haka på till Gran Canaria 2 veckor i januari! Vi åker 31/12 och firar in nya åter där och jag längtar ihjäl mig! Sol och värme är precis jag behöver nu känner jag. 

Nu ska jag hoppa i säng! Har varit en brutal dag på jobbet idag! 10 timmar blev det och det blev mest spring hela tiden. Vi har haft så mycket att göra på jobbet! 
Puss och godnatt



Bästa pappa <3