Love this place! ♡







29 juli.

Gårdagen blev inte alls som jag trodde utan mycket bättre :)
Jobbade 2 timmar innan vi märkte att en av oss kunde gå av vakt. Steffen, Monica och Bella satt på Fratelli och Steffen var snabb med att övertala dem att jag skulle då sluta så jag kunde hänga med dom ist.
Sagt och gjort! Vi åkte till strömmen (jag övningskörde) och shoppade lite. Tanken var egentligen att vi skulle bowla men vi orkade inte så vi shoppade lite mer och drack en varsin smoothie som var sååå god!
Mysig måndag som blev bättre än jag hade trott ;)
Nu ska jag jobba lunch och sen sticker jag hem till Sverige för 1 veckas ledigt!
Puss




28 juli.

Gårdagen vart supermysig förutom att jag var tvungen att sticka och jobba 1 timme på eftermiddagen .. Men Lina kom efter jag slutat och då käkade vi en varsin förrätt och dessert och pratade om allt mellan himmel och jord.
Innan jag var tvungen att jobba så käkade vi tacos och tjötade ute på altanen.

Nu ska jag snart dra och luncha med Steffen och ikväll jobbar jag. Imorgon jobbar jag också och på onsdag drar jag hem till Sverige 1 vecka ungefär. Ska bli så jäkla härligt!!
Puss så länge


27 juli.

Gud vad trött jag är. Kom i säng alldeles för sent. Efter jobbet fick vi för oss att dra och bada så vi alla stack hem och hämtade badkläder och sen drog vi till en badplats där det var bäcksvart .. Skitläskigt. Det var iaf jättehärligt i vattnet!
Jag jobbade dubbelt igår så det är säkert också en orsak till att jag är så trött idag!
Idag är jag ledig och jag ska hänga med Lina som jag träffar allt för sällan nu för tiden!

Igår efter badningen åkte jag och Markus förbi honom och hämtade ett minipiano som jag ska få låna och lära mig spela lite på .. hur nu detta ska gå, haha.
Man kopplar den till datorn och kan spela in osv. Kul grej!
Nu ska jag städa och sen handla. Puss på er!


24 juli.

Gårdagen med Alice var så mysig! Hon drog med mig ut i buschen (Aurskog/Bjerkelangen) för sol och bad. Vi startade på en strand där vi käkade en sen frukost, dock så var vattnet inget vidare att bada i där så vi körde till nästa stopp där vi käkade en sallad och testade vattnet innan vi åkte ännu en gång till en annan strand. Och det var 3 gången gillt för där var det en super fin strand och jättehärligt vatten!
Vi var iväg totalt 7(!!!) timmar och det var så härligt att ligga vid vattnet och sola. 
På vägen hem gjorde vi ett stopp på matkroken där vi handlade för att göra hamburgare. Väl hemma hos mig stekte vi burgarna och det blev så gott! Vi satt sen och snackade om allt mellan himmel och jord långt in på småtimmarna. Jätte härlig dag med en underbar vän. Det gör vi om snart igen <3

Idag är jag också ledig och jag har fått gjort en del idag. 
Var uppe redan 8.00 för då kom en snubbe från Get och fixade mitt internet som har krånglat allt för mycket i det sista. När han hade gått fick jag ett städryck och sen tvättade jag en massa kläder! Resten av dagen har jag spenderat hoppandes mellan soffan och altanen ( i solen ) direkt solen visat sig har jag suttit och stekt, har dock varit mest mulet idag. 
Tvn har stått på i stort sett hela dagen, nyheterna var extra spännande idag .. Terror mot Norge! Shit alltså, känns lite läskigt när man inte har någon aning om vad som kan hända .. 
Nu ska jag laga lite mat! Puss på er






23 juli.

Idag är jag ledig, imorgon likaså! 
Idag ska jag och Alice sticka till stranden och hänga där hela dagen. Så gött :)

Jobbade ju i helgen och söndagen kan ha varit den segaste dagen ever .. Jag som öppnar och stänger blir ju dör i stort sett hela dagen .. Det var så skönt att få komma hem och sova efter den dagen!
I måndags jobbade jag och Gurra lunch och sen satte vi oss och tog några ÖB med Chris och Stian! Vi planerade kvällen och bestämde oss för att sticka till Chris pappa och dricka lite mer.
Jag cyklade hem och gjorde mig iordning och sen stack jag en sväng till Catharina som precis fått sin nya lägenhet, jättefin lite lägenhet mitt i lilleström. Jag hjälpte henne att bära upp lite saker hon hade köpt den drog vi till Fratelli och dit kom även Alice. Vi satt och tölade en stund innan Catharina åkte hem och jag och Alice stack till Chris. Väl där blev det olika typer av ölspel och vi hade riktigt trevligt!
Senare hamnade vi vid pianot och sjöng för fulla muggar. En kille vid namn Alexander var med oss och han vann idol Norge 2006 och jag fick sjunga med honom!! Det var så kul. Han var så duktig på piano så det var ju helt galet! Och så har vi ju Chris som är helt otrolig. Längtar tills han släpper nytt i september. 
Kvällen var hur kul som helst i allafall! Men hemfärden var nästan den bästa .. Haha, jag, Gurra och Alice vinglade hem och vi hade ganska svårt för att gå rakt om man säger så ;)

Puss så länge!





19 juli.

Herregud, veckorna bara flyger förbi känns det som! Snart är augusti här liksom!
Vi har super fint väder här i lilleström så jag ligger ute och solar just nu. Ikväll väntas jobb så denna lördag blir inte så speciellt spännande. 
Igår kom brorsan hit och planerna var egentligen utgång i Oslo med Steffen men vi alla var så slitna så det slutade med tacos och bio ist. Vi såg apornas planet och den var överraskande bra måste jag säga. Ganska förutsägbar men bra.

Jag kom på förut att jag jobbar 11 dagar i rad nu och det var inget vidare när den tanken slog mig ... Orsaken är att jag tagit på mig ett extra pass åt min bror som sticker till Spanien på onsdag, den jäveln ;) men jag kan säkert byta bort något pass så jag slipper jobba ihjäl mig! Förhoppningsvis får jag ledigt 30 juli - 4 augusti så jag kan åka hem och mysa i Karlstad. Blir det så är det inga problem att jobba på nu :)

Puss 




18 juli.

Jag hade 2 härliga dagar hemma i stugan med mamma och Rolf. 
Onsdagen bjöd på superfint väder så i hela 4 (!!!) timmar låg jag och solade. Behöver jag ens säga att jag brände mig ganska gött?! ;)
Jag åkte hem redan onsdag eftermiddag och igår jobbade jag lunch! 

Jag och Steffen möttes på Fratelli igår kväll för lite käk och öl. Senare kom även Markus och hans vänner och vi avslutade kvällen med shuffleboard och biljard på Martins! 
Idag kommer Gurra hit och vi ska egentligen ut i Oslo med ett gäng men jag har så ont i 2 av mina visdomständer så jag vet inte om jag pallar .. Får se om smärtan ger med sig under dagen!
Puss så länge


En liten del av stugan, älskar att hänga där!

14 juli.

Har ganska nyss kommit hem till mamma i KD. Blev en spontanare hem med henne och Rolf idag då jag blev ledig 3 dagar. Ska bara hänga i stugan och slappa till onsdag kväll då jag åker tillbaka till Norge.

I fredags jobbade jag lunch och sen var jag, Steffen och Silje kvar på Fratelli för lite öl innan vi fortsatte till Steffen för mer dricka och sen avslutade vi med dans på Martins. Jättekul kväll.
I lördags jobbade jag och söndag likaså!

Imorse var jag och gjorde naglarna. Blev dock inte så nöjd .. Hon jag gör naglarna hos är så duktig men hon gör alltid lite för mycket för min stil .. Jag vill liksom bara ha det enkelt som typ fransk manikyr eller glittriga toppar men hon vill göra så mycket annat som inte är så tråkigt och jag låter (snäll som jag är) henne göra som hon vill .. Haha!
Nu ska jag slappa med mamma!
Puss





11 juli.

Onsdagen blev en riktigt bra dag!
Steffen och Bella kom till mig runt 16.30 och delade vi på en flaska Sangria innan vi gick till Fratelli där Monica, Heléne och Malin var. Vi åt gott och drack gott! Vid 22 snåret gick vi över till klimt och kollade på matchen. Vi hängde med några sköna holländare som vi känner eftersom de äter på Fratelli nästan varje dag. Vi gick senare tillsammans till Martins för lite shuffleboard och öl. Kul kväll!!
Gårdagen blev också bra. Jobbade lunch och efter jobbpasset käkade jag, Alice och Malin lite innan vi gick hem till mig och åt marängsviss och drack öl, haha härlig kombo!
Det blev en mysig eftermiddag med mycket skratt!
Idag jobbat jag lunch och i eftermiddag ska jag och Steffen ut på äventyr! :)
Puss







☼ ☼ ☼

Vilket sommarväder! Låg ute 2 timmar i solen och det var så härligt! Glömde dock att smörja ansiktet så jag är så röd nu .. 
Just nu väntar jag på Steffen som är påväg hit med något gott att dricka! Bella kommer också och sen sticker vi och möter upp de andra för middag på Fratelli :)
Ha en fin onsdagskväll, det ska jag ha!




9 juli.

Gissa om jag somnade gott inatt efter vår tripp till Sverige?! Ohja! Det är jobbigt att köra bil, haha. Har aldrig övningskört så länge förut. Kör ju 1,5 timme när jag kör med min Körlärare men det är ju något helt annat eftersom han också har pedaler, han kan liksom ta över helt i en panik artad situation! Allt gick bra som tur var och både jag och Bella lever :) det var farligare när Bella körde, hon kör som en dåre, haha!
Idag är jag också ledig! Ska ligga ute i solen och ikväll ska jag ut och käka och dricka gott med ett gäng vänner!
Puss på er






Effektiv dag ..

.. än så länge.
Jag var uppe redan 8 för att göra mig iordning och packa gym väskan för att sedan sticka och övningsköra. Det gick jättebra och idag har jag för första gången kört på motorväg! Skitläskigt, haha :)
Jag drog direkt och tränade på gymet efter jag övningskört. Powerwalkade/joggade 60 min och det fick räcka så. Första gången jag tränar på över 3 veckor! Var jätte härligt och det nya gymet Evo verkar super! Alla löpband/cyklar/crosstrainers har egen tv-skärm där man kan välja kanal och det gör det lite roligare ;)

Nu ska jag snart möta Isabelle. I eftermiddag ska vi åka till charlottenberg och jag ska övningsköra! 
Wish me luck! 




6 juli.

Gårdagen blev inte så illa som jag hade tänkt mig. Jag var och öppnade restaurangen 9 (helt död ..) och 2 timmars med fix och så vidare kom min andra kollegor och gästerna började strömma in. Det blev en ganska lugn lördags lunch och det var skönt.
Vi hade väldigt lite reservationer på kvällen så jag blev lovad att få gå så fort vi såg om det skulle bli mycket att göra eller inte. Vid 18 märkte vi att det var såpass stilla så jag fick gå. Jag cyklade då hem, svirade om och drog tillbaks till fratelli för käk och öl med Alice och hennes två vänner. Vi fortsatte kvällen på klimt där vi såg matchen Holland - Costa Rica och det var en riktigt härlig stämning.
Sen blev det en tur på martins innan jag cyklade hem och somnade direkt jag la huvudet på kudden.
Jättekul kväll med en fin vän!

Idag blir det några timmars jobb. Börjar 15 men ska gå lite tidigare eftersom mamma och Rolf kommer hit. Ska bli så mysigt att ha dom här till imorgon!
Puss så länge


Fourth of july.

Ojojoj vilken dag det har varit. Jag jobbar 11.30-23.30 och det har varit att göra nästan hela den tiden. Lunchen var ganska lugn och chill men kvällen har gått i ett!
Nu ska jag hoppa i säng och imorgon väntar ännu en lång dag .. Ska öppna och jobba dubbelt då också. Pjuh, tur jag har ledigt på söndag. Då får jag vila upp mig :)
Gonatt på er!


Amerikansk bil-parad utanför restaurangen tidigare idag! 

3 juli.

Har varit så sliten idag. Jobbade lunch och energin fanns inte riktigt där idag. Sov ganska dåligt inatt pga halsen så mycket berodde nog på det.
Skulle köra med min körlärare idag efter jobbet men jag fick en tid hos läkaren som jag tog först. Det var dock inget nytt jag fick höra där .. Bara ett virus som har ett bra grepp om mig.
Så jäkla trist att det aldrig släpper .. Vill börja träna och komma igång igen!! OCH sova bra såklart.

Igår efter lunchpasset kom Steffen och Bella och vi käkade tillsammans och drack några öl. Sen gick jag och Steffen vidare till M där Ingvild och Per-Ivar hängde. Vi tog en varsin daiquiri innan vi mötte Alice och gick tillbaks till fratelli för lite vin och snack.
Jag var hemma 23.30 ca och då var min hals värre än på en bra stund ... Dumt av mig att inte ta det lugnare, haha men jag hade det så trevligt så det var värt det.
Jag har så många fina vänner här <3

Imorgon jobbar jag dubbelt och lördag likaså. Kaos på jobbet denna helgen pga dåligt med folk. Nästa hälften av all personal är iväg på ngt, iaf på lördagen. Då skulle jag ju till Kd för släktfest, såg så fram emot det men jag fick offra mig för jobbets skull denna gång. Sånt är livet. Släkten finns ju alltid kvar som tur är :)

På söndag är jag ledig och det händer sällan att jag är ledig på en söndag faktiskt. Jag ska faktiskt göra en ordentlig storstädning då har jag tänkt, Putsa fönster och allt sånt där trist som man aldrig gör.
På söndag kväll kommer mamma och Rolf och ska sova hos mig då de åker till Scottland på måndagen från Gardermoen. Det blir hur mysigt som helst att de kommer hit.

Nästa vecka ser jag fram emot. Jobbar mån o tis kväll. Ledig onsdag och då är vi ett gäng som ska ut. Torsdag jobbar jag lunch tillsammans med Alice och sen ska vi mysa med räkor och vin hemma hos henne. Sen jobbar jag resten av veckan, men det är lugnt ;)
Nu ska jag dricka en smoothie och sen är det dags för sängen
puss


Ny design.

Vart så trött på designen jag hade så jag fixade en ny. Det enda jag ska ändra på denna är bliden. Passar kanske inte att ha Kim Kardashian sugandes på en klubba liksom ..
Jag vet dock inte alls hur jag byter ut bilden ... Någon som vet och som kan hjälpa mig?!

Idag har jag städat och varit en sväng till jysk i hopp om att hitta ett nattuksbord. Jag hittade ett men det var lite för stort för mig att ta med på cykeln, tyvärr ... Men jag fyndade lite annat ist, 2 handdukar för halva reapriset och 4 kuddfodral.
När jag kom hem efter min shoppingrunda märkte jag att min fyllning mellan framtänderna som jag gjorde för 1,5 år sedan hade gått sönder lite. Det har hållt bra och sett jättebra ut så jag är lite ledsen för att det lossnade en bit, MEN som tur är fick jag en tid redan imorgon för att fixa till det :)

Imorgon ska jag vara på jobbet 10.00 för möte med chefen, sen jobbar jag lunch. På torsdag jobbar jag också lunch och direkt när jag slutar ska jag övningsköra med min körlärare och på eftermiddagen ska jag nog hitta på ngt med Alice :)

Jag och min underbara lillebror.
 

1 juli.

Nu är vi inne i juli, REDAN!? Galet vad månaderna går fort, de bara flyger förbi.
Igår tog jag det mest lugnt. Var hos frissan i 4 timmar. Så länge har jag aldrig varit hos frisören förut. Men det var det värt, jag är så nöjd nu. Fick det precis så jag ville! 
Sen åkte jag hem, lagade en sallad och sen slappade jag på soffan. Hade så jäkla ont i halsen och var frusen så jag bara vilade hela eftermiddagen.
Idag är jag också ledig. Vaknade med ett ryck och började möblera om i sovrummet. Blev superbra! 

Min hals är bättre idag och det känns så bra. Har fortfarande ont, men inte alls som igår! 
Puss så länge


Har ingen bild på mitt hår än men det var såhär jag ville ha det, och det var nästan exakt så jag fick det :)