30 juni.

Gårdagen spenderades på jobbet. Jag jobbade 10 timmar och jag var riktigt sliten när jag kom hem. Halsontet ger inte med sig och nu har det liksom hoppat över till andra halsmadeln och till gommen, SERIÖST?! Vad är felet. 
Jag ringde sjukvårdsupplysningen och hon jag snackade med sa att ett virus kan hålla i 2-3 veckor .. Jag har nu haft ont 10 dagar .. Jaja nog tjatat om detta.
Idag ska jag till banken och sen ska jag klippa och slinga håret. I eftermiddag skulle jag egentligen vart med Alice och hennes vänner till Oslo på fotboll och sen middag men jag får skippa det .. Vågar inte va ute och härja för mycket med min hals. Vill inte bli sämre :(


Bali ♡

28 juni.

Idag är jag äntligen feberfri! Jag har fortfarande ont i halsen och är ganska så hängig men ingen feber! Jag borde kanske stanna hemma idag också men jag vill och behöver komma igång nu känner jag. Ska bli skönt att jobba igen .. 
Igår när jag var hos legevakten fick jag exakt samma svar/besked som i tisdags! Ett virus som kroppen måste ta hand om själv, alltså inget som pencilin kan bota. Nu är det bara att hoppas att febern inte kommer tillbaks och att halsontet försvinner! 
Dags att sticka till jobbet, puss


Vår söta midsommarstång.

Cravings

De senaste veckorna har jag fått en stor craving, en dyr sådan också för den delen! 
Körsbär är den stora boven!
Här i Norge kostar dock en påse med körsbär närmare 100kr .. Det är helt galet! MEN man får unna sig ibland. Brukar köpa med mig och ha på jobbet. Perfekt när man känner sötsuget smyga på en :)




27 juni.

Nu börjar jag seriöst bli orolig för min egen hälsa. Febern har ännu inte släppt och min hals blir varken bättre eller sämre.
Jag är ledig idag igen och vid 15.30 ska jag till legevakten och förhoppningsvis hittar han något att bota, för detta går inte längre .. Usch vad trist det är att vara sjuk!!
Febern gör mig så trött och hängig så jag vet inte vad alltså. Hoppas verkligen att jag är feberfri imorgon så jag kan jobba. Känns som jag gått upp 20kg denna vecka eftersom jag i stort sett bara luggit i soffan, haha.
Nu ska jag börja mata igenom en ny serie. Har betat av 1,5 säsong (allt som finns ute) av Mistresses och det är en serie helt i min smak. Drama, lite spänning och mycket romantik, superba serie.
Inanna jag högg in på den serien såg jag allt som fanns ute av Devious Maids. Den serien är nog snäppet bättre än Mistresses tycker jag. 
En annan serie jag följer är ju såklart Pretty little liars. Dock så tycker jag att den 5e säsongen som nyss dragit igång inte känns lika vass som de 4 första säsongerna .. Så jag är lite besviken, men kommer absolut fortsätta se iaf.
Jag har alltid kollat på Swefilmer förut men en vän till mig visade en annan sida som faktiskt är mycket bättre och det är CouchTuner.com och den är superbra. Där finns det mesta av serier, dock utan suptitle men det klarar man sig utan ;)
Nu är bara frågan viken serie jag ska börja följa? Tips?
 
          Bästa stället, sommarstugan!

26 juni.

Hönder inte mycket i mitt liv just nu .. Jag bor på soffan och det har jag gjort en vecka nu! 4 dagar hos mamma och 3 dagar hemma i lilleström.
Min feber och mitt halsont vill inte ge med sig! Vilken skit vecka. Hoppad på att kunna jobba imorgon iaf, och resten av helgen! 

Mini ben&jerrys. 

Har haft ett ljus tänt hela kvällen för min saknade kusin! Usch vad ont det gör i hjärtat när jag låter mig själv tänka tillbaka på minnen. Det händer inte ofta, för det gör allt för ont. Det kommer aldrig sluta göra ont, men det kommer en gång bli lättare att hantera! ♡

24 juni.

Usch, den här förkylningen sitter stenhårt!
Igår var jag ganska så pigg, hade bara ont i huvudet och kände mig slö liksom.
Imorse vaknade jag med världens ömmaste halsmandel .. Det gjorde så ont när jag svalde! Hade dessutom jordens huvudvärk. Blää!
Åkte ändå med tåget 11.20 och nu sitter jag på legevakten och väntar på att ta halsprov.
Puss så länge




23 juni.

Gud vilken trist och tråkigt helg jag har haft .. Hela lördagen och gårdagen låg jag raklång i soffan! Jag har kännt mig riktigt klen. Ont i kroppen, huvudet, brutalt uppsvullna halsmandlar och jättesnuvig! Så blir det väl när kroppen säger ifrån .. Kanske dags att börja lyssna på det nu, inte jobba så jävla mycket så jag blir sjuk direkt jag slappnar av. 
Idag ska jag och mamma till stugan en sväng. Hoppas på lite sol så jag får lite färg på mitt bleka fejs ;)
Imorgon åker jag tillbaka till Norge och om jag ska vara ärlig så önskar jag att jag kunde välja att stanna hemma längre, det skulle jah behöva. 
Puss på er




Bästa mammsen tog hand om mig igår med våfflor och ben&jerrys!

Midsommarhelgen!

Vilken trist men ändå lyckad midsommar det blev.
Jag och mamma hade bjudit släkt, familj och vänner till stugan för knyt. Vi hade planerat in i det sista, handlat mat, snacks, dricka, smådekorationer osv för att allt skulle bli så bra som möjligt.
Vem tror ni ligger med 38,9 graders feber natten till midsommarafton ... Jo, JAG såklart.
Jag mådde så dåligt och jag var inställd på att inte kunna vara med. Eftersom mamma jobbade förmiddagen på midsommarafton så skulle jag, gurra och Rolf styra och fixa allt, och det var MYCKET att göra. Fixa långbord, ordna med dukning, sätta upp tält, plocka blommor, ordna potatis och allt annat vi skulle ordna inför lunchen. Jag kände en sådan stress att jag åkte med iaf. Även fast jag kanske inte borde.
Vi fick allt ordnat och allt flöt på bra hela dagen och kvällen. Trots att jag mådde piss klarade jag av allt vara med och va lekledare och ja åkte inte hem förrän vid 22.30. Sista timmarna var tuffa men jättetrevliga.
Igår (midsommardagen) låg jag med feberfrossa och världens halsont men det var det väl värt, haha.
Hoppas på ett friskare midsommarfirande nästa år :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag 17 juni.

Här var det stilla ser jag! Detta beror på att jag varit så trött efter alla timmar på jobbet såklart .. Jobbade 11-23.30 på söndagen och trots att vi var så trötta så vi nästan dog tog jag och Gurra en sväng till Martins där några kollegor och vänner fanns. Vi sa EN öl, men vi visste nog redan innan hur det skulle sluta .. Det blev ganska så många fler. 
Vi hade jättekul och när vi trillade in i lägenheten efter 3 däckade vi båda nästan direkt i hallen .. Haha, Gurra sov hela natten med kläderna på i soffan och jag somnade med klädena på i sängen. Och detta berodde inte på att vi var aspackade utan vi var bara så jäkla trötta :)
 
Igår jobbade jag kväll och idag likaså. 
Imorgon jobbar jag lunch och sen sticker jag till Karlstad! Det är ju dags för midsommarfirande :D 
Puss på er

Ingvild, Lena och jag!
Dessa 2 damer gör att livet i Norge blir lite roligare! Världens bästa norska familj.


Lördag 14 juni.

Jag har/kommer bo på jobbet denna helg.
Igår jobbade jag 12.00-01.30 och idag blir det samma, imorgon jobbar jag 11.00-23.30 ca .. Byfesten är just nu och det är så mycket folk! 
I torsdags jobbade jag däremot bara lunch så på kvällen mötte jag Lina för lite middag och öl. Vi hade hur mysigt som helst och när hon åkte hem mötte jag Chatarina och hennes vänner som lyssnade på Cc cowboys som uppträdde på torget. Isabelle kom och vi gick till Martins för lite häng där innan vi mötte Gurra, Markus och Chris. Vi hakade tillslut på till peppes och hängde där en stund innan vi stack hem och sov. Trevlig och spontan kväll! 

Puss så länge




Dåligt slut på dagen ..

Mitt tåg skulle gå 18.20 och jag betalade 515kr för biljetten då det enda som fanns kvar var 1a klass biljetter. Eftersom jag måste va hemma imorgon bitti för att hämta Sara på flygplatsen fick jag bara köpa den. Väl vid tågstationen 17.30 ( skulle hinna några ärenden innan tåget skulle gå ) så står det på tavlan att tiden är ändrad till 20.20 ... Fuck life liksom. Det suger så stenhårt när dessa förbannade tågen är försenade, speciellt på eftermiddagen .. Inget kul att komma hem så sent ju! 
Jag tog bussen till pappa och chillade där tills jag fick ett sms av sj att tågen skulle ersättas med buss så pappa körde mig till stationen ganska snabbt eftersom det ju inte stod någon tid när bussarna skulle åka. Väl vid bussarna fick jag höra att de skulle gå 20.30 och det var en timme kvar till det så jag åkte med pappa, Wilma och Malte och käkade korv och glass! 
Nu sitter jag på bussen och är väl frme om en timme ca. Hoppas jag får tillbaka några kronor för hade jag velat åka buss hade jag kunna köpt biljett för 150kr och den hade garanterat varit i tid. 
Tur är det iaf att bussen är fräsch, dock så finns det ingen fungerade toalett, och det suger för jag är så kissnödig så jag håller på att dö ..
Puss 


Söt bild på mig och min Goa farfar!

En helg i Sverige ..

.. som gick alldeles för fort. 
Helgen har bjudit på skratt, tårar, fylla, sol och häng med världens bästa personer, nämligen min familj & släkt.

Jag kom hem till Karlstad fredag 10.30. Jag åkte då direkt hen och chillade lite innan jag åkte till stan och mötte upp Danya. Vi tog en öl på tempels uteservering innan vi kilade hem till mig och käkade och solade lite.
Det blev en spontan utgång på kvällen som blev sisådär. Jag var nog lite för trött för att gå ut egentligen. 
På lördagen var jag en sväng till stan innan vi åkte till Forshaga för urnedsättningen av Wilhelm. Det var så fint. Hela släkten + Lina och Anton var där. Vi fick sitta i ett kapell där urnan som Wilhelms aska finns i stod tillsammans med tända ljus. Det var en riktigt jobbig tystnad. Det fanns så mycket sorg i det lilla, lilla kapellet. Vi grät tillsammans där en stund innan vi gick till platsen där han ska vila. Pia och Hans sänkte ned urnan i hålet och det var en fin stund vi hade där tillsammans. Han vilar under ett stort träd som skyddade oss trots regnet. Farmor läste ur en bok om sorg och det var så fint.
Sen satte vi oss på filtar och fikade tillsammans och Wilhelm fanns med oss hela tiden, både genom fotot vi ställde i mitten av oss och i luften runt oss. Det kunde inte blivit bättre!
Efter fikat bestämde vi oss för att mötas upp lite senare på ankdammen och käka tillsammans.
Vi åt och drack gott och kvällen slutade med att jag, lina och Gurra drog ut och dansade på krogen. En riktigt bra lördag trots allt!

Igår var vi i stugan och firade Gurra och min kusin David. Vi åt lunch och tårta och sen låg jag i solen och brände mig rejält, haha ... På eftermiddagen var vi hos pappa och Helen. Vi käkade jättegod mat och hängde tillsammans.
Nu ska jag sticka till tåget och åka till lilleström. Helgen har gått alldeles för fort.
Puss










7 juni.

Idag ska Wille i sin urna sättas ned i jorden ♡
Det kommer bli en fin, lugn och sorglig ceremoni med närmsta familjen/släkten. 
Jag saknar honom varje dag och detta kommer bli en jobbig men behövlig sak att göra. Det kommer bli en minst lika fin stund som begravningen.

Det har gått snart 5 månader sen han gick bort och det börjar märkas nu. Det börjar framförallt kännas. 


Jag hittade detta fotografit på mig och Wille när jag kikade igenom fotoalbumen tidigare. Jag ser inte så nöjd ut, men Wille är så fin ♡ Jag har skrivit på baksidan av kortet och jag ska lägga det med honom i graven.

5 juni.

Alltså jag har sån träningsvärk idag så jag har redan hunnit grina 1 gång pga den .. Jag kan knappt resa mig upp från soffan, men värst är att gå, och att sätta sig ned!
Hur ska jag ta mig igenom denna dagen!
Idag jobbar jag kväll, och imorgon åker jag till Sverige :) längtar!

Håret blev jättebra. Frisören avfärgade håret, drog i en lite mörk nyans i hårbotten och ljusare ut i topparna. Om 2 veckor ska jag tillbaks och slinga håret så det blir lite mer livligt och en kallare ton för nu är nyansen ganska varm.




4 juni.

Sitter hos frissan och ska nu bli ljusare igen. Samma visa varje år ;)
Förut var jag och fixade naglarna och de blev så bra! 





3 juni.

Livet är lite annorlunda nu för tiden. Jag och Simon gjorde slut i helgen och det känns väldigt konstigt, framförallt tomt! 
Det var ett gemensamt beslut och vi har skilts åt som vänner, han är fortfarande min bästa vän och det är väl det som är det jobbigaste i detta.  
Jag mår jättebra trots allt och detta var för bådas bästa. 
Vi har haft 2 jättefina år tsm! :) 
Nu väntar en ny tid i mitt liv och det är dags för mig att jobba med mig själv och det är dags för mig att försöka förverkliga alla mina drömmar! 

Idag har jag varit på ett 40 minuters Summer bootcamp på elixia och jag är redan helt öm i kroppen! Träningsvärken kommer kännas imorgon. 
Ikväll ska jag jobba!
Imorgon ska jag göra naglar och sen slinga håret!
Puss på er 





2 juni.

Fan vilken tuff helg det har varit. 13 timmars jobb i lördags och 12 timmar igår! Jag är helt slut. Ont i hela kroppen, haha!
Idag är jag ledig och det känns så skönt. Ska ha körtimme 12-13.30 sen blir det solen!
Puss